-
Δεν είναι περίεργο, χρειάζονται:
- Λάστιχα
- ΛΑΣΤΙΧΑ
3. Λ Α Σ Τ Ι Χ Α
-
Ο χρήστης Dr.Format έγραψε:
β. δεν υπήρξε μέχρι τώρα σημείο , που να πάει κάποιος με νορμάλ καθαρόαιμο και να μην τον ακολουθήσω
Παρακολουθείς Γιάννη, έτσι????
Δε λέω υπερβολές, εσύ ξέρεις κι από 1ο χέρι -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Αν και εγω το Cherokee θα επαιρνα ( προσωπικη αποψη και γουστο, θεωρω το forester πολυ καλο) ειναι η καλυτερη περιγραφη και σχολιο που εχω διαβασει για το θεμαΑσφαλώς και είναι 'εργαλείο' το Cherokee!!!!
Αλλά είναι θέμα προτεραιοτήτων.... -
Ο χρήστης boxer2003 έγραψε:
β. δεν υπήρξε μέχρι τώρα σημείο , που να πάει κάποιος με νορμάλ καθαρόαιμο και να μην τον ακολουθήσω
Παρακολουθείς Γιάννη, έτσι????
Δε λέω υπερβολές, εσύ ξέρεις κι από 1ο χέριΘα το προσυπογράψω και εγώ!!! Έχω ανέβει τον Μέγδοβα με Forester και έχω πάθει πλάκα με τις ικανότητές του!!!
-
Τα τελευταία 6-7 χρόνια βρέθηκα ανα την Ελλάδα σε χωματόδρομους, βουνά και κορφούλες με μοτοσυκλέτα (δυστυχώς εδώ και κανα δυο χρόνια το έχω περιορίσει αρκετά).
Δεν ξέρω ποια είναι τα καθαρόαιμα τζιπ, αλλά έχω να σας καταθέσω οτι τα μοναδικά 4τροχα που έχω συναστήσει σε πραγματικά δύσβατες περιοχές είναι κάτι ταπεινά Niva και κάτι αγροτικά.
Σε οποιοδήποτε άλλο κομμάτι (χωμάτινο) έχω συναντήσει τους καμαρωτούς κατόχους 4χ4 (που συνήθως βγάζουν φωτο για να δείχνουν που πήγαν αντί να απολαμβάνουν το μέρος ) πηγαίνεις και με το ΙΧ σου.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Τα τελευταία 6-7 χρόνια βρέθηκα ανα την Ελλάδα σε χωματόδρομους, βουνά και κορφούλες με μοτοσυκλέτα (δυστυχώς εδώ και κανα δυο χρόνια το έχω περιορίσει αρκετά).Δεν ξέρω ποια είναι τα καθαρόαιμα τζιπ, αλλά έχω να σας καταθέσω οτι τα μοναδικά 4τροχα που έχω συναστήσει σε πραγματικά δύσβατες περιοχές είναι κάτι ταπεινά Niva και κάτι αγροτικά.
Σε οποιοδήποτε άλλο κομμάτι (χωμάτινο) έχω συναντήσει τους καμαρωτούς κατόχους 4χ4 (που συνήθως βγάζουν φωτο για να δείχνουν που πήγαν αντί να απολαμβάνουν το μέρος ) πηγαίνεις και με το ΙΧ σου.
Σημαντικότατος παράγοντας είναι να μή λυπάσαι τό όχημά σου γιά νά πάς στά δύσβατα.
Καί όπως καί να τό κάνεις,θά τό λυπηθείς τό Λάντ-Κρούζερ σου περισσότερο από τό Νίβα. -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Τα τελευταία 6-7 χρόνια βρέθηκα ανα την Ελλάδα σε χωματόδρομους, βουνά και κορφούλες με μοτοσυκλέτα (δυστυχώς εδώ και κανα δυο χρόνια το έχω περιορίσει αρκετά).Δεν ξέρω ποια είναι τα καθαρόαιμα τζιπ, αλλά έχω να σας καταθέσω οτι τα μοναδικά 4τροχα που έχω συναστήσει σε πραγματικά δύσβατες περιοχές είναι κάτι ταπεινά Niva και κάτι αγροτικά.
Μάλλον πας πολυ κοντά, σε σημεία που δεν... καταδέχονται να πάνε οι off-roaders!!!
Σοβαρά τώρα, υπάρχει ένας μεγάλος πυρήνας τετρακίνητων, με αυτοκίνητα κάθε λογής που διατρέχει τα ελληνικά βουνά σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο. Πρόπερσυ υπήρξε weekend στο οποίο υπήρχαν στο βουνό - επίσημα και ανακοινωμένα, περισσότερα απο 1000 αυτοκίνητα 4Χ4, μήνα Δεκέμβρη με κακό καιρό. Να μην αναφέρω τις 24 ώρες 4Χ4 2005 στην Εύβοια, την μέρα που το νησί είχε κυρηχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Όποτε θέλεις έλα να πάμε βόλτα να δεις πανάκριβα αυτοκίνητα να κάνουν περίεργα πράγματα!!!
-
Ο χρήστης Giannis Athanasiou έγραψε:
- Γιατί πάει όπου και το τρακτέρ του Μήτσου, ανεξάρτητα αν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο ή όχι.
Με φώναξε κανείς?
-
Εισαι ο μητσος η το τρακτερ????
-
Ο χρήστης ergenis έγραψε:
Εισαι ο μητσος η το τρακτερ????Εγραψες......
Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα σε περιμένω σε καμία γωνία.....
-
Τι τρακτέρ έχεις εσύ???
-
Ο χρήστης ergenis έγραψε:
:lol:Τι τρακτέρ έχεις εσύ???
λαμπορκινι
-
Καλό κουράγιο φίλε
Πάρε Niva να δείς την υγειά σου
Γιατί δεν έχω το καθαρόαιμο τετρακίνητο που θέλω?