-
και που θα βάλεις τους παππουδες ρε?????
(χρονια πολλά και σε σένα!)
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
το πίσω θα μπορούσε να είναι πιο τολμηρό.Η λεξη που εψαχνα...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Σήμερα το είδα από κοντά. Το εμπρός μέρος είναι πολύ καλύτερο του V αλλά το πίσω θα μπορούσε να είναι πιο τολμηρό.Στο εσωτερικό όπως και πριν άλλα με περισσότερο χρώμιο και ποιότητα υλικών Audi.
Θα το αγόραζα?? όχι θα αγόραζα το Scirocco.
πότε ήταν;
ας κρατούσαν τον παλιό ποπό...1000 φορές πιο καλαίσθητος και όμορφος! After all FACE lifting έκαναν.
πάντως από κοντά είναι ακόμα πιο άσχημο και αταίριαστο πίσω.
-
εγω ακομα προσπαθω να καταλαβω αν μεσα ειναι ελαχιστα πιο μικρο η οχι....
σε σχεση με το FSi μου...νομιζω ηταν πιο μικρο...
μπορει να φταιει η ηλιοροφη και το δερμα στο VI που ειδα δεν ξερω... -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Εδω του αδερφου μου το Golf V ηρθε με Hankook λαστιχα ,που εκαναν 100 ευρω η τετραδα.Κοντεψε να σκοτωθει πολλες φορες Μετα αλλαξε λαστιχα και νομιζε πως αλλαξε αυτοκινητο.Τα λαστιχα δεν παιζουν μεγαλο ρολο , παιζουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!Στην αρχη και εγω ξενερωσα οταν ειδα τα αγνωστα για εμενα λαστιχα hankook αλλα με 17000χλμ σε 6 μηνες ειμαι πολυ ευχαριστημενος
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Εδω του αδερφου μου το Golf V ηρθε με Hankook λαστιχα ,που εκαναν 100 ευρω η τετραδα.Κοντεψε να σκοτωθει πολλες φορες Μετα αλλαξε λαστιχα και νομιζε πως αλλαξε αυτοκινητο.Τα λαστιχα δεν παιζουν μεγαλο ρολο , παιζουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!
Στην αρχη και εγω ξενερωσα οταν ειδα τα αγνωστα για εμενα λαστιχα hankook αλλα με 17000χλμ σε 6 μηνες ειμαι πολυ ευχαριστημενος
που να βάλεις και καμιά 4άδα της προκοπής ...θα σοκαριστείς!
-
Ερωτήσεις....
α) Dynaudio Excite στο Golf δεν έχουμε ακόμα... αναμένεται? -τιμή-
β) Συνδυασμός RCD 510 με Σύστημα αυτόματης στάθμευσης ''Park Assist'' - όταν δεν χρησιμοποιείς το ''Park Assist'' & παρκάρεις χειροκίνητα, υπάρχει η δυνατότητα optical parking system μιας κ έχεις αισθητήρες μπροστά κ πίσω μαζί με το RCD 510?
γ) Σπορ πακέτο Sienna σε συνδυασμό με DCC, τα πληρώνεις κ τα 2 στο ακέραιο? η έχουμε ενδεχόμενη μείωση στο σύνολο της τιμής τους?
Ευχαριστώ!Αλήθεια δυνατότητα xenon lights δεν έχουμε....
Είναι κωδικοί που αναμένονται, αν κρίνουμε από το Scirocco που συνεχώς δίνεται η δυνατότητα να μπουν καινούρια πράγματα! -
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
...
Το ασημί είναι χειρότερο από κάθε άλλο χρώμα σε οποιοδήποτε αμάξι και είναι και ξεπερασμένο....ας μπει ένα τέλος στα αυτοκίνητα κατσαρόλες.Το blue shark είναι πολύ καλή επιλογή...γενικά του πάνε τα ανοιχτόχρωμα φωτεινά χρώματα ώστε να υπάρχει αντίθεση με τις γρίλιες μπροστά και με τα μπροστά φώτα στα οποία το εσωτερικό είναι μαύρο-αν παρατηρήσεις-πράγμα το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ.
Εγώ μάλλον σε κόκκινο θα το διάλεγα.
- To ασημί είναι μία χαρά χρώμα για το ζεστό Ελλαδιστάν...όπως και το γκρι (γραφίτης).
- Τα μπλε-μαύρο είναι χρώματα που σε 3-4 χρόνια σε βάζουν στη διαδικασία να πουλήσεις το αυτοκίνητο ... εκτός αν αντέχεις να το βλέπεις με γρατζουνιές και σημάδια από σκ@τ@ περιστεριών ...
- Τα σκούρα χρώματα απαιτούν κάθε τρεις και λίγο πλύσιμο ... με ότι αυτό συνεπάγεται.
- Τα σκούρα χρώματα μικραίνουν τον όγκο του αυτοκινήτου, ζεσταίνουν το αμάξωμα και σε υποχρεώνουν να έχεις ενεργοποιημένο τον κλιματισμό για περισσότερο χρονικό διάστημα. (κοινώς βράζουν το καλοκαίρι...)
- Τα σκούρα χρώματα είναι περισσότερο ακριβά στην συντήρηση και οι εργασίες φανοποιείων φαίνονται από χιλιόμετρο πάνω σε αυτά τα χρώματα (λόγω του κυματοειδούς καθρεπτισμού).
- Όσο αφορά το κόκκινο θεωρώ ότι ταιριάζει (πλέον) μόνο σε αυτοκίνητα επιδόσεων και στησίματος και είναι άτοπο σε αμαξώματα τύπου golf.
υ.γ. Φίλος μου καλός, με Golf 2002 μαύρο, το καλοκαίρι χτυπάει εσωτερικά θερμοκρασίες περίπου στους 60 βαθμούς. Και φυσικά το αυτοκίνητο εσωτερικά έχει διαλυθεί. Έχουν σκάσει πλαστικά, έχουν ξεφτίσει πόμολα, έχει ξεθωριάσει το μαύρο χρώμα του ταμπλό σε διάφορα σημεία, έχει αλλάξει 3 φορές MP3 λόγω υπερθερμάνσεων κλπ...κλπ... (και το αυτοκίνητο φορά και αντιηλιακές!) Μιλάμε για πολύ ζέστη... Και φυσικά τώρα προσπαθεί μπας και το πουλήσει, αλλά κανείς δεν το παίρνει...
Έτσι την πάτησα και εγώ με Opel Astra 2004 μαύρο που το πούλησα στην 2ετία... Το πήρα μαύρο και στην διετία έγινε μαύρο με 'θανατηφόρες όξινες κουτσουλιές'... -
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
...ηρθε με Hankook λαστιχα ,...
Στην αρχη και εγω ξενερωσα οταν ειδα τα αγνωστα για εμενα λαστιχα hankook αλλα με 17000χλμ σε 6 μηνες ειμαι πολυ ευχαριστημενος
Μπα τι βλέπω;
Hankook κορεάτικα βάζει η VW; Πως 'ξέπεσε' τόσο;
...
...
...
Αυτά όλοι τα έθαβαν επειδή τα έβαζε (και τα βάζει) η Hyundai/KIA...
Θυμάμαι κάποιους από έδω μέσα που τα είχαν ως σημείο αναφοράς για να μειώσουν τον όμιλο της Hyundai όσο αφορά τα κόστη παραγωγής και την ποιότητα κατασκευής ...Πως και τώρα τα καταδέχεστε στα Γερμανικά;;
-
michelin energy είναι το καλύτερο λάστιχο.
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
michelin energy είναι το καλύτερο λάστιχο.μακράν.....
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...ηρθε με Hankook λαστιχα ,...
Μπα τι βλέπω;
Hankook κορεάτικα βάζει η VW; Πως 'ξέπεσε' τόσο;
...
...
...
Αυτά όλοι τα έθαβαν επειδή τα έβαζε (και τα βάζει) η Hyundai/KIA...
Θυμάμαι κάποιους από έδω μέσα που τα είχαν ως σημείο αναφοράς για να μειώσουν τον όμιλο της Hyundai όσο αφορά τα κόστη παραγωγής και την ποιότητα κατασκευής ...Πως και τώρα τα καταδέχεστε στα Γερμανικά;;
Η αληθεια ειναι οτι και εγω οταν ειδα τα κορεατικα hankook εκανα διαφορα σχολια, το θεμα ειναι οτι μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλα λαστιχα ειτε σε στεγνο ειτε σε βρεγμενο. Εννοειται οτι τα επομενα λαστιχα θα ειναι conti sp2 ή pc2, το καλυτερο λαστιχο που ειχα ποτε!
-
Μαυρο παροτι ειναι μια χαρα χρωμα, οπως προαναφερθηκε για Ελλαδα δεν ειναι και οτι καλυτερο.
Ασημι=καγκουρο
Κοκκινο=θα ηθελα ferrari αλλα τη βγαζω με vw
Σκουρα μπλε= TAΞΙ, ΤΑΞΙ ΧΑΛΛΛΛΛΛΛΛΑΡΑ (θεσσαλονικης )
Γκρι= δεν ηξερα τι να παρω και πηρα οτι να΄'ναι
Μενουν ως μονες επιλογες ανοιχτα μπλε και ασπρα.
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
michelin energy είναι το καλύτερο λάστιχο.καλά, φυσικά. αφού και στην F1 ενερτζι ζητάνε οι πιλότοι, αλλά τα συμφέροντα βλέπεις...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
michelin energy είναι το καλύτερο λάστιχο.
καλά, φυσικά. αφού και στην F1 ενερτζι ζητάνε οι πιλότοι, αλλά τα συμφέροντα βλέπεις...
Ρε κοτα...ελα να σε παω μια flat out βολτα να το βουλωσεις μετα. Energy rulez...
-
παρατηρουσα πανω απο πεντε λεπτα το μπροστινο μερος του νεου Γκολφ γιατι ετοιμος ημουν να αλλαξω το δικο μου...
τελικα δεν μου αρεσουν καθολου τα φωτα του τα μπροστινα...αυτο το μαυρο πλαισιο γυρω απο τα φωτα μου την δινει...
σαν να φοραει Rimmel οπως ο Κουλουρης στα ματια....
δεν μου αρεσει με τιποτα...
δεν ξερω το ειδα σε γκρι ετσι και μου φανηκε καπως....
κατα τα αλλα το αυτοκινητο πεταει...
μπορει να εψαχνα και δικαιολογια να μην χαλασω 5χιλιαρικα μερες που ερχονται... -
ξερετε τι απαιτησεις συντηρησης εχει το DSG; χρειαζοντε αλλαγη οι συμπλεκτες σε καποια στιγμη;
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
ξερετε τι απαιτησεις συντηρησης εχει το DSG; χρειαζοντε αλλαγη οι συμπλεκτες σε καποια στιγμη;To 6αρι θέλει περίπου στα 80.000 χλμ μια συντήρηση με κόστος περίπου 400+ ευρώ (περσινές τιμές. Λόγω της κρίσης βάλε κανά 100ρικό παραπάνω). Για το καινούριο 7αρι δεν γνωρίζω...
Δεν παίρνεις χειροκίνητο καλύτερα ?
-
Καλημέρα.
Έκανα χθες test drive στο Golf VI 122 που με ενδιαφέρει.
Τα συμπεράσματα μου ήταν πολύ θετικά στο θέμα του 'τραβήγματος', της απόσβεσης των αναρτήσεων και των χειριστηρίων (τιμόνι, μοχλός).
Εκείνο που λίιιιγο με στράβωσε (ίσως γιατί περίμενα πολλά) ήταν οτι κατά την κίνηση άκουγες ένα συνεχές μπάσο βουητό (θόρυβος κύλισης; λάστιχα;) το οποίο εξαφανίζοταν όταν ήμουν σταματημένος. Προφανώς δεν είχε να κάνει λοιπόν με τον κινητήρα (ο ήχος του ήταν αρκετά φιλτραρισμένος) αλλά με τα λάστιχα (Hankook).
Βέβαια δεν είχα μουσική και είχα στήσει αυτί να ακούσω το κάθε 'τσικ', αλλά δεν κρύβω οτι με ανησύχησε λιγάκι....
Κάποιος που να το οδήγησε είχε την ίδια εμπειρία;
Ευχαριστώ -
Παιδιά χαιρετώ.Μια ερώτηση....Σκέφτομαι να παραγγείλω το 1.4 TSI 160 PS Highline 3Θ, με extra το dcc και το rcd 510.Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι, εαν υπάρχει διαφορά στις αναρτήσεις με το dcc σε σχέση με ένα απο τα προτεινόμενα σπορ πακέτα(σπορ ανάρτηση);;
Σπορ πακέτο ''Porto'' . Περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου Porto 7J X 17 με ελαστικά 225 /45/ R17, σπορ ανάρτηση και σκούρα (65%) θερμομονωτικά κρύσταλλα στα πίσω πλευρικά παράθυρα και το πίσω παρμπρίζ. Μόνο για Higline
Σπορ πακέτο '' Vancouver'' .Περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου Vancouver 7 1/2 J X 18 με ελαστικά 225 /40/ R18, σπορ ανάρτηση και σκούρα (65%) θερμομονωτικά κρύσταλλα στα πίσω πλευρικά παράθυρα και το πίσω παρμπρίζ. Μόνο για Higline
Σπορ πακέτο ''Sienna'' Volkswagen Individual. Περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου Sienna 7J X 17 με ελαστικά 225 /45/ R17, σπορ ανάρτηση και σκούρα (65%) θερμομονωτικά κρύσταλλα στα πίσω πλευρικά παράθυρα και το πίσω παρμπρίζ. Μόνο για Higline
Σπορ πακέτο '' Bilbao'' Volkswagen Individual. .Περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου Bilbao 7 1/2 J X 18 με ελαστικά 225 /40/ R18, σπορ ανάρτηση και σκούρα (65%) θερμομονωτικά κρύσταλλα στα πίσω πλευρικά παράθυρα και το πίσω παρμπρίζ. Μόνο για Higline
**Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις - Dynamic Chassis Control. Μόνο για Comfortline και Highline.Όχι για 1.4L 80PS. Σε συνδυασμό με ζάντες αλουμινίου 18'' **
VW Golf VΙ