-
Το είδα κι εγώ στην έκθεση! Χάλια!!! Κρίμα!!! Ακόμη και ως facelift του προηγούμενου να έβγαινε αποτυχία είναι ειδικά από πίσω, πόσο μάλλον όταν αφορά νέα γενιά!
-
Και εγώ όταν είχα δει το mk V στην έκθεση της Αθήνας, είχα πει: πω πω τι βλακεία είναι αυτή; Πάει, το έκαψαν το αυτοκίνητο.
'Επειτα με τις αλλαγές στο look και στους κινητήρες είδατε τι έγινε!
Μη βιάζεστε.
Και εμένα εξωτερικά δε μου πολυαρέσει το νέο Golf.
Μήπως όμως γίινουν κάποιες αλλαγές αργότερα;
Αν δεν πουλήσει, (πράγμα πιθανό και με την κρίση που υπάρχει) δεν νομίζω να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια εκεί στη VW.
Κάτι λέγεται για το 2012 πάντως!
-
Παιδιά...Golf είναι, θα πουλήσει.-
Όχι μόνο θα πουλήσει...πάλι best seller θα είναι.
Νομίζω ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε VW-λαός.
-
εμενα παντως μου φαινεται αποδεκτο-συμπαθητικο εξωτερικα, και πολυ ωραιο με πολυ ποιοτικο εσωτερικο, και επειδη δινω μεγαλη βαση στο εσωτερικο μαλλον θα το προτιμουσα απο το Σιροκο
παντως Νικο μαλλον ειμαστε bmw λαος ειδικοτερα και Γερμανο λαος κατ'επεκταση -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Παιδιά...Golf είναι, θα πουλήσει.-Όχι μόνο θα πουλήσει...πάλι best seller θα είναι.
ναι μονο οι Ελληνες τα κοροιδα το αγοραζουν...
το οτι ακομη τον Αυγουστο ηταν best seller σε ολη την Ευρωπη δεν εχει καμια σημασια...
ποιο? Το golf που σε 3 μηνες θα αλλαζε...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Παιδιά...Golf είναι, θα πουλήσει.-
Όχι μόνο θα πουλήσει...πάλι best seller θα είναι.
ναι μονο οι Ελληνες τα κοροιδα το αγοραζουν...
το οτι ακομη τον Αυγουστο ηταν best seller σε ολη την Ευρωπη δεν εχει καμια σημασια...
ποιο? Το golf που σε 3 μηνες θα αλλαζε...
Είπα εγώ ότι είναι κορόιδα?
-
VW-λαος
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
VW-λαοςΠάμε πάλι...είπα πουθενά ότι είναι κορόιδα?
Είναι απαραίτητα κακό αυτό? Εκτός αν εσύ το εκλαμβάνεις για κακό...εμένα μια χαρά μου φαίνεται.
Και δεν νομίζω ότι δεν ισχύει. Το είδα και στο περίπτερο της VW στην έκθεση, και στο VW Experience (πάλι στην έκθεση) όπου γινόταν ΠΑ-ΝΙ-ΚΟΣ αλλά πάνω απ'ολα τις πωλήσεις των αυτοκινήτων.
-
Δε νομιζω να παιζει πολυ μεγαλο ρολο η εμφανιση στην αγορά
και η καλύβα με τα μπροστά φωτα σε σχημα φρυδιών γιαπωνεζου μια χαρά πουλάει -
Ποιό είναι 'η καλύβα με τα μπροστά φωτα σε σχημα φρυδιών γιαπωνεζου'?
-
to Auuuuuuuμακριααπομαςris
-
ειδα ενα σημερα καινουριο ασημι τετραπορτο στην Κηφισιας μπροστα απο την crysler, χωρις διακριτικα test drive μαλιστα. Βγηκε ;
-
πρεπει να χουν αριβαρει γκολφιδια.. λογικα οχι προς πωληση..
-
Ρίγη συγκίνησης...Αμα κατάφερες να τα ξεχωρίσεις ακόμα κι εσυ πρέπει να έχει μεγάλες διαφορές από το V...
-
οχι απλως ειδα οτι το autocar το ειχε με ελληνικες πινακιδες πριν 2 βδομαδες αρα μαλλον θα χει ερθει...
σκληρη αναρτηση ελεγε για το 1.4 160 αλλα δεν εχω το περιοδικο να δω ποια εκδοση ηταν ακριβως..
-
Ο μανδυλας παντως στο λιμανι εχει ενα .
-
το βαφει μπλε;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πρεπει να χουν αριβαρει γκολφιδια.. λογικα οχι προς πωληση..ναι ετσι πρεπει να ναι.Λογικα απο βδομαδα θα βλεφαριασω ενα εκθεσιακο εκ του συνεγγυς
-
Οι αντιπροσωπείες πότε δέχονται παραγγελίες για το VI???
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Οι αντιπροσωπείες πότε δέχονται παραγγελίες για το VI???ΟΧΙΙΙΙ!!!!! ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!
VW Golf VΙ