-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
OK. Μου ειπανε πως κατω απο 350 ευρω σε σερβις προγραμματισμένο δεν προκειται να δω. Μηπως τα 350 ευρώπουλα ειναι λίγα για λαδακια φιλτρακια και κατι ψιλολογια τυπου καθαριστικά παρμπριζ? Επισης η αλλαγη τακακίων κοστιζει περι τα 320 ευρω και κάθε 10-15.000 χιλμ το πολύ. Μπράβο στο Hyundai accent εμοιασε το golf που αλλάζει καθε 10.000 χλμ τακακια, βεβαια σε εκεινο δεν κοστίζουν χρυσάφι. Εαν ιδιοκτήτες GOLF εχουν αποδείξεις πληρωμής στα σερβις σε εξουσιοδοτημενο της VW ας περάσουν ενα σκαναρισμα και να ανεβασουν μια αποδειξη που να διαψευδει τα παραπάνω ποσά. Θα χαρώ πολύ να δω κάτι τέτοιο. Επίσης πρώτη φορά ακουω τέτοια ποσά σε σέρβις αυτοκινητων της κατηγορίας αυτης. Ποιο πολύ σε Μερσέντες απο σειρά Ε και πάνω θα ταιριαζε.
κάθε 15.000 τακάκια;;; κι είσαι υποχρεωμένος να βάλεις εργοστασιακά;
-
Τα σέρβις είναι κάθε 2 χρόνια max χωρίς ενδιάμεση αλλαγή λαδιών
-
Με εγγύηση 2 ετών -αν δεν πάρεις την επιπλέον- ΟΥΤΕ ένα σέρβις δεν θα κάνεις αν θες σε εξουσιοδοτημένο, οπότε τι σε απασχολεί;
-
Με εγγύηση 4 ετών θα κάνεις 1 και μόλις λήξουν και τα 4 χρόνια ομοίως με το 2
-
Τα TSI δεν έχουν ιμάντα
-
και τελικά τι είναι πιο ακριβό; 300 ευρώ κάθε δύο χρόνια ή ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ αλλαγή λαδιών στο... εξάμηνο με κόστος 50 και σέρβις στο χρόνο με κόστος 100;
ΙΚΑΡ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗ VW ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 35Ο ΕΥΡΩ??
ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ GOLF TSI MOY ΕΙΠΑΝ 300 ΕΥΡΩ,ΤΩΡΑ ΠΗΓΕ 350? ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ.ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ PORCHE ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ Μ...ΕΣ ΣΤΗΝ VW.**MEXΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΛΛΑΞΑ ΛΑΔΙΑ ΣΤΑ 13500 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ TURBO ΛΑΔΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟXI GIA FSI KANOYN 130 EΥΡΩ!!!**ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΑ!!! ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΑ ΤΟ GOLF ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ TO SERVICE TOY TSI ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩς ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥ FSI ΔΗΛΑΔΗ 300 ΕΥΡΩ!!
KAI TO ΡΩΤΗΣΑ 100 ΦΟΡΕΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
-
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Δεν νομίζω να είναι έτσι αλλά ποτέ δεν ξέρεις....
http://www.motorauthority.com/wp-conten ... render.jpg
κουκουβάγια μου θυμίζει
Oh, my premium God.
Άσχημο είναι νομίζω.
-
-
Καλά, αν είναι έτσι....
-
δεν θα ειναι ετσι.
απλα ο Ντα Ντρομπας να μην κανει καμμια βλακεια και το χαλασει....
-
Πιστευω πως το Golf VΙ θα αργησει ακόμα. Το 2008 νομιζω πως θα ανανεωθει τοV, με μασκα και φωτα οπως αυτα του EOS.
-
οπως φαινεται, θα παει για Σεπ 2008.
μη ξεχναμε οτι του χρονου θα ερθουν τα νεα astra & focus, αρα θα πρεπει να 'απαντησουν'.
-
4 χρόνια είναι λίγα για νέο Astra. To προηγούμενο μοντέλο 'έζησε' 5-6 χρόνια.
-
λογικο, αλλα ετσι εμαθα.
θα δουμε.
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Πιστευω πως το Golf VΙ θα αργησει ακόμα. Το 2008 νομιζω πως θα ανανεωθει τοV, με μασκα και φωτα οπως αυτα του EOS.Αν αποκτήσει φώτα στυλ EOS ή Polo θα είναι σκέτο αίσχος.
-
Δεν θυμάμαι ποτε το Golf να έχει κάνει αναδόμηση προσώπου παίρνοντας φώτα από έτερα μοντέλα της γκάμας VW.
Μάλλον δεν θα γίνει και τώρα μια και από ότι καταλαβαίνω η μαμα δεν θέλει να μπασταρδεύει το αγαπημένο της τέκνο με τα υπόλοιπα 'αποπαίδια' που απλά συμπληρώνουν την γκάμα και τα οποία συνηθίζεται να μοιράζονται σχεδιαστικά σημεία μεταξύ τους (βλ φώτα)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οπως φαινεται, θα παει για Σεπ 2008.μη ξεχναμε οτι του χρονου θα ερθουν τα νεα astra & focus, αρα θα πρεπει να 'απαντησουν'.
Τέλη του 2008 θα παρουσιαστεί και το 2009 θα κυκλοφορήσει στην Γερμανία
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οπως φαινεται, θα παει για Σεπ 2008.μη ξεχναμε οτι του χρονου θα ερθουν τα νεα astra & focus, αρα θα πρεπει να 'απαντησουν'.
2009 για το Astra.
-
μου ειπαν βλακειες τοτε, θα τους τακτοποιησω...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μου ειπαν βλακειες τοτε, θα τους τακτοποιησω...Μα περίπου το ίδιο λέτε. Φρανκφούρτη 2008 η παρουσίαση (είτε του Astra είναι κάποιου 99% έτοιμου για παραγωγή πρωτοτύπου) και 2009 στις εκθέσεις Opel της γειτονιάς σας!
Α, και για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, οι πωλήσεις του Golf αυτή τη στιγμή το τοποθετούν στην τρίτη θέση πανευρωπαϊκά, ενώ μόνο το Focus πουλάει περισσότερο στην κατηγορία.
(για την ιστορία πρώτο είναι το 207)@νδρέας
-
Εχει ξαναποσταριστεί; Δεν θυμάμαι:
http://www.worldcarfans.com/6070729.001 ... spy-photos
-
Τον Μάρτιο του 2009 στην έκθεση της Γενεύης θα παρουσιαστεί το golf vi gti με ιπποδύναμη 230hp και σε ένα μικρό αριθό συλλεκτικής αξιας στα 260hp
-
αν πω οτι μου θυμιζει golf IV με βοδι κιτ θα φαω κρα;
-
Εμενα μου θυμίζει golf I,II,III,IV,V
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
αν πω οτι μου θυμιζει golf IV με βοδι κιτ θα φαω κρα;Θα σε στηρίξω εγώ. Και εγώ το ίδιο νομίζω...
Έτσι θα είναι το Golf VI ;
VW Golf VΙ