-
Προβλημα στο γκολφ; Καποιο λαθος θα χεις κανει..
-
Ο χρήστης Sirokizein έγραψε:
Ναι το ξέρω, σας έχω λείψει.... Νέο πρόβλημα.... Κατόπιν εκκίνησης του κινητήρα μετά από έναν επιτυχημένο ανεφοδιασμό καυσίμων ένας γλυκός διαπεραστικός ήχος έρχεται να ταράξει την ησυχία που επικρατεί συνήθως μέσα στο αμάξι, συνοδευόμενος από το λαμπάκι του χειρόφρενου που αναβοσβήνει και το λαμπάκι του ABS που μένει μόνιμα αναμμένο. Χριστουγεννιάτικο δέντρο μετά μουσικής παραμονές του καλοκαιριού... Άντε να δούμε τι θα μας πει το καλλιτεχνικό service αύριο..... Σύντομα θα επανέλθω με τη λύση!Παρόμοιο πρόβλημα στο Scirocco μου ήταν τελικά κάποια βαλβίδα στα φρένα που αλλάχθηκε αμέσως και όλα καλά.
Ποιο μεγάλη ζημιά ήταν η ψυχολογική την στιγμή που άναψαν τα 2 λαμπάκια και ακούστηκε ο ηλίθιος ήχος.
-
Πήγε service.... το έκαναν έναν γύρο δύο επανεκκινήσεις, και στη τρίτη σταμάτησαν τα λαμπάκια.... τσάμπα ταξίδι πρωί πρωί... πέρασε από εγκέφαλο, reset και φύγαμε. Πολύ κακό για το τίποτα! Όντως μόνο το ψυχολογικό τραμπάκουλο μας έμεινε.
-
Πήγε service.... το έκαναν έναν γύρο δύο επανεκκινήσεις, και στη τρίτη σταμάτησαν τα λαμπάκια.... τσάμπα ταξίδι πρωί πρωί... πέρασε από εγκέφαλο, reset και φύγαμε. Πολύ κακό για το τίποτα! Όντως μόνο το ψυχολογικό τραμπάκουλο μας έμεινε.Και είσαι οκ? ευχαριστημένος? Δεν πρόκειται να το παρουσιάσει ξανά ??? Σε άφησαν να φύγεις έτσι απλά?
Δεν σε ενοχλεί ένα πρόβλημα στα φρένα ? Μια βαλβίδα είπε ο συνφορουμίστας οτι μάλλον είναι, πήγαινε άλλαξέ την να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο !
-
Πήγε service.... το έκαναν έναν γύρο δύο επανεκκινήσεις, και στη τρίτη σταμάτησαν τα λαμπάκια.... τσάμπα ταξίδι πρωί πρωί... πέρασε από εγκέφαλο, reset και φύγαμε. Πολύ κακό για το τίποτα! Όντως μόνο το ψυχολογικό τραμπάκουλο μας έμεινε.Ναι ρε φιλε μη το αφηνεις ετσι!Δες το!
Απο τη στιγμη που σου λεει και το αλλο το παιδι οτι κατι επαιζε με βαλβιδα των φρενων! -
Πήγε service.... το έκαναν έναν γύρο δύο επανεκκινήσεις, και στη τρίτη σταμάτησαν τα λαμπάκια.... τσάμπα ταξίδι πρωί πρωί... πέρασε από εγκέφαλο, reset και φύγαμε. Πολύ κακό για το τίποτα! Όντως μόνο το ψυχολογικό τραμπάκουλο μας έμεινε.νεα ηθη και εθιμα στις βλαβες
-
ερωτηση. Σημερα μου πεταξε κιτρινο λαμπακι για λαδια στο στροφομετρο (πιεση χαμηλη να κανω ελεγχο) και απο τον ελεγχο ειδα , οτι η ραβδος....δεν ειχε σχεδον καθολου εκει που πρεπει. Φριτεζα λοιπον , pasxo μπορεις να ξεσπαθωσεις.... Σε ενα μηνα ειναι να κανω το πρωτο σερβις και εχω 9800 χλμ, εχει ακομα τα εργοστασιακα λαδια, τι λαδι να συμπληρωσω μεχρι να το παω για σερβις;
(η ειδοποιηση ωστοσο τωρα εχει σβησει...) -
Δεν έχει κάποιο πρόβλημα στα φρένα... Όχι κάτι που βλέπω εγώ τουλάχιστον.... Τους το πήγα δεν έβγαλε πρόβλημα στον εγκέφαλο... Δεν είδα διαφορά σε κάτι, ένα λαμπάκι και έναν μαλακισμένο θόρυβο. Προσωπικά είμαι λίγο επιφυλακτικός, αλλά θα δούμε υποθέτω σύντομα το τι παίζει.... Σήμερα δεν είχε κανένα πρόβλημα σε όλες μου τις διαδρομές.
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
ερωτηση. Σημερα μου πεταξε κιτρινο λαμπακι για λαδια στο στροφομετρο (πιεση χαμηλη να κανω ελεγχο) και απο τον ελεγχο ειδα , οτι η ραβδος....δεν ειχε σχεδον καθολου εκει που πρεπει. Φριτεζα λοιπον , pasxo μπορεις να ξεσπαθωσεις.... Σε ενα μηνα ειναι να κανω το πρωτο σερβις και εχω 9800 χλμ, εχει ακομα τα εργοστασιακα λαδια, τι λαδι να συμπληρωσω μεχρι να το παω για σερβις;
(η ειδοποιηση ωστοσο τωρα εχει σβησει...)Τόσο νωρίς θα κάνεις το πρώτο σέρβις; ή κλείνεις κιόλας χρόνο;
Μπορείς να κάνεις από τώρα το σέρβις, εναλλακτικά πέρνα από μια αντιπροσωπεία και ζήτα να σου συμπληρώσουν λίγο (εμένα στον φιλοσίδη το είχαν κάνει δωρεάν, γύρω στο 0,5l) -
(η ειδοποιηση ωστοσο τωρα εχει σβησει...)Δε θα ειδες καλα.. Πουλακια θα καναν τα ματια σου.. Αφου το γραψαν και οι 4τροχοι (tm by Κικιζας Γρηγοριος.. )..τα γκολφ δεν καινε λαδι και δη 1+ λιτρο/10000km..
Περα απ την πλακα δεν ξερω τι χρηση του εκανες μεχρι τωρα και που το κινουσες,μπορει και να ναι φυσιολογικη καταναλωση. -
ποιο μοτερ εχει το παιδι?
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Τόσο νωρίς θα κάνεις το πρώτο σέρβις; ή κλείνεις κιόλας χρόνο;
Μπορείς να κάνεις από τώρα το σέρβις, εναλλακτικά πέρνα από μια αντιπροσωπεία και ζήτα να σου συμπληρώσουν λίγο (εμένα στον φιλοσίδη το είχαν κάνει δωρεάν, γύρω στο 0,5l)Μέσα Ιούνη κλεινουμε ενα χρονο
Το σκεφτηκα να το κανω τωρα το σερβις, αλλα θα πρεπει να παει απο βδομαδα και μαλλον δεν εχω την απαιτουμενη υπομονη/χρονο
(και δεν ξερω τους εχω παρει με κακο ματι αυτους στην αντιπροσωπεια (μου), μετα το κουστουμι που μου ετοιμαζαν οταν τρακαρα )Δε θα ειδες καλα.. Πουλακια θα καναν τα ματια σου.. Αφου το γραψαν και οι 4τροχοι (tm by Κικιζας Γρηγοριος.. )..τα γκολφ δεν καινε λαδι και δη 1+ λιτρο/10000km..
Περα απ την πλακα δεν ξερω τι χρηση του εκανες μεχρι τωρα και που το κινουσες,μπορει και να ναι φυσιολογικη καταναλωση.σου δινω πατημα για ποστ κόλαφο, και αυτο ηταν το καλυτερο σου; Με απογοητευεις
Κυριως χρηση πολης, ( η vw στο manual μιλαει μεχρι και για.... 1λ/1000κμ ως φυσιολογικη καταναλωση) , οκ δεν παραπονιεμαι ισως οντως ειναι φυσιολογικο , απλως δεν ξερω αν θα πρεπει να παω απο αντιπροσωπεια να συμπληρωσω λαδι, ή απλως να τσιμπησω απο καμια ΒΡ ενα-δυο λιτρα 5-30 της castrol να συμπληρωσω και να υπαρχει μεσα στο αυτοκινητο για παν ενδεχομενο...Ουτως ή αλλως το σερβις ειναι κονταΗ απορια μου ειναι αν ενδείκνυται η συμπληρωση στα αρχικα λαδια, με 5-30 ή οχι.....
Αυτο ρωτησα και στο λαδοτοπικο στα τεχνικα , αλλα οι απαντησεις δεν με καλυψαν 100%edit: τον 122αρη qsis
-
ο 122αρης απο οσο ξερω δεν καιει απολυτως τιποτα
αν ειναι τα πρωτα λαδια ισως και να ναι οκ (αν και στο στρωσιμο ακομα απο οσο ξερω δεν καιει)
παρακολουθα το παντως
-
Λογικό είναι να κάψει λίγο λάδι στο στρωσιμο ...( βέβαια τα καινούργια ιταλικά το έχουν κάνει σύστημα να μην καίνε ... )
Τον μανουαλ αναφέρει 1/1000 στο στρωσιμο η γενικά ;;
Πόσο λάδι αντιστοιχεί στα όρια της ραβδου μέτρησης;;Αν το εχει σύστημα να καίει λάδια αγορασε το προβλεπόμενο Απο τον κατασκευαστή λάδι , συμπλήρωσε και έχε το στο πορτπαγκαζ ...
-
εχεις κανει 10.000 χλμ με 5-30 λαδι χωρις αλλαγη?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εχεις κανει 10.000 χλμ με 5-30 λαδι χωρις αλλαγη?So?
-
Yeap , ετσι λεει το manual , αλλαγη στο ετος ή στα 15Κ χλμ, γιατι να κανω κατι διαφορετικο;
btw συμπληρωσα λιγο castrol (1 λιτρο) και ηρθε στα ισια του και σε κανα δυο βδομαδες θα παω για το σερβις ...
(το manual μιλαει για 1/1000 χλμ γενικα , ειμαι κατα 99% σιγουρος) -
Yeap , ετσι λεει το manual , αλλαγη στο ετος ή στα 15Κ χλμ, γιατι να κανω κατι διαφορετικο;btw συμπληρωσα λιγο castrol (1 λιτρο) και ηρθε στα ισια του και σε κανα δυο βδομαδες θα παω για το σερβις ...
γενικά τα λάδια δεν τα κρατάμε τόσο ΠΟΛΥ ...
Ειδικά αν καταπονεις το μοτέρ (σκονες- πόλη) καλό είναι να τα αλλάζεις κάθε 10k...
Το μανουαλ αναφέρει το πιο παρατραβηγμενο σενάριο για λόγους μάρκετινγκ κυρίως...
Δεν σου λέει όμως τι γίνεται όταν λήξει η εγγύηση... -
Ενταξει και μενα μαλλον το ταβανι μου ειναι τα 10Κ χλμ (που τοσο ειναι και ο χρονος μου απο οτι φαινεται)
-
το μανουαλ αν δε κανω λαθος πρεπει να λεει 1 λιτρο στα 10.000 οχι στα 1.000
φιλου μου παντως μεχρι τα 30Κ δεν εκαψε ποτε τιποτα, για αυτο μου κανει εντυπωση
απο καταναλωση λαδιου απο οσο ξερω, μονο οι 2λιτροι πασχουν σε σημειο που μπορει να σε ενοχλησει
VW Golf VΙ