-
Ο χρήστης puntix έγραψε:
Το αμαξι ειναι τρομερα ανετο και δε κοπαναει αλλα και στριβει απιστευτα και στο λεω σαν πρωην κατοχος saxorallou οτι πλεων και με το esp το αμαξι ειναι τρενο , δυστηχως το στρωνο και δε μπορω να σου πω λεπτομεριες ακομη , οσο για το αμαξι ναι δικο μου ειναι και ηταν το πρωτο μου αμαξι mk1 96 μοντελο .υπογραφή illegalracers...
ο μπροστα προφυλακτήρας δεν είναι μαμά... και ποιος ξέρει τι άλλο του έχεις κάνειωραια συμπερασματα βγαζεις τεκμηριωμενα πάντως .. για την ιστορια ο προφυλακτηρας ηταν abarth τι σημαινει αυτο , οτι πηρα 45 αλογα?
ωρα να ακουσω οτι ειναι και αξιοπιστο το Punto Gt ενταξει για πλακα το εβαλα (το αμαξι δικο μου ειναι φυσικα ) οσο και να μη θες να το πιστεψεις ρωτα ποσα Gt εχουν παρει φωτια και μετα πεσμου , αυτα τα αμαξια θα επρεπε να μην τα ασφαλιζουν οι ασφαλιστικες κανονικα εγω τους πηρα 4.500mods βάλτε κανα εικονίδιο με τον πινόκιο...
-
οκ προβλημα σου να μην πιστευεις , δε εχω λογο να πω ψεματα, τι να προσπαθησω να αποδειξω οτι τo punto Gt ηταν απο τα χειροτερα αυτοκινητα που περασαν απο τα χερια μου αυτο το ξερουν οσοι ειχαν Gt μπορεις να ρωτησεις καλλιστα εναν κατοχο ποσες φορες εχει αλλαξει
τουρμπινα
ηλεκτρικα
πολλαπλη
αισθητιρα λαμδα απο τα ποιο συνηθισμενα προβληματα .
βεβαια μπορει να βρεις κανεναν που δεν τα εχει αλλαξει και κυκλοφοραει με τουρμπινα που η φτερωτη χορευη σαν μπαλαρινα και βγαζει ντουμανια η εξατμιση σε καθε αλλαγη , πολλαπλη ραγισμενη γιατι θα βαρεθηκε να δινει 300 αρες , ηλεκτρικα οτι νανε να αλλαζεις σκαλα στον υαλοκαθαριστιρα και να σβηνουν τα φωτα και γενικα πυκνιοιι καπνιοι μεσα απο τις ασφαλιοθικες ετσι για πλακα , τωρα αμα δεν εχει αλλαξει ουτε αισθητιρα λαμδα ειναι για παρασιμο ο τύπος ! οπωτε με ολα αυτα σπασμενα και ραγιζμενα μπορει να κυκλοφωρει και με 1,5 bar overboost ανετα , αφου θα χανει απο παντου και θα ειναι σαν να δουλευει 0.6 πιεση
υ.π παντως ειχε ωραιο σαζμαν πολεμικο . -
Ο χρήστης puntix έγραψε:
οκ προβλημα σου να μην πιστευεις , δε εχω λογο να πω ψεματα, τι να προσπαθησω να αποδειξω οτι τo punto Gt ηταν απο τα χειροτερα αυτοκινητα που περασαν απο τα χερια μου αυτο το ξερουν οσοι ειχαν Gt μπορεις να ρωτησεις καλλιστα εναν κατοχο ποσες φορες εχει αλλαξει
τουρμπινα
ηλεκτρικα
πολλαπλη
αισθητιρα λαμδα απο τα ποιο συνηθισμενα προβληματα .
βεβαια μπορει να βρεις κανεναν που δεν τα εχει αλλαξει και κυκλοφοραει με τουρμπινα που χανει μποσικα η φτερωτη και βγαζει ντουμανια η εξατμιση σε καθε αλλαγη , πολλαπλη ραγισμενη , ηλεκτρικα οτι νανε να αλλαζεις σκαλα στον υαλοκαθαριστιρα και να σβηνουν τα φωτα και γενικα πυκνιοιι καπνιοι μεσα απο τις ασφαλιοθικες ετσι για πλακα , τωρα αμα δεν εχει αλλαξει ουτε αισθητιρα λαμδα ειναι για παρασιμο ο τύπος οπωτε με ολα αυτα μπορει να κυκλοφωρει και με 1,5 bar overboost αφου θα χανει απο παντου και θα ειναι σαν να δουλευει 0.6 πιεση
υ.π παντως ειχε ωραιο σαζμαν πολεμικο . -
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=5Z6lNjoqChY
φιδέμπορας... -
Όχι τόσο... Ένα gt2 που είχαμε στην οικογένεια είχε αρκετά παρόμοια θέματα... Ραγισμένη τουρμπίνα στα 60k, 2 λάμδα ανά 50k περίπου, αρκετά ηλεκτρολογικές βλακείες, και για κάποιον περίεργο λόγο στράβωνε συνέχεια δισκόπλακες μέχρι που βάλαμε brembo και ησυχάσαμε. Αλλά δεν κάηκε.
-
Όχι τόσο... Ένα gt2 που είχαμε στην οικογένεια είχε αρκετά παρόμοια θέματα... Ραγισμένη τουρμπίνα στα 60k, 2 λάμδα ανά 50k περίπου, αρκετά ηλεκτρολογικές βλακείες, και για κάποιον περίεργο λόγο στράβωνε συνέχεια δισκόπλακες μέχρι που βάλαμε brembo και ησυχάσαμε. Αλλά δεν κάηκε.
το μονο που μπορεις να κανεις ειναι μια ασφαλεια πυρος και εναν 5 λιτρο πυροσβεστηρα.
υ.π ακομη πιστευεις οτι λεω ψεματα ?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι τόσο... Ένα gt2 που είχαμε στην οικογένεια είχε αρκετά παρόμοια θέματα... Ραγισμένη τουρμπίνα στα 60k, 2 λάμδα ανά 50k περίπου, αρκετά ηλεκτρολογικές βλακείες, και για κάποιον περίεργο λόγο στράβωνε συνέχεια δισκόπλακες μέχρι που βάλαμε brembo και ησυχάσαμε. Αλλά δεν κάηκε.Ότι συνέβαιναν διάφορα με το αμαξάκι συνέβαιναν! Αλλά απτη μία εν έτη 1995 είχες 130+ άλογα από 1.4 και από την άλλη ήταν η χαρά του κάγκουρα με ότι αυτό συνεπάγεται στη λειτουργία του και τις βελτιώσεις!! Δεν νομίζω να το πήρε κανείς για να πηγαίνει παναγία και να μη σηκώσει έστω μόνο πίεση να πάει στα 160hp εύκολα και γρήγορα...
-
σου βαζω αντιπαλο το glantza Starlet , το σπαγες το λιωνες το ταπωνες ανελεητα και δεν εκανε ΚΙΧ φιλε οσο αφορα την αξιπιστια και αν δε κανω λαθος ποιο παλιο απο το mk3 Πολυ ποιο παλιο
-
Ο χρήστης puntix έγραψε:
σου βαζω αντιπαλο το glantza Starlet , το σπαγες το λιωνες το ταπωνες ανελεητα και δεν εκανε ΚΙΧ φιλε οσο αφορα την αξιπιστια και αν δε κανω λαθος ποιο παλιο απο το mk3 Πολυ ποιο παλιοτα μονα προβληματα που εβγαζε ηταν στο καπακι επιδη καποιοι ασχετοι δεν ζεστεναν καλατην μηχανη.
αν και ηταν επικυνδυνο αυτο για την φιατ.
136 αλογα απο ενα οχταβαλβιδο προπολεμικο μοτερ ειναι υπερβολικα πολλα.
τουλαχιστον δεν επεφταν τα παραθυρα.τεσπα οταν πας για σερβις το γκολφακι σου και σκασεις τα ευρω τα ξαναλεμε.
-
σιγα τις περιουσιες που θα σκασει
-
Πολύ μεγάλη διαμάχη γίνεται για το θέμα της αξιοπιστίας. Προσωπικά, πιστεύω μόνο τις μεγάλες διεθνείς έρευνες που γίνονται στο εξωτερικό. Σύμφωνα μ' αυτές τα γιαπωνέζικα είναι πρώτα. Από εκεί και πέρα είναι και θέμα τύχης. Πάντως, μετά από 12000 χλμ με ένα Golf VI TSI 122, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος ειδικά σε θέματα, κινητήρα (δεν έχει κάψει ούτε σταγόνα λάδι), συμπεριφοράς, κιβωτίου, τιμονιού και φρένων. Παρόλα αυτά πρέπει να ομολογήσω ότι ξεκίνησε (εδώ και 1000 χλμ) ν' ακούγεται ένας τριγμός από το εσωτερικό της επένδυσης της πόρτας του οδηγού, όταν το αυτοκίνητο περνά με μεγάλη ταχύτητα από έντονες ανωμαλίες του οδοστρώματος....Μάλλον φταίνε οι ελληνικοί δρόμοι...ή είναι τυχαίο. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι το αναμενόμενο και παράλογα υψηλό κόστος συντήρησης με το που τελειώσει η, απαράδεκτα, μικρή εγγύηση, για ένα αυτοκίνητο 'φυσιολογικών' προδιαγραφών.
-
το προβλημα με σενα φιλε ιταλακια ειναι οτι δεν ειχες καποια σχεση με τα συγκεκριμενα αμαξια οπωτε εχεις γνωμη μονο απο εικασιες και απο τον εγωισμο σου , εγω και Gt ειχα και το γκολφ 5 εκτος απο το 6 που το εχωπαει 4-5 φορες για σερβις και εχει 97 000 χμ fsi παρακαλω ,
Οσο για το service ελα να τα πουμε τωρα που δε εχω και δουλεια , λοιπων αντε και θα το παω για σερβις και τι θα γινει θα πληρωσω ποσα 80 ευρω για πρωτη αλλαγη και 120 για δευτερη με φιλτρο και καμια μαιμουνια και τι εγινε ρε φιλε αντε και πηρα φιατ και γλυτωσω 20 ευρω στο service σωθηκα!!εκτος και αν σας πιανουν το κωλο κανονικα στον παζαρο και στις δικιες σας αντιπρωσοπιες. εγω οπως σου ειπα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενως με την vw .
επισεις θελω να κανω μια συζητηση με ιταλοφιλους αλλα οταν προσπαθeιτε να μου αποδειξετε οτι το νουμερο ενα σαραβαλο της Fiat ειναι αξιοπιστο τοτε τι να λεμε σου ευχομαι ολοψυχα να παρεις Gtτα μονα προβληματα που εβγαζε ηταν στο καπακι επιδη καποιοι ασχετοι δεν ζεστεναν καλατην μηχανη.
ασχετοι ηταν οι κατασκευαστες τις φιατ που τα διακενα
βαρουσαν σαν κουδουνιστρες οταν ανοιγες το καπο αλλα που να ξερεις εσυ ...
ασχετοι ηταν που εκαναν την πατουρα απο το καπακι μηχανης πλαστικο οπωτε αμα επερνε το Gt φωτια ελιωνε η το δοντι που πατας και ανοιγει το καπο οποτε αμα δεν ειχες λοστο εβλεπες το αμαξακι σου να καιγετε .. ασχετοι ηταν οι ιταλοι που τα μακαρονια τους ηταν ποιο αξιοπιστα απο τα σωληνακια βενζινας που εφευγαν μονα τους και αμα πηγαινε πανω στην πολλαπλη η στα μπουζοκαλωδια το εκλαιγες το αμαξι σου για τους παραπανω λογους , ολα αυτα τα ηξερε αλλα ποτε λογος για ανακληση μπουρδελο εταιριες . -
Ο χρήστης Geokioy έγραψε:
Πολύ μεγάλη διαμάχη γίνεται για το θέμα της αξιοπιστίας. Προσωπικά, πιστεύω μόνο τις μεγάλες διεθνείς έρευνες που γίνονται στο εξωτερικό. Σύμφωνα μ' αυτές τα γιαπωνέζικα είναι πρώτα. Από εκεί και πέρα είναι και θέμα τύχης. Πάντως, μετά από 12000 χλμ με ένα Golf VI TSI 122, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος ειδικά σε θέματα, κινητήρα (δεν έχει κάψει ούτε σταγόνα λάδι), συμπεριφοράς, κιβωτίου, τιμονιού και φρένων. Παρόλα αυτά πρέπει να ομολογήσω ότι ξεκίνησε (εδώ και 1000 χλμ) ν' ακούγεται ένας τριγμός από το εσωτερικό της επένδυσης της πόρτας του οδηγού, όταν το αυτοκίνητο περνά με μεγάλη ταχύτητα από έντονες ανωμαλίες του οδοστρώματος....Μάλλον φταίνε οι ελληνικοί δρόμοι...ή είναι τυχαίο. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι το αναμενόμενο και παράλογα υψηλό κόστος συντήρησης με το που τελειώσει η, απαράδεκτα, μικρή εγγύηση, για ένα αυτοκίνητο 'φυσιολογικών' προδιαγραφών.δεν καιει λαδι ουτε ο 1.4 , ουτε ο 1.8 μονο ο 2λιτρος και αυτος συνηθως σε λογικα πλαισια
τα υπολοιπα ειναι φημες
-
Ο χρήστης puntix έγραψε:
το προβλημα με σενα φιλε ειεις καποια σχεση με τα συγκεκριμενα αμαξια εγω και Gt ειχα και το γκολφ 5 που το εχω παναι οτι μιλας χωρεις να εχει 10 φορες για σερβις ,
ελα να τα πουμε τωρα που δε εχω και δουλεια, λοιπων αντε και θα το παω για σερβις και τι θα γινει θα πληρωσω ποσα 80 ευρω για πρωτη αλλαγη και 120 για δευτερη με φιλτρο και καμια μαιμουνια και τι εγινε ρε φιλε αντε και πηρα φιατ και γλυτωσω 20 ευρω στο service σωθηκα!!εκτος και αν σας πιανουν το κωλο κανονικα στον παζαρο και στις δικιες σας αντιπρωσοπιες. εγω οπως σου ειπα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενως με την vw .
επισεις θελω να κανω μια συζητηση με ιταλοφιλους αλλα οταν προσπαθeιτε να μου αποδειξετε οτι το νουμερο ενα σαραβαλο της Fiat ειναι αξιοπιστο τοτε τι να λεμε σου ευχομαι ολοψυχα να παρεις Gtστις αλλαγες λαδιων παντα αλλαζεις φιλτρο
αλλιως μενει μεσα αρκετο παλιο λαδι
-
οχι ρε φιλε δεν θα παρω gt .
εχω αποψη απο τα συνεργεια που συζητω και οχι μεμονωμενο παραδειγμα τι εκανε το δικο μου αμαξι.
δεν ειπα οτι ηταν τερας αξιοπιστιας αλλα για την ιπποδυναμη που ειχε μια χαρα τα πηγε.
ασε που σχεδον ολα ειχαν αυξημενη ιππδυναμη μεχρι και 300 αλογα.αμαξαρα ηταν,με χωρους για τεσσερα ατομα ανετους,με κρατηματα,με γαμω τα φρενα,πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και επιδοσεις που τοτε επρεπε να παρεις γκολφ 2000 κυβ.
και να σου πω οτι ειχα κι εγω δυο γνωστους που δεν τους εβγαλε κανενα προβλημα.
-
Ο χρήστης puntix έγραψε:
... το αμαξι ειναι 1400 tsi 122 foul extra (χαιλαντερ καπως ετσι δε εμαθα ακομη πως το λενε και με κοροιδευουν μερικοι ) + ηλιοροφη και σπορ πακετο πόρτο .
κιβωτιο Manual φυσικα αν και το επομενο μαλλων για dsg το βλεπω.Λέγεται Highline και είναι η πλούσια έκδοση εξοπλισμού αλλά δεν είναι full extra. Εάν ήταν **full extra **δεν θα χρειαζόταν να βάλεις επιπλέον ηλιοροφη και σπορ πακετο και προφανώς θα είχε και το DSG και ότι άλλο μπορεί να μπει στο αμάξι. Πως γίνεται να έχεις δώσει 25+ χιλιάρικα για ένα αυτοκίνητο και να μην ξέρεις τι έχεις αγοράσει μου είναι αδιανόητο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν καιει λαδι ουτε ο 1.4 , ουτε ο 1.8 μονο ο 2λιτρος και αυτος συνηθως σε λογικα πλαισια
τα υπολοιπα ειναι φημες
Καλά μην είσαι τόσο απόλυτος . Κάτι ξέρουμε και εμείς που έχουμε .... το 5
Ένα σωρό προβλήματα έβγαλε , ευτυχώς είναι leasing -
αναφερομουν κυριως στα λαδια
το δικο σου καιει λαδι? και αν ναι τι λαδι του βαζουν και καθε ποτε γινονται αλλαγες?
επισης ποια ειναι η χρηση?οι 1400αρηδες με τα 120 γενικα δεν καινε
-
αμαξαρα ηταν,με χωρους για τεσσερα ατομα ανετους,με κρατηματα
θες να πεις οτι το punto ειχε κρατηματα?
Λέγεται Highline και είναι η πλούσια έκδοση εξοπλισμού αλλά δεν είναι full extra. Εάν ήταν full extra δεν θα χρειαζόταν να βάλεις επιπλέον ηλιοροφη και σπορ πακετο και προφανώς θα είχε και το DSG και ότι άλλο μπορεί να μπει στο αμάξι. Πως γίνεται να έχεις δώσει 25+ χιλιάρικα για ένα αυτοκίνητο και να μην ξέρεις τι έχεις αγοράσει μου είναι αδιανόητο
το οτι κανω πλακα σου περασε απο το μυαλο εσενα?
που ειδες οτι εχω δωσει 25 000 μυωπια εχεις?
εσει οταν ακους full εχτρα περναει απο το μυαλο σου οτι πηρες ενα αμαξι με ολα τα γκατζετ της εταιριας ? tespa..
εννοουσα την πλουσια εκδοση σχώραμε .
VW Golf VΙ