-
Αναμένουμε εναγωνίως να ξεφορτωθείς τον τενεκέ και να αποκτήσεις ένα κανονικό αυτοκίνητο.
-
+1
( Για να είμαι ειλικρινής ) τότε που ενοικιάστηκε ήταν η καλύτερη επιλογή .
Το μοναδικό μείον ( εκτός των προβλημάτων που μας κούρασαν - με από αυτά 1 επικίνδυνο ) ήταν η κακή ηχομόνωση και τα μέτρια υλικά , σε αντίθεση με τα όσα έγραφε ο έντυπος διαφημιστικός τύπος .Καθίσματα , τράβηγμα , πάτημα εξαιρετικά για τα 1400cc ( μην ξεχάσω , ήθελε και το λαδάκι του )
-
Πω πω τεφαρίκι πράμα βγήκε το άτιμο.
-
Δίσκο πλατό είπαν στο τηλέφωνο και αύριο θα είναι έτοιμο .
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Δίσκο πλατό είπαν στο τηλέφωνο και αύριο θα είναι έτοιμο .Δεν είναι δικό μας και το καίμε το εργαλείο στα φανάρια έτσι?
-
Φάλαγγα τις έκανα αλλά δεν το ομολόγησε .
Η αδερφή μου το έχει κι δεν είναι το στυλ της . Επίσης δεν τις καρφώνει ( το κατέχει το άθλημα )
-
Χμμμ.. Φτηνα τη γλιτωσες.. Αλλαγη τουρμπινας το επομενο εκτακτο που θα σου τυχει..
Εκει γυρω στα 90.000 την επαθε ο κολλητος μου..
Αν εσυ του συμπεριφερεσαι καλυτερα θα αντεξει καμια 15αρα χιλιαδες χλμ ακομα.. -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Χμμμ.. Φτηνα τη γλιτωσες.. Αλλαγη τουρμπινας το επομενο εκτακτο που θα σου τυχει..
Εκει γυρω στα 90.000 την επαθε ο κολλητος μου..
Αν εσυ του συμπεριφερεσαι καλυτερα θα αντεξει καμια 15αρα χιλιαδες χλμ ακομα..Τα έχω γράψει πιο πάνω . Έχει ήδη αλλαχθεί στα 60,000 . Leasing είναι δεν με ενδιαφέρει . Απλά σκέφτομαι όσους το αγόρασαν .
-
Δεν το προσεξα για την τουρμπινα, αν και προσεξα οτι ειναι leasing το δικο σου..
Του κολλητου μου του το πηρανε οι τραπεζες και ξενοιασε..
Οταν το επαθε του ειπαν στο σερβις στα Πατησια οτι μονο αλλα 2 το ειχαν παθει, και οτι επειδη τα λαδια δεν τα ειχε αλλαξει σε εξουσιοδοτημενο και ηταν 15 μερες μετα τη ληξη της εγγυησης θα επρεπε να πληρωσει τα 900 περιπου ευρω που κοστιζε εξ ολοκληρου απο την τσεπη του.. -
Μαντέψτε
Πάει πάλι μέσα για Καταλύτη . . .
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
:lol:Μαντέψτε
Τεφαρίκι πράμα μιλάμε! Και μου το 'λεγαν... αμάξια είναι μόνο τα γερμανικά!
-
Λίγα λόγια για το μπέντσμαρκ, ε!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
:lol:
Μαντέψτε
Τεφαρίκι πράμα μιλάμε! Και μου το 'λεγαν... αμάξια είναι μόνο τα γερμανικά!
Έτσι ήταν κάποτε. Τώρα οι Γερμανοί αποφάσισαν να προσφέρουν ... ιταλικές συγκινήσεις στους ιδιοκτήτες...
-
Συνεχιστε να αγοραζετε VW εσεις...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Συνεχιστε να αγοραζετε VW εσεις...Να σου παρω ενα για ανεπαναληπτες συγκινησεις και νεες γνωριμιες*??
Με τους μηχανικους, καμια ομορφη ταμια στο συνεργειο της αντιπροσωπιας, τον λαδά σου για τα λαδακια, κλπ
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Ενώ με citroen έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ας πούμε?
Σόρρυ αλλά έχει παραγίνει το κακό......Τοσες πολλες φορες που εχει πει ο sprsk οτι εχει μεινει, εχει προβληματα κλπ, ουτε με ολα τα αυτοκινητα που περασαν μαζι απο την οικογενεια απο οταν με θυμαμαι δεν εχει γινει παντως
Ψεμα, το εταιρικο Ibiza του πατερα μου κοντα στον εναν χρονο τωρα τον εχει αφησει 1-2 φορες και παραλιγο να τον αφησει αλλες 2.
Και ποιος μιλησε για Citroen, γιατι την βαζεις στην κουβεντα στο ακυρο;
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Ενώ με citroen έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ας πούμε?
Σόρρυ αλλά έχει παραγίνει το κακό......Πάντως όσες φορές με έχει πάει βόλτα δεν του έχει σβήσει στο φανάρι στα καλά καθούμενα.
-
Του κανω μαγια για να μην το κανει μπροστα σου... Αλλιως το κανει καθε μερα...
Που να δεις το Bravo που εσβηνε και επαιρνε μπρος μονο του...
-
Αυτό ήταν ιταλική μαλακία.
Λογικό. -
Που τωρα τις συγκινησεις των ιταλων τις προσφερουν οι γερμανοι, με τα λεγομενα εκλεκτου μελους προηγουμενως, μην το ξεχναμε...
VW Golf VΙ