-
[quote='nrg_polini']Η 6η ειναι πισω απο τη 5η, http://www.vw.gr/site/technicaldata/Golf1422.pdf .[/quote
ναι... αλλα που κολλαει αυτο????
οβερντριβε απο οτι ξερω εγω σημαινει οτι η ταχυτητα δν φορτωνει γρηγορα.. κανω λαθος??? -
Καλά άμα σου τα είπαν πωλητές, ένας ακόμα λόγο να μην τα πολυπιστεύεις.
Overdrive σημαίνει σχεδόν να μην μπορεί να επιταχύνει το αμάξι με αυτή τη σχέση οπότε την έχει μόνο για να κρατήσει σταθερή πορεία με κάποια χιλιόμετρα. Πχ το Grande Punto 95 ίππων που έχει πραγματικά για overdrive την 6η δεν μπορεί ούτε να κρατήσει τα χιλιόμετρά του ακόμα και με τέρμα γκάζι σε 6η αν βρεθεί σε ελαφριά ανηφόρα. Αυτό ναι είναι overdrive, αλλά δε νομίζω πως το 122 με τα 20 κιλά ροπής δεν θα μπορεί να επιταχύνει με 6η.
Όσο για τα ενισχυμένα υλικά κλπ, μπορεί και να ισχύουν (δύσκολο) αλλά αυτά είναι μικροδιαφορές που βρίσκεις και ανάμεσα σε ίδια μοντέλα διαφορετικής χρονολογίας.
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
Η 6η ειναι πισω απο τη 5η, http://www.vw.gr/site/technicaldata/Golf1422.pdf .
Εγω απο αυτο 'οσο για το οβερντριβε που λεω στο τσι 122 το προιγουμενο μοντελο ειχε τιν 6η ενω το νεο δν τιν εχει!' οτι εννοεις οτι δεν εχει καθολου 6η! Μαλλον εγω καταλαβα λαθος
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Εγω απο αυτο 'οσο για το οβερντριβε που λεω στο τσι 122 το προιγουμενο μοντελο ειχε τιν 6η ενω το νεο δν τιν εχει!' οτι εννοεις οτι δεν εχει καθολου 6η! Μαλλον εγω καταλαβα λαθος
δν λεω οτι δν εχει 6η σχεση αλλα οτι εχει οβερντριβε.
{νεος }το 5 εχει οβερντριβε το 6 δν εχει. το εκανα τεστ στιν εκθεση 2008 στο vw expirience πραγματικα του εδοσα και καταλαβε!!!και η 6η φορτωνει κανονικωτατα εγω φιλε μου δν τους πιστευω αλλα οταν πας και τα εχεις διπλα διπλα και τα σιγκρινεις σου πει μεχρι και απο τι υλικο ειναι καπια σημεια του αυτοκινητου σκεφτεσε 'λες να ειναι ετσι' το τζαμι ναι ειναι πιο παχυ αλλα οχι σαν τον τζαμι του σιροκο!!! υστερα απο εκτενη ερευνα στο ιντερνετ και για τα διο μοντελα 5 και 6 τσι 122 κατελιξα στο οτι αυτα που ελεγαν δν ηταν ψεματα ... δν μπορεις να πουλας κατι και να μην ξερεις τι ειναι!!!!! εκτος και αν ολοι ειναι ασχετοι!!!
που δν το πιστευω. Α και συγγνομη για τα συντακτικα και ορθογραφιακ λαθει εχω σινιθισει σε greeklish -
θα ηθελα γνωμες αναμεσα σε δυο χρωματα
α)μαυρο deep ή
β)silver leaf (+ηλιοροφη που κολλαει απιστευτα) -
Το πιο είναι καλύτερο είναι υποκειμενικό ως επί το πλείστον.
Θα σου πω μόνο πιο είναι το πιο βρώμικο. Το μαύρο. Το πλένεις και μετά από 3-4 ώρες έχει καθίσει απάνω του η σκόνη, η οποία δείχνει άσπρη, και το αυτοκίνητο δείχνει πάλι άπλυτο.
Πιθανό να σε γείωσα τώρα, αλλά θα με θυμηθείς αργότερα. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Το πιο είναι καλύτερο είναι υποκειμενικό ως επί το πλείστον.
Θα σου πω μόνο πιο είναι το πιο βρώμικο. Το μαύρο. Το πλένεις και μετά από 3-4 ώρες έχει καθίσει απάνω του η σκόνη, η οποία δείχνει άσπρη, και το αυτοκίνητο δείχνει πάλι άπλυτο.
Πιθανό να σε γείωσα τώρα, αλλά θα με θυμηθείς αργότερα.- οο απο μαυρο πηγα σε ασημι και δηλωνω τρισευτυχισμενος
-
Όχι άλλες κατσαρόλες στο δρόμο !!!!
-
ειναι πολυφορεμενο χρωμα αλλα ωραιο
-
Όχι άλλες κατσαρόλες στο δρόμο !!!!
Σε μερικούς μήνες θα κυκλοφορήσει και η δική μου 'κατσαρόλα'
Highline 122 DSG
προς το παρόν αναμονή -
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Όχι άλλες κατσαρόλες στο δρόμο !!!!αν το γράφεις για να κάνεις πλάκα στους κομπρεσοτουρμπάτους να το δεχτώ αλλά αν το γράφεις για το χρώμα του αυτοκινήτου θα διαφωνήσω! Έχω μαύρο σιβικ και ξέρω την πίκρα. Δίπλα-δίπλα το ασημί crv του πατέρα μου δείχνει πάντα καθαρό ακόμα και αν το έχει πλύνει μέρες πριν! Για χώρες με κλίμα σαν το δικό μας και την αφόρητη καλοκαιρινή ζέστη το ασημί είναι άριστη επιλογή και δεν 'βράζει'.
( Το μαύρο βέβαια είναι ομορφότερο όσο είναι καθαρό δηλαδή για 1 ώρα το πολύ... ) -
Ο χρήστης iROC έγραψε:
δν λεω οτι δν εχει 6η σχεση αλλα οτι εχει οβερντριβε.
{νεος }το 5 εχει οβερντριβε το 6 δν εχει. το εκανα τεστ στιν εκθεση 2008 στο vw expirience πραγματικα του εδοσα και καταλαβε!!!και η 6η φορτωνει κανονικωτατα εγω φιλε μου δν τους πιστευω αλλα οταν πας και τα εχεις διπλα διπλα και τα σιγκρινεις σου πει μεχρι και απο τι υλικο ειναι καπια σημεια του αυτοκινητου σκεφτεσε 'λες να ειναι ετσι' το τζαμι ναι ειναι πιο παχυ αλλα οχι σαν τον τζαμι του σιροκο!!! υστερα απο εκτενη ερευνα στο ιντερνετ και για τα διο μοντελα 5 και 6 τσι 122 κατελιξα στο οτι αυτα που ελεγαν δν ηταν ψεματα ... δν μπορεις να πουλας κατι και να μην ξερεις τι ειναι!!!!! εκτος και αν ολοι ειναι ασχετοι!!!
που δν το πιστευω. Α και συγγνομη για τα συντακτικα και ορθογραφιακ λαθει εχω σινιθισει σε greeklishΜια χαρα επιταχυνει και η 6η ακομα και σε ανηφορα (golf 5 tsi 122).
-
Ποιο είναι το link του golf configurator, ξέρει κανείς;
Υπάρχει στα αγγλικά;Ευχαριστώ,
-
o configurator einai:http://cc5.volkswagen.de/cc5/configurator/fs_base.aspx?context=default&app=ICC-DE
ειναι στα γερμανικα ομος δν εχω βρει κατι σε αγγλικα...
μολις ειδα για το gti kai to bifuel ως εκδοσεις εχουν βγαλει τιμες!!!ford fiesta mk2- 22lt/100km
-
26.650e θα στοιχίζει το VI GTi στη Γερμανία
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
26.650e θα στοιχίζει το VI GTi στη Γερμανία+5000 εδω,να σαι σιγουρος
-
παιδια στην γερμανια τα vw πολουντε πιο ακριβα απο οτι στιν ελλαδα ειναι γενικος κανονας δν νομιζω +5000 εδω αλα μειωση τις τιμης!!!!!! πχ ως γολφ 16500 περιπου το 1400 με τα 80 αλογαενω εδω 15250 περιπου!!!! το ιδιο και στο σιρροκο και στο πασσατ και την σιγγεκριμενη περιοδο αλλα και πριν μια 10 αιτια τα ιδια ηταν!!!!!
-
Το GTi είναι 2000 κυβικά.
Περίπου 30.000Ε θα είναι η τιμή του λογικά όπως και στο προηγούμενο. -
Ο χρήστης iROC έγραψε:
παιδια στην γερμανια τα vw πολουντε πιο ακριβα απο οτι στιν ελλαδα ειναι γενικος κανονας δν νομιζω +5000 εδω αλα μειωση τις τιμης!!!!!! πχ ως γολφ 16500 περιπου το 1400 με τα 80 αλογαενω εδω 15250 περιπου!!!! το ιδιο και στο σιρροκο και στο πασσατ και την σιγγεκριμενη περιοδο αλλα και πριν μια 10 αιτια τα ιδια ηταν!!!!!Λαθος.Τα 1.4 Τsi πωλουνται πιο ακριβα στην Γερμανια λογω φορολογιας βασει ιπποδυναμης...για δες λιγο σιροκκο 2λιτρο στο γερμανικο configurator και θα καταλαβεις.
-
30.000 θα έχει το δίπορτο, αν βάλουμε και διάφορα έξοδα για πινακίδες, χρώματα κτλπ θα βγαίνει κοντά στα 31.500 με 32.000.
Δεν είναι και λίγα.
Το δίλιτρο στην Ελλάδα θέλει πολύ σκέψη, εχει μεγάλη διαφόρα τιμής και στην αγόρα αλλα και στην συντήρηση (τέλη, ασφάλειες κτλπ), που τελικά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο για ενα Golf - όσο καλό και αν είναι το GTi.
VW Golf VΙ