-
Εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω πως αμαξια σαν το sciroco ,το golf πουλανε τρελα.
Αν ημουν οικογενειαρχης θα αγοραζα το passat 1400tsi και οχι το golf(και ομως εχουν περιπου τα ιδια λεφτα). Αν ηθελα να παρω σπορ κουπε θα αγοραζα rx8 και οχι sciroco. Τελικα η εξωτερικη εμφανιση ή το πιπιλισμα του εγγεφαλου('' ειναι γκολφ ρε μεγαλε,αμαξαρα'') παιζουν μεγαλο ρολο.
Σε θεματα επιδοσεων,εμφανισης,ενεργητικης ασφαλειας το RX8 ξεκ@@λιαζει το scirocο(για τους νεους που θελουν σπορ κουπε) και το passat εχει τους διπλασιους χωρους απο golf(για τον οικογενειαρχη)
-
Παιδια!!!!!το golf το αγοραζεις οχι για την ομορφια του αλλα για τα 160 αλογα.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω πως αμαξια σαν το sciroco ,το golf πουλανε τρελα.Αν ημουν οικογενειαρχης θα αγοραζα το passat 1400tsi και οχι το golf(και ομως εχουν περιπου τα ιδια λεφτα). Αν ηθελα να παρω σπορ κουπε θα αγοραζα rx8 και οχι sciroco. Τελικα η εξωτερικη εμφανιση ή το πιπιλισμα του εγγεφαλου('' ειναι γκολφ ρε μεγαλε,αμαξαρα'') παιζουν μεγαλο ρολο.
Σε θεματα επιδοσεων,εμφανισης,ενεργητικης ασφαλειας το RX8 ξεκ@@λιαζει το scirocο(για τους νεους που θελουν σπορ κουπε) και το passat εχει τους διπλασιους χωρους απο golf(για τον οικογενειαρχη)
Να σου πω παντως εμενα μου αρεσει 1000 φορες περισσοτερο το σιρροκο απο το rx-8,να με πυροβολουσες δεν το επαιρνα για τους δικους μου λογους...το ρχ το θεωρω πολυ τραβηγμενο και πλεον εχω σκυλοβαρεθει να το βλεπω,δεν μου αρεσει ο τροπος λειτουργιας του κινητηρα του και σε θεματα επιδοσεων μην παιρνεις ορκο οτι ειναι μπροστα το ρχ8 ('αναφερομαι στην εκδοση με τα 192)...ρωτα τα παιδια με στο fiat bravo 2007 τοπικ τι κανουν στο rx8... ...αν υπερτερει σε κατι για μενα ειναι η πισω κινηση και τιποτα αλλο ...και με το σιροκκο συγκεκριμενα εγω,εχω κολλημα 2 χρονων,οποτε η επιλογη μου καθε αλλο απο αποτελεσμα πιπιλισματος εγκεφαλου ηταν,οπως και σε αλλα παιδια.
-
Aπο καρδιας το golf hightline 160 με ηλιοροφη 24,000 ακριβως.Ειναι η πρωτη μου επιλογη.2 επιλογη για αλλους λογους το 6 mazda hatc.23,400 χωρις ηλιοροφη αλλα με δερματινο σαλονι.Σε 2 με 3 εβδομαδες θα εχω καταληξει.......
-
Ο χρήστης spy1551 έγραψε:
Aπό τον configurator της vw.de παρατήρησα το εξής:
Scirocco TSI 160 240Nm/1500-4500 1271kg 80-120(6) 12.5sec
Golf TSI 160 240Nm/2000 1271kg 80-120(6) 12.0secΕπίσης το Golf έχει τελική 220km/h ενώ το Scirocco 218km/h
Mήπως το Scirocco φοράει μεγαλύτερες ζάντες;H αεροδυναμική του Σιρόκο είναι για τα πανηγύρια, το Golf έχει καλύτερη σαφώς
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω πως αμαξια σαν το sciroco ,το golf πουλανε τρελα.
Αν ημουν οικογενειαρχης θα αγοραζα το passat 1400tsi και οχι το golf(και ομως εχουν περιπου τα ιδια λεφτα). Αν ηθελα να παρω σπορ κουπε θα αγοραζα rx8 και οχι sciroco. Τελικα η εξωτερικη εμφανιση ή το πιπιλισμα του εγγεφαλου('' ειναι γκολφ ρε μεγαλε,αμαξαρα'') παιζουν μεγαλο ρολο.
Να σου πω παντως εμενα μου αρεσει 1000 φορες περισσοτερο το σιρροκο απο το rx-8,να με πυροβολουσες δεν το επαιρνα για τους δικους μου λογους...το ρχ το θεωρω πολυ τραβηγμενο και πλεον εχω σκυλοβαρεθει να το βλεπω,δεν μου αρεσει ο τροπος λειτουργιας του κινητηρα του και σε θεματα επιδοσεων μην παιρνεις ορκο οτι ειναι μπροστα το ρχ8 ('αναφερομαι στην εκδοση με τα 192)...ρωτα τα παιδια με στο fiat bravo 2007 τοπικ τι κανουν στο rx8... ...αν υπερτερει σε κατι για μενα ειναι η πισω κινηση και τιποτα αλλο ...και με το σιροκκο συγκεκριμενα εγω,εχω κολλημα 2 χρονων,οποτε η επιλογη μου καθε αλλο απο αποτελεσμα πιπιλισματος εγκεφαλου ηταν,οπως και σε αλλα παιδια.
Αγαπητέ μου λίγο σεβασμός στα οχήματα και στις συγκρίσεις με τους κουβάδες.
Εντάξει καλό χρυσό το Σιροκο, σαρέσει κιόλας, μαγκιά σου, καλορίζικο να είναι αλλά δεν έχουν κοινά σημεία. Και άσε το τι κάνουν τα Bravo στο Rx8 σε ευθείες κλπ. Όποιος πήρε αυτό το αμάξι για ευθεία είναι βλαμένος. Έλεος πια, δεν είναι τα κάλυτερα αυτοκίνητα του κόσμου τα WV -
ηρθε η αεροπορια εεεε.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Εντάξει καλό χρυσό το Σιροκο, σαρέσει κιόλας, μαγκιά σου, καλορίζικο να είναι αλλά δεν έχουν κοινά σημεία. Και άσε το τι κάνουν τα Bravo στο Rx8 σε ευθείες κλπ. Όποιος πήρε αυτό το αμάξι για ευθεία είναι βλαμένος. Έλεος πια, δεν είναι τα κάλυτερα αυτοκίνητα του κόσμου τα WVΑΝ ισχύουν όσα εχω διαβάσει- δει σε εκπομπές για την οδηγική συμπεριφορά του rx8 θα συμφωνήσω απόλυτα με τον GB...στην τελική πως πας στην ευθεία δε λέει τίποτα... είναι απλά θεμα αναλογίας κιλών/ίππων και κιβωτίου..
γενικά για μενα το ΤΕΛΕΙΟ αμάξι θα ήταν ενα rx-8 με κινητήρα 1.8T 200hp πχ.. αν είχε εστω και υποφερτή κατανάλωση δηλαδή.. και φυσικά ΡΟΠΗ..
-
Ο χρήστης spy1551 έγραψε:
Στο στρίψιμο θεωρείται κορυφαίο το Focus αλλά τα καλύτερα είναι η 147 και η 116 λόγω καλύτερης και πιο ακριβής αρχιτεκτονικής αναρτήσεων.Στο τεστ των ιταλικών 4 τροχών πρίν από 1 χρόνο για την παρουσίαση της 3θυρης σειράς 1 πραγματοποιήθηκε ένα αναλυτικό τέστ δυναμικής συμπεριφοράς σε 11 μικρομεσαία.
Και μη μου πει κανείς ότι το Quattroruote είναι ιταλικό περιοδικό και για αυτό ευνοεί τα ιταλικά, γιατί αυτό και είναι αδύνατον σε μια δοκιμή με μετρήσεις(δυνατό αντίθετα σε μια δοκιμή σε υποκειμενική βάση) αλλά κυρίως το συγκεκριμμένο περιοδικό δεν έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τη Fiat. Άλλωστε είναι και associate του γερμανικού AMS και πάντοτε στη πιο ακριβή σελίδα του διαφημιστικά βρίσκουμε διαφήμιση της Autogerma(θυγατρική της Volkswagen εισαγωγέας των VW,Audi,Skoda,Seat,bentley,bugatti στην Ιταλία και διανομέας για ολόκληρη την Ν.Ανατολική ευρώπη..π.χ. η Kosmocar μέσω autogerma παίρνει τα αυτοκίνητα). Τουλάχιστον εσύ pik πρέπει να τα ξέρεις αυτά που είσαι Bologna.Το τέστ περιελάμβανε:
γύρο πίστας
αποφυγή εμποδίου ( τεστ ταράνδου)
τυποποιημένο τεστ προσπεράσματος
φρενάρισμα από διάφορες ταχύτητες
τυποποιημένο τεστ για τη πλευρική επιτάχυνση στο γνωστό κύκλο με τις κορίνεςΗ βαθμολογία λήφθηκε και πραγματοποιήθηκε βάσει αποτελεσμάτων και όχι από τις εικασίες του εκάστοτε φαντασιόπληκτου.
Τελική κατάταξη:
- Alfa 147 1.9 JTDm Q2 150hp
- Leon 2nd φορούσε 18αρες με φαρδύτερα ελαστικά και σπορ ανάρτηση
- Civic Type S 3rd
- Bravo Sport
- Golf 5th
- Peugeot 308
- BMW 118d 2.0 143hp M pack
8 ) Citroen C4 - Renault Megane
- Toyota Auris
- Ford Focus φορούσε 16άρες
όλα πλην Leon είχαν τη στάνταρ ανάρτηση του κατασκευαστή...και όλα πλην Focus & Leon φορούσαν 17αρες. Tο Focus 16ρες και στενότερα ελαστικά, το Leon τέλος 18αρες με φαρδύτερα ελαστικά και σπορ ανάρτηση. Το μεν Focus ευνοήθηκε στο βρεγμένο αλλά αδικήθηκε στο στεγνό στο δε Leon συνέβη το αντίστροφο.
-
Όχι που θα αναφερόταν το Scirocco και δε θα επενέβαινε ο jntaras. Και μιλάμε για άμεση επέμβαση.
Να σε δω όμως τώρα που θα σου έρθει, αν θα ξαναμπείς εδώ μέσα, να ασχοληθείς με τους κομπλεξικούς. Βασικά, ούτε στο σπίτι σου δε θα μπεις, γιατί δε θα ξεκολλάς από το κάθισμα του Scirocco. Άντε, έλα καμιά βόλτα προς τα εδώ, να το στρώσεις.Όσον αφορά τους Busso και italakias, ή μάλλον τον Busso-italakias, ρε παλικάρια, εφόσον δε σας αρέσει ούτε το Golf, ούτε το Scirocco, ούτε κανένα άλλο VW, γιατί όλη την ώρα εδώ μέσα τριγυρνάτε; Μας είδατε εμάς να ασχολούμαστε καθόλου με τις Alfa ή με τα Fiat, εσείς γιατί τρώγεστε;
Υ.Γ. Συγγνώμη από όσους έχουν RX8, δε θέλω να σας προσβάλω, ειλικρινά, προσωπικά όμως το θεωρώ πολύ καγκουράμαξο. Το έχει ένας φίλος μου και ντρέπομαι να μπω μέσα ακόμη και ως συνοδηγός, δε σας κάνω πλάκα. Προσωπική μου άποψη βέβαια, κάποιοι μπορεί να διαφωνούν, δε θα καθήσουμε να μαλώσουμε. Γι' αυτό υπάρχουν και πολλά αμάξια, για να έχει ο καθένας αυτό που του ταιριάζει. Φαντάζεστε να είχαμε όλοι το ίδιο;
-
Τελική κατάταξη:
- Alfa 147 1.9 JTDm Q2 150hp
- Leon 2nd φορούσε 18αρες με φαρδύτερα ελαστικά και σπορ ανάρτηση
- Civic Type S 3rd
- Bravo Sport
- Golf 5th
- Peugeot 308
- BMW 118d 2.0 143hp M pack
8 ) Citroen C4 - Renault Megane
- Toyota Auris
- Ford Focus φορούσε 16άρες
τι ηταν τα υπολοιπα??το γκολφ τι κινητηρα φορουσε,το 308,το μεγκαν,το λεον ??
οπως βλεπω εδω πρωτο ειναι ενα τουρμπατο/ ντιζελατο με ενα σκασμο ροπη και μπλοκε διαφορικο
βαλε μου το 2λιτρο ατμοσφαιρικο ψοφιμι(που ουσιαστικα μπορεις να παρεις στη ελλαδα) να μιλησουμεβλεπω και μια μπεμπα ντιζελ εκει μεσα..
-
μαλιστα......αλλος ενας> που κανει επιθεση σε χρηστες του φορουμ.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μαλιστα......αλλος ενας> που κανει επιθεση σε χρηστες του φορουμ.σε μενα το λες αυτο ??
-
οχι ρε στον αλλον απο πανω.
ακουσε ταξιμι να ηρεμησεις -
τελειωσε το ουισκι γαμωτο..
-
ελα απο το σουβλατζιδικο να σε κερασω ενα τζακ με παγο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ελα απο το σουβλατζιδικο να σε κερασω ενα τζακ με παγολεγε περιοχη και ηρθα
υ.γ το τζακ το πινω παντα σκετο. -
Εντάξει καλό χρυσό το Σιροκο, σαρέσει κιόλας, μαγκιά σου, καλορίζικο να είναι αλλά δεν έχουν κοινά σημεία. Και άσε το τι κάνουν τα Bravo στο Rx8 σε ευθείες κλπ. Όποιος πήρε αυτό το αμάξι για ευθεία είναι βλαμένος. Έλεος πια, δεν είναι τα κάλυτερα αυτοκίνητα του κόσμου τα WVναι εχεις δικιο...
τα ιταλικα ειναι τα καλυτερα... τα γερμανικα στον πατο...
και ολα αυτα παντα σε ενα τοπικ του γκολφ...
δεν θυμαμαι κν γερμανοφιλο να σχολιαζει τοσο εντονα αρνητικα το μπραβο τη μιτο η τα υπολοιπα...
μαλλον πονανε τα αποτελεσματα των πωλησεων στην ελλαδα....
και εννοειται οτι τα φα βε ειναι κουβαδεσ.. υπερτιμημενα...
και ολα αυτα αποδεικνυονται με ακυρα τεστ....
αλφα 1.9 τουρμπο εναντι ποιου γκολφ? του 1.4? τα αλλα οντως τι κινητηρεσ φορανε????
αλλα τι ψαχνεις τωρα.. τα ιταλικα ειναι τα καλυτερα.......
-
Ανάτρεξε στο τεύχος του Φεβρουαρίου 2007(αν θυμάμαι καλά) για τα άκυρα τέστ. Ήταν το καιρό της επίσημης παρουσίασης της 3porte 1 series....Τα περισσότερα ήταν diesel και ιπποδύναμης περί των 150 ίππων.
Eίσαι και λίγο άκυρος με τις πωλήσεις. Εσένα σε ενδιαφέρουν οι πώλησεις και τα τοιαύτα για την επιβεβαίωση του χαμένου σου εγώ(δεν αφορά αποκλειστικά εσένα αλλά πάνω από όλα τον τρόπο σκέψης).
Στα άλλα ιταλικά topic γίνεται της Πόπης (όχι της Τσαπανίδου), μάλλον αυτό ρώτα το αλλού λοιπόν.Και τέλος αντιπαθώ την εταιρία αυτή και τις τακτικές της. Μάλιστα ένας φίλος πήγε να δει την Γκόλφω και όταν του είπε στο τέλος τους πωλητή 'Όχι ευχαριστώ, θα πάρω τη Mito' αυτός του απάντησε 'Καλή η Μιτο κύριε αλλά σε 2 χρόνια θα έχει ξεφλουδίσει το ταμπλώ, γενικά σαν αμάξι δεν έχει ποιότητα' Αφρούς έχω βγάλει τώρα που το γράφω. Ας μην επεκταθώ με ονόματα.
-
Καλά, μην θίγεις πωλητές φίλε GB γιατί στην AR ήταν δράμα η κατάσταση όταν πήγα εγώ για 147.
VW Golf VΙ