-
Δεν καταλαβαίνω την έκπληξη σου.
Το 'ξέσπασμα' ενός τούρμπο σε έναν άνθρωπο (γενικά μιλάω) που δεν έχει προηγούμενη εμπειρία και οδηγεί χρόνια ατμόσφαιρα μπορεί να φέρει ένα ανακάτεμα στο στομάχι, ακόμη και στον οδηγό. Δοκίμασε το σε κάποιο συνεπιβάτη σου αν οδηγείς κάποιο τουρμπισμένο με συνεχόμενες επιταχύνσεις από 2α-3η. Δεν εννοώ μια φορά. Κάνε το 5-6 φορές συνεχόμενες και ρώτα τον τι νοιώθει. Ο Δρομέας γράφει ότι δεν το κατάλαβε βέβαια. Ίσως δεν επιτάχυνε κάτω από τις 1500 στροφές και ήταν διαρκώς πάνω από τις 2000+ όπου το τούρμπο πια 'γυρνάει' καλά.Δεν έγραψα ότι είναι κάποιο θετικό ή κάποιο αρνητικό. Απλά προσπάθησα να εξηγήσω την 'περίεργη αίσθηση' που αποκόμισε ο φίλος από το τεστ ντραιβ. Δεν είμαι δικηγόρος του βέβαια, απλά μιας και τέθηκε το θέμα έδωσα μια 'εξήγηση'. Φυσικά υποθέσεις κάνω γιατί σε κανένα τεστ ντράιβ δεν ήμουν παρών! Που έκανα λάθος ?
-
Φίλε καθηγητά με συγχωρείς!!! Για κάποιο λόγο νόμισα πως είχες κάνει εσύ το αρχικό post!!
Πάντως... το ακούσαμε κι αυτο!!! -
ποιο άκουσες?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω την έκπληξη σου.
Το 'ξέσπασμα' ενός τούρμπο σε έναν άνθρωπο (γενικά μιλάω) που δεν έχει προηγούμενη εμπειρία και οδηγεί χρόνια ατμόσφαιρα μπορεί να φέρει ένα ανακάτεμα στο στομάχι, ακόμη και στον οδηγό. Δοκίμασε το σε κάποιο συνεπιβάτη σου αν οδηγείς κάποιο τουρμπισμένο με συνεχόμενες επιταχύνσεις από 2α-3η. Δεν εννοώ μια φορά. Κάνε το 5-6 φορές συνεχόμενες και ρώτα τον τι νοιώθει. Ο Δρομέας γράφει ότι δεν το κατάλαβε βέβαια. Ίσως δεν επιτάχυνε κάτω από τις 1500 στροφές και ήταν διαρκώς πάνω από τις 2000+ όπου το τούρμπο πια 'γυρνάει' καλά.Δεν έγραψα ότι είναι κάποιο θετικό ή κάποιο αρνητικό. Απλά προσπάθησα να εξηγήσω την 'περίεργη αίσθηση' που αποκόμισε ο φίλος από το τεστ ντραιβ. Δεν είμαι δικηγόρος του βέβαια, απλά μιας και τέθηκε το θέμα έδωσα μια 'εξήγηση'. Φυσικά υποθέσεις κάνω γιατί σε κανένα τεστ ντράιβ δεν ήμουν παρών! Που έκανα λάθος ?
ακριβώς αυτό!
και εγώ οδηγώντας το προηγούμενο 120αρι το έπαθα. Στο τέλος της διαδρομής, προς το λιμάνι του πειραιά το κατάλαβα. Συνηθισμένος να πατάω το γκάζι όπως στο 100αρι ίμπιζα μου, που χαμηλά είναι ψόφιο -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
να ζητησεις να σου δωσουν τζαμπανταν τα +2 χρονια εγγυηση, το RCD510 και τον συναγερμο....Ειδικά αν πας στην Καρέντα..
Ενα ελαφάκι γιατον Κωστάκη.. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
να ζητησεις να σου δωσουν τζαμπανταν τα +2 χρονια εγγυηση, το RCD510 και τον συναγερμο....
Ειδικά αν πας στην Καρέντα..
Ενα ελαφάκι γιατον Κωστάκη..αυτοι ουτε τα πισω πατακια δε σου δινουν δωρο κι ας τους δινεις 47Κ μετρητα..
-
Όπως έχω ξαναγράψει και σε άλλο post το παραμύθι με τα μετρητά έχει τελειώσει προ πολλού.
Οι έμποροι τους συμφέρει να πάρεις το αμάξι με δάνειο γιατί και μπόνους θα πάρουν από την τραπεζα αλλά και τα λεφτά θα τα εκταμιεύσυν πολύ γρήγορα(σε 2-3 μέρες) , οπότε καταλαβαίνεις.. -
Ο χρήστης gaz gaz έγραψε:
Εγω μαλλον για το highline των 122tsi παω,αφου στην Ελλαδα με τους υπεροχους καροδρομους τι να τα κανω τα περισσοτερα αλογα?!
Βασικά αυτήν την λογική πάνε να προοθήσουν οι αντιπροσωπείες εδώ.122 και highline..εγώ θα σου πρότεινα 160 μόνο και μόνο για το esp.πάρε comfortline σιγά τα αβγά!
το esp είναι στανταρ πλέον και στην έκδοση με τους 122
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Εγω μαλλον για το highline των 122tsi παω,αφου στην Ελλαδα με τους υπεροχους καροδρομους τι να τα κανω τα περισσοτερα αλογα?!
Βασικά αυτήν την λογική πάνε να προοθήσουν οι αντιπροσωπείες εδώ.122 και highline..εγώ θα σου πρότεινα 160 μόνο και μόνο για το esp.πάρε comfortline σιγά τα αβγά!
το esp είναι στανταρ πλέον και στην έκδοση με τους 122
Αυτό πάλι που το έμαθες; Ανακοινώθηκε κάπου; Στο Γρατσία δε ξέρουν τίποτα!
-
M@#@#κια έγραψα , έχεις δίκιο , τώρα το ξανακοίταξα..
-
To χρωμα 'shark' το εχει δει κανενας στο νεο golf? Ειναι το χρωμα που εχει το αμαξι στο προσπεκτ.. Του παει? Δεν το εχω δει απο κοντα σε αυτο το χρώμα για αυτο ρωτάω..
Σε τετράθυρο αυτο ή το μαύρο?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
[flame mode on] (για να γελάσουμε και μόνο)
Τη σειρά 4 την κορόιδευαν όλοι ότι εκεί που είσαι άνετος και ωραίος ξαφνικά 'χάνεις' το παράθυρο μέσα στην πόρτα. Στην 5 απ' ότι φαίνεται το έλυσαν το πρόβλημα.Η 6 όμως ζήλεψε τη δόξα του 4 και ξεκίνησε νωρίς τα ίδια!!
[flame mode off]
Για να δούμε πόσοι ορκισμένοι ιταλόφιλοι θα πλακώσουν ?!?
ουτε η 5 ελυσε το προβλημα
-
Ο χρήστης nickolas2005 έγραψε:
To χρωμα 'shark' το εχει δει κανενας στο νεο golf? Ειναι το χρωμα που εχει το αμαξι στο προσπεκτ.. Του παει? Δεν το εχω δει απο κοντα σε αυτο το χρώμα για αυτο ρωτάω..Σε τετράθυρο αυτο ή το μαύρο?
Μέχρι και πριν μερικές μέρες το είχε στον Παζαρόπουλο στην λεωφόρο Κύμης μάλλον ακόμα αυτό θα έχει πήγαινε εκεί να το δεις.
-
Καλημέρα!
Γράφω τις πρώτες εντυπώσεις από Golf VI 1.4 122PS 5Θ φίλου.
Είναι η έκδοση Highline η οποία από θέμα εξοπλισμού θεωρώ ότι είναι πλήρης. Η μόνη προσθήκη που έγινε ήταν το ESP. Ήταν τυχερός και το παρέλαβε μέσα σε 10 ημέρες.
Σε μια πρώτη βόλτα, η αίσθηση σαν συνοδηγός είναι πολύ καλή. Όλα τα λεφτά είναι ο πίνακας οργάνων και η κλίση που έχουν. Πολύ καλά τα καθίσματα επίσης. Γενικά σου δίνει μια ωραία στιβαρή αίσθηση. Γεροδεμένο, καλοφτιαγμένο και άνετο. Περισσότερα από θέμα οδηγικής συμπεριφοράς δε μπορώ να σας πω μιας και δεν το έχω οδηγήσει.
Για κάποιον που εχει το V, το VI φαίνεται πιο πολυτελές με τα μαύρα πλαστικά του, κατά τα άλλα από θέμα θηκών, ντουλαπάκια κλπ δεν υπάρχει καμία διαφορά.
Το μόνο που δεν κολλάει στο εσωτερικό ειναι το RCD 310 το οποίο δείχνει 'καπως'. Το 510 δίνει πραγματικά άλλον αέρα. (ψάξτε λίγο στο ebay και συγκρίνετε τιμές ανταλλακτικού με αντιπροσωπείας.....).
Αυτά τα ολίγα από εμένα και αν υπάρχουν νεώτερα θα ξαναποστάρω. -
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ GOLF6 1.4 160 PS
-
Nα ρωτήσω κάτι.
Ο φίλος μου εχει το γκολφ gt το 5 και κάθε φορα πριν βαλει μπρος το αμαξι περιμένει κανα 2λεπτο με το κλειδί μέσα. Το ίδιο κάνει και πριν το σβήσει. Τον ρωτησα και μου ειπε επειδή είναι τουρμπο πρεπει να περιμενεις λιγο κτλ.. Ισχύει κατι τέτοιο? Και στο νεο το γκολφακι θα πρεπει να κάνω το ίδιο ή είναι υπερβολικός ο άλλος και μπορεις κατευθείαν να βαζεις μπρος και να φεύγεις?
-
Καταρχάς υπάρχει θέμα αντίστοιχο στο 'κατασκευαστές και μοντέλα' σχετικά με το Golf VI.
Επιπλέον, η ερώτησή σου είναι πολύ γενική.Τι θέλεις να μάθεις?
(εννοείται πως καλύτερα να ξαναγράψεις καλύτερα το ερώτημά σου στο σωστό θέμα στο σωστό σημείο ) -
Περιμένει 2 λεπτά ΠΡΙΝ το βάλει μπρος ?
-
Ο χρήστης nickolas2005 έγραψε:
Nα ρωτήσω κάτι.Ο φίλος μου εχει το γκολφ gt το 5 και κάθε φορα πριν βαλει μπρος το αμαξι περιμένει κανα 2λεπτο με το κλειδί μέσα. Το ίδιο κάνει και πριν το σβήσει. Τον ρωτησα και μου ειπε επειδή είναι τουρμπο πρεπει να περιμενεις λιγο κτλ.. Ισχύει κατι τέτοιο? Και στο νεο το γκολφακι θα πρεπει να κάνω το ίδιο ή είναι υπερβολικός ο άλλος και μπορεις κατευθείαν να βαζεις μπρος και να φεύγεις?
...Αν περιμενει χωρις να εχει βαλει μπρος τι να πω... ...τωρα αν περιμενει λιγο(5-10 sec) να σβησουν τα λαμπακια πριν βαλει μπρος ΟΚ,αλλα αν περιμενει 2 λεπτα με το κλειδι στη μιζα μαλλον εχει καταλαβει λαθος
-
VW Golf VΙ