-
Καλημέρα στο forum!
Μήπως υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει, ή καλύτερα αγοράσει, το νέο Navara της Nissan;; Για διπλοκάμπινο ενδιαφέρομαι, και μια και είμαι πολύ κοντά στην παραγγελία, θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία από πρώτο χέρι!
Καλημέρα πάλι και ευχαριστώ
-
Καλημέρα στο forum!
Μήπως υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει, ή καλύτερα αγοράσει, το νέο Navara της Nissan;; Για διπλοκάμπινο ενδιαφέρομαι, και μια και είμαι πολύ κοντά στην παραγγελία, θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία από πρώτο χέρι!
-
Καλημέρα στο forum!
-
Εδώ μπορείς να βρεις μερικά πράγματα αλλά από όσι ξέρω δεν υπαρχει κάποιος στο forum που να το έχει οδηγήσει ή αγοράσει....
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=10724 -
Αυτό είναι ιαπωνικό ή ισπανικό?
-
Ο χρήστης cliff έγραψε:
Αυτό είναι ιαπωνικό ή ισπανικό?Made in Spain...
-
βρε παιδιά, μην με αγχώνετε. Προς τι ο διαχωρισμός made in Spain or in Japan? Έχετε ακούσει τίποτα ανησυχητικό ποτέ; Η Nissan δεν φτιάχνει άλλα μποντέλα στην Ευρώπη;
-
Ο χρήστης thander έγραψε:
βρε παιδιά, μην με αγχώνετε. Προς τι ο διαχωρισμός made in Spain or in Japan? Έχετε ακούσει τίποτα ανησυχητικό ποτέ; Η Nissan δεν φτιάχνει άλλα μποντέλα στην Ευρώπη;Πώς δε φτιάχνει. Νόμιζω ότι όλα όσα αγοράζουμε εδώ, αγγλικά είναι...
Να μην αγχώνεσαι... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αυτό είναι ιαπωνικό ή ισπανικό?
Made in Spain...
πριν απο 1,5 μηνα που ημουν ισπανια , το εβλεπα πολυ συχνα ! ειναι πολυ ομορφο , πολυ μουρη για αγροτικο
-
βρε παιδιά, μην με αγχώνετε. Προς τι ο διαχωρισμός made in Spain or in Japan? Έχετε ακούσει τίποτα ανησυχητικό ποτέ; Η Nissan δεν φτιάχνει άλλα μποντέλα στην Ευρώπη;Υπάρχει η εμπειρία από τα Ισπανικά Βιτάρα.....
-
Ο χρήστης tasos953 έγραψε:
βρε παιδιά, μην με αγχώνετε. Προς τι ο διαχωρισμός made in Spain or in Japan? Έχετε ακούσει τίποτα ανησυχητικό ποτέ; Η Nissan δεν φτιάχνει άλλα μποντέλα στην Ευρώπη;
**[b]Υπάρχει η εμπειρία από τα Ισπανικά Βιτάρα..... ** [quote]
¨Εχουν διαφορές στην αξιοπιστία -
ωχ
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
**Υπάρχει η εμπειρία από τα Ισπανικά Βιτάρα..... ** >
¨Εχουν διαφορές στην αξιοπιστία
Ναι αλλά αυτό το συγκεκριμένο εργοστάσιο ξεκίνησε σαν santana και μετά αγοράστηκε από την suzuki ενώ παράγει και μοντέλα που στην ουσία είναι παλιότερα. Της Nissan στην Ισπανία π.χ. φτιάχτηκε από τους Γιαπωνέζους ξεκινόντας από το μηδέν...
-
Ετσι κι αλλιώς ήδη κάποια μοντέλα δεν τα βρίσκεις πια 'made in Japan' και όσο περνάει ο καιρός αυτά πληθαίνουν.
Αλήθεια, τι γνώμη είχε η Νισσαν για τα αυτοκίνητά της που κατασκευαζόταν στην Αγγλία; -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
**[b]Υπάρχει η εμπειρία από τα Ισπανικά Βιτάρα..... ** >
¨Εχουν διαφορές στην αξιοπιστία
Ισπανικά ήταν και τα τελευταία Vanette και τα Terrano. Δεν νομίζω ότι έχουν δώσει το παραμικρό δείγμα αναξιοπιστίας....
-
όμορφα, ελπίζω να μην έχω πρόβλημα, γιατί επαραγγέλθη ήδη!Ευχαριστώ για όλα
-
Καλοτάξιδο να είναι
Περιμένουμε εντυπώσεις
Πολύ όμορφο αυτοκίνητο
¨οσο για τη χώρα προέλευσης, μη σκοτίζεσαι τόσο. Άσχετα με τη κουβέντα που κάναμε, έχω κι ένα Wagon R (made in Hungary) που κι αυτό δεν έβγαλε προβλήματα (5/2001) -
όμορφα, ελπίζω να μην έχω πρόβλημα, γιατί επαραγγέλθη ήδη!Ευχαριστώ για όλαΦίλε καλορίζικο, καλοτάξιδο, καλά χώματα και πες μας εντυπώσεις όταν το πάρεις
-
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ
ΤΙ ΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΡΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ ΞΥΛΟ...........
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.ΚΟΥΚΛΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
ΟΔΗΓΗΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ NAVI,ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ,ΗΛΙΟΡΟΦΗ,ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟ 350Ζ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
-
ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ 250 ΧΛΜ ΘΑ ΠΑΩ ΤΑΞΙΔΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
new navara