-
Ο χρήστης amoust έγραψε:
Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι πως στο περίπτερο της BMW οι 5άρες που είχε εκτός την Μ5 είχαν **start button **όπως οι σειρές 3 και 1.[OFF TOPIC (κι ενδεχομενως ηλιθια) ερωτηση]
Τελικα τα αυτοκινητα με start button ποσο πιο δυσκολα κλεβονται/παιρνουν μπροστα χωρις το κλειδι η την καρτα τους; Στη Ρενω οταν το ειχαμε ρωτησει για το τελευταιο Μεγκαν μας ειχαν πει οτι απλα δεν ξεκιναει χωρις την καρτα και πρεπει να ειναι ηλεκτρονικος ο αλλος και να ξηλωνει κονσολες για να το παρει...
[OFF TOPIC OFF] -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ακόμα και στην έκθεση του Τόκυο, δεν νομίζω να κοστίζει τόσο το φαγητό και, αν κοστίζει, σίγουρα θα 'ναι ποιοτικά καλύτερο...Στο λέω εγώ που γνωρίζω...ΔΕΝ είναι τόσο ακριβό...!
Πάντως, μετά από γνώμες 3-4 γνωστών που ρώτησα, αλλά και τα δικά σας posts, ενώ είχα ψηφίσει ότι θα πάω σίγουρα, τελικά...ΔΕ θα πάω σίγουρα
Το νέο ΜΧ-5 που με έκαιγε να δω το είδα στα STER Cinemas και από εκεί και πέρα, αφού όλα σχεδόν τα καινούργια αυτοκίνητα είναι κλειδωμένα, τι να πάω να δω; Το νέο Colt ή μήπως τα supercars; Όχι, ευχαριστώ...
Η έκθεση πάντως είναι κάθε φορά και χειρότερη. Η πρώτη μου άρεσε πειρσσότερο από όλες, αν και ίσως αυτό να οφείλεται στο ότι πριν 6 χρόνια μπορεί να εντυπωσιαζόμουν πιο εύκολα απ' ό,τι σήμερα...
-
Ευτυχως εγω το προβλεπω παντα σε τετοιους χωρους οτι θα ειναι ακριβα τα τροφιμα και παιρνω παντα τσαντα με νερο και για τα προσπεκτους(!) και ειμαι και φαγωμενος. Παντως περιμενα να ακουσω θετικα σχολια φετος απο εσας μιας και απο περυσι νομιζα οτι θα ηταν καλυτερα λογω μεγαλυτερου αριθμου καταστευαστων(+F1,WRC...) και λογω του οτι ειναι διεθνης(δε νομιζω να ηταν περυσι). Οντως το να πας εκει και να τα δεις κλειδωμενα ειναι σαν την παρημια που λεει εφτασες στη βρυση και δεν ειπιες νερο! Παντως περυσι δεν ηταν 12 ευρω; 9 οντως για την διαφημιση που τους γινεται ειναι πολλα αλλα σαν ποσον γενικα δεν ειναι, αλλωστε εδω στην Αθηνα πηγα πρωτη φορα περυσι και αντε να παω και φετος(δεν νομιζω να ειμαι διαθεσιμος στις επομενες) οποτε θα παω μαλλον Πεμπτη η Παρασκευη. εχει παει κανενας πρωι να μας πει αν καποια τα ξεκλειδωνουν αργοτερα; Απο test drives πειτε ρε παιδια καποιος τα μοντελα!!!
-
Ο χρήστης Michelle έγραψε:
Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι πως στο περίπτερο της BMW οι 5άρες που είχε εκτός την Μ5 είχαν **start button **όπως οι σειρές 3 και 1.
[OFF TOPIC (κι ενδεχομενως ηλιθια) ερωτηση]
Τελικα τα αυτοκινητα με start button ποσο πιο δυσκολα κλεβονται/παιρνουν μπροστα χωρις το κλειδι η την καρτα τους; Στη Ρενω οταν το ειχαμε ρωτησει για το τελευταιο Μεγκαν μας ειχαν πει οτι απλα δεν ξεκιναει χωρις την καρτα και πρεπει να ειναι ηλεκτρονικος ο αλλος και να ξηλωνει κονσολες για να το παρει...
[OFF TOPIC OFF]Δεν ξέρω τι τεχνολογία κουβαλάει η κάρτα της Ρενώ, αλλά θωρητικά, ηλεκτρονικός πρέπει να είναι ο κλέφτης σε κάθε αυτοκίνητο, μιας και το immobiliser που έχουν όλα, ουσιαστικά ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα είναι.
-
Ο χρήστης Michelle έγραψε:
[OFF TOPIC (κι ενδεχομενως ηλιθια) ερωτηση]
[OFF TOPIC OFF]Δε γνωρίζω για την ασφάλεια (αν και νομίζω πως αν θέλουν παίρνουν τα πάντα) αλλά γνωστός με Megane όταν χρειάστηκε να βγάλει καινούρια κάρτα γιατί έχασε μία πλήρωσε τριψήφιο νούμερο σε
-
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤ-ΤΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΟΛΗ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 5-6 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΡΑΒΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Απο test drives πειτε ρε παιδια καποιος τα μοντελα!!!Ναι ρε παιδες. Μην ντρέπεστε
-
**Περί Civic: **
Τόσο Άσχημο, όσο και στις φωτό των περιοδικών.
Μέσα-εξω, μοιάζει με μισοφαγωμένη ομελέτα...
-
Ο χρήστης STAX έγραψε:
ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΡΑΒΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....Τώρα βγαίνω λίγο off topic, αλλά ελικρινά, η ακρίβεια μερικές φορές σε γονατίζει και επειδή οι Έλληνες δεν έχουμε σωστή καταναλωτική παιδεία, η καστάσταση αυτή συνεχώς χειροτερεύει...
-
Στις φωτο ειδα μια S350 που ειχε λουλουδια μεσα;;;; για εξηγειστε τι παιζει! Επισης βλεπω κατι φωτο που τα μοντελα της Ranult πατανε πανω σε αεροδυναμικα βοηθηματα και αναρτησεις της F1 λες και ειναι τρακτερ και τρελαινομαι! Ερωτηση:οπως μπαινεις ακολουθεις ενα συγκεκριμενο δρομο ωστε να περασεις απο ολα η ειναι ολα σκορπια σε διαδρομους και αντε να θυμηθεις απο που περασες;;;
-
Και μια ερώτηση σχετική με τα μονοθέσια της F1. Είναι όντως γνήσια ή απομίμηση όπως ήταν και στο Athens Tuning Show???
-
Πάντα τα εκθεσιακά μονοθέσια είναι...εκθεσιακά. Δηλάδη πιστά 'οπτικά' και μόνο στα αληθινά, αλλά ούτε κινητήρα έχουν, ούτε κιβώτιο κλπ
-
-
-
-
Ω Θεέ μου!Τι κόσμος κυκλοφορεί...
Τα βραβεία που έχει πάρει η Brera τα ξέρετε?
Το πρωτότυπο στο περίπτερο της Audi το ξέρετε οτί δεν είναι αποτέλεσμα **καμίας μηχανολογικής μελέτης **αλλά ένα πρωτότυπο για την ταινία 'I,Robot'.
Εγκεφαλικό θα πάθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω -
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Ω Θεέ μου!Τι κόσμος κυκλοφορεί...
Τα βραβεία που έχει πάρει η Brera τα ξέρετε?So what? Η ομορφιά είναι υποκειμενική.-
Το πρωτότυπο στο περίπτερο της Audi το ξέρετε οτί δεν είναι αποτέλεσμα **καμίας μηχανολογικής μελέτης **αλλά ένα πρωτότυπο για την ταινία 'I,Robot'.
Παρόλα αυτά, έχει ένα πρωτότυπο σχήμα και ο technik έκρινε βάσει του σχήματος. Αν του αρέσει περισσότερο από την brera που είναι το κακό?
Εγκεφαλικό θα πάθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Εμ βέβαια, με όλους τους άσχετους/εγκάθετους που κυκλοφορούν και τολμούν να πουν ότι κάποια AR δεν τους αρέσει..
-
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Ω Θεέ μου!Τι κόσμος κυκλοφορεί...Tη μέρα ή τη νύχτα ?
Τα βραβεία που έχει πάρει η Brera τα ξέρετε?
Περί σχεδίασης; και το Α8 έχει πάρει άπειρα....so ?
Aσφαλώς! Πρόκειται για ένα ακρως-ενδιαφέρον-σχεδιαστικά πρωτότυπο
Εγκεφαλικό θα πάθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Κράτα, συνεχίζεται...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ù ÈåÝ ìïõ!Ôé êüóìïò êõêëïöïñåß...
Ôá âñáâåßá ðïõ Ý÷åé ðÜñåé ç Brera ôá îÝñåôå?So what? Ç ïìïñöéÜ åßíáé õðïêåéìåíéêÞ.-
¼÷é êáé ôüóï.Ôá êáãêïõñï-ìïìðßë ðïõ êõêëïöïñïýí åëåýèåñá ôï áðïäõêíåßïõí...
ÐÜíôùò ç áëÞèåéá åßíáé...áðü üôé âëÝðù.Ôï ðñùôüôõðï óôï ðåñßðôåñï ôçò Audi ôï îÝñåôå ïôß äåí åßíáé áðïôÝëåóìá **êáìßáò ìç÷áíïëïãéêÞò ìåëÝôçò **áëëÜ Ýíá ðñùôüôõðï ãéá ôçí ôáéíßá 'I,Robot'.
Ðáñüëá áõôÜ, **Ý÷åé Ýíá ðñùôüôõðï ó÷Þìá **êáé ï technik Ýêñéíå âÜóåé ôïõ ó÷Þìáôïò. Áí ôïõ áñÝóåé ðåñéóóüôåñï áðü ôçí brera ðïõ åßíáé ôï êáêü?
Íüìéæá ïôß óõæçôÜìå ãéá áõôïêßíçôá åäþ...
Åßìáé ìåãÜëïò ëÜôñçò ôïõ design.Äåí åéñùíåýïìáé,áëÞèåéá ëÝù.ÎÝñåéò ðüóá ðñùôüôõðá ó÷Þìáôá (êáé ðáíÜêñéâá) êáôÝ÷ù?Íïìßæåéò ïôß åäþ åßíáé ï êáôÜëëçëïò ÷þñïò íá ôá óõæçôÞóïõìå?Åãêåöáëéêü èá ðÜèùùùùùùùùùùùùùùùùùùùùù
Åì âÝâáéá, ìå üëïõò ôïõò Üó÷åôïõò/åãêÜèåôïõò ðïõ êõêëïöïñïýí êáé ôïëìïýí íá ðïõí üôé êÜðïéá AR äåí ôïõò áñÝóåé..
Åäþ óõìöùíïýìå!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ù ÈåÝ ìïõ!Ôé êüóìïò êõêëïöïñåß...
Tç ìÝñá Þ ôç íý÷ôá ?
ÊáëÜ äåí îÝñåéò ôé þñá post-Üñåéò?
Ôá âñáâåßá ðïõ Ý÷åé ðÜñåé ç Brera ôá îÝñåôå?
Ðåñß ó÷åäßáóçò; êáé ôï Á8 Ý÷åé ðÜñåé Üðåéñá....so ?
Áí åßíáé Ýôóé Ý÷åéò äßêéï...ðïéïò ôá ÷$æåé ôá âñáâåßá!!!
Ôï ðñùôüôõðï óôï ðåñßðôåñï ôçò Audi ôï îÝñåôå ïôß äåí åßíáé áðïôÝëåóìá **êáìßáò ìç÷áíïëïãéêÞò ìåëÝôçò **áëëÜ Ýíá ðñùôüôõðï ãéá ôçí ôáéíßá 'I,Robot'.
Aóöáëþò! Ðñüêåéôáé ãéá Ýíá áêñùò-åíäéáöÝñïí-ó÷åäéáóôéêÜ ðñùôüôõðï
Ôï ïðïßï áí ðáò íá ôï ôïõëßóåéò âÜæåé ôñéêëïðïäéÜ óôïí åáõôü ôïõ
Åãêåöáëéêü èá ðÜèùùùùùùùùùùùùùùùùùùùùù
ÊñÜôá, óõíå÷ßæåôáé...
Äåí Þîåñá ïôß áíôÝ÷ù ôüóï!
Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου 2005 [ΕΛΛΗΝΙΚΟ]