-
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Το πρωτότυπο στο περίπτερο της Audi το ξέρετε οτί δεν είναι αποτέλεσμα **καμίας μηχανολογικής μελέτης **αλλά ένα πρωτότυπο για την ταινία 'I,Robot'.
Aσφαλώς! Πρόκειται για ένα ακρως-ενδιαφέρον-σχεδιαστικά πρωτότυπο
Το οποίο αν πας να το τουλίσεις βάζει τρικλοποδιά στον εαυτό του
Μυστήριο ο κινητήρας και η μετάδοση του RSQ
Εγκεφαλικό θα πάθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Κράτα, συνεχίζεται...
Δεν ήξερα οτί αντέχω τόσο!
Ποτέ δεν γνωρίζεις τις αντοχές σου αν δεν τις δοκιμάσεις!
-
Να θεσω και γω τις εντυπωσεις μου απο την εκθεση που επισκεφτηκα χτες το απογευμα:
-
Renault clio: απογοητευτικα εμφανησιακα οπως το ειδα εξωτερικα αλλα και εσωτερικα απο τα υλικα του, οκ εχει μεγαλυτερους χωρους, καθεσαι ανετοτερα πισω με οτι συνεπαγεται αυτο...αλλα δεν μου εκανε το κλικ που περιμενα οτι θα μου εκανε
-
Toyota yaris: πολυ συμπαθητικο εξωτερικα, αρκετα ευρυχωρο εσωτερικα για την κατηγορια του....δεν ξερω απο τιμες πως θα παιξει...το αρνητικο του σημειο ειναι οτι εχει υπερβολικα μικρο πορτ μπαγκαζ
-
Fiat punto: Σε σχεση με το clio μου εκανε καλυτερη εντυπωση τοσο εξωτερικα οσο και εσωτερικα, αρκετα καλο σαν χωρους και η ποιοτητα ανεβασμενη σε σχεση με τα προηγουμενα φιατ
-
Alfa 159 / Brera: Πολυ ωραια εξωτερικα (ειδικα το μπροστινο μερος) αλλα και εσωτερικα, βελτιωμενη και σε ποιοτητα κατασκευης σε σχεση με την 156 που ειχα μπει (η συγεκριμενη εκδοση ηταν με το δερματινο σαλονι). Η Brera μου φανηκε σαν μια 159 κομμενη απο την μεση και πισω
-
Honda civic: Αρκετα πρωτοποριακο εμφανησιακα απο οποια πλευρα και αν το κοιταξεις, cockpit αεροπλανου, αρκετα ανετο εσωτερικα, πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης
-
απο περιπτερα μου αρεσε πολυ της audi, bmw, αρκετα καλο και της ρενω, οπως επισης και τα διαφορα σοου που εκαναν κατα στιγμες ολα τα περιπτερα
Κατα τα αλλα, οπως ειναι καθε χρονο, δεν υπαρχει καμια διαφορα
-
-
@ PETRAN: Τι μου έκανες ρε μεγάλε, το βλέπει και η γυναίκα το φόρουμ!!! (μιλάω για την εγκάθετη φωτο με το μοντέλο και εμένα με τον Σπύρο εκατέρωθεν, αν δεν καταλαβες!!! )
@ KRUS: Έχεις δίκιο, μακράν το πιο όμορφο μοντέλο η κοπέλα στο C6...
@Funis: Η κουστουμια του Petran έχει να κάνει και με το επάγγελμά του, μην ξεχνιόμαστε, ετσι?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
@ KRUS: Έχεις δίκιο, μακράν το πιο όμορφο μοντέλο η κοπέλα στο C6...Τετοια να λες να τα διαβαζει η γυναικα σου, και μετα παραπονιεσαι για την φωτο!!
-
Εεχχχμμμ... Το ανηψάκι μου έγραφε προηγουμένως!!!
-
Ο χρήστης ÊÙÓÔÁÓ 1970 έγραψε:
...Ç Brera ìïõ öáíçêå óáí ìéá 159 êïììåíç áðï ôçí ìåóç êáé ðéóù
Ç 159 åßíáé ìéá 'ôñáâçãìÝíç' Brera ,üðùò ç 911 ìå ôïí óêáñáâáßï...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εεχχχμμμ... Το ανηψάκι μου έγραφε προηγουμένως!!!Ατιμα ανηψάκια!!
-
προς την Ταυρίνα:
δηλωνω υπευθυνα με καθε γνωση για τις συνεπειες του νομου οτι:
εγω προσωπικα αναγκασα την ομορφη κοπελα να κατσει αναμεσα σε αυτα τα δυο τερατα για να τους φωτογραφισω.αναγκαστικα να της πω μαλιστα οτι ειναι αδερφακια (krus/taurus) και η μαμα τους ειναι βαρια αρρωστη και στο κρεβατι μονιμα,
και οτι με την πραξη της αυτη (να κατσει αναμεσα τους για 2 δευτερολεπτα) θα εδινε μια μεγαλη χαρα στην αμοιρη γυναικα. -
Πήγα και εγώ, καλά ήτανε!
Πάντως έχει πλάκα και αυτό το topic...βλέπουμε πολλά παιδιά τα οποία γνωρίζουμε μόνο μέσα από τα nicknames τους. Ο Σπύρος να 'ναι καλά με τις φωτό του.
-
H ατάκα της έκθεσης:
Χαζεύαμε το 'κακό' Ιμπρέζα μαζί με πωλητή της Su-ba-ru, όταν εμφανίστηκε ενθουσιώδης κύριος, και σπρώχνοντας έφτασε τον πωλητή και ρώτησε δυνατά 'Για πέστε μου...αυτό γιαπωνέζικο είναι??'
Ο πωλητής κάπου τα'χασε
-
.
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
H ατάκα της έκθεσης:Χαζεύαμε το 'κακό' Ιμπρέζα μαζί με πωλητή της Su-ba-ru, όταν εμφανίστηκε ενθουσιώδης κύριος, και σπρώχνοντας έφτασε τον πωλητή και ρώτησε δυνατά 'Για πέστε μου...αυτό γιαπωνέζικο είναι??'
Ο πωλητής κάπου τα'χασε
χαχααχαχα χαχαχαχαχ χαχαχαχαχ χαχαχαχα...
η έκθεση αυτοκινήτου τον μάρανε...
.
-
Πήγα και εγώ χθές στην έκθεση και θα γράψω τις εντυπώσεις μου:
+Πολλά ταμεία και ελάχιστη αναμονή
-Λίγες εταιρίες αξεσουάρΠάμε και στα αυτοκίνητα:
Fiat punto:
+Όμορφο μέσα έξω
+Αρκετά ποιοτικό για punto, ειδικά το μονοκόμματο ταμπλό
-Τεράστια κονσόλα που αναγκάζει τον οδηγό να έχει τα πόδια του όρθια και να τραβαει το κάθισμα πίσω για να μην βρίσκουν στο τιμόνι. Αποτέλεσμα? Κάλος στο γόνατο και αίσθηση στενότητα εκεί κάτω. Επίσης το παπούτσι βρίσκει στο πάνω μέρος απο κάτω.- Πίσω οι μικρτότεροι χώροι απο punto. Δεν ξέρω τι λένε οι αριθμοί αλλά αυτό είδα εγώ.
Focus ST
+Πορτοκαλί χρώμα
-Πολλά τα έξοδα για 2500 cc
-Απαράδεκτος σχεδιασμός όπως και όλα τα νέα focus.Αλφα 159
+Πολύ καλή ποιότητα υλικών παντού και καμία σχέση με οποιαδήποτε alfa romeo κυκλοφορεί. Μακάρι και η συναρμολόγηση και τα μηχανικά να έχουν ακολουθήσει αυτό τον δρόμο!
-Σχεδίαση ταμπλο απο παλαιότερα saab.
-Τεράστιές εξωτερικές διαστάσειςPassat
+Ποιότητα παντού
+Ποιότητα παντού
+Ποιότητα παντού
-Τεράστιές εξωτερικές διαστάσειςDaihatsu Dcompact
+Πανέμορφο μέσα έξω
-Τα 20000 που θα είναι περίπου η τιμή του
-Δεν είναι και τόσο πλατύ καθώς οι διαστάσεις +20 εκατοστά είναι για το εξωτερικό μέροςVolvo C70
+Το νέο best seller στα κάμπριο
-αν βγεί με κανένα ποιο μικρό κινητήρα. Άκου 2.4cc! Βάλτε ένα 2000 turbo να σκίσει!
+Πανέμορφο μέσα έξωOpel astra opc
+Εξαιρετικός σχεδιασμός που δεν είναι τόσο έντονος όσο φαίνετε στις φωτό.
+Εξαιρετική τιμή
+Εξαιρετικές επιδόσεις
+Εξαιρετικός εξοπλισμός
-?!!!!Το αυτοκίνητο είναι πανέμορφο και αρκετά αρμονικό απο κοντά. Οι ζάντες του, το τεράστειο ψυγείο και η μεσαία πίσω εξάτμιση είναι εκπλητικές λεπτομέρειες. Για το τι θα κάνει στον δρόμο δεν έχει κάποιος αμφιβολία ειδικά μετά απο το συγκριτικό του ams.gr
Honda civic
+Χρόνια είχα να δώ αυτοκίνητο και να μείνω με ανοιχτό το στόμα!
+Αν μπείς ειδικά μέσα δεν νομίζω να θέλεις να βγείς με τίποτα. Ταμπλό και τεχνολογία απο άλλο πλανήτη.
+Συναρμολόγηση εκπληκτική
-1400 83 άλογα
-Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για type r ακόμα. Θά ήταν ένα αντίπαλο δέος σε σύγκριση με το opc!
+Με μία έξυπνη πολιτική αρχικής τιμής και δόσεων θα είναι το μπεστ σέλλερ για πολλά χρόνια στην κατηγορία που θα παίζει
-Η λαμαρίνα της πόρτας είναι απαράδεκτο να παίζει τόσο πολύ στο ύψος της τσιμούχας ειδικά όταν το παράθυρο είναι ανοιχτό. Ήταν τόσο δύσκολο να βάλουν ένα εσωτερικό νεύρο για να μην μιάζει απο πόστα playmobile? Τόσο καλή δουλεια παντού και εκεί υπαρχει αμέλεια. Ελπίζω να μην συμβαίνει αυτό και σε άλλα σημεία που δεν φαίνονται!Αυτά θυμάμαι και αυτή είναι η γνώμη μου. ..
-
Ο χρήστης διεγράφη διαφημιστική καταχώρηση έγραψε:
Αλφα 159
+Πολύ καλή ποιότητα υλικών παντού και καμία σχέση με οποιαδήποτε alfa romeo κυκλοφορεί. Μακάρι και η συναρμολόγηση και τα μηχανικά να έχουν ακολουθήσει αυτό τον δρόμο!
-Σχεδίαση ταμπλο απο παλαιότερα saab.
-Τεράστιές εξωτερικές διαστάσεις -
Πήγαμε είδαμε και έχουμε να αναφέρουμε τα εξής
Opel Zafira με 1.8 κινητήρα και πάνω ο βασιλιάς των πολυμορφικών, ούτε Mazda 5 ούτε Honda ούτε Scenic ούτε τίποτα άλλο.
Το Passat είναι Value for money . Anpisteftable
και στα 1.6 αλλά ειδικά στα 2.0Λυπάμαι που θα το πω αλλά η Octavia τραυματίστηκε στο οικογενειακό διπλό και δεν θα τα καταφέρει. Ο μόνος λόγος για να την πάρεις είναι να θέλεις Golf 4θυρο και να μην είσαι gay (άτοπο )
S E A T gmt με μεγάλα γράμματα
που είναι το γούστο, ωεοο που είναι το γούστοRenault Megane RS στο πορτοκαλί στο κύριο στο βάθος. Το αυτοκίνητο σου ξυπνάει άγρια ένστικτα.
Mazda 6. Αναιρώ παλαιότερη διστακτική- αποτρεπτική συμβουλή μου. Το εσωτερικό έχει βελτιωθεί κατακόρυφα. Αν δεν πάρετε Passat go for it.
MX-5 περίμενα χειρότερο εσωτερικό το βρήκα καλύτερο των προσδοκιών, εξωτερικά μισό κλικ χειρότερο των φωτογραφιών
RX-8 όπου και αν το βλέπω αυτό το αυτοκίνητο δεν το βαριέμαι
Αλφα 159 δεν ξέρω αν στρίβει ή όχι και δεν πρόκειται να το μάθω ποτέ γιατί πολύ απλά δεν χωράω πουθενά. είναι το πρώτο αυτοκίνητο με συνειδητό περιοριστή ύψους. Απο σχεδίαση φανταστικ αλλά τι να το κάνεις.
Brera πιο μικρή απο τις φωτογραφίες - το ιδανικό μέγεθος κατ εμέ. Για να δούμε εκεί θα μπούμε
Grande Punto πολύ καλές εντυπώσεις, ένα αυτοκίνητο που ξέρει τι θέλει. Κλέβει την παράσταση απο Clio (χάλια) και συναγωνίζεται επάξια το νέο Yaris, εγω πιστεώ οτι το ξεπερνάει κιόλας. να μην έμοιαζε και πλαστική η ταπετσαρία
Ωραίο φάνηκε το Colt CC, το 5θυρο το ξαναείδα και πάλι δεν μου άρεσε.
Daihatsu Copen, μπααααSuzuki Swift τέλειο. Με μια λέξη
Suzuki Vitara έγινε τρελή μούρη, περιμένω πολύ καλές πωλήσεις.Α3 ψιλοστενό αλλά όχι άσχημο BMW 1 στριμόκωλη.Δεν στενευεσαι αλλά δεν χωράς. Το αυτοκίνητο σου δημιουργεί μια αίσθηση δυσφορίας.
Α4 μπααα . Α6 ναιιιιιιιιι
Honda civic πολύ ωραίο, με καλή γκάμα κινητήρων θα σαρώσει, προσωπικά δεν κατάφερα να φέρω το τιμόνι σε λειτουργική θέση.
Τέλος θέλω να αναφέρω το αυτοκίνητο που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση, αν και δεν το περίμενα με τίποτα.
Volvo S60 optimum
Πηγαίντε να το δείτε.
The best car 30K can buy, alla by far lemeΓενική εντύπωση θετική, αν έχετε χρόνο θα περάσετε να ευχάριστο απόγευμα
αυτά απο εμένα το μικρόφωνο και πάλι στο κεντρικό στούντιο.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Λυπάμαι που θα το πω αλλά η Octavia τραυματίστηκε στο οικογενειακό διπλό και δεν θα τα καταφέρει. Ο μόνος λόγος για να την πάρεις είναι να θέλεις Golf 4θυρο και να μην είσαι gay (άτοπο )
σίγουρα εννοείς Octavia κι όχι Jetta; (όχι ότι έχουν διαφορές, αλλά λέμε τώρα)
-
Reanult clio:
+?!
-Το΄πρώτο αυτοκίνητο της renault με 6 αστέρια στην ασχήμια!!
-Εσωτερικό και πλαστικά ladaMazda miata:
+Πολύ ωραίος σχεδιασμός
+Πολύ καλή ποιότητα
-Δεν ε΄χει κάλυμα η κουκούλα όταν ανοίγει και είναι μην πω πως είναι. Θες και ένα σκουπακι να σκουπίζεις ότι θα πέφτει μέσα στον μηχανισμό και στο εσωτερικό όσο έχεις την οροφή ανοιχτεί.
-Βάλτε ρε παιδιά μια τηλεσκοπική σύθμιση στο τιμόνι που έχουν μέχρι και τα zastava πια! Πάνω απο 1.85 δεν το οδηγάς με το τιμόνι πάνω στα πόδια σου!!!!Seat Leon
+Τι τιμή είναι αυτή στα 2000 με 150 άλογα? Αιθίοπες έχουν φέρει και έχουν ρίξει τόσο το κόστος! Αν θυμάμαι καλά με εξοπλισμό που δεν φαντάζεσαι τι έχει κάνει μόνο 21000!!!!!!!! ΄
-Μα τι στενότης είναι αυτή. Γιαπωνέζοι μπήκαν και μέτρησαν τους χώρους. Ένα αυτοκίνητο που πραγματικά είναι το ποιο στενό της κατηγορίας μπροστά που κάθησα. Και η κονσόλα με το πλαστικό απο κουζινομάχαιρα θέλει επειγώντος μία επένδυση after market. Κρίμα...Αρνητικά για seat και renault τα μοντέλα που τα έιχαν ξέκολα. Σοβαρότης κύριοι... Και αυτή την κοπέλα απο το μονοθέσιο της f1 (με τους κύκλους κατω απο τα μάτια) καλό είναι να την αλλάξετε γιατί .... μην πω τίποτα άλλο και καταπατήσω και τα προσωπικά δεδομένα της!!!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
....Αρνητικά για seat και renault τα μοντέλα που τα έιχαν ξέκολα. Σοβαρότης κύριοι... Και αυτή την κοπέλα απο το μονοθέσιο της f1 (με τους κύκλους κατω απο τα μάτια) καλό είναι να την αλλάξετε γιατί .... μην πω τίποτα άλλο και καταπατήσω και τα προσωπικά δεδομένα της!!!...διαβαζει κι εσενα η γυναικα σου, ε?
..ρε καλα λεω εγω να ban women... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Λυπάμαι που θα το πω αλλά η Octavia τραυματίστηκε στο οικογενειακό διπλό και δεν θα τα καταφέρει. Ο μόνος λόγος για να την πάρεις είναι να θέλεις Golf 4θυρο και να μην είσαι gay (άτοπο )
σίγουρα εννοείς Octavia κι όχι Jetta; (όχι ότι έχουν διαφορές, αλλά λέμε τώρα)
ναι ναι σίγουρα Octavia.
Αν θέλεις VAG τετράθυρο 1.6 στα 21κ παίρνεις Passat
Αν σώνει και καλά θες 4θυρο Golf παίρνεις Octavia
Αν είσαι γκευ παίρνεις JettaTO Gti δεν το οδήγησα. Πολύ ουρά βρε παιδί μου
-
Παιδιά, πώς μπορώ να 'ποστάρω' μια φωτό;
Δεν μπορώ να βρώ τις οδηγίες.
Αν τα καταφέρω θα σας ανταμείψω με μια πολύ καλή φωτο απο την έκθεση -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Παιδιά, πώς μπορώ να 'ποστάρω' μια φωτό;
Δεν μπορώ να βρώ τις οδηγίες.
Αν τα καταφέρω θα σας ανταμείψω με μια πολύ καλή φωτο απο την έκθεσηθα πας εδώ http://www.imageshack.us θα ανεβάσεις τη φωτό και όταν τελειώσει θα σου δώσει μια σειρά από links, κι εδώ θα βάλεις το πρώτο που λέει για forums
Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου 2005 [ΕΛΛΗΝΙΚΟ]