-
Επειδή είμαι (ας πούμε) μέσα στα πράγματα του πΟΤΕ επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω ότι η οριστική ιδιωτικοποίηση δεν θα βελτιώσει τα πράγματα, αλλά μάλλον το αντίθετο. Η τακτική της διοίκησης είναι περικοπή θέσεων εργασίας (όχι αναγκαστικά απολύσεις) δηλαδή μείωση των επιφυλακών και του προσωπικού που αντιστοιχεί σε κάθε τομέα. Άρα εκεί που θα μας έφτιαχναν τη βλαβη σε 1-2 μέρες τώρα ίσως χρειαστούν περισσότερες. άλλο παράδειγμα η φωτιά στο Ναύπλιο το καλοκαίρι κλπ κλπ.
-
Για adsl vivodi 512/128 πληρωνω ακριβως 48,70 ευρω το μηνα. Με ολα τα παγεια κλπ κλπ μεσα.
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Για adsl vivodi 512/128 πληρωνω ακριβως 48,70 ευρω το μηνα. Με ολα τα παγεια κλπ κλπ μεσα.Για δώσε info...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Για adsl vivodi 512/128 πληρωνω ακριβως 48,70 ευρω το μηνα. Με ολα τα παγεια κλπ κλπ μεσα.
Για δώσε info...
για μπες εδώ και διάβασε προσεκτικά
http://www.adslgr.com έχουν αναλυτικά για τον κάθε provider
-
Ο χρήστης mixmavros έγραψε:
..Τέλος, όσο αφορά την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ, αν παρατηρήσατε, η ποιότητα των υπηρεσιών έπεσε όταν άρχισε να συζητείται η ιδιωτικοποίηση... Αυτό έγινε για να πέσουν οι μετοχές του ΟΤΕ και να κάτσει ευκολότερα η όλη διαδικασία, καθώς και για να καρπωθούν κάποιοι το οικονομικό ανάλογο του αρνητικού αντίκτυπου στην αγορά...Αυτό μόνο ως χιούμορ μπορεί να το εκλάβει κανείς.. Δεν ζούμε σε άλλη χώρα, θυμόμαστε πολύ καλά τις υπηρεσίες του ΟΤΕ και πριν αρχίσουν αυτές οι συζητήσεις..
-
@ 'manager_' αν ψάξεις για dsl θα βρείς πολλές προτάσεις και τιμές.
Μη βιαστείς οι τιμές πέφτουν συνεχώς και ήδη (επειδή ψάχνω κι εγώ) δίνουν κάτι τιμές πολύ καλές.H.O.L. 39 ευρώ + Φ.Π.Α. ανά μήνα με όλα τα τέλη μέσα στη τιμή.
Forthnet 35 ευρώ + Φ.Π.Α. ανά μήνα με όλα τα τέλη μέσα στη τιμή.
OΤΕnet 32 ευρώ + Φ.Π.Α.(εκτός αν θυμάμαι λάθος σε αυτή τη περίπτωση για το Φ.Π.Α.) ανά μήνα με όλα τα τέλη μέσα στη τιμή.
Οι τιμές είναι για συνδέσεις 384 απεριόριστης πρόσβασης.
-
το σκεφτομε γιατι προσβαση εχω μονο απο την σχολη, περιορισμενης χρονικης διαρκειας (30λεπτα) φυσικα γιατι υπαρχουν κι΄άλλοι φοιτητες που θελουν και πρεπει να εξυπηρετηθουν. μονο εαν παω πρωι(8:00) , αλλα τα περισοτερα πρωινα εχω μαθημα (8:00) ή μεινω μεχρι αργα το απογευμα.
τις περισοτερες φορες παω σε Ιντερνετ καφε αλλα θα το κοψω γιατι ειναι ακριβο για εμενα. κατα μεσο ορο 2 ευρω την ωρα ειναι πολλα. χανω και πολυ χρονο κατ΄αυτον τον τροπο.
ευχαριστω για τις πληροφοριες. -
μη το σκεφτεσαι καθολου γιατι θα εξακολουθεις να χανεις λεφτα τζαμπα...
-
μια αλλη λυση ειναι να σταματησω να ειμαι χρηστης του διαδικτυου, αλλα δεν θα ηθελα να το κανω αυτο. εαν εχω στο σπιτι , δεν χανω χρονο, θα κανω και σωστη χρηση, θα γεμιζω λιγο τις κενες ωρες μου.
ολα εξαρτοντε απο το οικονομικο.πρεπει να παρω και υπολογιστη βεβαια, εκτος εαν φερω αυτον που εχω στην Αθηνα. βεβαια ειναι ενας παλιος (πέντιουμ 1.......το ξερω θα εχετε ξεραθει στα γελια αυτη την στιγμη) αληθεια κανει αυτος ή τσαμπα θα πληρωνω την συνδεση; γιατι για να παρω κενουργιο θα πρεπει να το βαλω στον προϊπολογισμο και θα μου παρει μερικο καιρο για να μαζεψω τα λεφτα. αληθεια ενα κενουργιο συστημα για να κανεις την δουλεια σου ποσο κοστιζει;
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
αληθεια ενα κενουργιο συστημα για να κανεις την δουλεια σου ποσο κοστιζει;αμα τον θες μονο για ιντερνετ (δεν ξερω αν κανει ο παλιος σου, μαλλον ναι), με 500-600ε παιρνεις εναν αρκετα καλο για τετοιου ειδους χρηση. Χωρις οθονη, αν βαλεις την παλια, ακομη πιο φθηνα!
edit
πολλα λεφτα εβαλα, κοιτα εδω!
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id= ... 4eremn5ra5 -
'Το e-shop.gr σας προτείνει λειτουργικό σύστημα WINDOWS XP HOME EDITION. Επιλέξτε τα για να παραλάβετε το σύστημα σας με προεγκατεστημένο λειτουργικό, έτοιμο για χρήση και απολαύστε τη σταθερότητα και την απόδοση που σας προσφέρουν τα γνήσια MICROSOFT WINDOWS.'
πηγη : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id= ... 4eremn5ra5
[/b]
-
Κοιτάχτε να... μπουχτίσετε απόλαυση τον πρώτο μήνα όμως, γιατί μετά θα είναι ασταθή και χάλι μαύρο..
-
http://www.in.gr/tech/googlebombing-ote.asp
Πολύ γέλιο!!! Έτσι!! Καλά τους κάνανε!!
Εν τω μεταξύ, στην εικόνα που έχει το άρθρο του in.gr αν δείτε το δεύτερο αποτέλεσμα της αναζήτησης, το blog αυτό είναι φτιαγμένο από μέλος των 4Τ.
Μπερεδήμα...μίλα ρε!!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
http://www.in.gr/tech/googlebombing-ote.aspΠολύ γέλιο!!! Έτσι!! Καλά τους κάνανε!!
Εν τω μεταξύ, στην εικόνα που έχει το άρθρο του in.gr αν δείτε το δεύτερο αποτέλεσμα της αναζήτησης, το blog αυτό είναι φτιαγμένο από μέλος των 4Τ.
Μπερεδήμα...μίλα ρε!!!
Καλά ρε ΟΚ
Για να αποδώσω τα του Καίσαρως τω Καίσαρι το έναυσμα το έδωσε ο Μιχάλης (talos) από το Ιστολόγιο:
http://histologion-gr.blogspot.com/2005 ... st_17.html
Ακολούθησαν αρκετά ελληνικά blogs. Το αποτέλεσμα στις οθόνες σας
-
Γραφοντας 'failure' (αποτυχια),στο google επισης βγαζει ενδιαφερον site στην 1η επιλογη.
Καλη φαση
-
Αν και λίγο άσχετο με το θέμα, εχω να πω, πως γενικότερα ετούτο το φορουμ πρέπει να το παρακολουθούν (με την καλή εννοια) πολλοί και διαφοροι και να το χρησιμοποιούν για να βγάζουν αρκετά, εστω κι ενδεικτικά συμπεράσματα για διάφορα θέματα.Τουλάχιστο οσον αφορά τους χρήστες τους διαδικτύου και τις προτιμήσεις τους-απόψεις τους.
Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο φορουμ με αντίστοιχο ή και μεγαλύτερο αριθμό μελών????????
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Αν και λίγο άσχετο με το θέμα, εχω να πω, πως γενικότερα ετούτο το φορουμ πρέπει να το παρακολουθούν (με την καλή εννοια) πολλοί και διαφοροι και να το χρησιμοποιούν για να βγάζουν αρκετά, εστω κι ενδεικτικά συμπεράσματα για διάφορα θέματα.Τουλάχιστο οσον αφορά τους χρήστες τους διαδικτύου και τις προτιμήσεις τους-απόψεις τους.Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο φορουμ με αντίστοιχο ή και μεγαλύτερο αριθμό μελών????????
supercars.net είμαι μέλος 3 ή 4 χρόνια τώρα και έχει παρα πολυ κίνηση. (100000members++) To ωραίο είναι οτι πάντα έρχονται καθημερινά, εδώ και χρόνια, μερικά συγκεκριμένα members και έχει γίνει μια μικρή παρέα.
EDit να φανταστείς φτάσαμε στο σημείο να γράψουμε τα κινητά μας και έχει τύχει να μιλήσουμε με άτομα απο καναδά, αυστραλία, ΗΠΑ, Ευρώπη
-
Ευχαριστώ για την info, αλλα το σφάλμα ηταν δικό μου που δε διευκρίνησα οτι αναφερομουν σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ φόρουμ κι οχι ξένο που είναι φυσιολογικό να έχει παρα πολλά μέλη....
-
δεν ξερω ποιος το κανε και αν μπορει να γινει αλλα επιτελους υποθηκε και μια αληθεια
-
Τι πα'να πει 'δε μπορούμε να παρέμβουμε, είναι ιδιωτική εταιρεία' ρε καραγκιόζηδες; Είναι μονοπωλιακή ή όχι; Σε ποιον τα πουλάτε αυτά;
Ο(υτε)Τ(ηλέφωνο)Ε(χουμε)