-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αφου μιλησα και με τον Kelerman Ντινο, και καταληξαμε πως φυσικο προσωπο με το ονομα Αριστος Π, δεν υπαρχει....
ποιο κωλοπαιδι εχει κανει extra account και κανει τετοια χαωτικα posts?
Πότε μιλήσαμε ρε χάχα άιντε φεύγα
Έτσι, ο καλός ο πράκτωρ, ποτέ δεν αποκαλύπτει τις συνομιλίες του.. (ειδικά όταν έχουνε γίνει με τον κόρσα)
-
Ο χρήστης ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ έγραψε:
Ετσι ειναι κε ΑΣΙΜΟΒ,το κουτσομπουλιο ειναι το πρωτο μελημα μας σημερα,μενεγακη και σε ποιον πηρε πιππες και ο αλλος ο καραφλας στο σταρ που περνει 6 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ το μηνα,μαζι με την ξανθια που κλαιει ολη ωρα.
ΠΟΥ πηγε ο ελληνικος πολιτισμος κυριοι??ΠΟΥ πηγε η ορθοδοξια που βριζουνε ολοι τα θεια απο το πρωι μεχρι το βραδυ και θα ριξει ο ΘΕΟΣ κανενα βραχο και θα τον εξαφανιστει αυτονα τον τοπο που εχει γεμισει σαβουρα.ΣΑΒΟΥΡΗΔΕΣ ολοι και πολλοι εδω μεσα,που μπαινει ενας ανθρωπος να ρωτησει δυο πραματα και αρχιζουν την κοροιδια.ΤΑ μουτρα τους κοροιδεβουνε κε ΑΣΙΜΟΒ.Γιατι δεν μπορεις κε να το παιζεις κουραδωμαγκας οταν εχεις απεναντι σου τον Αριστο το Παπανωτα γιατι θα σε ταπωσει στη μπασκετα.Καταλαβες κε ΑΣΙΜΟΒ??
εΦαγα τη ζωη μου ταξιδευοντας σε στερια και θαλασσα και θα μου βγουν πεντε μιρακια να μουν πουν ΤΙ??ΝΑ ανφισβητησουνε τι??
Να ανφισβητησουμε οτι ο ιδιος ο Γ.Παπαδοπουλος χαιρετησε τον Αριστο Παπανωτα δια χειραψιας??Οτι μεχρι τωρα τριψιφιος αριθμος γυναικων εχει κλαψει με μαυρο δακρυ για τον Παπανωτα,κι οταν συναντηθηκανε εκλαψε ο Παπανωτας με ασπρο δακρυ,παχυ??
Για ηρεμειστε λιγο...ειστε ο ηρωας μου...
θα το παρετε τελικα το ελαντρα?
-
Ετσι ειναι κε ΑΣΙΜΟΒ,το κουτσομπουλιο ειναι το πρωτο μελημα μας σημερα,μενεγακη και σε ποιον πηρε πιππες και ο αλλος ο καραφλας στο σταρ που περνει 6 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ το μηνα,μαζι με την ξανθια που κλαιει ολη ωρα.
ΠΟΥ πηγε ο ελληνικος πολιτισμος κυριοι??ΠΟΥ πηγε η ορθοδοξια που βριζουνε ολοι τα θεια απο το πρωι μεχρι το βραδυ και θα ριξει ο ΘΕΟΣ κανενα βραχο και θα τον εξαφανιστει αυτονα τον τοπο που εχει γεμισει σαβουρα.ΣΑΒΟΥΡΗΔΕΣ ολοι και πολλοι εδω μεσα,που μπαινει ενας ανθρωπος να ρωτησει δυο πραματα και αρχιζουν την κοροιδια.ΤΑ μουτρα τους κοροιδεβουνε κε ΑΣΙΜΟΒ.Γιατι δεν μπορεις κε να το παιζεις κουραδωμαγκας οταν εχεις απεναντι σου τον Αριστο το Παπανωτα γιατι θα σε ταπωσει στη μπασκετα.Καταλαβες κε ΑΣΙΜΟΒ??
εΦαγα τη ζωη μου ταξιδευοντας σε στερια και θαλασσα και θα μου βγουν πεντε μιρακια να μουν πουν ΤΙ??ΝΑ ανφισβητησουνε τι??
Να ανφισβητησουμε οτι ο ιδιος ο Γ.Παπαδοπουλος χαιρετησε τον Αριστο Παπανωτα δια χειραψιας??Ρε τι εχουν ολοι οι τρελοι του φορουμ μαζι μου; Μηπως να το κοιταξω;
Ουτε για μια μπυριτσα δεν μπορω να βγω ο ανθρωπος κι οταν γυρισω ολα να 'ναι ενταξει στο φορουμ
Το επιστεγασμα:Οτι μεχρι τωρα τριψιφιος αριθμος γυναικων εχει κλαψει με μαυρο δακρυ για τον Παπανωτα,κι οταν συναντηθηκανε εκλαψε ο Παπανωτας με ασπρο δακρυ,παχυ??
-
Δλδ Παπανώτας-(τριψήφιος αριθμός γυναικών)=1-0;;; Τι στο καλό, πόσες ντάνες βιάγκρα;
-
βαλτε τωρα νετ
ιταλικη ταινεια -ανεμος της στεριας- -
καταπληκτικη ταινεια
αλλα νταξ ποιος να ασχοληθει με τετοιες ταινιες αφου εχουμε πειρατες καραιβικης και ρουβαδες να γεμιζουν τους σινεμαδες -
Ο χρήστης zastava έγραψε:
καταπληκτικη ταινεια
αλλα νταξ ποιος να ασχοληθει με τετοιες ταινιες αφου εχουμε πειρατες καραιβικης και ρουβαδες να γεμιζουν τους σινεμαδεςΣεξ δεν ειχε
Βια δεν ειχε...εεε αει παρατα μας ρε Zastava... τον χρονο μας να χανουμε μονο?
-
Εκανα το λαθος να δω λιγο το πρωι ,το mega σαββατοκυριακο...Με χασαποπουλο και εναν αλλο γραφικο...
Οι τυποι ηταν τραγικοι.Εκτος του οτι δεν αφηναν κανεναν να μιλησει και φωναζαν,οταν μιλησαν με τον Λιαπη για τον νεο Κ.Ο.Κ του ειπαν το τραγικο...(Μεσες ακρες γιατι δε θυμαμαι ακριβως τη διατυπωση)
Καλα κ. Υπουργε τους ντελιβεραδες εχετε βαλει στο ματι που περνανε και κανενα κοκκινο που και που ,πανω στο μεροκαματο??? -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Εκανα το λαθος να δω λιγο το πρωι ,το mega σαββατοκυριακο...Με χασαποπουλο και εναν αλλο γραφικο...
Οι τυποι ηταν τραγικοι.Εκτος του οτι δεν αφηναν κανεναν να μιλησει και φωναζαν,οταν μιλησαν με τον Λιαπη για τον νεο Κ.Ο.Κ του ειπαν το τραγικο...
Καλα κ. Υπουργε τους ντελιβεραδες εχετε βαλει στο ματι που περνανε και κανενα κοκκινο που και που ,πανω στο μεροκαματο???δεν κάνουν τέτοια λάθη...
-
Καλα κ. Υπουργε τους ντελιβεραδες εχετε βαλει στο ματι που περνανε και κανενα κοκκινο που και που ,πανω στο μεροκαματο???MΟΝΟ τους ντελιβεράδες καίει ο νέος ΚΟΚ??
-
Καλα κ. Υπουργε τους ντελιβεραδες εχετε βαλει στο ματι που περνανε και κανενα κοκκινο που και που ,πανω στο μεροκαματο???
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλα κ. Υπουργε τους ντελιβεραδες εχετε βαλει στο ματι που περνανε και κανενα κοκκινο που και που ,πανω στο μεροκαματο???
καλα λεει...
περνανε και κανα κοκκινο πανω στο μεροκαματο (λες και εμεις βγαινουμε για χαβαλε στο δρομο... ), τσακιζονται και καμια φορα....
α ρε μαλακες δημοσιγραφοι...
-
Να ανφισβητησουμε οτι ο ιδιος ο Γ.Παπαδοπουλος χαιρετησε τον Αριστο Παπανωτα δια χειραψιας??Οτι μεχρι τωρα τριψιφιος αριθμος γυναικων εχει κλαψει με μαυρο δακρυ για τον Παπανωτα,κι οταν συναντηθηκανε εκλαψε ο Παπανωτας με ασπρο δακρυ,παχυ??
Για ηρεμειστε λιγο...με τον τρόπο που μιλάς δε θα σε πάρουν και πολλοί στα σοβαρά ειδικά μέσω του Internet.
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Για ηρεμειστε λιγο...με τον τρόπο που μιλάς δε θα σε πάρουν και πολλοί στα σοβαρά ειδικά μέσω του Internet.
Eσένα θα σε συμπαθούσε ο κ.Παπανώτας βλέποντας μόνο την ημερομηνία ένταξής σου. Περασμένα μεγαλεία και χρυσές επέτειοι...
Μόνο που ο φοίνιξ δεν αναγεννήθηκε τελικά μέσα από τις στάχτες του... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καλα λεει...
περνανε και κανα κοκκινο πανω στο μεροκαματο (λες και εμεις βγαινουμε για χαβαλε στο δρομο... ), τσακιζονται και καμια φορα....
Δε βγαίνουμε όμως και για μεροκάματο.
Είχε κολλήσει ένας πίσω στον προφυλακτήρα του αδερφού μου μια φορά . Κατεβήκαμε να τον βοηθήσουμε και ήταν ολόκληρος γεμάτος μώλωπες . Τους πιέζουν να κάνουν όλο και πιο γρήγορα αδιαφορώντας για το πώς. Δεν είναι 'επαγγελματίες' παραβάτες του ΚΟΚ. Κάτι αντίστοιχο αλλά σε μικρότερο βαθμό συμβαίνει και με τους υπαλλήλους των εταιρειών courier
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
καλα λεει...
Είχε κολλήσει ένας πίσω στον προφυλακτήρα του αδερφού μου μια φορά . Κατεβήκαμε να τον βοηθήσουμε και ήταν ολόκληρος γεμάτος μώλωπες . Τους πιέζουν να κάνουν όλο και πιο γρήγορα αδιαφορώντας για το πώς. Δεν είναι 'επαγγελματίες' παραβάτες του ΚΟΚ. Κάτι αντίστοιχο αλλά σε μικρότερο βαθμό συμβαίνει και με τους υπαλλήλους των εταιρειών courier
δεν είναι όμως άλλοθι για να περνάνε κόκκινα κ να μην τηρούν τον ΚΟΚ στοιχειωδώς για να μην σκοτωθούν...
όποιος δεν μπορεί αλλάζει δουλειά...δεν γίνεται επικίνδυνος για τον εαυτό του και τους άλλους... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλα λεει...
δεν είναι όμως άλλοθι για να περνάνε κόκκινα κ να μην τηρούν τον ΚΟΚ στοιχειωδώς για να μην σκοτωθούν...
όποιος δεν μπορεί αλλάζει δουλειά...δεν γίνεται επικίνδυνος για τον εαυτό του και τους άλλους...βασικά για τον εαυτό τους γίνονται. Στο παράδειγμα που ανέφερα ο αδερφός μου, κονόμησε έναν σπασμένο προφυλακτήρα κι άλλος ένα σπασμένο χέρι (που μάλλον σημαίνει και απόλυση). Πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει για εμάς ένα παπί;
Τώρα για το 'αν δεν μπορούν αλλάζουν δουλειά', τυπικά δίκιο έχεις, δε διαφωνώ αλλά δεν είναι και τι πιο εύκολο πράγμα στην πράξη. Πόσο μάλλον που στην πλειοψηφία τους είναι μετανάστες ή Ελληνες χωρίς το παραμικρό εφόδιο.
Από τα παραπάνω δε σημαίνει ότι δικαιολογώ τις παραβάσεις, απλώς ΙΜΗΟ , οι ευθύνες βρίσκονται πρώτα στα αφεντικά τους.
-
καλα λεει...
όποιος δεν μπορεί αλλάζει δουλειά...δεν γίνεται επικίνδυνος για τον εαυτό του και τους άλλους...βασικά για τον εαυτό τους γίνονται. Στο παράδειγμα που ανέφερα ο αδερφός μου, κονόμησε έναν σπασμένο προφυλακτήρα κι άλλος ένα σπασμένο χέρι (που μάλλον σημαίνει και απόλυση). Πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει για εμάς ένα παπί;
Τώρα για το 'αν δεν μπορούν αλλάζουν δουλειά', τυπικά δίκιο έχεις, δε διαφωνώ αλλά δεν είναι και τι πιο εύκολο πράγμα στην πράξη. Πόσο μάλλον που στην πλειοψηφία τους είναι μετανάστες ή Ελληνες χωρίς το παραμικρό εφόδιο.
Από τα παραπάνω δε σημαίνει ότι δικαιολογώ τις παραβάσεις, απλώς ΙΜΗΟ , οι ευθύνες βρίσκονται πρώτα στα αφεντικά τους.
πολυυυ επικινδυνο!!!!
σκεψου να τον χτυπησεις με τροπο που να μην ειναι προφανες ποιος φταιει και να τρεχεις μετα...και καλα να ειναι ενα ποδι ή ενα χερι, υπαρχουν και πολυ χειροτερα, ειδικα οταν κανουν παραβασεις του στυλ 'περναω με κοκκινο και τη ταυτοτητα στο στομα'...
-
βασικά για τον εαυτό τους γίνονται. Στο παράδειγμα που ανέφερα ο αδερφός μου, κονόμησε έναν σπασμένο προφυλακτήρα κι άλλος ένα σπασμένο χέρι (που μάλλον σημαίνει και απόλυση). Πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει για εμάς ένα παπί;
Επικίνδυνος μπορεί να γίνει...απλά το θέμα είναι μετά να μην τρέχεις σε δικαστήρια χωρίς να φταις...για να μην αναφέρω τον στιγματισμό της ψυχής σου εάν σκοτώσεις κάποιο παιδί ...
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Για τη Λεριά λιγα λογια Καλτ φυσιογνωμια, απορω πως δεν την πηρε γραμμη κάνας Θεμος. Ασε που εβαλε και μαλλια και τωρα πλεον βλεπεται. Προ 5ετιας ηταν ενα πατσαβουρι που το επαιζε θεογκομενα
Δηλαδή, πριν από 5 χρόνια δεν είχε τόσα πολλά μαλλιά(προσθετική; ) ή τα άφησε να μεγαλώσουν;
Δεν εγραψα αλλαξε χτενισμα Εγραψα εβαλε
Τον αλλον που με αποκαλεσε καπως, αντι απλα να με αποκαλεσει 'ενημερωμενο' τον παραδιδω στη γενικη χλευη
ΥΓ Οντως που κατρακυλησε ο ελληνικος πολιτισμος. Δεν υπαρχει πλεον ενας Ζαχος, ενας Μαστορακης. Κριμα...
Τηλεόραση