-
Ο χρήστης greo έγραψε:
H χοντρη της ΕΤ3 ονομαζεται Μελινα Καραπαναγιωτιδου. Χροοοοοονια ολοκληρα εκανε το ρεπορταζ Θεσσαλονικης του ΑΝΤ1, 'γαλαζιο παιδι' κι αυτη μολις βγηκε η Νουδου στην εξουσια, προτιμησε τη σιγουρια του δημοσιου φορεα. Κουβαλησε ομως μαζι της το υφος και το ηθος του καναλιου που την ανεδειξε. Αναγωγη, αγενεστατη, εξυπνακιας και αγραμματη. Για τα λιονταρια, κοινως...Για τη Λεριά λιγα λογια Καλτ φυσιογνωμια, απορω πως δεν την πηρε γραμμη κάνας Θεμος. Ασε που εβαλε και μαλλια και τωρα πλεον βλεπεται. Προ 5ετιας ηταν ενα πατσαβουρι που το επαιζε θεογκομενα
+1000 H Λεριά είναι και ζωγράφος ε!!!
-
Η χοντρή του πρωινάδικου της ΕΤ3 είναι όπως την περιγράφετε. Απορώ (ρητορικά) γιατί κάποιος δεν της τραβάει το αυτί. Αλλά και αυτός ο δημοσιογράφος που ειναι μαζί, τόσο άτολμος, δειλός και χωρίς πρωτοβουλία είναι απίστευτο. Λες και την φοβάται τη συμπαρουσιάστρια. Δεν είναι όμως κακός δημοσιογράφος.
Τα 'Αληθινά Σενάρια' του ίδιου καναλιού είναι περίπτωση όμως. Καλή εκπομπή, μέσα στα ελαττώματά της.
Jacob
-
τι κακοι που ειστε...
-
Είναι και το άλλο το ψώνιο στο Design.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
H χοντρη της ΕΤ3 ονομαζεται Μελινα Καραπαναγιωτιδου. Χροοοοοονια ολοκληρα εκανε το ρεπορταζ Θεσσαλονικης του ΑΝΤ1, 'γαλαζιο παιδι' κι αυτη μολις βγηκε η Νουδου στην εξουσια, προτιμησε τη σιγουρια του δημοσιου φορεα. Κουβαλησε ομως μαζι της το υφος και το ηθος του καναλιου που την ανεδειξε. Αναγωγη, αγενεστατη, εξυπνακιας και αγραμματη. Για τα λιονταρια, κοινως...Ότι είναι αγενέστατη και εξυπνάκιας, είναι γεγονός.
Ίσως να της λείπει κάτι συγκεκριμένο... και είναι έτσι γεμάτη ένταση όλη την ώρα, αλλά αν είσαι άμεσος ανταγωνιστής της μπλε φάλαινας, άστα να πάνε.
Την έριξα την μπηχτή, αλλά όταν είναι με το ένα χέρι απάνω στο τραπέζι για να αναπνέει καλύτερα....>Για τη Λεριά λιγα λογια Καλτ φυσιογνωμια, απορω πως δεν την πηρε γραμμη κάνας Θεμος. Ασε που εβαλε και μαλλια και τωρα πλεον βλεπεται. Προ 5ετιας ηταν ενα πατσαβουρι που το επαιζε θεογκομενα
Δηλαδή, πριν από 5 χρόνια δεν είχε τόσα πολλά μαλλιά(προσθετική; ) ή τα άφησε να μεγαλώσουν;
Η χοντρή του πρωινάδικου της ΕΤ3 είναι όπως την περιγράφετε. Απορώ (ρητορικά) γιατί κάποιος δεν της τραβάει το αυτί. Αλλά και αυτός ο δημοσιογράφος που ειναι μαζί, τόσο άτολμος, δειλός και χωρίς πρωτοβουλία είναι απίστευτο. Λες και την φοβάται τη συμπαρουσιάστρια. Δεν είναι όμως κακός δημοσιογράφος.
JacobΑυτή ακριβώς είναι και η δική μου άποψη για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο.
Ίσως είναι άτολμος γιατί :
α) πραγματικά φοβάται τη Μελίνα 'μας'(ξύλο, αγριοφωνές, λοξοκοιτάγματα, κ.λ.π. ).
β) υπάρχει ένα είδος κατάπτυστου συμβολαίου τύπου F1 με το κανάλι σαν (ανεπίσημος)όρος, ότι η Μελίνα θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην εκπομπή, την πρώτη και τελευταία γνώμη και την μερίδα του λέοντος στην παρουσίαση της εκπομπής,
γ) χρωστάει χάρη στη Μελίνα για την πρόσληψή του στο κανάλι και της κάνει τα χατήρια, ή, είναι στο αντίθετο κόμμα και κάνει μώκο μήπως και φάει καμιά κομματική πόρτα, και
δ) τίποτα απ' τα παραπάνω, γιατί έχω καλπάζουσα φαντασία
(θα έκανα για συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας, λέτε; ) -
λιγη παρατηρητικοτητα θελει...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
H χοντρη της ΕΤ3 ονομαζεται Μελινα Καραπαναγιωτιδου. Χροοοοοονια ολοκληρα εκανε το ρεπορταζ Θεσσαλονικης του ΑΝΤ1, 'γαλαζιο παιδι' κι αυτη μολις βγηκε η Νουδου στην εξουσια, προτιμησε τη σιγουρια του δημοσιου φορεα. Κουβαλησε ομως μαζι της το υφος και το ηθος του καναλιου που την ανεδειξε. Αναγωγη, αγενεστατη, εξυπνακιας και αγραμματη. Για τα λιονταρια, κοινως...Για τη Λεριά λιγα λογια Καλτ φυσιογνωμια, απορω πως δεν την πηρε γραμμη κάνας Θεμος. Ασε που εβαλε και μαλλια και τωρα πλεον βλεπεται. Προ 5ετιας ηταν ενα πατσαβουρι που το επαιζε θεογκομενα
Τι κουτσομπολης θεε μου
-
Ετσι ειναι κε ΑΣΙΜΟΒ,το κουτσομπουλιο ειναι το πρωτο μελημα μας σημερα,μενεγακη και σε ποιον πηρε πιππες και ο αλλος ο καραφλας στο σταρ που περνει 6 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ το μηνα,μαζι με την ξανθια που κλαιει ολη ωρα.
ΠΟΥ πηγε ο ελληνικος πολιτισμος κυριοι??ΠΟΥ πηγε η ορθοδοξια που βριζουνε ολοι τα θεια απο το πρωι μεχρι το βραδυ και θα ριξει ο ΘΕΟΣ κανενα βραχο και θα τον εξαφανιστει αυτονα τον τοπο που εχει γεμισει σαβουρα.ΣΑΒΟΥΡΗΔΕΣ ολοι και πολλοι εδω μεσα,που μπαινει ενας ανθρωπος να ρωτησει δυο πραματα και αρχιζουν την κοροιδια.ΤΑ μουτρα τους κοροιδεβουνε κε ΑΣΙΜΟΒ.Γιατι δεν μπορεις κε να το παιζεις κουραδωμαγκας οταν εχεις απεναντι σου τον Αριστο το Παπανωτα γιατι θα σε ταπωσει στη μπασκετα.Καταλαβες κε ΑΣΙΜΟΒ??
εΦαγα τη ζωη μου ταξιδευοντας σε στερια και θαλασσα και θα μου βγουν πεντε μιρακια να μουν πουν ΤΙ??ΝΑ ανφισβητησουνε τι??
Να ανφισβητησουμε οτι ο ιδιος ο Γ.Παπαδοπουλος χαιρετησε τον Αριστο Παπανωτα δια χειραψιας??Οτι μεχρι τωρα τριψιφιος αριθμος γυναικων εχει κλαψει με μαυρο δακρυ για τον Παπανωτα,κι οταν συναντηθηκανε εκλαψε ο Παπανωτας με ασπρο δακρυ,παχυ??
Για ηρεμειστε λιγο... -
Ο χρήστης ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ έγραψε:
ΠΟΥ πηγε ο ελληνικος πολιτισμος κυριοι??
Μαζεύτηκε ΟΛΟΣ πάνω σου!
-
ΜΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΜΙΛΑΣ ΕΜΕΝΑ!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???
-
Ο χρήστης ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ έγραψε:
ΜΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΜΙΛΑΣ ΕΜΕΝΑ!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???Θα φωνάξεις τα τανκς να μπουν σπίτι μου;
-
Αν και 'σοβαρός', δεν μπορώ παρά να μην χτυπιέμαι.
-
Ρε παιδιά τι έχει γίνει ο χρονομέτρης. Πού έχει χαθεί αυτό το παιδί;;;;
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ρε παιδιά τι έχει γίνει ο χρονομέτρης. Πού έχει χαθεί αυτό το παιδί;;;;Ούτε ένα τρολ της προκοπής δεν βρίσκεις την σήμερον
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ρε παιδιά τι έχει γίνει ο χρονομέτρης. Πού έχει χαθεί αυτό το παιδί;;;;
Ούτε ένα τρολ της προκοπής δεν βρίσκεις την σήμερον
Πού ήταν εκείνες οι ωραίες οι εποχές;
Χάλασαν οι νέοι...
Κάποτε μας έδιναν ένα forum και το κάναμε σούργελο δε 10 λεπτά.
Τώρα όλο καθωσπρεπισμοί και ευγένειες...
Τσ,τσ,τσ,τσ -
Αφου μιλησα και με τον Kelerman Ντινο, και καταληξαμε πως φυσικο προσωπο με το ονομα Αριστος Π, δεν υπαρχει....
ποιο κωλοπαιδι εχει κανει extra account και κανει τετοια χαωτικα posts?
-
Όταν εγώ λέω πως ούτε έναν καβγά δεν μπορείς να κάνεις πλέον...Πάνω που ανάβουν τα αίματα, αισθάνεται άσχημα ο ένας, και αρχίζει τα συγγνώμη, ο γραπτός λόγος βλέπεις, λέει και ο άλλος όχι, εμένα να με συγχωρείται παραφέρθηκα
Και τελικά, μένουμε με το πουλάκι στο χεράκι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και τελικά, μένουμε με το πουλάκι στο χεράκι.Ξέρεις εσύ....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και τελικά, μένουμε με το πουλάκι στο χεράκι.
Ξέρεις εσύ....
ενω εσυ..
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αφου μιλησα και με τον Kelerman Ντινο, και καταληξαμε πως φυσικο προσωπο με το ονομα Αριστος Π, δεν υπαρχει....ποιο κωλοπαιδι εχει κανει extra account και κανει τετοια χαωτικα posts?
Πότε μιλήσαμε ρε χάχα άιντε φεύγα
Τηλεόραση