-
Χθες είδα το ντοκυμαντέρ του Κούλογλου στο Ρεπορτάζ χωρίς Σύνορα στην ΕΤ1 για τον Berlusconi και τις πρακτικές του στα ΜΜΕ μετά την εκλογή ως πρωθυπουργού.
Απίστευτη σαπίλα...κι εμείς συζητάμε εδώ για πταίσματα τύπου AGB.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χθες είδα το ντοκυμαντέρ του Κούλογλου στο Ρεπορτάζ χωρίς Σύνορα στην ΕΤ1 για τον Berlusconi και τις πρακτικές του στα ΜΜΕ μετά την εκλογή ως πρωθυπουργού.Απίστευτη σαπίλα...κι εμείς συζητάμε εδώ για πταίσματα τύπου AGB.
Αν και ξεφεύγω από το θέμα, θα ήθελα να πω ότι μπορεί η Ιταλία να έχει σαπίλα και σκ@τ@ και ότι άλλο θέλεις, σε μεγάλη κλίμακα.
Έχει όμως και οικονομία που καμία σχέση δεν έχει με τι δική μας.
Έχει βιομηχανία που για τα προϊόντα της 'σκωτωνόμαστε' σε άλλα φόρουμ.
Έχει ομάδες που παίζουν σε τελικούς παγκοσμίων κυπέλλων και γενικά είναι καλύτρη σα χώρα από τη δική μας.Με στεναχωρεί που το γράφω αλλά έτσι είναι.
Αυτή η χώρα λοιπόν (και οποιαδήποτε άλλη χώρα έχει όλα αυτά τα καλά) έχει το 'δικαίωμα' να έχει τη σαπίλα και τα σκ@τ@.
Εμείς εδώ έχουμε μόνο τη σαπίλα και τα σκ@τ@ επιπέδου 'πταίσματος' και μόνο.
Δε παράγουμε, δεν έχουμε βιομηχανία αντίστοιχη, δεν έχουμε οικονομία αντίστοιχη και γενικά οι 'πρωτοκλασσάτοι' της χώρας μας έχουν μόνο στο μυαλό τους πως θα κάνουν τα σκ@τ@ απόσκ@τ@ και όχι πως θα κάνουν - φιάξουν κάτι καλό.Ας είχαμε μια βιομηχανία αντίστοιχη της F.I.A.T. και ας είχα και 17 Νοέμβρη. Για να το πω διαφορετικά.
Άλλα έχω μόνο 17 Νοέμβρη χωρίς τίποτα άλλο.
Αυτό είναι που με ενοχλεί.
-
tazio
συμφωνώ αλλά είναι και 60 εκατομμύρια.
-
Ναι βρε Σάββα είναι 60.
Δε λέω να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο σε απόλυτους αριθμούς, αλλά έστω να υπάρχει μια αναλογία. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ναι βρε Σάββα είναι 60.
Δε λέω να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο σε απόλυτους αριθμούς, αλλά έστω να υπάρχει μια αναλογία.Δυστυχώς έχεις δίκιο... ...το είδες χθες; Τον ξεγύμνωσε τον Σίλβιο...και ήταν ιταλική παραγωγή.
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Καλή αισθητική, ενδιαφέροντα τα δεχθέντα από τον Λαδά εμπλουτισμένα με προσωπικές μαρτυρίες που ανέπλασαν την Πάτρα του 1960 και 1970, ενδιαφέρουσες οι αναγνώσεις από έργα του. Δεν το ήξερα (το έμαθα χτες) πως στην Πάτρα υπάρχει ανδριάντας του Θερβάντες που πολέμησε και έχασε το χέρι του στη ναυμαχία της Ναυπάκτου – θα ψάξω να βρω που είναι στημένος ο ανδριάντας, κάπου παραλιακά πάντως. Και στο Λεπάντο ανδριάντας του μεγάλου συγγραφέα πολύ ωραίος.
Jacob
Είναι στην Ναύπακτο και όχι στην Πάτρα, μάλλον κάποια παρανόηση έγινε. Το είχα ανακαλύψει τυχαία πέρυσι περπατώντας παραλιακά στο λιμανάκι της Ναυπάκτου. Αν πάς στις κεντρικές καφε΄τερειες και κατέβεις προς το τείχος θα το δείς.
-
Το γνωρίζω αυτό, στην Ναύπακτο έχει άγαλμα του Θερβάντες, το έχω θαυμάσει κι έχω και φωτογραφίες από εκεί. Απλά γράφω πως και στην Πάτρα, εκτός από το Λεπάντο, υπάρχει άγαλμα του μεγάλου συγγραφέα. Αυτό (η ύπαρξη αγάλματος στην Πάτρα) είναι κάτι που δεν ήξερα.
Άλλο 'διαμάντι' τηλεοπτικό χτες. Στην εκπομπή 'Έχει γούστο' συνέντευξη των συγγραφέων I. Yalom και Amos Oz στην Μ. Τσουκαλά. Ενδιαφέροντα αυτά που είπαν, αν και δεν είχα χρόνο να δω όλη την εκπομπή.
Jacob
-
Εχει αρχίσει το μπουνίδι στη Βαρβάκειο, οι έριδες για τον εάν είναι ντόπια ή ξένα τα αρνοκάτσικα με τους τσοπάνηδες δεν έχουμε πρόβλημα, το ίδιο μας κάνει.
Σε λίγο θα αρχίσει να τραγουδάει και ο Γαϊτάνος και να κανάλια να παίζουν το 'Ιησούς από τη Ναζαρέτ' και 'Μπεν Χουρ'.
'Πάσχα Ελλήνων Πάσχα'
-
Γιατί να έχουμε πρόβλημα με τους τσοπάνηδες; Αυτούς τρώμε;
Καλά, είναι σοβαροί στη Βαρβάκειο; Ποιος θα πάει να ψωνίσει όταν εμποδίζουν τους ελέγχους στα κρέατα και τα μαγαζιά τους;Άλλο: με εκείνη τη δημοσιογράφο που έπαθε τραλαλά γιατί έφαγε μια μπάτσα από φύλακα της ΔΕΗ προσπαθώντας να μπει με το έτσι θέλω στην επιχείρηση τί έγινε;
-
Φοβερη απορία της Κ.Ελευθεροτυπιας:
'Δεν ειναι αστειο οταν απο τη μια καταγγελεις την AGB και την αλλη βγαζεις σποτακια πανηγυριζοντας για τα στοιχεια της που σε βγαζουν πρωτο;'Ελα μου ντε!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί να έχουμε πρόβλημα με τους τσοπάνηδες; Αυτούς τρώμε;
Καλά, είναι σοβαροί στη Βαρβάκειο; Ποιος θα πάει να ψωνίσει όταν εμποδίζουν τους ελέγχους στα κρέατα και τα μαγαζιά τους;Άλλο: με εκείνη τη δημοσιογράφο που έπαθε τραλαλά γιατί έφαγε μια μπάτσα από φύλακα της ΔΕΗ προσπαθώντας να μπει με το έτσι θέλω στην επιχείρηση τί έγινε;
Καπου διαβασα οτι στην Χιο εχουν σημερα πορεια σε ενδειξη συμπαραστης.....
Στην Βαρβακειο τωρα δεν εχουν και τελειως αδικο...παει ο καθε δημοσιογραφισκος και τους τα κανει τσουρεκια. καθε μερα.
-
Να είχαν καθαρά μαγαζιά, να μιλούσαν. Μέσα στην κατσαρίδα ήταν η Βαρβάκειος μέχρι πριν λίγο καιρό που τους την έφτιαξαν τζάμπα. Βρίσκουν και κάνουν οι ρεπόρτερ της πλάκας [ΡΕΠΟΡΤΕΡ, δηλαδή αυτοί που αναφέρουν γεγονότα, όχι δημοσιογράφοι. Είναι πολύ βαρύς ο τίτλος για να τον φέρει ο κάθε ημιαγράμματος παπάρας].
Δες κι αυτό:
Κρεοπωλείο σφραγίστηκε για παραβάσεις. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να είχαν καθαρά μαγαζιά, να μιλούσαν. Μέσα στην κατσαρίδα ήταν η Βαρβάκειος μέχρι πριν λίγο καιρό που τους την έφτιαξαν τζάμπα. Βρίσκουν και κάνουν οι ρεπόρτερ της πλάκας [ΡΕΠΟΡΤΕΡ, δηλαδή αυτοί που αναφέρουν γεγονότα, όχι δημοσιογράφοι. Είναι πολύ βαρύς ο τίτλος για να τον φέρει ο κάθε ημιαγράμματος παπάρας].
Δες κι αυτό:
Κρεοπωλείο σφραγίστηκε για παραβάσεις.Καλα τους κανουν ...οσοι εχουν μαθει στο πλιατσικο να τους καταστρεψουν επαγγελματικα, και ειναι πολυ ενθαρυντικο οτι επιτελους οι νομαρχιες ξυπνησαν...ελπιζω μονο να μην ειναι λογο εκλογων.
Αλλα, αλλο οι ελεγχοι των κρατικων φορεων και αλλο ο 'ελεγχος' του Τσιαμτσικα... και των ομοιων του:yahoo:
-
Αυτή τη στιγμή έχει στον Alpha εκπομπή για τα βασανιστήρια της Χούντας...
Γροθιά στο στομάχι! Αν μπορείτε δείτε το! Εγώ πιέζομαι για να αντέξω, αξίζει όμως νομίζω!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αυτή τη στιγμή έχει στον Alpha εκπομπή για τα βασανιστήρια της Χούντας...Γροθιά στο στομάχι! Αν μπορείτε δείτε το! Εγώ πιέζομαι για να αντέξω, αξίζει όμως νομίζω!
αυτό βλέπω...απίστευτο ντοκιμαντέρ!
-
**'Μένουμε Ελλάδα' **. Οποτε μπορώ τη βλέπω. Κατά τη γνώμη μου είναι μια πολύ ωραία εκπομπή.
-
Δεν υπάρχει τίποτα πια.....
Χθες, ο Καββαθας, στην εκπομπή-ξεκατίνιασμα του Τριανταφυλλόπουλου, συμμετείχε στο όλο σόου και μου εδωσε την εντύπωση ανθρωπου που τα εχει χαμενα.... Ξεκατινιάστηκε κι αυτός, εννοείται...
Πιο χαμηλά δεν πάει.... -
Ο Σταθάκης κράτησε καθόλου επίπεδο ή ήταν κι αυτός σαν τους άλλους; Δεν είδα την εκπομπή, αλλά τον πήρε το μάτι μου.
-
Νομίζω οτι ο Σταθάκης ηταν ενα κλικ καλύτερος... Οχι οτι εχει σημασια, από τη στιγμη που επιλέγουν να συμμετεχουν στη σκουπιδοτηλεοραση ειναι κατακριτεοι. Σαμπως δεν ξερουν τί θα προκύψει;
-
τελικά τι πόρισμα έβγαλε ο εισαγγελόπουλος;
Τηλεόραση