-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σιγά μην σκάσω τζάμπα λεφτά για νέες με mpeg4. 28€ για δέκτη και τέλος.To θέμα είναι ότι δεν έχω καμμία ΤV νέου τύπου, όλες είναι με τον κώνο βάθους 30-50 εκ. To σχετικό 'άθλημα' το είχα εγκαταλείψει
manosk: η B&O ζυγίζει 40+ κιλά και έχει ειδικό stand!
http://www.beoworld.org/prod_details.asp?pid=619
Σημερινή τιμή, θα είχε πάνω απο 2.500€ . Άστα να πάν .... !!! Μην με κουρδίζετεεεεε .....
Ισως για αυτήν να πάρω αποκωδικοποιητή, για το γμτ ρε γμτ ! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βλέπω ότι έχεις την ίδια άποψη με τη σύζυγο στη διάσταση ΤV για Υ/Δ . Εμένα, γιατί μου φαίνεται μεγάλη ρε γμτ... Τέσπα, μάλλον θα υποκύψω στις πιέσεις ..... . Όσο για το καθιστικό, έχουμε 'σταθεροποιηθεί' !
Πάρε την B&O στο υπνοδωμάτιο με αποκωδικοποιητή. Και 37άρα τουλάχιστον στο σαλόνι, θα το μετανιώσεις αν πάρεις μικρότερη.
καλα αμα καθεσαι λιγοτερο απο 2.2.5 μετρα η 37ρα ειναι τεραστεια
-
Πέταξε το μωρέ το κουτί. Περάσαν τα χρόνια.
Πάρε εκεί μια 40+ να κάνεις τη δουλειά σου σαν άνθρωπος.
Άντε το πολύ άμα είσαι τόσο συναισθηματικά δεμένος (με αντικείμενο και δη τηλεόραση ) βάλτη στη κρεβατοκάμαρα ή όπου αλλού θα χρησιμοποιείται λιγότερο να τελειώνουμε. -
H συμμορία των δώδεκα στο ΣΤΑΡ στις 9μμ.
-
Μπααα καλύτερο το Collateral στον Ant1 στις 21:00
-
τι ακριβως ειναι το bib? -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
τι ακριβως ειναι το bib?Body in Balance.
Κανάλι! Τηλεοπτικός δίαυλος. -
Γαμάτο ντοκυμαντέρ τώρα στον σκάι. Seven ages of rock. Όσοι ροκάδες επιβάλεται να το δουν.Απ' ότι ξέρω μάλιστα είναι σειρά ντοκυμαντέρ.
Πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες, όπως πχ πώς γράφτηκε το Smoke on the water. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες, όπως πχ πώς γράφτηκε το Smoke on the water.
Χρειάζεται κατι παραπάνω από τους 'στίχοι' ? ....
*We all came out to Montereax,
On the Lake Geneva shoreline.
To make records with a mobile,
We didn't have much time.
But Frank Zappa and the Mothers,
Were at the best place around,
But some stupid with a flare gun,
Burned the place to the ground.
* -
Για μερικούς ναι.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Γαμάτο ντοκυμαντέρ τώρα στον σκάι. Seven ages of rock. Όσοι ροκάδες επιβάλεται να το δουν.Απ' ότι ξέρω μάλιστα είναι σειρά ντοκυμαντέρ.
Πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες, όπως πχ πώς γράφτηκε το Smoke on the water.Πρόλαβα να το δω (γυρνώντας από τη δουλειά ).
Για όσους ενδιαφέρονται, υπάρχει στο youtube στα ισπανικά. Λόγω της μικρής διάρκειας υπήρχαν αρκετές ελλείψεις (πχ δεν αναφέρθηκαν οι Exodus που προυπήρχαν των Metallica, κλπ), αλλά επιτέλους έγινε αναφορά στον ΚΟΡΥΦΑΙΟ Randy Rhoads (σημαντική επιρροή του Bill Tsamis - Destroyer των Warlord).
Η σειρά συνεχίζεται...
-
Καλό είναι. Το χω δει παλιότερα. Έχει κενά, βέβαια, αλλά λογικό είναι λόγω διάρκειας. Το καλό είναι ότι μιλάνε οι πραγματικοί πρωταγωνιστές.
-
Tα περι Ολυμπιακων του Λονδινου μεταφερθηκαν στο London Olympics[mod]
-
Αξιόλογα: α) Το 'The Increbible Human Journey' στον ΣΚΑΙ, παραγωγή του BBC. Πέντε επεισόδια, νομίζω έχουν δείξει τα δύο. Στις 19:00. Περισσότερα εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Incred ... an_Journey.
Υιοθετεί μια συγκεκριμένη επιστημονική άποψη, ενδιαφέρον, κάνεις εξάσκηση και στα αγγλικά σου.
β) Ντοκυμαντέρ στο κανάλι της Βουλής: Παρακολούθησα στις αρχές Αυγούστου 'Στα ίχνη των μεγάλων συνθετών', το επεισόδιο, δυστυχώς όχι όλο, για τον Μπερλιόζ. Μάλλον γαλλική παραγωγή, αν κρίνω από τη γλώσσα που μιλούσαν.
Jacob
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες, όπως πχ πώς γράφτηκε το Smoke on the water.Πρόλαβα να το δω (γυρνώντας από τη δουλειά ).
Για όσους ενδιαφέρονται, υπάρχει στο youtube στα ισπανικά. Λόγω της μικρής διάρκειας υπήρχαν αρκετές ελλείψεις (πχ δεν αναφέρθηκαν οι Exodus που προυπήρχαν των Metallica, κλπ), αλλά επιτέλους έγινε αναφορά στον ΚΟΡΥΦΑΙΟ Randy Rhoads (σημαντική επιρροή του Bill Tsamis - Destroyer των Warlord).
Η σειρά συνεχίζεται...
+1
-
Παιζει μια διαφημιση με ουζο Ναουσα στον Αλφα.Μονο σε εμενα ακουγεται χαλια ο ηχος σαν να εχουν καει τα ηχεια και τσιριζουν;
-
Ρε παιδια για δωστε λιγο τα φωτα σας!
Σημερα ανοιξα την tv και μερικα καναλια τα εδειχνε μπλαβιασμενα και σκοτεινα.. Καποια στιγμη σταματαγε, αλλα μετα ξανασκοτεινιαζε η οθονη.. Φταιει ο ψηφιακος δεκτης? Ή στο Περιστερι εχουμε χαλια σημα? -
Η webTV του ΑΝΤ-1 δεν δείχνει πλέον live??
-
Παίζει κανονικά.
edit: Άκυρο. Τι ακριβώς εννοείς live (πχ. δελτίο ειδήσεων);
-
Όχι το live πρόγραμμα που δείχνει και στην τηλεόραση.
Τηλεόραση