-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Για top chef μιλάς, έτσι; Έχει 2 αστέρια Michelin το εστιατόριο του 'Σπανούλη'.
1 έχει, αν με το 'Σπανούλης' εννοούμε το Λαζάρου..
Με τον Σπανούλη εννοούμε τον Απόστολο Τραστέλη που είναι στο top chef, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της 'Σπονδής', το μοναδικό εστιατόριο της Αθήνας με 2 αστέρια michelin.
O Λαζάρου έχει το ΒΑΡΟΥΛΚΟ που έχει 1 αστέρι michelin και είναι το μοναδικό εστιατόριο στην Ελλάδα με ΕΛΛΗΝΑ σεφ που έχει αστέρι.
-
Θυμήθηκα κάτι που παρατήρησα από παλιά. Τις ελληνικές μεταγλωττίσεις. Υποθέτω πληρώνονται για αυτό, ακούνε ποτέ το αποτέλεσμα;; Γιατί θα έπρεπε να ντρέπονται. Οι φωνές είναι σαν να διαβάζουν το κείμενο με ύφος αγγαρείας. Καμία προσπάθεια αλλαγής χροιάς, καμία προσπάθεια να μπει λίγος χαρακτήρας, λίγος ενθουσιασμός. Οι ηθοποιοί στην οθόνη πηδάνε από τη χαρά τους ή πλακώνονται και η μεταγλώττιση είναι τελείως flat.... αίσχος, χίλιες φορές οι υπότιτλοι.
Δεν ξέρω αν το φαινόμενο είναι γενικευμένο, ελπίζω στις παιδικές ταινίες να είναι λίγο καλύτερα αλλά σίγουρα σηκώνει πολλή βελτίωση το θέμα και πρέπει να το προσέξουν. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Με τον Σπανούλη εννοούμε τον Απόστολο Τραστέλη που είναι στο top chef, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της 'Σπονδής', το μοναδικό εστιατόριο της Αθήνας με 2 αστέρια michelin.
O Λαζάρου έχει το ΒΑΡΟΥΛΚΟ που έχει 1 αστέρι michelin και είναι το μοναδικό εστιατόριο στην Ελλάδα με ΕΛΛΗΝΑ σεφ που έχει αστέρι.
Soz, από τα posts προφανώς κατάλαβα λάθος
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Soz, από τα posts προφανώς κατάλαβα λάθος
Στο μαγαζί με τα 2 αστέρια Michelin Pilot Sport να του δώσω και εγώ άλλα δύο κόκκινα φαναράκια τιμής ένεκεν.
Μιγιάκοβε πληροφορίες δια τους λόγους απονομής των φαναρακίων όταν ξαναβρεθούμε -
Η Παπαρήγα Παπαρήγα αλλά όλα τα ακριβά εστιατόρια τα ξέρετε απ' έξω βλέπω...
Κι εμείς οι νεοφιλελεύθεροι στον Κυρ Σπύρο στη Χαμολιά... -
Για το μουσάτο στο master chef μίλαγα.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κι εμείς οι νεοφιλελεύθεροι στον Κυρ Σπύρο στη Χαμολιά...Τι να πεις... Εγώ έγινα αριστερός για να πιω καλό καφέ, να μάθω τα ποιοτικά τρεντομάγαζα και φαγάδικα του κέντρου και να πληροφορηθώ για τους εξωτικούς προορισμούς. Χαλάλι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κι εμείς οι νεοφιλελεύθεροι στον Κυρ Σπύρο στη Χαμολιά...Τι να πεις... **Εγώ έγινα αριστερός **για να πιω καλό καφέ, να μάθω τα ποιοτικά τρεντομάγαζα και φαγάδικα του κέντρου και να πληροφορηθώ για τους εξωτικούς προορισμούς. Χαλάλι.
Σιγά τα νέα Εδώ ο Busso πήρε τη γερμανική σαύρα
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κι εμείς οι νεοφιλελεύθεροι στον Κυρ Σπύρο στη Χαμολιά...Εμ... εμείς για σας τα λέμε, αλλά ποιός ακούει.
Α ναι αυτός:
Τι να πεις... Εγώ έγινα αριστερός για να πιω καλό καφέ, να μάθω τα ποιοτικά τρεντομάγαζα και φαγάδικα του κέντρου και να πληροφορηθώ για τους εξωτικούς προορισμούς. Χαλάλι.
αλλά από το πρώτο μέρος του συλλογισμού του, καταλαβαίνουμε ότι ακόμα καλό καφέ δεν έμαθε να φτιάχνει
[επίσης, ε όχι και τρεντομάγαζα ] -
Μα είναι δυνατόν να ξεπουλάς τα ιδεώδη σου ρε μάνο για ένα ρημαδοκαφέ
-
Ποιος ξεπούλησε;;
Απλώς με πείσατε. Δηλώνω πλέον αριστερός, άρα είμαι.
-
Τώρα Αντ1...
:zbroxe: :zbroxe: :zbroxe:
-
πείτε και σε μας τους ξενιτεμένες τπτες
-
Το χιλιοπαιγμένο 'match point' του Woody Allen έχει, μην ταράζεσαι
Απ'έξω το έχω μάθει -
Μα πόσο πιο ξενερότογλου μπορεί να είναι αυτή η γυναίκα του τύπου;
'Έλα αγάπη μου είναι πρωί και μου πε ο γιατρός ό,τι τώρα είναι οι πιο γόνιμες ώρες μου και πρέπει να το παλέψουμε'
'Μπα άσε θα αργήσω'
'Έλα θα ναι ωραία (WTF)... Α μισό, κάτσε να θερμομετρηθώ...' -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Το χιλιοπαιγμένο 'match point' του Woody Allen έχει, μην ταράζεσαι
Απ'έξω το έχω μάθειόταν βάλει το μανχάταν ρίξε σύρμα
-
ξενερότογλου ξενερότογλου, αλλά μου βγαλε ο άλλος το αθλητικό γυμνάσιο και μου γινε σέο στο σίτυ .
-
South park: Bigger, Longer and Uncut στο Star τώρα.
-
Το star έχει πάλι τη μάσκα
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Το star έχει πάλι τη μάσκαΚαι μετα τους ντιουκς
Τηλεόραση