-
Το έχει δείξει 500 φορές.
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Αυτή τη στιγμή το κανάλι 'Super B' με έδρα την Πάτρα που έχει σήμα σε πολλές περιοχές της δυτικής Ελλάδας προβάλλει μια εκπομπή παλιά με τίτλο 'World car, in-car experience', που είναι αυτό που λέει ο τίτλος.Είχε ένα βίντεο από το Ράλι Χαλκιδικής το 1998 (αν δεν κάνω λάθος) μέσα από το αυτοκίνητο των Βωβού/Αλβανού, με φοβερή οδήγηση. O Βωβός να οδηγεί πολύ γρήγορα και εντυπωσιακά. Στο τέλος της ειδικής απίστευτα μπινελίκια από το Βωβό για μηχανική βλάβη, κόλλησε το γκάζι αν άκουσα καλά.
Jacob
-
τήρηση προγράμματος ΕΤ3 = το πιο σύντομο ανέκδοτο
εάν δεν έχει ένα μισάωρο καθυστέρηση δεν της πάει καλά η ημέρα.
ΥΓ. βλέπω κάποιες εκπομπές και ελληνικές ταινίες για αυτούς που θα αναρωτηθούν τι διάολο βλέπω στην ΕΤ και μάλιστα 3.
-
Δε χρειάζεται να δικαιολογείσαι για την ΕΤ3. Έχει αξιόλογες σειρές όπως 'Ο τόπος και το τραγούδι του', 'Cinemania', και 'Ελλήνων δρώμενα'. Και οι αθλητικές εκπομπές τους δεν είναι άσχημες, ενώ και ο καιρός με τον Αρναούτογλου πολύ καλός. Γενικά δεν έχει εκπομπές 'σκουπίδια', έστω κι αν δεν είναι του γούστου όλων των τηλεθεατών.
Χτες σε εκπομπή της ΝΕΤ έδειχναν πρωτοσέλιδα ιταλικού τύπου σχετικά με την αποτυχία της εθνικής τους στο Μουντιάλ. Τη λέξη 'Vergogna' τη μετέφραζαν 'θλίψη' συνεχώς, ενώ 'ντροπή' ή 'αίσχος' ήταν η σωστή μετάφραση, και με δεδομένα τα συμφραζόμενα. Αν κάνω λάθος δεκτό.
Jacob
-
Μακρυα απο το φοιτητοσπιτο και η εκθεση σε τηλεορασεις, αυξημενη.
Το μεσημερι, στο φαγητο, αναγκαστικα ακουω/βλεπω το καναλι που παιζει συνεχως, το 4Ε (grandparents).Εμετικα περιεχομενα. Παρτε τα παιδια σας. Σβηστε την συσχνοτητα.
Αγνους και καλοκαγαθους τροπους μπορει να μαθει ευστροφοτερα ενα βιβλιο με ελληνικα παραμυθια. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Μακρυα απο το φοιτητοσπιτο και η εκθεση σε τηλεορασεις, αυξημενη.
Το μεσημερι, στο φαγητο, αναγκαστικα ακουω/βλεπω το καναλι που παιζει συνεχως, το 4Ε (grandparents).Εμετικα περιεχομενα. Παρτε τα παιδια σας. Σβηστε την συσχνοτητα.
Αγνους και καλοκαγαθους τροπους μπορει να μαθει ευστροφοτερα ενα βιβλιο με ελληνικα παραμυθια.Το 4Ε της εκκλησιας δεν ειναι?
-
Ναι.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Ναι.Τι εμετικο τοτε μας τσαμπουνας.Ξερεις τι γελιο πεφτει απο τον δευτερο μπαφο και μετα?Ελπιζω να συνεχισει να εκπεμπει αιωνια.
-
Δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα τι εννοεις.
Ή μαλλον δεν ξερω τι δεν καταλαβες απο το σχολιο μου. -
Χθες έκατσα να δω δελτίο του Μέγκα. Απόλαυσα αντικειμενική ενημέρωση για το θέμα της αγοράς/συγχώνευσης των τραπεζών. Τύφλα να χει η Πετρούλα μπροστά στο 'τελείωμα' του Στραβελάκη. Ότι και να πιστεύει κανείς για το θέμα είναι απαράδεκτο να μην αναφέρονται, έστω ονομαστικά, οι όποιες αντιδράσεις, αντιρρήσεις. Τέτοια μονόμπαντη ενημέρωση ούτε η ΕΙΡΤ.
Όχι ότι είναι η πρώτη φορά αλλά είχα καιρό να παρακολουθήσω δελτίο -λέμε τώρα- ειδήσεων. -
Ρε παιδια τον τελευταιο καιρο παρατηρω οτι ο Mega και ο ΑΝΤ1 (δεν το εχω δει σε αλλα καναλια) μερικες φορες προβαλλει τις διαφημισεις μεσα σε πλαισιο. Ξερει κανεις γιατι?? Βασικα για εναν ανεξηγητο λογο με χαλαει αφανταστα να τις βλεπω ετσι
-
Διακρίνω δύο πιθανούς λόγους (μπορεί να υπάρχουν και άλλοι πιθανοί):
- Κοστίζουν λιγότερο στους διαφημιζόμενους έτσι οι διαφημίσεις.
- Βρήκαν τρόπο να ξεγελάσουν το (εδώ γελάνε) ΕΣΡ και τους περιορισμούς στο χρόνο διαφημίσεων στα διαλείμματα, προφανώς προφασιζόμενοι ότι δεν είναι διαφημίσεις αλλά χορηγοί της εκάστοτε εκπομπής.
Τι λέτε;
-
Μπορει να ισχυει ο δευτερος γιατι συνηθως οι προβαλλομενες διαφημισεις ειναι απο τους χορηγους Πωωωω Καθε φορα που τις βλεπω ετσι αλλαζω καναλι
-
Και το star προβάλλει ορισμένες διαφημήσεις μέσα σε πλαίσιο. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως προβάλλει έτσι τις τελευταίες διαφημήσεις λίγο πριν ξαναρχίσει η ταινία, οπότε είναι καλός τρόπος να έχεις το νού σου πως σε λίγο αρχίζει (επειδή ήτως ή άλλως πέφτει ανελέητο zapping με το που ξεκινάν οι διαφημήσεις)
-
Mία ρημαδοσειρά αξίζει και βλέπουμε στην τΕλεόραση , το 50-50 και αυτό μια ζωή καθυστερημένο το δείχνουν.
22.00 λένε στο πρόγραμμά τους και συνεχώς ξεκινά 22.30 και βάλε. Ελεος ρε απίθανοι ....
-
εχουμε να ακουσουμε σημερα και αυριο για τους σεισμους παλι..
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ρε παιδια τον τελευταιο καιρο παρατηρω οτι ο Mega και ο ΑΝΤ1 (δεν το εχω δει σε αλλα καναλια) μερικες φορες προβαλλει τις διαφημισεις μεσα σε πλαισιο. Ξερει κανεις γιατι?? Βασικα για εναν ανεξηγητο λογο με χαλαει αφανταστα να τις βλεπω ετσιΑυτες οι διαφημισεις ειναι κοινοτικη οδηγια........... μου το ειπε οικογενειακος φιλος/υπευθυνος στο Mega.
-
Eχω δεκα μερες να δω τηλεοραση.Τι γινεται βρε παιδια ,ολα καλά?
Εχω χασει κατι σημαντικό...συμπαντικό ίσως? -
Τιποτα σπουδαιο. Μονο Σακη Αρναουτογλου βλεπω για τον καιρο και πολυ ειναι.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Eχω δεκα μερες να δω τηλεοραση.Τι γινεται βρε παιδια ,ολα καλά?
Εχω χασει κατι σημαντικό...συμπαντικό ίσως?Τη καλυτερη δουλεια κανεις..
Τηλεόραση