-
Νικητης αναδεικνυεται ο pasxos
Ποσω χρονω εισαι βρε και το 'πιασες;
Ναι, ο ΙΔΙΟΣ ο Μικρουτσικος, τα παλιά τα χρόνια, μιλάει για τη μελλοντική βερσιόν του Πρεπει να ειναι μοναδικη στα παγκοσμια χρονικα περιπτωση, αξια σχολιασμού από ειδικους κοινωνιολόγους (ου μην κι από τον Λεβιστρος αυτοπροσωπως...). Και τί τραγική ειρωνία.......
(οποιος, παλιός, θυμαται τον ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ δισκο του με το Ρασουλη, θ' απορει στα ορια του πολιτισμικου σοκ με τη ριζική του μεταμορφωση σε τυπάκι που μαυριζει την ψυχή μας)ΥΓ tazio πολλά ζητάς! Με το μισθουλάκο του δημοσίου, μεχρι μισο κιλό διαθετει το καταστημα
ΥΓ2 Pasxe επιφυλάσσομαι -
Ερώτηση παγίδα!
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πρεπει να ειναι μοναδικη στα παγκοσμια χρονικα περιπτωση, αξια σχολιασμού από ειδικους κοινωνιολόγους (ου μην κι από τον Λεβιστρος αυτοπροσωπως...). Και τί τραγική ειρωνία.......Μοναδική περίπτωση δεν θα το'λεγα. Πολλοί σημερινοί σαρανταπενηντάρηδες έγιναν αυτό στο οποίο αντιστάθηκαν αλλά δεν ξέρω πόσοι το είχαν περιγράψει με ΤΟΣΗ ακρίβεια!
εδιτ:Μια που ανέφερες αυτόν τον δίσκο και αυτήν την εποχή... ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι τύποι σαν τον Ρασούλη, τον Ξυδάκη, τον Νίκο τον Παπάζογλου να μας θυμίζουν οτι αυτή η πορεία από την αμφισβητιση και τα εναλλακτικά μονοπάτια στο βόλεμα και τη μάσα δεν είναι μονόδρομος
-
Μα γι' αυτο τρελαίνομαι....
Ισως τελικα η απάντηση να ειναι οτι ο καθρεφτης μας ειναι ο μεγαλύτερος κριτης μας (και στην περιπτωση μας κι εμπνευστης μας...)εδιτ για το εδιτ:
Ετσι ειναι οπως τα λες. Οι μονοι ανεγγιχτοι από τη λαιλαπα των nineties. Κι οι λιγοτερο προβεβλημενοι από την τηλεοραση (το θεμα μας, για να μην ξεχνιομαστε) την εποχη της υπερπροβολής. Βεβαια, για να μην το παιζουμε κι επουρανιοι κριτες, αν δινανε και σ' εμας το βαζο με το μελι, αμφιβάλλω αν θ' αντεχαμε να μη χωσουμε το δαχτυλο μεσα και να το γλύψουμε μεχρι να το ξεράνουμε... -
Να αναφέρουμε βέβαια ότι οι Ρασσούλης, Παπάζογλου και σία, μπορεί να πεινάνε τώρα, έτσι; Ενώ οι Μικρούτσικοι βγάζουν χρήμα με το τσουβάλι...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Νικητης αναδεικνυεται ο pasxosΠοσω χρονω εισαι βρε και το 'πιασες;
Ναι, ο ΙΔΙΟΣ ο Μικρουτσικος, τα παλιά τα χρόνια, μιλάει για τη μελλοντική βερσιόν του Πρεπει να ειναι μοναδικη στα παγκοσμια χρονικα περιπτωση, αξια σχολιασμού από ειδικους κοινωνιολόγους (ου μην κι από τον Λεβιστρος αυτοπροσωπως...). Και τί τραγική ειρωνία.......
(οποιος, παλιός, θυμαται τον ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ δισκο του με το Ρασουλη, θ' απορει στα ορια του πολιτισμικου σοκ με τη ριζική του μεταμορφωση σε τυπάκι που μαυριζει την ψυχή μας)ΥΓ tazio πολλά ζητάς! Με το μισθουλάκο του δημοσίου, μεχρι μισο κιλό διαθετει το καταστημα
ΥΓ2 Pasxe επιφυλάσσομαι20 χρονώ είμαι,δεν πληρώ τις προυποθέσεις;;; Κάτι μου έλεγαν οι στίχοι...!! Μισό κιλό έτσι;;; Το πολύ 3 λεπτά μάσας δηλαδή...
-
Eίναι απίστευτο το χάλι που λαμβάνει δράση στις οθόνες μας...
Η Λουκά να λέει ότι όποιος βλέπει την ταινία κάτι παθαίνει!
Λιβάνια και θεούσες μαζί με κατάρες στους δρόμους!
Τηλεοπτικά παράθυρα με θεολόγους και ιερομόναχους! Μα καλά είναι δυνατόν μοναχοί να βγαίνουν σε τηλεοπτικά παράθυρα;
Τι στον κόρακα μοναχοί είναι...και μετά λέμε για το Ιράν και το θρησκευτικό κράτος...(βέβαια ο Χριστόδουλος έχει πάρει πολύ έξυπνα διακριτική θέση αλλά η όλη εικόνα είναι εξαιρετικά αρνητική για την τέχνη και την ελευθερία έκφρασης στην χώρα μας)
τι να πεις...
-
Μόλις τελείωσε στην ΕΤ1 ένα εξαιρετικό ντοκυμαντέρ για τον Εμφύλιο. Προβλήθηκε το πρώτο μέρος, από την κατοχή μέχρι την μάχη της Αθήνας. Το δεύτερο θα προκληθεί μετά τις ειδήσεις.
60 χρόνια μετά, και ακόμη στα σχολεία διδάσκονται 10 σελίδες, επιδερμικά...
-
Όποιος δεν βλεπει τωρα 'Ρεπορταζ χωρις συνορα' ΧΑΝΕΙ
-
Όλοι τις ξέρετε, νομίζω. Alter, Star, Alpha, ANT1, κ.λ.π. Πέρα από το γεγονός ότι είναι άθλιες εκπομπές και μας έχει χτυπήσει η μ@λ@κία στο κεφάλι σαν λαό που γεμίσαμε με τέτοια σκουπίδια(για να μην αναφερθώ σε 'παιχνίδια πραγματικότητας'), αλλάζοντας μεταξύ των διαφόρων καναλιών, παρατήρησα ότι στην πλειοψηφία τους όλοι οι άνδρες σχολιαστές του 'life style'(και άλλων ) είναι ομοφυλόφιλοι(απλά ελέγξε το).
Αυτό κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, κατά την άποψή μου.Η απορία μου είναι: γιατί τους προωθούν τόσο πολύ και τους κάνουν πρότυπο, ενώ είναι μειοψηφία; Λογικά, σύμφωνα με την αναλογία τους στον πληθυσμό, δεν πρέπει να είναι καθόλου τυχαία η συντριπτική παρουσία τους σε αυτές τις εκπομπές.
Αυτό που εμένα πείραξε είναι η σχεδόν πλήρης απουσία ετεροφυλόφιλων ενώ ΕΙΝΑΙ η πλειοψηφία.Δεν είναι αυτή μια μορφή διάκρισης όταν αποκλείεις σχεδόν εξ' ολοκλήρου την πλειοψηφούσα κοινωνική ομάδα από μια συγκεκριμένη εργασία; Είναι δηλαδή έγκλημα πλέον να προσλαμβάνονται ετεροφυλόφιλοι σε τέτοιες εκπομπές; Προωθούνται; Από ποιούς;
Πού πραγματικά υστερούν οι ετεροφυλόφιλοι σε σύγκριση με τους ομοφυλόφιλους; Έχουν κάποια καλύτερη κατανόηση οι ομοφυλόφιλοι σε ότι αφορά το κουτσομπολιό και για αυτό τον λόγο τους προτιμούν σε αυτές τις εκπομπές; Έχει αποδειχθεί αυτό; Είναι δηλαδή οι ετεροφυλόφιλοι πραγματικά ανίκανοι για κάποιες εργασίες;
Ανάλογο γεγονός συμβαίνει και στον κόσμο της μόδας, όπου όλοι οι κορυφαόι σχεδιαστές είναι ομοφυλόφιλοι. Έχουν περισσότερο ταλέντο ή τι στο καλό έχουν παραπάνω;Μου θυμίζει πιο πολύ σαν 'κλειστό κύκλο'(μασονίες, λάιονς-βάιονς-τσάιονς,-ρόταρυ-και τέτοιες π@π@ριές), όπου για να προωθηθείς σε συγκεκριμένες θέσεις πρέπει να είσαι ένας απ' τον κύκλο τους.
Υ.Γ.: Δεν κάνω κανένα κύρηγμα ούτε και μειώνω 'ανθρώπινα δικαιώματα'(στο μυαλό πυροβολημένων). Έχω κάποιες λογικές απορίες και επιζητώ απαντήσεις.
Δεν επιθυμώ η συζήτηση να επικεντρωθεί σε θέματα άσχετα με τα ερωτήματα που έθεσα και σας παρακαλώ να μην σχολιάσετε αν συμφωνείτε ή όχι με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός. -
Αν κατάλαβα καλά, ο προβληματισμός σου είναι οι σεξουαλικές προτιμήσεις αυτών που απασχολούνται στις συγκεκριμένες εκπομπές;
Μια έκφραση που λέμε για δέντρα και για δάση μου θυμίζει αυτό..
-
Θέλω να μάθω γιατί αποκλείονται οι ετεροφυλόφιλοι από τέτοιες εκπομπές ή γιατί είναι μειοψηφία. Το βρίσκεις περίεργο που ρωτάω; Εγώ όχι.
Με ενδιαφέρει να μάθω πού υπερτερούνε οι ομοφυλόφιλοι στο να παρουσιάζουν τέτοιες εκπομπές και γιατί είναι καταλληλότεροι για συγκεκριμένα επαγγέλματα(π.χ. σχεδιαστές).Αυτό που εσύ λες 'ο προβληματισμός σου είναι οι σεξουαλικές προτιμήσεις αυτών που απασχολούνται στις συγκεκριμένες εκπομπές;', μάλλον είναι και το κριτήριο για να παρουσιάσει κάποιος τις συγκεκριμένες εκπομπές σύμφωνα με τους παραγωγούς τους. Ποσώς με νοιάζει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του, αλλά από την στιγμή που φαίνεται να είναι κριτήριο για προσλήψεις, είναι και δικό μου θέμα.
Αν μπορείς να καταλάβεις αυτά που ρωτάω, έχει καλώς, αν όχι, καούτερα μην απαντάς(το τόνισα κιόλας στο υστερόγραφο --- χωρίς παρεξήγηση).
-
Αν παρατηρήσεις λίγο παραπάνω, θα προσέξεις ότι όχι μόνο οι gay προωθούνται κατ' αυτόν τον τρόπο , αλλά γενικωτερα κάθε καρυδιάς καρύδι. Και για να μην πάμε μακρυα. Προσωπικά δεν ξεχωρίζω το κάθε παπάρα πούστη που κωλοτρίβεται στις χαζοεκπομπές από τον κάθε τηλεδικαστή Εισαγγελάτο, Χατζηπαπάρα ή κάθε αληταρά δοσίλογο πολιτικό . Τα ίδια λαμόγια είναι όλοι τους , για αυτό αν προσέξεις ακόμα περισσότερο , θα διαπιστώσεις ότι οι ΙΔΙΟΙ ανακυκλώνονται σε όλα τα κανάλια! Και αυτό βέβαια είναι το παρήγορο, γιατί καταλαβαίνεις τελικά ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙ αποτελούν τη μειοψηφία - η οποία, βεβαίως, επικρατεί της πλειοψηφείας...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Όποιος δεν βλεπει τωρα 'Ρεπορταζ χωρις συνορα' ΧΑΝΕΙ**ΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΑΝΟΙΞΕ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΓΓΓΓΚΚΚΚΚΡΡΡΡΡΡΡΡ **
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Όποιος δεν βλεπει τωρα 'Ρεπορταζ χωρις συνορα' ΧΑΝΕΙ**ΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΑΝΟΙΞΕ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΓΓΓΓΚΚΚΚΚΡΡΡΡΡΡΡΡ **
-
off topic on
Random1
Εσενα περιμενω...... Ειχες δουλειά......
off topic offΔεν καταλαβαινω τι προβλημα υπάρχει με του gay που πανε στα μεσημεριανά. Σας πηρανε τη δουλειά;
-
@sergeant: εντάξει, κάποια πρόσωπα στην τηλεόραση έχουν κλείσει μερικές δεκαετίες παρουσίας και αλληλοϋποστήριξης μεταξύ τους, σαν τους δημοσιογράφους(και δεν αποκλείεται καθόλου να 'καθορίζουν' και τις σταδιοδρομίες νέων δημοσιογράφων).
Εγώ θέλω να μάθω, συγκεκριμένα, ποιά είναι τα μειονεκτήματα-πλεονεκτήματα των ετεροφυλόφιλων απέναντι στους ομοφυλόφιλους σε συγκεκριμένα επαγγέλματα(σχεδιαστές, μεσημεριανές κουτσομπολίστικες εκπομπές). Είναι θέμα κοινωνικότητας, γενικότερης αντίληψης περί του παρακείμενου περιβάλλοντος χώρου, τι τέλος πάντων; Είναι, οι μεν ή οι δε, πιο 'ευχάριστοι' για συγκεκριμένες δουλειές και γιατί, με ποιά κριτήρια;
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Όποιος δεν βλεπει τωρα 'Ρεπορταζ χωρις συνορα' ΧΑΝΕΙ
**ΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΑΝΟΙΞΕ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΓΓΓΓΚΚΚΚΚΡΡΡΡΡΡΡΡ **
Ακρωτήρι rules..
-
Οχι , δεν έχουν τίποτα παραπάνω από τους hetero, απλά ως μειοψηφία προβάλονται για να επικρατήσουν της πλειοψηφίας - Οι ολιγαρχίες, δικτατορίες - παντός τύπου - είναι της μόδας...
-
ο καθένας επιβιώνει εκεί που μπορεί να επιβιώσει..
-
Βαλτε ΝΕΤ τωρα!!! Εχει φάρσες από Ταγματάρχη-Λάλα!!!
Τηλεόραση