-
Μη δίνεις σημασία στον Χρήστο. Τον έχει επηρεάσει το κακό κλίμα στους Βούνους!
Κώστα, μπορείς να βρεις μικρούς ανεμοδείκτες σε μαγαζιά με είδη ορειβασίας ή ειδών ναυτιλίας.
-
Πρέπει να συντηρήσω τα ξύλα σε ένα κιόσκι και στο χαγιάτι στο χωριό.
Ειδικά στο κιόσκι, στην πλευρά προς τον Βορρά, οι άκρες του ξύλου, μαύρισαν.XYLADECOR? Απλό ή υπάρχει κάποιο πιο ανθεκτικό υλικό? Μπορώ να το βρω σε σπρέϋ?
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Πρόβλημα 1)Λερωμένο μάρμαρο που έχει ποτιστεί με χωματόνερο. Υπάρχει ελπίδα?
Πρόβλημα 2)
Θέλω μαύρη γυαλιστερή μπογιά για μέταλλο που να στεγνώνει αργά και να αντέχει σε αρκετές καταπονήσεις. Την θέλω για ψιλοδουλειά τάξης των 1-2 μιλιλίτρ, τι προτείνετε?
Για το μαρμαρο μπορεις να βαλεις και αλοιφη αυτοκινητου θα το καθαρισει χωρις κοπο.
-
DeSalin Τ Καθαρισμός λεκέδων εμποτισμένων σε μάρμαρα & γρανίτες
Εξαιρετικά δραστική σύνθεση, χωρίς οξέα, για γυαλισμένα μάρμαρα, γρανίτες και πέτρες.
Δεν καταστρέφει τη λάμψη των επιφανειών.
Αφαιρεί το “κιτρίνισμα” παλαιών μαρμάρων, γρανιτών και απορροφητικών επιφανειών, εξαφανίζοντας χρόνιους λεκέδες (π.χ. κρασί ή καφέ).
Aπλή εφαρμογή.Αν το μαρμαρο εχει απορροφησει τα αλατα ,(γλαστρες με φυτα) δεν θα το αποφυγεις το υδροχλωρικο οξυ
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Θα αρχίσω τα πειράματα!!!
-
Να κανω μια ερωτηση κ εγω...εκανα τεραστιες προσπαθειες να αποφυγω την αγορα κλιματιστικου αλλα δυστυχως δε με βλεπω να το γλιτωνω!Το δωματιο μου το βλεπει ο ηλιος απο το μεσημερι κ μετα κ παρα την υπαρξη τεντας,το συνεχως κατεβασμενο παντζουρι κ τον ανεμιστηρα δαπεδου σε συνεχη λειτουργια η κατασταση τις ζεστες μερες δεν παλευεται!!!Σε μια απελπιδα προσπαθεια να το γλιτωσω ειδα καποιους ανεμιστηρες οροφης της westinghouse στο megamarket.gr σε αρκετα καλες τιμες.Τι λετε,κανουν τπτ ή τζαμπα η ταλαιπωρια;;;
-
Ανεμιστήρες HUNTER για μένα. Πάρα πολλοί καλοί. Ο αντιπρόσωπος είναι κάπου στην Βουλιαγμένης, πίσω από τον σταθμό του Μετρό στον Αγ. Δημήτριο.
Πρόσεξε όμως. Δεν ρίχνουν την θερμοκρασία. Δημιουργούν, αθόρυβα, ένα ρεύμα αέρα που σε δροσίζει. Με ανοιχτά παράθυρα κλπ. Τις μεγάλες ζέστες θα τις καταλάβεις.
Εγω τους έχω 5 χρόνια. Χωρίς να έχουν πάθει το παραμικρό. Τις νύχτες έχω συνέχεια αέρα (λίγο) επάνω μου. Είμαι μια χαρά. Η γυναίκα μου πάλι οχι ( ). Ετσι κι αλλιώς δεν μπορώ τον κλιματισμό.
Σημείωσε ότι υπάρχει χαώδης διαφορά ανάμεσα στην απόδοση ενός ανεμιστήρα οροφής και των δαπέδου.
-
Κακά τα ψέματα οι ανεμιστήρες αναμοχλεύουν τον ήδη ζεστό αέρα και απλά δημιουργούν λίγο ρεύμα. Για να μειωθεί η θερμοκρασία χρειάζεται κλιματισμός. Υπάρχουν όμως και κάποιοι ανεμιστήρες που ψεκάζουν ταυτόχρονα και νερό με αποτέλεσμα λόγω της εξάτμισης να ρίχνουν αισθητά την θερμοκρασία. Τους έχω δει μόνο σε μαγαζιά τελευταία και ομολογώ ότι δεν γνωρίζω μάρκες τιμές ή άλλες λεπτομέρειες. Κάνουν πάντως πολύ καλή δουλειά.
-
Κανουν δουλειά μόνο σε περιβάλλοντα που δεν έχουν κορεσμένη ατμόφαιρα λόγω υγρασίας. και είναι λογικό...
Αν δεις τα μανουαλ τους, θα δεις ένα γράφιμα με την πτώση της θερμοκρασίας=f(υγρασίας).
Μόλις φτάσει στο 75-80 κλάφτα. + το ότι αν το νερό έχει άλατα δεν θα την παλέψουν τα ακροφύσια. -
Οι ανεμιστηρες οροφης βοηθανε στο να αισθανεται πιο ανετα με υψηλοτερη θερμοκρασια.
Απο καποια στιγμη οταν η υγρασια και η θερμοκρασια ξεπερασουν καποιο επιπεδο μονο ο κλιματισμος και δει ο κεντρικος κλιματισμος βελτιωνει την κατασταση. Με σωστα τοποθετημενες θυριδες για την ανακυκλωση του αερα και πολαπλες θεμοστατικες ζωνες δεν υπαρχει παρα ελαχιστη αισθηση ρευματος αερα και καθολου θορυβος. Και επισης αν η θερμοκρασια εχει ρυθμιστει σωστα τοτε δεν χρειαζεται να σβησει κανεις τον κιλματισμο μονο να ρυθμισει την θερμοκρασια. Εγω σβηνω τον κλιματισμο/θερμανση μονο αν θα ειμαι εκτος σπιτιου για διακοπες. Επισης οι θεμοστατες εχουν πολλαπλα προγραμματα για διαφορετικες περιοδους της ημερας (την νυχτα που η θεμοκρασια ειναι χαμηλοτερη σε συγκριση κατα την διαρκεια της ημερας. Σε συνδιασμο με την θερμομονωση εξοικονομει και ενεργεια και κανει το περιβαλλον πολυ πιο ευχαριστο.Νικος
-
Θέλω να πάρω ένα καινούριο μηχανισμό για το κλείσιμο της πόρτας εισόδου της πολυκατοικίας (αυτός με τα ελάσματα που κλείνει την πόρτα χωρίς να της επιτρέπει να ''κοπανήσει''). Που μπορώ να βρω εκτός από τους κλειδαράδες;
-
Ο χρήστης etsii έγραψε:
Θέλω να πάρω ένα καινούριο μηχανισμό για το κλείσιμο της πόρτας εισόδου της πολυκατοικίας (αυτός με τα ελάσματα που κλείνει την πόρτα χωρίς να της επιτρέπει να ''κοπανήσει''). Που μπορώ να βρω εκτός από τους κλειδαράδες;Σε καταστηματα τυπου πρακτικερ,σε καταστηματα με σιδηρικά/βιδες/κλειδαριες .
-
Σε μαρμάρινο δάπεδο (καινούριο) αξίζει να βάλω αδιαβροχοποίηση;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ανεμιστήρες HUNTER για μένα. Πάρα πολλοί καλοί. Ο αντιπρόσωπος είναι κάπου στην Βουλιαγμένης, πίσω από τον σταθμό του Μετρό στον Αγ. Δημήτριο.Πρόσεξε όμως. Δεν ρίχνουν την θερμοκρασία. Δημιουργούν, αθόρυβα, ένα ρεύμα αέρα που σε δροσίζει. Με ανοιχτά παράθυρα κλπ. Τις μεγάλες ζέστες θα τις καταλάβεις.
Εγω τους έχω 5 χρόνια. Χωρίς να έχουν πάθει το παραμικρό. Τις νύχτες έχω συνέχεια αέρα (λίγο) επάνω μου. Είμαι μια χαρά. Η γυναίκα μου πάλι οχι ( ). Ετσι κι αλλιώς δεν μπορώ τον κλιματισμό.
Σημείωσε ότι υπάρχει χαώδης διαφορά ανάμεσα στην απόδοση ενός ανεμιστήρα οροφής και των δαπέδου.
Οι ανεμιστήρες οροφής πλησιάζουν σε απόδοση περισσότερο τα κλιματιστικά παρά τους ανεμιστήρες δαπέδου. Εγώ γέμισα κουτοειδώς το σπίτι κλιματιστικά και κάθε πρωί ξυπνάω με βήχα, ξεραμένη μύτη και στόμα. Κι ας το βάζω στους 28 29 βαθμούς. Κι ας ανοίγω ένα παράθυρο σε ανακληση. Χίλιες φορές ανεμιστήρας οροφής. Ειδικά σε υπνοδωμάτιο
-
Τριβείο για τα πατζούρια/παράθυρα
Διαβρωτικό για τις φερ-φορζέ καρέκλες, Hamerite για βάψιμο μετά το αστάρι
Στόκος ξύλου για γέμισμα
Xyladecor για βάψιμο παράθυρων/πατζουριών, ξύλων χαγιατιού/κιοσκι
Αρμόστοκος για ολοκλήρωση του νότιου τοίχου και του δρόμου εισόδου
Hameritte για την πόρτα εισόδου
Βίδες για αλλαγή στους μεντεσέδες
Γράσσο (κι άλλο ) για το θαμνοκοπτικό
Μισινέζα για το θαμνοκοπτικό
Δρεπάνι (το άλλο χάλασε)Είμαι έτοιμος! Το μόνο που μου λείπει είναι ADSL στο χωριό (που είναι καλύτερο από τους Βούνους, ως γνωστόν ) για να βάζω τις ερωτήσεις μου on line...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το μόνο που μου λείπει είναι ADSL στο χωριό (που είναι καλύτερο από τους Βούνους, ως γνωστόν )Να το πάω στα funniest;
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τριβείο για τα πατζούρια/παράθυρα
Διαβρωτικό για τις φερ-φορζέ καρέκλες, Hamerite για βάψιμο μετά το αστάρι
Στόκος ξύλου για γέμισμα
Xyladecor για βάψιμο παράθυρων/πατζουριών, ξύλων χαγιατιού/κιοσκι
Αρμόστοκος για ολοκλήρωση του νότιου τοίχου και του δρόμου εισόδου
Hameritte για την πόρτα εισόδου
Βίδες για αλλαγή στους μεντεσέδες
Γράσσο (κι άλλο ) για το θαμνοκοπτικό
Μισινέζα για το θαμνοκοπτικό
Δρεπάνι (το άλλο χάλασε)Είμαι έτοιμος! Το μόνο που μου λείπει είναι ADSL στο χωριό (που είναι καλύτερο από τους Βούνους, ως γνωστόν ) για να βάζω τις ερωτήσεις μου on line...
To μόνο που σου λείπει πρόεδρε είναι ένα τέτοιο
ΜWB χρώμα για να το βάψεις και άσπρη μπογία για να γράψεις 'Εργολαβικον-Αγροτικον' από δίπλα. -
το 'Προεδρικόν' ξέχασες
-
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ