-
Ποιος θα προτείνει ένα μαγαζί με 'σχετικά' φτηνούς ροοστάτες (dimmer) τοίχου??
Πολύ τσιμπημένοι ρε γαμώτο σε Πραξιτέλους
-
Στην ηλεκτρική κουζίνα μου έσπασε το διπλό τζάμι της πόρτας.
Προκειμένου να αποφύγω το επίσημο σέρβις ρωτάω αν το τζάμι είναι πυρίμαχο ή απλό. Η κάσα της πόρτας είναι εύκολα ξεβιδώσιμη! -
Ε, κουζίνα είναι... Λογικό δεν είναι να ΜΗΝ είναι απλό; Πήγαινε πάρε το επίσημο ανταλλακτικό, μη σου διαλυθεί καμια μέρα στα μούτρα καθώς σκύβεις να δεις το ψητό σου... Δεν παίζουμε με αυτά.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
To πλέξιγκλας; Όχι, κανένα πρόβλημα. Α, ξεκόλλησε κατά τόπους μετά από μερικές ακούσιες κλωτσιές, αλλά ξανακολλάει εύκολα. Αν κόψει κάποιος μια στρογγυλή τρύπα για ανεμιστήρα με 4 τρύπες για τις βίδες, βοηθάει πολύ στην ψύξη του κουτιού.
Να πως φαίνεται το δικό μου:Το πλαϊνό του κουτιού πώς το κόβετε;
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Ποιος θα προτείνει ένα μαγαζί με 'σχετικά' φτηνούς ροοστάτες (dimmer) τοίχου??Πολύ τσιμπημένοι ρε γαμώτο σε Πραξιτέλους
Τα dimmers είναι πανάκριβα γενικά.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Το πλαϊνό του κουτιού πώς το κόβετε;Με τροχό υποθέτω.
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Στην ηλεκτρική κουζίνα μου έσπασε το διπλό τζάμι της πόρτας.
Προκειμένου να αποφύγω το επίσημο σέρβις ρωτάω αν το τζάμι είναι πυρίμαχο ή απλό. Η κάσα της πόρτας είναι εύκολα ξεβιδώσιμη!Ειναι κρυσταλλο που αντεχει σε πολυ υψηλη θερμοκρασια.... μην κανεις πατεντες μπορει να εχεις προβλημα...αγορασε το γνησιο και τοποθετησε το μονο σου δεν ειναι δυσκολο.
Μου εχει συμβει και εμενα να σπασει το τριτο τζαμι, το εξωτερικο σε κουζινα pitsos κεραμικη αλλα δεν το πληρωσα το περασαν στην εγγυηση παρολο που δεν καλυπτει τετοιες ζημιες (55 ευρώ εκανε)
-
Στους ηλιακους θερμοσυφωνες συμπληρωνουμε με αντιψυκτικο αυτοκινητου στο μπόιλερ ή με κατι αλλο πιο ειδικο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στους ηλιακους θερμοσυφωνες συμπληρωνουμε με αντιψυκτικο αυτοκινητου στο μπόιλερ ή με κατι αλλο πιο ειδικο;Μην κανεις κανενα αστειο και βαλεις τετοιο πραγμα....
Το υγρο που μπαινει στους ηλιακους τους βοηθα να μην παγωνουν αλλα και να τραβουν και να κρατουν την θερμοκρασια, εντελλως αντιθετο απο αυτο που κανουν τα αντιψυκτικα αυτοκινητων που βοηθουν να μην ανεβαινει η θερμοκρασια.
Υπαρχει ειδικο υγρο για ηλιακους και ειναι παμφθηνο 1,5 ευρω ~ το 1,5 lt.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Στους ηλιακους θερμοσυφωνες συμπληρωνουμε με αντιψυκτικο αυτοκινητου στο μπόιλερ ή με κατι αλλο πιο ειδικο;
Μην κανεις κανενα αστειο και βαλεις τετοιο πραγμα....
Το υγρο που μπαινει στους ηλιακους τους βοηθα να μην παγωνουν αλλα και να τραβουν και να κρατουν την θερμοκρασια, εντελλως αντιθετο απο αυτο που κανουν τα αντιψυκτικα αυτοκινητων που βοηθουν να μην ανεβαινει η θερμοκρασια.
Καλα εκανα και ρωτησα πριν το βαλω δλδ .Ευχαριστω!!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Το πλαϊνό του κουτιού πώς το κόβετε;
Με τροχό υποθέτω.
Τόσο ίσια τομή, με τροχό;
-
Με τροχό υποθέτω.
Αν μαρκάρεις σωστά και έχεις σταθερό χέρι, γίνεται. Και, ότι σου ξεφύγει, το λιμάρεις.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Με τροχό υποθέτω.
Αν μαρκάρεις σωστά και έχεις σταθερό χέρι, γίνεται. Και, ότι σου ξεφύγει, το λιμάρεις.
Πρέπει να είμαι και πολύ κουλός τότε...
-
Με τροχό υποθέτω.
Πρέπει να είμαι και πολύ κουλός τότε...
You are not alone my friend
-
Ε, είναι κι αυτό μια παρηγοριά, όπως και να το δει κανείς...
-
Ε, είναι κι αυτό μια παρηγοριά, όπως και να το δει κανείς...Βεβαια μπορεις να χρησιμοποιησεις τροχο της Dremmel (καπως ετσι λεγονται) που ειναι για τετοιες μικροδουλειες .Εγω λαμαρινα σε ισια γραμμη δεν εχω καταφερει να την κοψω,οταν χρειαστει πηγαινω σε σιδερά με στρατζα/ψαλιδι και μου το κοβει.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Μην κανεις κανενα αστειο και βαλεις τετοιο πραγμα....Το υγρο που μπαινει στους ηλιακους τους βοηθα να μην παγωνουν αλλα και να τραβουν και να κρατουν την θερμοκρασια, εντελλως αντιθετο απο αυτο που κανουν τα αντιψυκτικα αυτοκινητων που βοηθουν να μην ανεβαινει η θερμοκρασια.
Πολύ ενδιαφέρον! Μάρκα ή/και μαγαζιά ξέρουμε;
Γιατί η Stiebel-Eltron ζητάει ~ 25
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
-
Με τροχό υποθέτω.
Δεν το είχα κάνει εγώ, αλλά φίλος με σέγα. Όχι τροχός, θα γίνει νίμου.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ