-
Μπα, δεν φαίνεται να το κατάλαβε.
-
-
Μοιάζει με ετικέτα για να γράψεις τα στοιχεία σου, σε περίπτωση που το χάσεις.
Είναι σίγουρα χαρτί; Είναι δυνατόν να πρέπει να μείνει κάτι εύλεκτο μέσα στο φουρνάκι; -
Πήρα τηλέφωνο στον Σαραφίδη και μου είπαν από κει ότι μένει μέσα. Φούρνος μικροκυμάτων και grill είναι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πήρα τηλέφωνο στον Σαραφίδη και μου είπαν από κει ότι μένει μέσα. Φούρνος μικροκυμάτων και grill είναι.Μην περιμένεις η αντιπροσωπεία ν' απαντήσει αυτή την εβδομάδα... Θα είναι σε διακοπές... Όσο για το αν μένει μέσα, με μία δοκιμή θα μάθεις...
Εξάλλου και να το κάψεις και να γίνει μ@#νί ο φούρνος από μέσα, το ξέρεις τώρα το κόλπο...
-
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Υπαρχει καποιος τροπος να κανω και το κλειδι να μοιαζει καπως με τα υπολοιπα;
Γυαλόχαρτο.
-
Ακουαφόρτε.
Αλλά δοκίμασε πρώτα με ένα κλειδί και μετά από καμιά εβδομάδα βάζεις και τα υπόλοιπα. -
Εσωτερική πόρτα δεν είναι;
Αυτές συνήθως έχουν συγκεκριμένους τύπους κλειδιών, δηλ εννοώ ότι υπάρχουν 6-7 κλειδιά που τις ανοίγουν όλες.
Ψάξτο λίγο, ισως βρείς κλειδί που να μοιάζει το μέταλο του με το πόμολο. -
Σημερα αλλαξα αντισταση ,φλατζα και ανωδιο στον ηλιακο θερμοσυφωνα.Το κοστος ηταν 17
-
Είναι τρελοί αυτοί οι υδραυλικοί!!!! Χάλασε το φλοτέρ στο ντεπόζιτο του νερού στην ταράτσα. Επειδή δεν μπορούσα να φύγω από την δουλειά τηλεφώνησα σε μερικούς για να πάνε να το αλλάξου. Εντωμεταξύ από ότι μου έλεγε η γυναίκα μου τα νερά έτρεχαν μέχρι το δρόμο (καλά μην περιμένετε από γυναίκα να της πεις πώς να κλείσει το νερό με την βάνα!!! ). Όλοι θα έρχονταν μετά από μερικές μέρες!!! Αναγκάστηκα να φύγω τελικά άρον άρον και να το φτιάξω μόνος μου. Κόστος 21 ευρώ (4 το φλοτέρ και 16 ένας κάβουρας που αγόρασα γιατί δεν είχα) και ενασχόληση 10 λεπτά. Μήπως δεν μας έκαναν σωστό επαγγελματικό προσανατολισμό;
Βασίλη όσο για τα άλατα ιδανικό θα ήταν να βρεις μια σκούπα που τραβάει και νερά για να μην μουλιάσεις την δική σου (μάλλον κλασική με χάρτινη ή υφασμάτινη σακούλα υποθέτω).
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Είναι τρελοί αυτοί οι υδραυλικοί!!!! Χάλασε το φλοτέρ στο ντεπόζιτο του νερού στην ταράτσα. Επειδή δεν μπορούσα να φύγω από την δουλειά τηλεφώνησα σε μερικούς για να πάνε να το αλλάξου. Εντωμεταξύ από ότι μου έλεγε η γυναίκα μου τα νερά έτρεχαν μέχρι το δρόμο (καλά μην περιμένετε από γυναίκα να της πεις πώς να κλείσει το νερό με την βάνα!!! ). Όλοι θα έρχονταν μετά από μερικές μέρες!!! Αναγκάστηκα να φύγω τελικά άρον άρον και να το φτιάξω μόνος μου. Κόστος 21 ευρώ (4 το φλοτέρ και 16 ένας κάβουρας που αγόρασα γιατί δεν είχα) και ενασχόληση 10 λεπτά. Μήπως δεν μας έκαναν σωστό επαγγελματικό προσανατολισμό;Βασίλη όσο για τα άλατα ιδανικό θα ήταν να βρεις μια σκούπα που τραβάει και νερά για να μην μουλιάσεις την δική σου (μάλλον κλασική με χάρτινη ή υφασμάτινη σακούλα υποθέτω).
Εγω στο σπιτι μου τα εχω επιδιορθώσει ολα μονος μου.Ηλεκτρικα και υδραυλικα.Μπορει να μην εχω κανει την πλεον εμφανίσιμη δουλεια αλλα ολα δουλευουν σωστα,μεχρι να χαλασουν δλδ .Τελικα ολα εξαρτωνται απο το αν 'πιανουν' τα χερια σου.
Πραγματικα αναρωτιεμαι μερικες φορες ,συνηθως αφου εχω τελειωσει,ποσα θα εβγαζα αν το εκανα επαγγελματικα .Μανωλη εχω μια σκουπα ας την πουμε επαγγελματικη.Ρουφαει και νερα αν της βαλεις το ειδικο φιλτρο ,ειναι πολυ δυνατη.Να φανταστεις οτι με αυτην η μανα μου πλενει τα χαλια.
Τωρα βεβαια δεν τον ξαναπειραζω τον ηλιακο,if it aint broken dont fix it -
Οι υδραυλικοί - ηλεκτρολόγοι κλπ είναι ειδική περίπτωση.
Ο υδραυλικός με τον οποίο συνεργάζομαι για συντήρηση των μηχανημάτων στα καταστήματα έρχεται πάντα όταν του πω (έστω και μετά από 1 μέρα) αλλά έχω να τον πληρώσω περίπου 6 μήνες. Κάθε φορά που του λέω να κάνει λογαριασμό, μου λέει πως είναι πολύ μικρά ποσά και κάποια στιγμή θα το κάνει.
Μικρά ποσά ε? Με τις επισκέψεις και επισκευές που έχει κάνει πρέπει να έχουν μαζευτεί πάνω από 500
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
εβγαλα αρκετα αλλα οχι ολαΔε πειράζει - του χρόνου τον ξανανοίγεις και ξανακαθαρίζεις
Αν δεν σκεπάζουν την αντίσταση δεν (πολυ)πειράζει.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
...Ειδα μεσα στον ηλιακο οτι ειχε αλατα αλλα η τρυπα ειναι μικρη για να χωρεσει το χερι μου για να τα βγαλω.Δοκιμασα με μια κουταλα και εβγαλα αρκετα αλλα οχι ολα.Για πεστε καμια αλλη ιδεα πως να τα τραβηξω εξω!Ισως να δοκιμασω και με την ηλεκτρικη σκουπαΤα δικά μου εργαλεία Βασίλη για την... αφαλάτωση του ηλιακού είναι μια σκούπα κομμένη στη μέση με μισό κοντάρι και ένα κομμάτι σωλήνα ποτίσματος γύρω στα 2-3 μέτρα. Με τη σκούπα μαζεύω τα άλατα κοντά στην τρύπα και μετά ανοίγω τη βάνα, μπαίνει νερό στο λέβητα και με χρήση της αρχής των συγκοινωνούντων δοχείων, αδειάζουν νερό και άλατα. Με 3-4 επαναλήψεις γίνεται καθρέφτης!
Αν τα άλατα έχουν και χοντρά κομμάτια, έχουν την τάση να βουλώνουν το σωλήνα. Με λίγο κούνημα του σωλήνα, σπάνε τα κομμάτια σε μικρότερα και επανέρχεται η ροή.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
εβγαλα αρκετα αλλα οχι ολα
Δε πειράζει - του χρόνου τον ξανανοίγεις και ξανακαθαρίζεις
Αν δεν σκεπάζουν την αντίσταση δεν (πολυ)πειράζει.
Ναι καθε χρονο αυτη την δουλεια θα κανω!!!
-
απ'τα 3 καλώδια ρεύματος-πράσινοκίτρινο,μπλε,μαύρο-ποιο είναι η γείωση και ποιος ο ουδέτερος? υπάρχει πρόβλημα αν σε μια πρίζα ή φις μπουν διαφορετικά?Ο ουδέτερος είναι το Ν, έτσι?
-
φαση : μαυρο ή καφε - L
ουδέτερος : μπλέ και σε παλια καλώδια γκρι. -N
γείωση : κιτρινοπράσινο ή παλαιότερα κίτρινοΕϊναι λάθος και **επικίνδυνο **να χρησιμοποιήσεις-συνδέσεις τα καλώδια διαφορετικά απ'οτι είναι το σωστό.
-
οκ ευχαριστώ
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ολα τα εμφανη μεταλλικα μερη του πομολου και της κλειδαριας ειναι τεχνητα 'πεπαλαιωμενα', εκτος απο το κλειδι, που ειναι χρυσο και γυαλισμενο.Υπαρχει καποιος τροπος να κανω και το κλειδι να μοιαζει καπως με τα υπολοιπα;
με ένα spray στο χρώμα της κλειδαριάς ίσως πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ