-
Φίλος πολύ στενός είναι ανάμεσα σε αυτά τα δύο αυστηρά.
Colt
Θέλει την εγγύηση του Μitsu δεν θέλει τον Σ@αρακάκη.Θέλει τα χαμηλά κυβικά δεν θέλει προβλήματα λόγω αυτών.
Ibiza
Θέλει το 1800άρι αποδεδειγμένα αξιόπιστο δεν θέλει τα μόλις 2 χρόνια εγγύηση.Θέλει τον καλύτερο εξοπλισμό δεν θέλει το ψιλο-παρωχημένο σχέδιο του (σε σχέση με το Colt).Τι του προτείνετε;
*****εγώ του πρότεινα το Colt.
****** τα άλογα είναι ίδια (150) απλά το Ιbiza έχει 1 κιλό ροπής παραπάνω.(λογικό)
******* τα χρήματα είναι λιγότερα για το Colt κατα 1600 ευρώ περίπου -
Colt
Θέλει την εγγύηση του Μitsu δεν θέλει τον Σ@αρακάκη.Θέλει τα χαμηλά κυβικά δεν θέλει προβλήματα λόγω αυτών.
Ibiza
Θέλει το 1800άρι αποδεδειγμένα αξιόπιστο δεν θέλει τα μόλις 2 χρόνια εγγύηση.Θέλει τον καλύτερο εξοπλισμό δεν θέλει το ψιλο-παρωχημένο σχέδιο του (σε σχέση με το Colt).Τι του προτείνετε;
****** τα άλογα είναι ίδια (150) απλά το Ιbiza έχει 1 κιλό ροπής παραπάνω.(λογικό)
Colt
Ibiza
εγω θα του προτεινα να παει να τα οδηγησει...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εγω θα του προτεινα να παει να τα οδηγησει...και αφού τα οδηγήσει να πάει και μια βόλτα από το http://www.seatclub.gr να ρωτήσει για αξιοπιστία. Έχω διαβάσει πως πολλά αντιμετώπισαν προβλήματα με ξεβιδώματα τουρμπίνας.. θα του απαντήσουν τα παιδιά εκεί..
-
αν τον ενδιαφερουνε τα γκαζια, αναμεσα στα δυο το seat ειναι μονοδρομος
-
colt......
-
Colt κι απο μένα. Πιο όμορφο, πιο καινούριο, πιο αξιόπιστο και πιο καλοστημένο (μαμά πάντα). Κι απ' ότι εχω καταλάβει σε λιγο καιρό θα έχουν κυκλοφορήσει διάφορα προγράμματα κ.λ.π. που το πάνε 200 άλογα και βάλε.
-
colt!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θέλει την εγγύηση του Μitsu δεν θέλει τον Σ@αρακάκη.Ψήφισα Mitsu (ίσως επειδή το έχω οδηγήση και είδα τι μπορεί να κάνει) , ας το οδηγήσει και ο φίλος σου και μετά αποφασίζει με πληρέστερη απόψη.
Για το θέμα του Σαρακάκη θα σου πώ ότι δεν είναι πλέον τα πράγματα όπως ήταν παλαιότερα. Έχουν αλλάξει προς το καλύτερο και πάρα πού μάλιστα. Αλλά όπως λέει και η παροιμία 'ποιο καλά να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα' .
-
κολτ και γω θα προτεινα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τα άλογα δεν είναι ίδια. Το colt έχει 139.4/6100 ενώ το ibiza 126.5/5500 ,αυτό που σώζει το ibiza είναι τα λίγο περισσότερα άλογα στις μεσαίες στροφές διότι ψηλά δε μπορεί να συναγωνιστεί τον γιαπωνέζο.
Τεύχος Ιουνίου 2005 #417. -
Tί μεταξόνιο έχει το colt ?
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Τα άλογα δεν είναι ίδια. Το colt έχει 139.4/6100 ενώ το ibiza 126.5/5500 ,αυτό που σώζει το ibiza είναι τα λίγο περισσότερα άλογα στις μεσαίες στροφές διότι ψηλά δε μπορεί να συναγωνιστεί τον γιαπωνέζο.
Τεύχος Ιουνίου 2005 #417.Mιλώ για τις ονομαστικές αποδόσεις που δίνει ο κατασκευαστής, είναι ενδιαφέρον όμως στοιχείο οι δυναμομετρήσεις που μου αναφέρεις.Θα του τις μεταφέρω...
Εχει οδηγήσει το FR και δεν του πολυ-άρεσε...το Colt ακόμα προσπαθεί να το βρει για test drive.
Πάντως και εκείνος κλείνει προς τον ιάπωνα κυρίως λόγω της 7ετούς εγγύησης...φοβάται τα αναπάντεχα προβλήματα από τουρμπισμένα μοτέρ. -
το μεταξονιο τι σχεση εχει?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το μεταξονιο τι σχεση εχει?Σε σχέση με αυτό του ibiza
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Σε σχέση με αυτό του ibiza
Εννοείς σχετικά με τους χώρους;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ναι
-
ε πες το τι το κρατας!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ναι
Με το μετακινούμενο πίσω κάθισμα του Colt δε βγάζεις άκρη για τους χώρους. Ανάλογα το τι θέλεις, χώρο αποσκευών ή χώρο για τα γόνατα, τον έχεις.
Colt CZT 1.5 vs Ibiza FR 1.8