-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
τους εχω βαλει τωρα στην πριζα να παρουν τα χρεπια τους και να σκασουν μυτη Σερρες........
ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ???????? μερικοι θελετε να αλλαξτε και λαστιχα οποτε , ευκαιρια ειναι.........
αντε να μην παει και ο Αντρεας μονος του........
(πλακα πλακα θελω να δω στα ποσο γυρναει η λαντσια, καθως και η τσου με την ΤΕΙΝ)Αυτό θα το κανονίσουμε σίγουρα !!
Μην εχει χιονια μονο γιατι δεν εχω βαλει καλοριφερ στο δικο μου
-
Ο σιέλε έγραψε πάνω από 4 γραμμές δημοσίευση!!!
Ελέγξτε τους φούρνους της γειτονιάς σας!!!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αν και να σου πω την αληθεια δεν ξερω κατα ποσο μπορει να αποδοσει το αμαξι σου σε ενα κλειστο περιβαλλον σαν την πιστα..........εχω την εντυπωση οτι ειναι περισσοτερο για ορεινο στροφιλικι οπου μπορεις καλιστα να εκμεταλευτεις την τετρακινηση σου καλυτερα......Νομίζω πως η δ του Βασίλη είναι προσθιοκίνητη...
-
τους εχω βαλει τωρα στην πριζα να παρουν τα χρεπια τους και να σκασουν μυτη Σερρες........
ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ???????? μερικοι θελετε να αλλαξτε και λαστιχα οποτε , ευκαιρια ειναι.........
(πλακα πλακα θελω να δω στα ποσο γυρναει η λαντσια, καθως και η τσου με την ΤΕΙΝ)Αυτό θα το κανονίσουμε σίγουρα !!
αν και να σου πω την αληθεια δεν ξερω κατα ποσο μπορει να αποδοσει το αμαξι σου σε ενα κλειστο περιβαλλον σαν την πιστα..........εχω την εντυπωση οτι ειναι περισσοτερο για ορεινο στροφιλικι οπου μπορεις καλιστα να εκμεταλευτεις την τετρακινηση σου καλυτερα......
Δεν είναι τετρακίνητη , μπροστοκίνητη είναι με visco drive . Σε κλειστά δεν βολεύεται θέλει ανοιχτές στροφές .. αν και βάζει τη δύναμη κάτω πολύ καλά.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
πάντως κε κουκε μας...που δεν λές ποτέ τίποτε και δεν τρώς επίσης ποτέ και τίποτε...
ο κύριος syele ήταν άψογος οδηγός και η TS απόλαυση στα στριφτερά κομμάτια...(στις ευθείες όλα ίδια είναι)...
δεν ήξερα τι να πρωτοαπολαύσω: την ομορφιά του Πηλίου (η φύση αυτή την εποχή είναι σαν να έχουν ξεπεταχθεί απο ζωγραφικό πίνακα), ή τις οδηγικές ικανότητες του syele/ συμπεριφορά της TS....
όχι δεν τα'χω πάρει για να τον διαφημίσωΤι ώρα??
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
αν και να σου πω την αληθεια δεν ξερω κατα ποσο μπορει να αποδοσει το αμαξι σου σε ενα κλειστο περιβαλλον σαν την πιστα..........εχω την εντυπωση οτι ειναι περισσοτερο για ορεινο στροφιλικι οπου μπορεις καλιστα να εκμεταλευτεις την τετρακινηση σου καλυτερα......
Νομίζω πως η δ του Βασίλη είναι προσθιοκίνητη...
σοβαρα???
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
πάντως κε κουκε μας...που δεν λές ποτέ τίποτε και δεν τρώς επίσης ποτέ και τίποτε...
ο κύριος syele ήταν άψογος οδηγός και η TS απόλαυση στα στριφτερά κομμάτια...(στις ευθείες όλα ίδια είναι)...
δεν ήξερα τι να πρωτοαπολαύσω: την ομορφιά του Πηλίου (η φύση αυτή την εποχή είναι σαν να έχουν ξεπεταχθεί απο ζωγραφικό πίνακα), ή τις οδηγικές ικανότητες του syele/ συμπεριφορά της TS....
όχι δεν τα'χω πάρει για να τον διαφημίσωΤι ώρα??
Πρόπερσι!!!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Η χειρότερη στιγμή; Η ανάγκη για μουσική στις 4-5-6 το πρωί προκειμένου να κοιμηθώ ή μήπως το πέρασμα από τον Μαλιακό;
...Σε προειδοποίησα πάντως
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Η χειρότερη στιγμή; Η ανάγκη για μουσική στις 4-5-6 το πρωί προκειμένου να κοιμηθώ ή μήπως το πέρασμα από τον Μαλιακό;
Εμένα που ήμουνα στο δίπλα δωμάτιο δεν με προειδοποίησες όμως!!! Τι ήμουνα εγω?
Παράπλευρες απώλειες??!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εμένα που ήμουνα στο δίπλα δωμάτιο δεν με προειδοποίησες όμως!!! Τι ήμουνα εγω?
Παράπλευρες απώλειες??!!! -
Ο χρήστης syele έγραψε:
ΥΓ2: Αλήθεια, τα κορίτσια πέρασαν καλά ή ...Καλά πέρασαν..................!!!!!!!
Είμαι μέλος του φόρουμ εδώ και αρκετό καιρό αλλά χρειάστηκε να σας γνωρίσω από κοντά προκειμένου να πάρω το θάρρος να γράψω!!!!Πέρα από την καλησπέρα μου λοιπόν και στα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ που δεν κατάφεραν να έρθουν αυτό το σαββατοκύριακό, έχω να πω ότι περάσαμε πάρα πολύ ωραία!(πρώτότυπο ε;) Η παρέα ήταν υπέροχη, το φαγητό ήταν υπέροχο (ώρε γυμναστική που έχει να πέσει) και το τοπίο απλά...υπέροχο. Τώρα όσον αφορά τα καταπληκτικά στροφιλίκια που όλοι εκθείάζουν έχω να πω ότι.....απλά θα προτιμούσα να μην υπάρχουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βέβαια σύμφωνα με τον φίλτατο Taurus και του έταιρου ήμισεως του η λύση είναι απλή: μια δραμαμίνη και είσαι jet!!!!!!!Καταλαβαίνετε όμως ρε παιδιά ότι με τον pai mei δίπλα μου θα έπρεπε να κατεβάζω κουτια!!!! Δε λεέι!!! έτσι απλά υπομονή και φιλότιμη προσπάθεια να μην ......καταλαβαίνετε!!!!
Πέρα από αυτό όμως το τριήμερο αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο...Κρύο φοβερό βέβαια!!! Ευτυχώς που οι περισσότεροι είχαμε προνοήσει να φέρουμε και κάτι πιο ζεστό...
Αυτά λοιπόν και από εμένα...ως μια από τις κοπέλες ήθελα να πώ ότι υπήραχαν και πολλά αλλα πράγματα πέρα από το οδηγικό ξεφάντωμα που μπορούσε να χαρεί κανείς....με πρώτο απ'όλα την πολύ καλη παρέα!!!Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα!!!!
-
Pai Mei....Rallye....στροφιλίκια.....δραμαμίνες...=Ο Δάσκαλος συνεχίζει να ταλαιπωρεί τις γυναίκες! (Κill Bill Vol.3)
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Pai Mei....Rallye....στροφιλίκια.....δραμαμίνες...=Ο Δάσκαλος συνεχίζει να ταλαιπωρεί τις γυναίκες! (Κill Bill Vol.3)Λέω να μην ξαναφάω ψαρόσουπα στο μέλλον!
Αχ, αυτές οι γυναίκες, κάνεις μια πάντα, και σε κυνηγάνε οι τύψεις για 3 μέρες!
Εσένα tsilako σε είδα ήσυχο όμως!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Pai Mei....Rallye....στροφιλίκια.....δραμαμίνες...=Ο Δάσκαλος συνεχίζει να ταλαιπωρεί τις γυναίκες! (Κill Bill Vol.3)
Λέω να μην ξαναφάω ψαρόσουπα στο μέλλον!
Τι να κανει με το πολο ο άμοιρος??
-
απαίσιε τσόγλανε, πρέπει να ξεκινήσεις... φροντιστήρια ΙΤΑΛΙΚΩΝ, ε-πει-γό-ντως!!! Μπροστοκούνα με visco ρεεεεεεε!!!
αλλά αυτά παθαίνει όποιος γράφει στο φόρουμ μόνο για να πει: mazda3, διπλά ψαλίδια, ford focus και toyota avensis
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Νομίζω πως η δ του Βασίλη είναι προσθιοκίνητη...
σοβαρα???
απαίσιε τσόγλανε, πρέπει να ξεκινήσεις... φροντιστήρια ΙΤΑΛΙΚΩΝ, ε-πει-γό-ντως!!! Μπροστοκούνα με visco ρεεεεεεε!!!
αλλά αυτά παθαίνει όποιος γράφει στο φόρουμ μόνο για να πει: mazda3, διπλά ψαλίδια, ford focus και toyota avensis
μας έχει τρελάνει με αυτά τα διπλά ψαλίδια ο ποπόλαρος
μεχρι και βιβλια άνοιξε για να γράψει διατριβή
ps:βρήκες καμια άκρη με τα βιβλία?
-
Πώς να μην είναι ήσυχος ρε? Με το ΄ργαλείο που οδηγούσε (και το 'ζωντανό, ομιλόν και ενίοτε κραδαίνον παντούφλα' ESP από δίπλα), κι εσύ ήσυχος θα ήσουν!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ισα ρε μορτη..... (στην ιστορια ποτε δεν ημουν καλος )
-μητσο , κατι βρηκα.......
-
ο νικος εχει γραπωσει το νοημα της ζωης και δεν το αφηνει........ χαλαρα και με τρελα........
πιστευω οτι και η Ηρα παιζει το ρολο της (μεγαλο ισως?) αλλα ρε γαμωτο δεν μπορω να την φανταστω να νευριαζει και να φωναζει : ΚΟΨΕ , ΚΟΨΕ.... -
ο νικος εχει γραπωσει το νοημα της ζωης και δεν το αφηνει........ χαλαρα και με τρελα........
πιστευω οτι και η Ηρα παιζει το ρολο της (μεγαλο ισως?) αλλα ρε γαμωτο δεν μπορω να την φανταστω να νευριαζει και να φωναζει : ΚΟΨΕ , ΚΟΨΕ....Δεν μπορείς ή δεν θέλεις να την φανταστείς..?
:: ΙΙΙ Π.Σ. 4ΤF :: Βρε καλώς τα παιδιάαα!!! :-)