-
Στο μοτεράκι που αναφέρθηκε παραπάνω να ξαναπροσθέσω ( το έχω ξαναγράψει) και ένα κιβώτιο ταχυτήτων από δικό μου φίλο.1600 Fsi με το εξάρι.
Τελικά όλοι αυτοί που λιβανίζουν την VW και οποιαδήποτε άλλη εταιρεία δεν μπορούν να καταλάβουν το αυτονόητο.Ότι δηλαδή τα αυτοκίνητα είναι βιομηχανικά προϊόντα με τις ατέλειες τους και τις αστοχίες τους.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Στο μοτεράκι που αναφέρθηκε παραπάνω να ξαναπροσθέσω ( το έχω ξαναγράψει) και ένα κιβώτιο ταχυτήτων από δικό μου φίλο.1600 Fsi με το εξάρι.Τελικά όλοι αυτοί που λιβανίζουν την VW και οποιαδήποτε άλλη εταιρεία δεν μπορούν να καταλάβουν το αυτονόητο.Ότι δηλαδή τα αυτοκίνητα είναι βιομηχανικά προϊόντα με τις ατέλειες τους και τις αστοχίες τους.
Όχι φίλε μου δεν μπορούν...
-
Επίσης θέλω να προσθέσω ότι γνωρίζω και περίπτωση γνωστού μου που άλλαξε μοτέρ 18Τ σε PASSAT, αλλά μία εταιρεία που αναγνωρίζει τα λάθη και τα πληρώνει δεν μπορεί παρά να είναι σοβαρή!
Αυτό για να μην θίγουμε μόνο τα κακά. -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Στο μοτεράκι που αναφέρθηκε παραπάνω να ξαναπροσθέσω ( το έχω ξαναγράψει) και ένα κιβώτιο ταχυτήτων από δικό μου φίλο.1600 Fsi με το εξάρι.
Τελικά όλοι αυτοί που λιβανίζουν την VW και οποιαδήποτε άλλη εταιρεία δεν μπορούν να καταλάβουν το αυτονόητο.Ότι δηλαδή τα αυτοκίνητα είναι βιομηχανικά προϊόντα με τις ατέλειες τους και τις αστοχίες τους.
Όχι φίλε μου δεν μπορούν...
Θα τους πάρει λίγο χρόνο και δυστυχώς μερικές φορές και περισσότερα χρήματα αλλά τελικά νομίζω ότι θα το καταλάβουν.
Δεν γνωρίζω ηλικίες, αλλά νομίζω ότι κυρίως αυτοί που είναι φανατικοί με μία μάρκα είναι μάλλον πιτσιρικάδες με ότι αυτό σημαίνει.Περνώντας τα χρόνια και όσο οι εμπείριες τους θα αυξάνονται θα καταλάβουν ότι κατά βάση όλα μπορούν να συμβούν σε όλα τα αυτοκίνητα. -
Επίσης θέλω να προσθέσω ότι γνωρίζω και περίπτωση γνωστού μου που άλλαξε μοτέρ 18Τ σε PASSAT, αλλά μία εταιρεία που αναγνωρίζει τα λάθη και τα πληρώνει δεν μπορεί παρά να είναι σοβαρή!
Αυτό για να μην θίγουμε μόνο τα κακά.συμφωνό απόλυτα σ αυτό,τα μηχανήματα χαλάνε οι εταιρείες που αναγνωρίζουν το λάθος τους είναι τουλάχιστον αξιοπρεπείς
κάτοχος Alfa romeo
-
Ο χρήστης ΑΣ έγραψε:
Αυτό για να μην θίγουμε μόνο τα κακά.συμφωνό απόλυτα σ αυτό,τα μηχανήματα χαλάνε οι εταιρείες που αναγνωρίζουν το λάθος τους είναι τουλάχιστον αξιοπρεπείς
κάτοχος Alfa romeo
Στην Alfa Romeo τουλάχιστον σε καλύπτουν ή σε ταράζουν στις δικαιολογίες;
-
κάτοχος Alfa romeo
Στην Alfa Romeo τουλάχιστον σε καλύπτουν ή σε ταράζουν στις δικαιολογίες;
Εμένα πάντως στο 146 με την υποψία οτι τα πίσω αμμορτισέρ δεν αποσβένουν καλά μετά τα 10.000 χλμ μου τα αλλάξαν και τα 4 χωρίς δευτερη κουβέντα....
-
Υπενθυμίζω ότι το θέμα αφορά στο Golf!!!
-
Που να βρούν χρόνο να μπούν! Δουλειά-συνεργείο-σπίτι-βόλτα-συνεργειο-σπιτι-δουλειά-συνεργείο.... [/quote]
ΝΑ΄ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΛΛΗΤΕ,ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!!! ΠΟΛΥ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Υπενθυμίζω ότι το θέμα αφορά στο Golf!!!Προβληματικό Γερμανικό δεν τραβάει όμως...
Αν το γυρίζαμε σε προβληματικές Άλφα θα βγάλει 9 σελίδες μέχρι να δύσει ο ήλιος!!!
-
Ο χρήστης nkaragou έγραψε:
Εγώ δεν θα ντρεπόμουν να πω τίποτε. Εξάλλου Γκόλφ θα είχα αγοράσει --κακία--
Κι όμως, ντρέπονται να τα πούν. Ακριβώς έτσι, ντρέπονται και οι ιδιοκτήτες μερσεντές (ακόμα και οι ταρίφες ) να λένε τι προβλήματα βγάζουν τα πανάκριβα αυτοκίνητά τους
Όλα τα αυτοκίνητα βγάζουν προβλήματα. Αυτό που αλλάζει, είναι η νοοτροπία του ιδιοκτήτη
Την ιδια ντροπη εχουν και οι ιδιοκτητες TOYOTA, HONDA, NISSAN, MAZDA, ALFA ROMEO, FIAT, LANCIA, OPEL, BMW, AUDI, FORD, PEUGEOT, RENAULT, CITROEN, KIA, HYUNDAI κλπ...
Ειπαμε: ο καθενας προσπαθει να δικαιολογησει την επιλογη του και οταν παρουσιαστει προβλημα, το πιθανοτερο ειναι να το ''κουκουλωνει''...βαλε και την mercedes,φιλος που πηρε την c class ειχε τα ιδια προβληματα στα 12.000!βεβαια δεν το εστρωσε καθολου,απο την αρχη χτυπουσε κοκκινο
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Προβληματικό Γερμανικό δεν τραβάει όμως...
Αν το γυρίζαμε σε προβληματικές Άλφα θα βγάλει 9 σελίδες μέχρι να δύσει ο ήλιος!!!
Μήπως πρέπει να βάλουμε και διαφημίσεις να κονομήσουμε?
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Προβληματικό Γερμανικό δεν τραβάει όμως...
Ναι, γιατί είναι ταμπού να πεις ότι έχεις προβληματικό γερμανικό.Αλλά θα πέσει και αυτό το ταμπού(που έχει πέσει δηλαδή) και τότε θα δεις τι θα μάθουμε!
-
Και όταν αυτούς όλους τους πεις ότι πήρες XSARA..... σου λένε : 'μα καλά Γαλλικό?? θα χαλάει συνέχεια'
Άσχετο αν είναι 5000 ευρώ φθηνότερο, τους ράβει από στάση, εν κινήσει και σε στροφές ωραία κουστουμάκια.. και μετά από 40.000χλμ αλλάζει μόνο αναλώσιμα.
ΑΑΑΑ , και δεν καίει σταγόνα λάδι
-
Το αυτοκίνητο τελικά έμεινε στον δρόμο ενώ πήγαινε. Πήρε την οδική βοήθεια, τον μαζέψανε και στο συνεργείο του είπε ότι ο κινητήρας δεν έχει καθόλου πίεση οπότε και τον αλλάψανε ολόκληρο.
Και επειδή τον αλλάξανε ολόκληρο αμέσως σημαίνει ότι δεν είναι ήταν το πρώτο περιστατικό.
Άντε να δούμε πότε θα του πέσει το παράθυρο και ο πίσω προφυλακτήρας που τραντάζετε με κάθε κλείσιμο του πορτ παγκάζ!
Αξιοπιστία VW!!!
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Και όταν αυτούς όλους τους πεις ότι πήρες XSARA..... σου λένε : 'μα καλά Γαλλικό?? θα χαλάει συνέχεια'Άσχετο αν είναι 5000 ευρώ φθηνότερο, τους ράβει από στάση, εν κινήσει και σε στροφές ωραία κουστουμάκια.. και μετά από 40.000χλμ αλλάζει μόνο αναλώσιμα.
ΑΑΑΑ , και δεν καίει σταγόνα λάδι
Τι μετά από 40.000 km;
Μετά από 70.000 Km και με το 5w-40! (έχουμε τον ίδιο κινητήρα...) (αν εξαιρέσεις τον αισθητήρα υποπίεσης στην πολλαπλή, που αλλάχθηκε μια φορά και την φλάντζα του θερμοστάτη που αλλάχθηκε στην εγγύηση)Άντε, χτύπα ξύλο...
Ναι 'ναι γερά!!! -
Πλάκα πλάκα τα γαλλικά μοτέρ θεωρούνται αθάνατα απο τους διάφορους μαστόρους. Κι απ' ότι φαίνεται, οι 'ασθένειές' τους ειναι κοινές απο εταιρία σε εταιρία (κι εγώ ειχα ενα καμμένο αισθητήρα υποπίεσης που αλλάχθηκε σε 5 λεπτά μέσα στην εγγύηση).
-
Polo 1.4 (75 άτια) του 2000 άλλαξε κινητήρα στα 70.000 επειδή έκαιγε λάδι. Και η πλάκα είναι ότι το οδηγούσε μόνο η μάνα ενός φίλου, που ζήτημα ήταν να είχε περάσει τις 4.000 στροφές.
-
Ο χρήστης pavleouras έγραψε:
Polo 1.4 (75 άτια) του 2000 άλλαξε κινητήρα στα 70.000 επειδή έκαιγε λάδι. Και η πλάκα είναι ότι το οδηγούσε μόνο η μάνα ενός φίλου, που ζήτημα ήταν να είχε περάσει τις 4.000 στροφές.γι' αυτό ακριβώς!
-
Μαλλον έπεσε επιδημία. Δείτε αυτό :
Αλλαγή κινητήρα σε GOLF 1.6 SPORTLINE μετά απο 3 ημέρες !!!