-
Kαι ποιος σας ειπε οτι θελουμε τον Kιμι(λεω για τους οπαδους της ferrari)? Και αυτος και ο alonso για να καθαριζουν τα αγωνιστικα παπουτσακια του Μιχαλη ειναι. Mε ενα μονοθεσιο 100 φορες πιο αργο τους κρατουσε με νυχια και με δοντια. Οταν φτασουν και οι 2 μαζι εστω τα μισα πρωταθληματα του μιχαλη τοτε να μιλησουν. Μεχρι τοτε respect στον μεγαλυτερο οδηγο που περασε ποτε απο thn f1.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Αχ αυτός ο Σάτο!*Jarno Trulli has denounced the dangerous Takuma Sato and called for the Japanese driver to be sanctioned after yet another accident.
Having slid off on the first corner, the errant BAR driver subsequently slammed into the side of Trulli's Toyota during the early stages of the Japanese GP.It was just another incident in an ever-lengthening list of accidents that has seen Taku dubbed a 'crashaholic'. But it was no laughing matter for an enraged Trulli.
**'I think we have a dangerous person on the track,' the Italian told ITV. 'It's clear for a few years that he is just causing a lot of problems and we have to stop it. The federation has to take action.
'He tried to do a manoeuvre that is just impossible so I don't know what he is thinking when he is driving.**
Asked if he would speak to Takuma, Trulli replied scathingly: 'There is no point because he keeps doing it � which means he won't learn and he won't be able to understand.'
The bad news for Jarno and the rest of his F1 peers is that Sato's marketability in the lucrative Japanese market, rather than his driving ability in F1, is likely to ensure that he will retain his place in the field next season if and when an eleventh team joins the sport.*
Όσο τον στηρίζει η Χόντα, ο Σάτο (δυστυχώς) θα εξακολουθεί να στουκάρει κατά βούληση όποιον βρίσκει μπροστά του
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Kαι ποιος σας ειπε οτι θελουμε τον Kιμι(λεω για τους οπαδους της ferrari)? Και αυτος και ο alonso για να καθαριζουν τα αγωνιστικα παπουτσακια του Μιχαλη ειναι. Mε ενα μονοθεσιο 100 φορες πιο αργο τους κρατουσε με νυχια και με δοντια. Οταν φτασουν και οι 2 μαζι εστω τα μισα πρωταθληματα του μιχαλη τοτε να μιλησουν. Μεχρι τοτε respect στον μεγαλυτερο οδηγο που περασε ποτε απο thn f1.Μας βλέπω να παίζουμε πάλι μπουνιές εδώ μέσα (μα τι κακό είναι αυτό μ' εμάς τέλος πάντων; ), αλλά αυτό που υποστηρίζεις φίλε μου, δεν το έχει στο μυαλό του ούτε καν ο ίδιος ο 'Μιχάλης'... Ρώτα τον να σου πει και για το 2003 ή για κάτι Spa το 2004...
-
Kαι ποιος σας ειπε οτι θελουμε τον Kιμι(λεω για τους οπαδους της ferrari)?Όσο και να σε στεναχωρεί φίλε μου, κουμάντο στη Φεράρι δεν κάνουν οι οπαδοί της. Και όλες οι ενδείξεις μέχρι στιγμής δηλώνουν σαφώς πως αυτοί που κάνουν κουμάντο στη Φεράρι πετάνε ακόμα και τη σκούφια τους για να αποκτήσουν τον έναν από τους δυο... παπουτσοσκουπιστές του Μιχαλάκη. Και όχι μόνο φέτος, αλλά εδώ και τουλάχιστον 2-3 χρόνια.
-
προσωπικά πιστεύω θα είναι λάθος της Φεράρι να σκάσει τόσα χρήματα αυτή την εποχή διότι μπορεί να πάρει και άλλους οδηγούς αν θέλει οι οποίοι είναι εξίσου καλοί (Μοντόγια, Αλόνσο).
Όταν έδωσε το 96 τόσα πολλά χρήματα, τα έδινε σε ένα οδηγό που μόλις είχε κατακτήσει το 2ο σερί τίτλο του με κατώτερο σε όλη τη χρονιά μονοθέσιο.
Ο Κίμι φέτος ξεχωρίζει στους αγώνες επειδή έχει το καλύτερο μονοθέσιο στο grid (χωρίς αυτό να μειώνει την αξία του αλλά αυτή είναι η αλήθεια).
-
alonso just said that he didn't understand why his team told him to slow down after passing klien in the chicane and let klien go by.Ίσως να το καταλάβαινε καλύτερα αν τον άφηναν να πάρει καμία ποινή εισόδου-εξόδου από τα πιτς...
-
Όταν έδωσε το 96 τόσα πολλά χρήματα, τα έδινε σε ένα οδηγό που μόλις είχε κατακτήσει το 2ο σερί τίτλο του με κατώτερο σε όλη τη χρονιά μονοθέσιο.Μα ήταν το καλύτερο μονοθέσιο! Οδηγών πριν το τέλος και κατασκευαστών!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
alonso just said that he didn't understand why his team told him to slow down after passing klien in the chicane and let klien go by.
Ίσως να το καταλάβαινε καλύτερα αν τον άφηναν να πάρει καμία ποινή εισόδου-εξόδου από τα πιτς...
νομίζω υπάρχει κάποιου είδους προειδοποίηση? Δε γνωρίζω. Μήπως είπαν στη Ρενάλτ ότι θα δεχτεί ποινή? Αλλά από την άλλη αν ήταν έτσι τότε θα καταλάβαινε ο Αλόνσο γιατί του είπαν να κόψει ταχύτητα
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Δεν διαφωνώ καθόλου... Αλλά δεν είναι μιας μορφής προδοσία;Να σου πω το κρίμα μου, έχω πάψει εδώ και πολλά χρόνια να θεωρώ 'προδοσία' (οποιασδήποτε μορφής) τη μεταγραφή ενός επαγγελματία αθλητή (σε οποιοδήποτε άθλημα).
Δηλαδή σκέψου τον MS στη McLaren. Άσχετα με το αν θα έπαιρνε 10 πρωταθλήματα σερί (λέμε τώρα), θα μπορούσες να τον υποστηρίξεις ποτέ; Εγώ όχι!
Βόμβα μεγατόνων πέφτει στο φόρουμ: ΝΑΙ θα τον υποστήριζα !!!!!! Θα χαιρόμουν δηλαδή με τις καλές του εμφανίσεις και θα του τα έχωνα στςι μαλακίες του (όπως κάνω πάντα με όλους, είτε οδηγούν για τη ΜακΛάρεν είτε όχι).
Τον εκτιμώ και τον σέβομαι σαν πιλότο, αλλά με τίποτα δεν μπορώ να τον δω με συμπάθεια, παρόλο που προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται αντικειμενικός. Άρα; Ορισμένοι άνθρωποι καθορίζονται από τις επιλογές τους, κακά τα ψέμματα. Εγώ (όσο και άλλοι πιστεύω), θα τον ρίξω πάρα πολύ στην προτίμησή μου αν πάει στη Ferrari. Και πρόσεξε, όχι αν πάει στη Williams ή στην Toyota. Αυτό είναι άλλο. Αλλά η Ferrari, πώς να το κάνεις; Είναι όπως Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Ελλάδα-Τουρκία... Δεν πάνε μαζί αυτά τα πράγματα. Ναι, ξέρω ότι μιλάω ρομαντικά, ξέρω ότι τα 190 (αν ισχύουν) είναι πολλά λεφτά και ξέρω ότι ο κόσμος της F1 δεν είναι καθόλου έτσι! Απλά καταθέτω την άποψή μου...
Εγώ από τη μεριά μου, αναγνωρίζω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που σκέφτεται όπως εσύ... οπότε είναι κι αυτό ε΄να σημαντικό κριτήριο για τις όποιες επιλογές ενός οδηγού ή/και ομάδας.
Και εξακολουθώ να προβληματίζομαι (που είσαι Ηλέκτρα να ακούσεις, χεχεχε)... Αν πάει ο Kimi στη Ferrari, εγώ πώς θα έχω ένα σκύλο που θα λέγεται Kimi;;;
(πολύ καλός!) -
Kαι ποιος σας ειπε οτι θελουμε τον Kιμι(λεω για τους οπαδους της ferrari)? Και αυτος και ο alonso για να καθαριζουν τα αγωνιστικα παπουτσακια του Μιχαλη ειναι. Mε ενα μονοθεσιο 100 φορες πιο αργο τους κρατουσε με νυχια και με δοντια. Οταν φτασουν και οι 2 μαζι εστω τα μισα πρωταθληματα του μιχαλη τοτε να μιλησουν. Μεχρι τοτε respect στον μεγαλυτερο οδηγο που περασε ποτε απο thn f1.
Μας βλέπω να παίζουμε πάλι μπουνιές εδώ μέσα (μα τι κακό είναι αυτό μ' εμάς τέλος πάντων; ), αλλά αυτό που υποστηρίζεις φίλε μου, δεν το έχει στο μυαλό του ούτε καν ο ίδιος ο 'Μιχάλης'... Ρώτα τον να σου πει και για το 2003 ή για κάτι Spa το 2004...
Ολοι εχουν καποιες κακες στιγμες ακομα και οι θεοι. Παντως δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ασχοληθω με μπεκρηδες και ναρκομανεις (το επιασες το υποννοουμενο ετσι?)
Προφανως θα ξερετε οτι οσους οπαδους εχουν ολοι οι πιλοτοι στην ιστορια της f1 (εξαιρειται ο σενα) εχει ο μιχαλακης. Εδω μιλαμε οτι οι Γερμανοι γιουχαρουν την mercedes και υποστηριζουν ιταλικο μονοθεσιο επειδη φυσικα ειναι ο ενας,ο μοναδικος και ο παντοτινος βασιλιας της f1.
O MICHAEL SCHUMACHER -
Αν πάει ο Kimi στη Ferrari, εγώ πώς θα έχω ένα σκύλο που θα λέγεται Kimi;;;Εμ δε προνοεις σαν και εμενε με ονομα σκυλου μικα.
Kαι ποιος σας ειπε οτι θελουμε τον Kιμι(λεω για τους οπαδους της ferrari)? Και αυτος και ο alonso για να καθαριζουν τα αγωνιστικα παπουτσακια του Μιχαλη ειναι. Mε ενα μονοθεσιο 100 φορες πιο αργο τους κρατουσε με νυχια και με δοντια. Οταν φτασουν και οι 2 μαζι εστω τα μισα πρωταθληματα του μιχαλη τοτε να μιλησουν
Kαλα κρασια!
με τα 190 θα εχει καλα εργαλεια καθαρισμου -
alonso just said that he didn't understand why his team told him to slow down after passing klien in the chicane and let klien go by.
Ίσως να το καταλάβαινε καλύτερα αν τον άφηναν να πάρει καμία ποινή εισόδου-εξόδου από τα πιτς...
νομίζω υπάρχει κάποιου είδους προειδοποίηση? Δε γνωρίζω. Μήπως είπαν στη Ρενάλτ ότι θα δεχτεί ποινή? Αλλά από την άλλη αν ήταν έτσι τότε θα καταλάβαινε ο Αλόνσο γιατί του είπαν να κόψει ταχύτητα
Εικάζω πως έχει να κάνει με τον τρόπο που προσπέρασε δεν θυμάμαι ποιον από τα γρασίδια και μετά τον άφησε μεν να περάσει μπροστά αλλά δεν έφυγε από το stream του και τον ξαναπέρασε.
-
Μας βλέπω να παίζουμε πάλι μπουνιές εδώ μέσα (μα τι κακό είναι αυτό μ' εμάς τέλος πάντων; ), αλλά αυτό που υποστηρίζεις φίλε μου, δεν το έχει στο μυαλό του ούτε καν ο ίδιος ο 'Μιχάλης'... Ρώτα τον να σου πει και για το 2003 ή για κάτι Spa το 2004...
Ολοι εχουν καποιες κακες στιγμες ακομα και οι θεοι. **Παντως δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ασχοληθω με μπεκρηδες και ναρκομανεις (το επιασες το υποννοουμενο ετσι?) **
Προφανως θα ξερετε οτι οσους οπαδους εχουν ολοι οι πιλοτοι στην ιστορια της f1 (εξαιρειται ο σενα) εχει ο μιχαλακης. Εδω μιλαμε οτι οι Γερμανοι γιουχαρουν την mercedes και υποστηριζουν ιταλικο μονοθεσιο επειδη φυσικα ειναι ο ενας,ο μοναδικος και ο παντοτινος βασιλιας της f1.
O MICHAEL SCHUMACHERΤο έπιασα το υπονοούμενο! Κι εσύ υποθέτω θα πιάσεις το δικό μου, τώρα που σου λέω πως κι εγώ δεν χρειάζεται να ασχολούμαι πλέον με κάποιον σαν εσένα, που έχει τέτοιες απόψεις, έτσι;
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΜΠΕΚΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ!!! Μήπως να προσέχαμε λίγο τι γράφουμε;
-
νομίζω υπάρχει κάποιου είδους προειδοποίηση? Δε γνωρίζω. Μήπως είπαν στη Ρενάλτ ότι θα δεχτεί ποινή? Αλλά από την άλλη αν ήταν έτσι τότε θα καταλάβαινε ο Αλόνσο γιατί του είπαν να κόψει ταχύτηταΠροφανώς ο Alonso εννοεί ότι διαφωνει με την ενδεχόμενη ποινή. Τον λόγο σίγουρα τον κατάλαβε. Μαλλον ξεχνάει τη δήλωνε όταν τον προσπέρασε ο Kimi με ανάλογο τρόπο.
ΥΓ: Ρε mschumacher έλεος με αυτό το 'Ρενάλτ'. Θα μας πέσουν τα μαλλιά
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εικάζω πως έχει να κάνει με τον τρόπο που προσπέρασε δεν θυμάμαι ποιον από τα γρασίδια και μετά τον άφησε μεν να περάσει μπροστά αλλά δεν έφυγε από το stream του και τον ξαναπέρασε.
τα έχεις μπερδέψει λίγο το προσπέρασμα απο το γρασίδι έγινε στο 3ο μέρος του αγώνα ενώ αυτό που είπε ο Αλόνσο αφορά το 1ο μέρος του αγώνα στη φάση με το Klien. Πάντως το ίδιο συνέβει στη Μόνζα, όταν ο Κίμι έκανε το ίδιο στον Αλόνσο....
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Προφανώς ο Alonso εννοεί ότι διαφωνει με την ενδεχόμενη ποινή. Τον λόγο σίγουρα τον κατάλαβε. Μαλλον ξεχνάει τη δήλωνε όταν τον προσπέρασε ο Kimi με ανάλογο τρόπο.
ΥΓ: Ρε mschumacher έλεος με αυτό το 'Ρενάλτ'. Θα μας πέσουν τα μαλιά
ναι ωστόσο τότε δε δέχτηκε τιμωρία ο Κίμι (Μόνζα) οπότε μάλλον δικαιολογημένα τα λόγια του Αλόνσο
ΥΓ Καλά ντε! (δε ξέρω πως μου κόλλησε να λέω τη Ρενώ - Ρενάλτ)
-
Ολοι εχουν καποιες κακες στιγμες ακομα και οι θεοι. **Παντως δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ασχοληθω με μπεκρηδες και ναρκομανεις (το επιασες το υποννοουμενο ετσι?) **
O MICHAEL SCHUMACHERΤο έπιασα το υπονοούμενο! Κι εσύ υποθέτω θα πιάσεις το δικό μου, τώρα που σου λέω πως κι εγώ δεν χρειάζεται να ασχολούμαι πλέον με κάποιον σαν εσένα, που έχει τέτοιες απόψεις, έτσι;
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΜΠΕΚΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ!!! Μήπως να προσέχαμε λίγο τι γράφουμε;
Γιατι πειραχτηκες? Εσενα εβρισα? Συγγνωμη αν σου χαλαω την αισθητικη.
-
προσωπικά πιστεύω θα είναι λάθος της Φεράρι να σκάσει τόσα χρήματα αυτή την εποχή διότι μπορεί να πάρει και άλλους οδηγούς αν θέλει οι οποίοι είναι εξίσου καλοί (Μοντόγια, Αλόνσο).Σε αυτό το 'εξίσου' προφανώς διαφωνούν οι Μοντιτζέμολο, Τοντ και Μπρον...
Όταν έδωσε το 96 τόσα πολλά χρήματα, τα έδινε σε ένα οδηγό που μόλις είχε κατακτήσει το 2ο σερί τίτλο του με κατώτερο σε όλη τη χρονιά μονοθέσιο.
Μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια... πόσο κατώτερο δηλαδή;;;;;
Ο Κίμι φέτος ξεχωρίζει στους αγώνες επειδή έχει το καλύτερο μονοθέσιο στο grid (χωρίς αυτό να μειώνει την αξία του αλλά αυτή είναι η αλήθεια).
Ενώ οι άλλοι ας πούμε, του ΜΣ συμπεριλαμβανομένου, ξεχώριζαν με κατώτερα μονοθέσια;; Όπως π.χ. η 'κατώτερη' Μπενετόν του 1995 (που έθιξες) η οποία στο Κατασκευαστών τερμάτισε... 'μόλις' 25 βαθμούς πάνω από την 'ανώτερη' Ουίλιαμς.
-
Ο χρήστης mschumacer έγραψε:
ναι ωστόσο τότε δε δέχτηκε τιμωρία ο Κίμι (Μόνζα) οπότε μάλλον δικαιολογημένα τα λόγια του ΑλόνσοΜε μια βασική διαφορά: Στην Μόντζα και ο Alonso έκοψε από τα γρασίδια, ενω ο Klien όχι. Αλλωστέ ούτε ο Alonso δέχτηκε ποινή. Θέμα προειδοποίησης δεν παίζει. Απλά από τη Ρεναλτ δεν θέλησαν να ρισκάρουν.
-
τα έχεις μπερδέψει λίγο το προσπέρασμα απο το γρασίδι έγινε στο 3ο μέρος του αγώνα ενώ αυτό που είπε ο Αλόνσο αφορά το 1ο μέρος του αγώνα στη φάση με το Klien. Πάντως το ίδιο συνέβει στη Μόνζα, όταν ο Κίμι έκανε το ίδιο στον Αλόνσο....
Δεν νομίζω να τα έχω μπερδέψει... τον Klien ήταν που προσπέρασε από τα γρασίδια, τον Klien του είπανε (όπως είπες) να αφήσει να περάσει μπροστά. Δεν μπορεί να είναι τόοοοσο σύμπτωση
Επίσημο thread:GP Ιαπωνίας-Suzuka