-
Και να πάει, θα βρούμε άλλον...
Eτσι ευκολα βρισκεις οδηγους επιπεδου Senna,Schumi,Mika?
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Kimi, μαζί σου!!! (Μόνο μην κάνεις καμια μ@λ@κί@ και πας στη Ferrari...)
Ε όχι, εκεί θα μου επιτρέψεις να μην συμφωνώ. Όπως όταν έφυγε ο Mika λυπηθήκαμε, έτσι και θα λυπηθούμε αν φύγει ο Kimi. Και σκέψου να πάει στον αιώνιο... Ε με τίποτα!!! Αν και προσωπικά, δεν ξέρω αν θα το έκανε. Δεν τον έχω για τέτοιο τύπο τον μικρό! Φαντάζομαι θα ξέρει τι θα σκεφτούν οι απανταχού φίλοι του, αν πάει στο ΑΝΤΙΠΑΛΟ στρατόπεδο... Αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης τώρα, ας το αφήσουμε για άλλοτε, να δούμε και τις κινήσεις του πρώτα!
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
- Κρίμα για το ΜΣ πάλεψε όσο μπορούσε για να κερδίσει τελικά 2 βαθμούς, ελπίζω η Φεράρι να στρώσει του χρόνου
Εχω την εντυπωση οτι ο Schumi εκανε εναν απο τους καλυτερους αγωνες της καριερας του,
respect -
Πάντως δεν πρέπει να είμαστε άδικοι με τον Αλόνσο, έκανε καλό αγώνα σήμερα. Απλώς επισκιάστηκε για μια ακόμα φορά από τον Κίμι, αυτή τη φορά όχι μόνο σε επίπεδο εντυπώσεων (όπως έχει γίνει σε όλο το πρωτάθλημα) αλλά και σε αποτέλεσμα.
ΥΓ. Επειδή ξύπνησα ακριβώς πάνω στην εκκίνηση και χτες δεν είδα το προκριματικά, μου λέτε αν όντως ξεκίνησε τελευταίος ο Κίμι σήμερα (όπως είπε ο Τάκης; )
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
- Κρίμα για το ΜΣ πάλεψε όσο μπορούσε για να κερδίσει τελικά 2 βαθμούς, ελπίζω η Φεράρι να στρώσει του χρόνου
Εχω την εντυπωση οτι ο Schumi εκανε εναν απο τους καλυτερους αγωνες της καριερας του,
respectμα δεν έχω παράπονο από τον ΜΣ!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΥΓ. Επειδή ξύπνησα ακριβώς πάνω στην εκκίνηση και χτες δεν είδα το προκριματικά, μου λέτε αν όντως ξεκίνησε τελευταίος ο Κίμι σήμερα (όπως είπε ο Τάκης; )
17oς
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
respectμα δεν έχω παράπονο από τον ΜΣ!
Οχι δεν το λεω σε σενα.Το αναφερω απλως
-
Αχ αυτός ο Σάτο!
*Jarno Trulli has denounced the dangerous Takuma Sato and called for the Japanese driver to be sanctioned after yet another accident.
Having slid off on the first corner, the errant BAR driver subsequently slammed into the side of Trulli's Toyota during the early stages of the Japanese GP.It was just another incident in an ever-lengthening list of accidents that has seen Taku dubbed a 'crashaholic'. But it was no laughing matter for an enraged Trulli.
**'I think we have a dangerous person on the track,' the Italian told ITV. 'It's clear for a few years that he is just causing a lot of problems and we have to stop it. The federation has to take action.
'He tried to do a manoeuvre that is just impossible so I don't know what he is thinking when he is driving.**
Asked if he would speak to Takuma, Trulli replied scathingly: 'There is no point because he keeps doing it � which means he won't learn and he won't be able to understand.'
The bad news for Jarno and the rest of his F1 peers is that Sato's marketability in the lucrative Japanese market, rather than his driving ability in F1, is likely to ensure that he will retain his place in the field next season if and when an eleventh team joins the sport.*
-
Καλά που έβαλες τα smileys
Είπαμε, πολύ καλός ο Κίμι και με τεράστια δυναμική, αλλά όχι να μου τον βάζεις από τώρα στην ίδια φράση με τον Σένα (ούτε καν με του Μίκαελ και Μίκα). Είναι πολύ νωρίς ακόμα...
-
ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ...!!!!!
Υ.Γ Αληθεια ποιος ειναι αυτος ο Alonso........????????
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Καλά που έβαλες τα smileys
Είπαμε, πολύ καλός ο Κίμι και με τεράστια δυναμική, αλλά όχι να μου τον βάζεις από τώρα στην ίδια φράση με τον Σένα (ούτε καν με του Μίκαελ και Μίκα). Είναι πολύ νωρίς ακόμα...
Θα δουμε.... Ο Ρον παντως πρεπει να τα σκασει οτι και να μου λετε.
-
Θα κατακρίνει η Ρενώ τον Φίσικο, όπως τον Τρούλι το 2004?
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ε όχι, εκεί θα μου επιτρέψεις να μην συμφωνώ. Όπως όταν έφυγε ο Mika λυπηθήκαμε, έτσι και θα λυπηθούμε αν φύγει ο Kimi. Και σκέψου να πάει στον αιώνιο... Ε με τίποτα!!! Αν και προσωπικά, δεν ξέρω αν θα το έκανε. Δεν τον έχω για τέτοιο τύπο τον μικρό! Φαντάζομαι θα ξέρει τι θα σκεφτούν οι απανταχού φίλοι του, αν πάει στο ΑΝΤΙΠΑΛΟ στρατόπεδο... Αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης τώρα, ας το αφήσουμε για άλλοτε, να δούμε και τις κινήσεις του πρώτα!Για να μην παραξηγηθώ, είναι γνωστό ότι τον γουστάρω τρελά τον Κίμι (όχι, δεν είμαι gey ). Και φυσικά θα στεναχωρηθώ αν φύγει από τη ΜακΛάρεν, αλλά δεν θα πέσω να πεθάνω κιόλας.
Προφανώς παίζει ρόλο ο προσωπικός μου τρόπος προσέγγισης της Φ1, που είναι ομαδοκεντρικός και όχι οδηγοκεντρικός. Η εντύπωση που έχω αποκοκομίσει εγώ για τον Κίμι είναι πως κοιτάει το συμφέρον του και θεωρώ ότι πολύ καλά κάνει... μπορεί όμως να κάνω και λάθος.
Πάντως για ρομαντικό δεν τον έχω. Έχει ήδη δηλώσει πολλές φορές ότι το κύριο συμφέρον του είναι να οδηγεί το καλύτερο μονοθέσιο (και όντως αυτό είναι).
Από την άλλη μεριά, για την ομάδα το να κρατήσει 'με το ζόρι' έναν οδηγό, όσο καλός και να είναι ΔΕΝ αποτελεί πλεονέκτημα. Αν ο οδηγός πραγματικά θέλει να φύγει, είναι προς συμφέρον της ομάδας να τον αφήσει (βλέπε και περίπτωση Μπάτον φέτος).
-
alonso just said that he didn't understand why his team told him to slow down after passing klien in the chicane and let klien go by.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Θα κατακρίνει η Ρενώ τον Φίσικο, όπως τον Τρούλι το 2004?Απο τον Briatore ολα να τα περιμενεις...τι εφταιγε ο καημενος ο Fisico?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Θα κατακρίνει η Ρενώ τον Φίσικο, όπως τον Τρούλι το 2004?Τουμπεκί ψιλοκομμένο θα κάνει! Τώρα που με λίγη τύχη ακόμα πάει και για το κατασκευαστών; Σιγά μην πει τίποτα... Ποιος ο λόγος να χαλάσει την εικόνα της;
Εδώ δεν λέει η McLaren για τον JPM, που στην ουσία θα της στερήσει το κατασκευαστών (αν και εγώ τη φετεινή χρονιά του την έδινα πίστωση, για να βρει τον εαυτό του μέσα στην ομάδα, από του χρόνου θα έχω απαιτήσεις)...
Τέλος πάντων!
-
Συγχαρητήρια στον κολόφαρδο Φινλανδό και στην άτυχη Renault που κόντρα σε όλες τις ατυχίες συνεχίζει να προηγείται στο πρωτάθλημα.
Αν αυτός ο Φινλανδός Γκαστόνε δεν εγκαταλείψει ούτε στην Κίνα ή ο υπερφίαλος teamate του δεν στουκάρει με κανέναν, θα πρόκειται για το πιο κολόφαρδο πρωτάθλημά κατασκευαστών στην ιστορία. Άλλωστε η Renault απέδειξε και σε αυτόν τον αγώνα ότι είναι η καλύτερη όπως δήλωσε ο παγκόσμιος τριταθλητής, εεεε πρωταθλητής. -
17oς
Κρίμα... φαντάζεστε να ξεκίναγε όντως τελευταίος, να πέρναγε στα ίσια όλους του βασικούς αντιπάλους του, να κέρδιζε τον αγώνα, να έκανε ΚΑΙ fastest-lap; Θα ήταν το απόλυτο... καρέ
ΥΓ. Και το φουλ καλό... φύλλο είναι πάντως
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ε όχι, εκεί θα μου επιτρέψεις να μην συμφωνώ. Όπως όταν έφυγε ο Mika λυπηθήκαμε, έτσι και θα λυπηθούμε αν φύγει ο Kimi. Και σκέψου να πάει στον αιώνιο... Ε με τίποτα!!! Αν και προσωπικά, δεν ξέρω αν θα το έκανε. Δεν τον έχω για τέτοιο τύπο τον μικρό! Φαντάζομαι θα ξέρει τι θα σκεφτούν οι απανταχού φίλοι του, αν πάει στο ΑΝΤΙΠΑΛΟ στρατόπεδο... Αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης τώρα, ας το αφήσουμε για άλλοτε, να δούμε και τις κινήσεις του πρώτα!
Για να μην παραξηγηθώ, είναι γνωστό ότι τον γουστάρω τρελά τον Κίμι (όχι, δεν είμαι gey ). Και φυσικά θα στεναχωρηθώ αν φύγει από τη ΜακΛάρεν, αλλά δεν θα πέσω να πεθάνω κιόλας.
Προφανώς παίζει ρόλο ο προσωπικός μου τρόπος προσέγγισης της Φ1, που είναι ομαδοκεντρικός και όχι οδηγοκεντρικός. Η εντύπωση που έχω αποκοκομίσει εγώ για τον Κίμι είναι πως κοιτάει το συμφέρον του και θεωρώ ότι πολύ καλά κάνει... μπορεί όμως να κάνω και λάθος.
Πάντως για ρομαντικό δεν τον έχω. Έχει ήδη δηλώσει πολλές φορές ότι το κύριο συμφέρον του είναι να οδηγεί το καλύτερο μονοθέσιο (και όντως αυτό είναι).
Από την άλλη μεριά, για την ομάδα το να κρατήσει 'με το ζόρι' έναν οδηγό, όσο καλός και να είναι ΔΕΝ αποτελεί πλεονέκτημα. Αν ο οδηγός πραγματικά θέλει να φύγει, είναι προς συμφέρον της ομάδας να τον αφήσει (βλέπε και περίπτωση Μπάτον φέτος).
Δεν διαφωνώ καθόλου... Αλλά δεν είναι μιας μορφής προδοσία; Δηλαδή σκέψου τον MS στη McLaren. Άσχετα με το αν θα έπαιρνε 10 πρωταθλήματα σερί (λέμε τώρα), θα μπορούσες να τον υποστηρίξεις ποτέ; Εγώ όχι! Τον εκτιμώ και τον σέβομαι σαν πιλότο, αλλά με τίποτα δεν μπορώ να τον δω με συμπάθεια, παρόλο που προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται αντικειμενικός. Άρα; Ορισμένοι άνθρωποι καθορίζονται από τις επιλογές τους, κακά τα ψέμματα. Εγώ (όσο και άλλοι πιστεύω), θα τον ρίξω πάρα πολύ στην προτίμησή μου αν πάει στη Ferrari. Και πρόσεξε, όχι αν πάει στη Williams ή στην Toyota. Αυτό είναι άλλο. Αλλά η Ferrari, πώς να το κάνεις; Είναι όπως Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Ελλάδα-Τουρκία... Δεν πάνε μαζί αυτά τα πράγματα. Ναι, ξέρω ότι μιλάω ρομαντικά, ξέρω ότι τα 190 (αν ισχύουν) είναι πολλά λεφτά και ξέρω ότι ο κόσμος της F1 δεν είναι καθόλου έτσι! Απλά καταθέτω την άποψή μου... Και εξακολουθώ να προβληματίζομαι (που είσαι Ηλέκτρα να ακούσεις, χεχεχε)... Αν πάει ο Kimi στη Ferrari, εγώ πώς θα έχω ένα σκύλο που θα λέγεται Kimi;;;
Offtopic αυτό το τελευταίο, sorry, όπως και για το μεγάλο quote...
-
Θα δουμε.... Ο Ρον παντως πρεπει να τα σκασει οτι και να μου λετε.Εννοείται ότι πρέπει να τα σκάσει! Όπως πρέπει και η Μερτσέντες να του εξασφαλίσει και καλό μονοθέσιο και του χρόνου και κυρίως αξιόπιστο (κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι με τόσες δραματικές αλλαγές για του χρόνου).
Θα δούμε...
Επίσημο thread:GP Ιαπωνίας-Suzuka