-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και στο Passat ένα φως της όπισθεν υπάρχει και αναβει ενώ στην άλλη πλευρά υπάρχει το ομίχλης.
[img removed]
σε αντίθεση με το αμερικάνικο αντίστοιχο
[img removed]Δεν νομίζω να είναι θέμα τσιγκουνιάς αλλά θέμα νομοθεσίας!
Τα αμερικάνικα έχουν δύο διότι απουσιάζει το φως ομίχλης.
-
Ελαφρως αλλα προτιμω δυο φωτα για την οπισθεν απο μονο ενα δεξια,βλεπεις καλυτερα.
-
http://carscoop.blogspot.com/2010/02/volkswagen-to-debut-all-new-crosspolo.html
Με 40άρι προφίλ λάστιχο ... (όπως κι το προηγούμενο νομίζω) και λέγανε για Polo Suv!!!
-
^ +1
Nα πω την αλήθεια όμως, δεν ξέρω αν πρέπει να πάω στο γιατρό αλλά το προηγούμενο Κρος Πόλο, μου άρεσε πολύ! Άσχετα αν ήταν μόνο φιγούρα. Αν και σε ελαφρύ χωματόδρομο το λίγο παραπάνω ύψος μπορεί να μη βοηθάει στις λάσπες αλλά μπορείς σιγά σιγά να φτάσεις και λίγο παραπέρα!
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ελαφρως αλλα προτιμω δυο φωτα για την οπισθεν απο μονο ενα δεξια,βλεπεις καλυτερα.Συμφωνώ απόλυτα! Έχεις πολύ καλύτερη εικόνα δεξιά αριστερά.
Για το Πασάτ που αναφέρθηκε, δεν ξέρω αν είναι πριν ή μετά φειςλιφτ ή αν ήταν το CC, πάντως σίγουρα είχε δύο πίσω γιατί πάρκαρε μπροστά μου (και έκανε και μία ώρα για αυτό και μου εντυπώθηκε!).
Οι επίσημε τιμές για το TSI ΕΔΩ.
(Σόρυ αν έχει αναφερθεί πιο πριν ) -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Nα πω την αλήθεια όμως, δεν ξέρω αν πρέπει να πάω στο γιατρό αλλά το προηγούμενο Κρος Πόλο, μου άρεσε πολύ! Άσχετα αν ήταν μόνο φιγούρα.Πράγματι. Σε εμφάνιση ήταν ομορφο, όπως και το καινούριο.
Το Passat CC έχει 2 φώτα όπισθεν πίσω αλλά το κλασικό 4θυρο και το Variant έχουν απο ένα (όπως και το Jetta)!
-
CC πρέπει να ήταν. Έχεις δίκιο.
-
Κίνηση ματ στην αγορά η τιμή του 1.2 TSi. 105 άλογα, για 14k στο 5πόρτο και 13.6k για το 3πορτό με standard το ESP είναι μία πολύ καλή επιλογή.
Με τιμή 17k παίρνεις το όχημα με όλα μέσα. Μόνο μελανό σημείο είναι ότι από τον τιμοκατάλογο της VW δεν φαίνονται οι αερόσακοι κουρτίνας....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
... Μόνο μελανό σημείο είναι ότι από τον τιμοκατάλογο της VW δεν φαίνονται οι αερόσακοι κουρτίνας....Αν δεν κάνω λάθος οι 6 αερόσακοι (οδηγού/συνοδηγού/2 πλευρικοί εμπρός και 2 κουρτίνες-κεφαλής) -όπως και το ESP- είναι στανταρ (σε όλες τις εκδόσεις και κυβικά) απο την αρχική βασική 1,2 έκδοση με τα 70 αλογάκια!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... Μόνο μελανό σημείο είναι ότι από τον τιμοκατάλογο της VW δεν φαίνονται οι αερόσακοι κουρτίνας....
Αν δεν κάνω λάθος οι 6 αερόσακοι (οδηγού/συνοδηγού/2 πλευρικοί εμπρός και 2 κουρτίνες-κεφαλής) -όπως και το ESP- είναι στανταρ (σε όλες τις εκδόσεις και κυβικά) απο την αρχική βασική 1,2 έκδοση με τα 70 αλογάκια!
Μάλλον έχει δίκαιο αλλά σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο της VW
http://www.volkswagen.gr/media/country/ ... celist.pdf
όπου
*NEO POLO 1.2 TSI 105PS HIGHLINE 5D DSG7 1200 / 105 / 77 P/S, 2A/B, S A/B, R/CD, MP3, ABS, EDS, ESP, S/S, SPORT SEATS, A/W, C/L, E/W, E/M, F/L, CLIMATIC, T/C € 16.970,00
*στην ακριβότερη έκδοση του 1.2 TSi δεν υπάρχει το H A/B ήτοι αερόσακοι κεφαλής.
Φυσικά πολύ πιθανό να υπάρχουν standard οπότε θα πρέπει να το διορθώσουν γιατί μπερδεύουν.
Μάλλον στο κομμάτι του εξοπλισμού καθαρίζει το πράγμα
http://www.volkswagen.gr/media/country/ ... e_polo.pdf
καθώς αναφέρεται
Εμπρός πλευρικοί αερόσακοι νέου τύπου, κεφαλής/θώρακα
για όλες τις εκδόσεις και πρακτικά υπονοεί την ύπαρξη και αερόσακου κουρτίνας.
Οπότε το μελανό σημείο έφυγε και από πλευράς τιμής Αν δεν τα σκατώσουν στο service τότε η VW έχει ένα πολύ δυνατό χαρτί λαμβάνοντας υπόψη και τον κυβισμό. Το Clio πχ που έχει τον 1.2 TCE για τα ίδια χρήματα πρακτικά δεν προσφέρει στο βασικό το ESP και τους αεροσάκους κουρτίνας (που είναι στο πακέτο ασφαλείας). Το Yaris με τον αναιμικό από πλευράς ροπής κινητήρα των 100 ίππων στην έκδοση Dynamic με VSC βρίσκεται στα 14k και χωρίς αερόσακους κουρτίνας.
-
Συγκρινοντας το polo με το clio ειναι σαν να συγκρινουμε μηλα με καρπουζια
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Συγκρινοντας το polo με το clio ειναι σαν να συγκρινουμε μηλα με καρπουζιαΕπειδή εμένα μου αρέσουν και τα δύο (τα φρούτα εννοώ) μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;
-
Η διαφορα ποιοτητας εσωτερικου αλλα πλεον και κυλισης ειναι τεραστια υπερ του νεου polo.Αν μιλουσαμε για το προηγουμενο polo το οποιο ειχα θα σου ελεγα οτι μπορει να ηταν πιο ανετο το clio σε δρομο...απο εκει και περα σε θεματα ποιοτητας κτλ αναφερομαι σε renault που εκτος του οτι τα εσωτερικα των clio και twingo μου φαινονται σαν να εχουν σχεδιστει απο μαιμουδες ειναι και πισω απο αποψη ποιοτητας υλικων.
Το υπερ του clio ειναι οτι ειναι πιο φτηνο...αλλα και παλι αν ειχα αυτο το θεμα polo θα επελεγα.
Θυμαμαι οταν εβλεπα το polo ειχα δει ολα τα μικρα της αγορας, την ποιοτητα του polo την ειχε το αναλογο μικρομεσαιο των αλλων εταιρειων...Και δεν ειμαι και κολλημενος..γιατι κατα καιρους εχω χιλιοκραξει την vw για το αθλιο aftersales την αθλια εξυπηρετηση κτλ
-
Παιδιά είμαι στη φάση αναζήτησης καινούργιου αυτοκινήτου μέχρι 15000 ευρώ και σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά του polo 3d 1,2 tsi.Πήγα και το έκανα test drive χτες σε μία αντιπροσωπεία πάνω στην βάρης-κορωπίου. Μου άρεσε πολύ η επιτάχυνση του και οι ρεπρίζ πράγμα που δεν περίμενα από 1200 κυβικά (δεν έχω ξανά οδηγήσει αμάξι με τούρμπο).
Η έκδοση που έχω κοιτάξει είναι η comfortline αλλά όπως είπε και κάποιος πριν η αλήθεια είναι ότι με 500 ευρώ παραπάνω η highline την κάνει λίγο ασύμφορη.Το αμάξι σκοπεύω να το κρατήσω 5 χρόνια τουλάχιστον οπότε πιστέυετε πως αξίζει να δώσω αυτά τα 500 παραπάνω και να πάρω την highline?
Λίγο οφτοπικ αλλά έχετε κάποια πρόταση για κάποιο άλλο αντίστοιχης τιμής και πακέτου αυτοκίνητο? -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
**τα εσωτερικα των clio και twingo μου φαινονται σαν να εχουν σχεδιστει απο μαιμουδες ειναι και πισω απο αποψη ποιοτητας υλικων.
**Και δεν ειμαι και κολλημενος..γιατι κατα καιρους εχω χιλιοκραξει την vw για το αθλιο aftersales την αθλια εξυπηρετηση κτλ
βέβαια, καθόλου κολλημένος...
Πάντως ντάξει, του κλιό έχει σχεδιαστεί από μαϊμούδες αλλά και του πόλο από βαριεστημένους ουρακοτάγκους
ΥΓ: και ο λκαρ έκραζε τα 1,6 Ν/Α Α4
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Η διαφορα ποιοτητας εσωτερικου αλλα πλεον και κυλισης ειναι τεραστια υπερ του νεου polo.Αν μιλουσαμε για το προηγουμενο polo το οποιο ειχα θα σου ελεγα οτι μπορει να ηταν πιο ανετο το clio σε δρομο...απο εκει και περα σε θεματα ποιοτητας κτλ αναφερομαι σε renault που εκτος του οτι τα εσωτερικα των clio και twingo μου φαινονται σαν να εχουν σχεδιστει απο μαιμουδες ειναι και πισω απο αποψη ποιοτητας υλικων.Το υπερ του clio ειναι οτι ειναι πιο φτηνο...αλλα και παλι αν ειχα αυτο το θεμα polo θα επελεγα.
Θυμαμαι οταν εβλεπα το polo ειχα δει ολα τα μικρα της αγορας, την ποιοτητα του polo την ειχε το αναλογο μικρομεσαιο των αλλων εταιρειων...Και δεν ειμαι και κολλημενος..γιατι κατα καιρους εχω χιλιοκραξει την vw για το αθλιο aftersales την αθλια εξυπηρετηση κτλ
ακριβως γιαυτο το λογο δεν θα επαιρνα ποτε ενα polo... εχει παντα το πιο ποιοτικο εσωτερικο (λεμε και καμια μ@$$%α, γιατι στην ουσια τωρα συνεβη αυτο για πρωτη φορα), και οπως παντα τη πιο βαρετη σχεδιαση και ολα αυτα πλαισιωμενα και με την πιο βαρετη οδικη συμπεριφορα της κατηγορίας
καλορίζικο
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
**τα εσωτερικα των clio και twingo μου φαινονται σαν να εχουν σχε διστει απο μαιμουδες ειναι και πισω απο αποψη ποιοτητας υλικων.
**
Και δεν ειμαι και κολλημενος..γιατι κατα καιρους εχω χιλιοκραξει την vw για το αθλιο aftersales την αθλια εξυπηρετηση κτλβέβαια, καθόλου κολλημένος...
Πάντως ντάξει, του κλιό έχει σχεδιαστεί από μαϊμούδες αλλά και του πόλο από βαριεστημένους ουρακοτάγκους
ΥΓ: και ο λκαρ έκραζε τα 1,6 Ν/Α Α4Εγώ είχα την εντύπωση ότι thanix δε γούσταρε καθόλου τα VW.
Anyway, τον ευχαριστώ για τη διευκρίνιση.
Όσο για τον lkar από τη στιγμή που δεν συμμετέχει δεν είναι σωστό να αναφερόμαστε σε αυτόν και μάλιστα υποτιμητικά. -
Πολάρα έχει ο Θάνος
Όσο για τον λκαρ, μας βλέπει μια χαρά αφενός, αφετέρου δεν ήταν υποτιμητικό αυτό που είπα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πολάρα έχει ο ΘάνοςΌσο για τον λκαρ, μας βλέπει μια χαρά αφενός, αφετέρου δεν ήταν υποτιμητικό αυτό που είπα.
Α μάλιστα...
ok. Εξαρτάται όμως πως το βλέπει κανείς. Εγώ μάλλον το είδα από την 'κακή μεριά'.
-
Λέω απλά πως το γεγονός ότι κατακρίνεις ένα-δυο πράγματα δεν σε κάνει αυτόματα αντικειμενικό.
Τεσπα...
VW Polo 2009