-
σε καθε περιπτωση,στην τρεχουσα γενια φαινεται να το πηρε το μυνημα η VW.Μακαρι να εβγαζε και το 3θυρο διαφοροποιημενο( a la Scirocco)
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Με το συμπαθειο κιολας,αλλα μεχρι τωρα το Polo δε βλεποταν,για λογους που ποτε δεν κατανοησα.Απιστευτα βαρετο κι αχρειαστα συντηρητικο σε μια νεανικη κατηγορια
το τελευταιο ομως ειναι διαφορετικη ιστορια.Καμπυλες,ακμες,προφυλακτηρες με styling κτλ
Ασε το συγκεκριμενο,που τυχαινει να ειναι το πρωτο μου αμαξι(οποτε καταλαβαινεις συναισθηματα),ειναι κολλημα.Εγω εχω το απλο 16βαλβιδο με τα 75(82) ατιθασα αλογα,για ενα Gti οπως το παραπανω κοβω φλεβα,κολληματα βλεπεις.Ηταν ωραιο το ατιμο,ειχε BBS και Xenon φωτα απο το εργοστασιο,πολυ μπροστα για το 2001.
Καταλαβαινω τι λες....
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
ποια είναι ακριβώς η χρήση της θερμοκρασίας νερού στους σύγχρονους κινητήρες? σε καμιά ατμομηχανή οκ είναι απαραίτητη...
πάλι καλά που σιγά-σιγά καταργείται (όπως τα βολτόμετρα, αμπερόμετρα και άλλα παραφερνάλια του παρελθόντος)...Στον 1.8Τ που ήταν η ατμομηχανή της εκβιομηχάνισης του VAG , είναι απόλυτα απαραίτητος!!! Δυο-τρεις φορές θα το είχαμε πάρει στο χέρι το μοτεράκι και κάνα δυο ακόμα μπορεί να είχαμε πληρώσει κάνα χιλιαρικάκι ΧΩΡΙΣ ΒΛΑΒΗ. 2006 και 2009 θα ήταν οι 2η και η 3η επέτειος του Ολοκαυτώματος.
*Και η αναισθησία του δείκτη που λέει ο drdino, είναι κάπως εκνευριστική για κάποιον που ελέγχει το αυτοκίνητο γενικά. Εμένα δεν με πειράζει τόσο, αλλά αν είναι να στήνεις κύρος και όνομα από τέτοιες χαζΟΥμάρες, πάσο.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Με το συμπαθειο κιολας,αλλα μεχρι τωρα το Polo δε βλεποταν,για λογους που ποτε δεν κατανοησα.Απιστευτα βαρετο κι αχρειαστα συντηρητικο σε μια νεανικη κατηγορια
το τελευταιο ομως ειναι διαφορετικη ιστορια.Καμπυλες,ακμες,προφυλακτηρες με styling κτλ
Ασε το συγκεκριμενο,που τυχαινει να ειναι το πρωτο μου αμαξι(οποτε καταλαβαινεις συναισθηματα),ειναι κολλημα.Εγω εχω το απλο 16βαλβιδο με τα 75(82) ατιθασα αλογα,για ενα Gti οπως το παραπανω κοβω φλεβα,κολληματα βλεπεις.Ηταν ωραιο το ατιμο,ειχε BBS και Xenon φωτα απο το εργοστασιο,πολυ μπροστα για το 2001.
Καταλαβαινω τι λες.... .....]
Ναι ρε Βολβοδια...πες τα γιατι δε με καταλαβαινουν
...μη μου πεις οτι το ειχες? -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Καταλαβαινω τι λες.... .....]
Ναι ρε Βολβοδια...πες τα γιατι δε με καταλαβαινουν
...μη μου πεις οτι το ειχες?Το ειχε ο αδελφος μου (σχεδον το ιδιο ειναι! )... Εγω τοτε δοκιμαζα την γαλλικη σχολη (renault megane coupe 1.6)
-
Tυχερουληδες!
-
Bεβαια δεν θα με χαλουσε και ενα τετοιο πολακι...
Αλλα ας επικεντρωθουμε στο νεο πολακι το οποιο αυτο που μου τη δινει ειναι οτι μεγαλωσε αρκετα,μεγαλοδειχνει,αλλα και η μασκα μπροστα με τα καπως μεγαλα φωτα δεν καθεται τοσο καλα στο ματι.
-
Eλα ρε Κεν...το χαλασες
-
υπάρχει ενα δωρεαν παιχνιδακι που οδηγάς polo 2009
κι ενα με sciroco για τα iphone και ipod touch
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
.Αλλα το Polo?Nεα παιδια θα το αγορασουν,θελουν κατι πιο τολμηρο/ξεχωριστοτο οτι ειναι μικρο αμαξι δε σημαινει οτι το αγοραζουν (μονο) νεοι. το αγοραζουν και μεγαλοι για αυτοκινητο πολης. στην ελλαδα συχνα το αγοραζουν μεγαλοι για τα παιδια τους (συχνα κοριτσακια μαλλον, αλλα ισως το δειγμα που εχω ειναι μικρο)
Εμενα παντως 2 πολο μου εχουν αρεσει,το 2001,και το 2007
επειδη τυχαινει να εχουν περασει κ τα δυο απο την οικογενεια μου να πω μερικα πραγματα:
του 2000 (δεν ειναι του 2001, το 2000 βγηκε το εν λογω πολο), για την εποχη του παντα, ηταν κ για μενα αρκετα συμπαθητικο, μεσα εξω. ωραια οργανα + φωτισμος (ειδικα αν ειχες rcd με παρομοια χρωματα) και ευχρηστο εσωτερικο χωρις ομως να ειναι εντελως βαρετο οπως προηγουμενα κ επομενα (ΙΜΟ) πολο. αρκετα αξιοπιστο (τουλαχιστον για 100.000 χλμ μας αφησε μια φορα μονο) και μερικες λαμπες καμενες συν και τα δυο ηλεκτρικα παραθυρα. το ενα, 2 φορες. τα επισημα σερβις τσιμπημενα για αμαξι του λαου.
επισης για την εποχη του, αρκετα ανετο αμαξι σε λακουβες κλπ.
τιμονι, στριψιμο, αισθηση, κιβωτιο, χαλια μαυρα θα ελεγα σε σχεση με γαλλους ανταγωνιστες. εγερνε, δεν εστριβε, με μεταφορα βαρους εβγαζε υπερστροφη αλλα αποτομα και τρομαζε (ηθελε χρονο κ κοπο για να μαθεις να το κανεις χωρις να κλανεις πανω σου)του 2007 ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ βελτιωμενο σε αισθηση οδηγησης, τιμονι, κιβωτιο χωρις να εκπλησσει κιολας αλλα κ χωρις να χαλαει καποιον που θα θελησει να κινηθει σε πιο σπορτιφ ρυθμους (τηρουμενων των αναλογιων, για πολο μιλαμε κ σε συγκριση με πιο παλια..).. το εσωτερικο ομως ειναι ασχημο σαν κωλος βεδουινου (ευτυχως δεν εχει το απαισιο τετρακτινο οπως αλλα πολο).
επισης αυτο το γαλαζιο χρωμα ειναι τρελα πολυφορεμενο, ολα τα κοριτσακια αυτο το χρωμα εχουν παρει (ελεος..).το νεο πολο δεν το χω οδηγησει αλλα μου φαινεται ασΚημο για να ειμαι ειλικρινης. εξωτερικα τουλαχιστον...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
.Αλλα το Polo?Nεα παιδια θα το αγορασουν,θελουν κατι πιο τολμηρο/ξεχωριστο
το οτι ειναι μικρο αμαξι δε σημαινει οτι το αγοραζουν (μονο) νεοι. το αγοραζουν και μεγαλοι για αυτοκινητο πολης. στην ελλαδα συχνα το αγοραζουν μεγαλοι για τα παιδια τους (συχνα κοριτσακια μαλλον, αλλα ισως το δειγμα που εχω ειναι μικρο)
και γω το ιδιο δειγμα εχω.cliche:γαλαζιο polo με γκομενακι μεσα
Ο 40ρης ομως το πολυ πολυ να το παρει για 2ο οποτε δεν τον πολυνοιαζει η εμφανιση
-
Εχει μια δοση αληθειας οτι το polo θα το προτιμησει ενας νεος,η και γυναικες αλλα δεν συμβαινει αυτο μονο με το πολο,και το yaris το προτιμουν πολλες γυναικες,κ το punto,και το πεζω 206 ξερω γω κλπ κλπ. Τωρα αν ειναι κακο αυτο δεν ξερω.
Απο την αλλη περισσοτερο ολοι καιγονται για τον 1.2TSI κ ποτε θα ερθει πιστευω παρα για το μοντελο καθεαυτο και το ποσο ομορφο ειναι κλπ.
-
o 1.2 tsi κατα τον δεκεμβρη
-
Φοβερό σποτάκι
http://www.youtube.com/watch?v=YqajZn7e ... r_embedded
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
o 1.2 tsi κατα τον δεκεμβρηΈχουμε κάτι ψιλοστάνταρ για το πότε θα έρθει το 1,2Τ; Γιατί διακυβεύονται μεγάλα πράγματα.
-
αυτο μου ειπαν σε δυο αντιπροσωπειες που ρωτησα!!!
Σαν τι διακυβευεται????
προδοτη???? -
Είπαμε, τόσο χοντρά πράγματα όχι. Τώρα που το σκέφτομαι όμως...
Μια φίλη μου ετοιμάζεται να κάνει το μοιραίο λάθος να πάρει το 14αρι και προσπαθώ να σώσω την κατάσταση.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μια φίλη μου ετοιμάζεται να κάνει το μοιραίο λάθος να πάρει το 14αρι και προσπαθώ να σώσω την κατάσταση.Καλή φίλη;;;;;
Αν είναι τόσο καλή να την πείσεις να πάρει ένα 206 να βρει την υγειά της η κοπέλα (έχω ένα σε εξαιρετική κατάσταση που το ανταλλάσω με ΜΧ-5... ). Αλλιώς άσ'τηνα να τραβιέται με το Kolo για να μάθει...
-
Σχετικά με τα επίπεδα εξοπλισμού θα παραμείνουν τα 3 που υπάρχουν ήδη και στον tsi;;
Και όταν λέμε Δεκέμβριο να περιμένουμε και το 3θυρο tsi η μόνο με 5;; -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
o 1.2 tsi κατα τον δεκεμβρηΣτο vw configuration λέει 17400 ο 1,2 τςι 2πορτο και χωρίς dsg
VW Polo 2009