-
Πώς είναι έτσι από πίσω??
-
απο το υπαρχον καλυτερο βεβαια...
απο το νεο γκολφ ελπιζω να χει διαφορα στο μεγεθος και να ξεχωριζει καπως..
-
Μπα!!! Το Ibiza φαίνεται πιο ψαγμένο σχεδιαστικά.
Εδώ έχουμε puzzle αποτελούμενο απο κομμάτια του Golf (και καλά Scirroco), προηγούμενων Polo, του Plus, μέχρι τα πίσω φώτα του Phaethon ... -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Speaking of size... θα ηθελα να δω αυτη την κατηγορια να ανεβαινει στα 4.05-4.1 αλλα ο χωρός να δωθει αποκλειστικα στην καμπινα (ουτε στον χωρο μηχανης, ουτε στις αποσκευες). Θα γινόταν μια εξαιρετική λύση και θα έκοβαν πωλήσεις απο τα μικρομεσαία διατηρωντας και ενα λογικό μεγεθος για κίνηση εντός πολης. Ευχολόγια...
Παντως μου αρέσει το νεο λουκ του Πολου... τουλάχιστον σε σχέση με το ότι ηταν μέχρι σημερα, αυτο δειχνει πολυ καλύτερα.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
απο το υπαρχον καλυτερο βεβαια...το σημερινό αν εξαιρέσεις τους χαζοασημί δακτύλιους (που με έκαναν βέβαια να το απορρίψω μιας και δεν υπάρχει σωτηρία) μπορώ να πω ότι μαρέσει περισσότερο. Αυτό όλο μαζί από πίσω είναι για κλάματα. Όπως και το γκολφ 6. Τι έπαθαν με το πίσω μέρος?? Πάντως η 'οικογενειακή' μάσκα νομίζω ταιριάζει περισσότερο στο polo...
-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Speaking of size... θα ηθελα να δω αυτη την κατηγορια να ανεβαινει στα 4.05-4.1 αλλα ο χωρός να δωθει αποκλειστικα στην καμπινα (ουτε στον χωρο μηχανης, ουτε στις αποσκευες). Θα γινόταν μια εξαιρετική λύση και θα έκοβαν πωλήσεις απο τα μικρομεσαία διατηρωντας και ενα λογικό μεγεθος για κίνηση εντός πολης. Ευχολόγια...
Παντως μου αρέσει το νεο λουκ του Πολου... τουλάχιστον σε σχέση με το ότι ηταν μέχρι σημερα, αυτο δειχνει πολυ καλύτερα.+10000...
Απλά να προσθέσω κάτι. Το 1994 όταν ο πατέρα μου πήρε την Σιτροέν Ξάντια των 4444χιλ σε μήκος νομίζαμε ότι ήταν μεγάλο αυτοκίνητο. Βλέποντας τώρα τα: Δέλτα/ Μάζντα 3/Φόκους-Άστρα-Κορόλλα-Σιβικ σεντάν εν τέλει έχουμε αλλάξει άποψη. Η κατηγορία των Πόλο,Πούντο, Κόρσα,207, Γιάρις, Ίμπιζα, Φιέστα, νομίζω ότι τα επομενα χρονια θα είναι η κυρίαρχη στην αγορά. Στην έκθεση στο Ελληνικό που πήγα το Φιέστα μέσα σε ποιότητα και χώρους θύμιζε μοντέλο μικρομεσαίας κατηγορίας 10-13 χρόνια πρίν.
Αν πέρα απο τους καλούς κινητήρες έχει και την καλή οδική συπεριφορά ειναι μια χαρά ακόμα και για κάποιον που θα θέλει να κάνει κάποιο ταξίδι.Τα ίδια και για το νέο Τζάζ της Χόντα.
Εύχομαι το νέο Πόλο να είναι εφάμιλλο αυτών των δύο.
-
Καλύτερο από το υπάρχον.
-
-
Ο χρήστης grig82 έγραψε:
Καλύτερο από το υπάρχον.αλλά εξακολουθεί να είναι άσχημο.
-
Έχω την εντύπωση πως η vw έχει παγιδευτεί σε ένα φαύλο κύκλο όσον αφορά την σχεδίαση των αυτοκίνητων της ...πιστεύω πως μπορεί να βγάλει πολύ μοντέρνο αυτοκίνητο αλλά ο τρόπος προβολής των αυτοκίνητων της και το target group που στόχευε τόσα χρόνια την έχουν εγκλωβίσει σε τέτοια σχεδία ,πρεπει να κανει την επανασταση που ειχε κανει η ford,bmw κ.α...κρίμα!!!ειναι μια από τα ίδια... Σε μια κατηγορία που υπάρχουν σχεδιαστικά τα 207,fiesta,ibiza κτλ
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
,πρεπει να κανει την επανασταση που ειχε κανει η bmwοχι οχι θα γεμισουμε εκτρωματα
-
Πάντως όταν η Audi τόλμησε με το ΤΤ της βγήκε σε καλό. Η VW ακολουθεί γενικότερα πιό συντηρητικά βήματα.
-
Για αυτό και δεν είναι Audi.
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Για αυτό και δεν είναι Audi.Kαλο αυτο...
Μα δεν ειναι αναγκη να γινει audi Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ!
-
Polo GTI http://www.motorauthority.com/first-det ... o-gti.html' target='_blank
1.4 Tsi 180 ps...0-100 κοντα στα 7 -
Με βάση τις φωτογραφίες δεν μπορείς να μιλήσεις για άσχημο αυτοκινητο.
Σίγουρα έχει ομοιότητες με το μεγαλύτερο Γκόλφ και δεν μπορείς να μιλήσεις για σχεδιαστική καινοτομία αλλά δεν είναι και αυτοκίνητο χωρίς προσωπικότητα.
Όλα είναι θέμα γούστου και σίγουρα η εταιρία θα έχει προσδώσει και άλλες δυνατότητες στο αυτοκίνητο με βάση τι 'συναντά' κανείς σε Γκόλφ και Πασάτ-ποιότητα, κράτημα, δυνατοί κινητήρες, ευρυχωρία.
Ίσως η VW γνωριζοντας ότι την επιτυχία των αυτοκινήτων της μπορεί να την πάρει απο άλλους τομείς του αυτοκινήτου όπως το παράδειγμα με το Γκόλφ και το Πασάτ, να μην έχει ανάγκη απο επαναστατικές σχεδιάσεις στα μοντέλα της.
-
τα πίσω φώτα φέρνουν σε Ιμπιζα (στο μέγεθος)
-
αραγε θα περασει τα 4,1 μετρα σε μηκος;
ομορφο....μου αρεσει...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
αραγε θα περασει τα 4,1 μετρα σε μηκος;ομορφο....μου αρεσει...
γιατί να τα περάσει; θα κανιβαλλήσει την κατηγορία... 4,15μ. ήταν το Golf IV και 4,20μ. είναι το τωρινό VI για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.
VW Polo 2009