-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μάλλον η 'συντηριτικούρα' που αποπνέει και η ιδιαίτερα κλασσική/απλή εσωτερική σχεδίαση, το κάνει να διαφέρει από τα υπόλοιπα που έχουν ποιο φρέσκα και ποιο 'νεανίστικα' εσωτερικά.αν η συντηριτικούρα και η μυρωδιά φορμόλης που έχει το κάνουν να μοιάζει ποιοτικό (σε μερικά μάτια ) πάω πάσο...
-
Δεν νομίζω να μίλησε για ποιότητα ο παίχτης παραπάνω. Μάλλον, για την αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκίνητου.
Η ποιότητα (για μένα) διατυπώνεται από τη χρήση.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν νομίζω να μίλησε για ποιότητα ο παίχτης παραπάνω. Μάλλον, για την αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκίνητου.Η ποιότητα (για μένα) διατυπώνεται από τη χρήση.
αυτό είναι ακόμα πιο γενικό... αν κοιτάξεις τα παλαιότερα σουπερμίνι σίγουρα, τα καλά όμως σύγχρονα όχι...
για την ποιότητα συμφωνώ μαζί σου... -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
- ο άλλος σε κάθε ανεβοκατέβασμα Αθήνα-Γιάννενα-Αθήνα συμπληρώνει
Το συγκεκριμένο έχει πάνω από 17.000 km.
Τέσπα...θα δείξει ο καιρός στα φόρουμ αν είναι γενικό ζήτημα.Το εσωτερικό του Polo είναι στιβαρό, θυμίζει λίγο γερμανικά μεγαλύτερης κατηγορίας, αλλά το βρίσκω λίγο παλαιομοδίτικο και στις απλές εκδόσεις δείχνει πολύ γυμνό.
-
Καλύτερα να συμπληρώνεις λίγο και να ανανεώνεται-αναζωογονείται με πρόσθετα το λάδι παρά καθόλου για 20.000+ χλμ. Είναι κάπως σπαστικό , το καταλαβαίνω αλλά έτσι βοηθάς την κατάσταση . Απλά κοιτάς να έχει τις σωστές προδιαγραφές και να είναι από μια επώνυμη εταιρεία.
-
Μηπως εχεις ενεργοποιημενο το συστημα που ψαχνει μονο του, τους σταθμους, οταν δεν εχει καλο σημα αυτος που ακους ή το traffic announcement?
Δεν ξερω καλα και τα ηχοσυστηματα του Poloυ για να βοηθησω παραπανω
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τα περισσότερα σουπερμινι έχουν εξαιρετικά εσωτερικά ...
Δεν νομίζω το εσωτερικο του πόλο να έχει κάτι άξιο αναφοράς ...έχεις μπει ποτέ σε polo highline...και δεν είδες διαφορά στην ποιότητα του εσωτερικού..?????????
είναι άλλο πράγμα το ντιζάιν και άλλο η ποιότητα....συντιρητικό είναι αλλά και πολύ ποιοτικό....
είναι ο μόνος λόγος που πήγα σε αυτό και όχι στο fiesta.... -
Το πολάκι έχει ωραίο εσωτερικό! Μπήκα μέσα και ένιωθα ότι θα έδινα 15 χιλιάρικα για να είμαι σε ένα felicia με καινούριο ηχοσύστημα, καινούριους διακόπτες και μαλακά πλαστικά! ολα ήταν εύκολα, οικεία,μέχρι και οι διακόπτες στις ίδιες θέσεις!!!
Ποιοτικό όμως, αν μη τι άλλο!(Το trendline είναι πιο κάτω σε εμφάνιση από τις άλλες δύο εκδόσεις) -
Ο χρήστης panosk8 έγραψε:
Τα περισσότερα σουπερμινι έχουν εξαιρετικά εσωτερικά ...
Δεν νομίζω το εσωτερικο του πόλο να έχει κάτι άξιο αναφοράς ...έχεις μπει ποτέ σε polo highline...και δεν είδες διαφορά στην ποιότητα του εσωτερικού..?????????
είναι άλλο πράγμα το ντιζάιν και άλλο η ποιότητα....συντιρητικό είναι αλλά και πολύ ποιοτικό....
είναι ο μόνος λόγος που πήγα σε αυτό και όχι στο fiesta....σιγά το σουπερκαρ που δεν έχω μπει κιόλας...
ειδικά το κομμάτι που φαίνεται ο αερόσακος του συνοδηγού... δείγμα ποιότητας... -
Όταν λες κόφτη 1ης στις 3000 ΣΑΛ; Με πατημένο συμπλέκτη;
ΥΓ: Αμερικανιά!
-
Το 'Αμερικανιά' θα στο εξηγήσει ο φίλτατος ΙΚΕ.
Το άλλο που λες είναι τρελό όμως. Δεν είναι δυνατόν να περιορίζει ο εγκέφαλος τις στροφές στις 3000 με 1η εκτός αν θέλεις να κάνεις 0-100 σε 15...
-
Μήπως Είχες διαβάσει για dsg ?
Μετα απο τόσα κμ κατάλαβες Ότι μπορείς να εκκίνησεις με πάνω απο 3000rpm? -
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Φίλτατοι συμφορουμίτες μία ερώτηση.Το πόλο(το 1..2 τσι) δεν έχει κόφτη για τη νεκρά και για την πρώτη στις 3.000 στροφές για την προστασία του κινητήρα? Γιατί εμένα απ'ότι είδα σήμερα μάλλον δεν έχει.......Για την 1η αποκλειεται... Χτες εκανα την πρωτη μου εκκινηση και πηγε σιγουρα πανω απο τις 3.000!
Για την νεκρα δεν εχω δοκιμασει.
Σιγουρα παντως οταν ειναι πολυ κρυο τ αμαξι τα πρωτα 2-3 λεπτα δε σου δινει κανονικη πιεση το turbo και ουτε εχεις overboost. Μηπως το δοκιμασες με πολυ κρυο κινητηρα? Δεν το εχω δοκιμασει (κι ουτε θελω!) -
Μετα απο τόσα κμ κατάλαβες Ότι μπορείς να εκκίνησεις με πάνω απο 3000rpm?
amazing
-
Εύγε για τα μυαλα σου , ειλικρινα ...
Εγω σαν νέος οδηγός απο συνδυασμό ΓΚαυλας και βλακείας δεν ξεκινά θα ποτε με κάτω απο 3000rpm -
Εγω σαν νέος οδηγός απο συνδυασμό ΓΚαυλας και βλακείας δεν ξεκινά θα ποτε με κάτω απο 3000rpmΕγω στο στρωσιμο που αλλαζα στις 1.800 πρεπει να παρω βραβειο Νομπελ δηλαδη?
(Και τωρα εκει αλλαζω δηλαδη οταν δε του πινω το αιμα! ) -
Τα Leo 1 με τον V10 MTU των 37.300 cc, πιο ψηλά τα άλλαζα (το αυτόματο δηλαδή... αλλά λόγω γκαζιού)...
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Εγω σαν νέος οδηγός απο συνδυασμό ΓΚαυλας και βλακείας δεν ξεκινά θα ποτε με κάτω απο 3000rpmΕγω στο στρωσιμο που αλλαζα στις 1.800 πρεπει να παρω βραβειο Νομπελ δηλαδη?
(Και τωρα εκει αλλαζω δηλαδη οταν δε του πινω το αιμα! )Βραβείο βιασμού καινούριου μοτέρ παίρνεις.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
(Και τωρα εκει αλλαζω δηλαδη οταν δε του πινω το αιμα! )Βραβείο βιασμού καινούριου μοτέρ παίρνεις.
Sent from my GNex using smoke signals.
Προφανως και υπερβαλω. Για το στρωσιμο μου ειμαι περηφανος!!! Ακομα ομως δεν εχω κανει κανενα 0-140. Ανησυχω με την αυτοσυγκρατιση μου.
-
Πόλο τσι έχεις; Γιατί τόσο ντάντεμα
VW Polo 2009