-
Είναι συμπαθές και ουδέτερο. Σαν όλα τα polo. Πώς το λένε....'χωρίς σχεδιαστικές εξάρσεις'.
Τυπική περίπτωση more for less. Θα πουλήσει καλά όπως και να έχει. -
Το βασικό είναι να βελτιωθεί η αξιοπιστία σε σχέση με τις προηγούμενες σειρές, διότι αρκετός κόσμος υπέφερε με χαζοζημιές
-
Μπορούσαν να αποφύγουν πάντως μερικά σχεδιαστικά τρικ. Και το εσωτερικό πολλές καινοτομίες, που δεν έχουν εμφανιστεί σε άλλα μοντέλα της γκάμας από το 1993 και μετά.
Το ότι θα πουλήσει είναι δεδομένο. Εδώ πούλησε ακόμα και σε μέλη του 4Tforum το προηγούμενο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι συμπαθές και ουδέτερο. Σαν όλα τα polo. Πώς το λένε....'χωρίς σχεδιαστικές εξάρσεις'.
Aυτο ειναι και το ζητουμενο. Να ειναι ουδετερο, ωστε να αρεσει σε οσο το δυνατον περισσοτερους.
Ή μαλλον, να αποκλειστει οσο γινεται το ενδεχομενο να μην αρεσει.Το βασικό είναι να βελτιωθεί η αξιοπιστία σε σχέση με τις προηγούμενες σειρές, διότι αρκετός κόσμος υπέφερε με χαζοζημιές
Ελα μωρε, ολα τα συγχρονα αμαξια με τετοιες χαζομαρες σου σπαν τα νευρα.
Προσωπικα μου αρεσει η ιδεα του 1.2 με 105 τουρμπισια αλογακια και χαμηλη καταναλωση.
Το μπροστα μερος ειναι ενδιαφερον, το πισω λιγο...ιαπωνικο αλλα σα συνολο καλο ειναι. -
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Το βασικό είναι να βελτιωθεί η αξιοπιστία σε σχέση με τις προηγούμενες σειρές, διότι αρκετός κόσμος υπέφερε με χαζοζημιέςΤα πρώτα polo μόνο χαζοζημιές που δεν έβγαλαν. Ήταν βέβαια ηλεκτρολογικής/ηλεκτρονικής φύσης αλλά ήταν σημαντικές και μερικές φορές οδηγούσαν σε ακινητοποίηση του αυτοκινήτου που είναι πραγματικά πρόβλημα αξιοπιστίας και όχι σαχλαμαρίτσα. π.χ. τα προβλήματα των Golf IV δεν οδηγούσαν σχεδόν ποτέ σε ακινητοποίηση.
Μετά το 2004 πάντως τα προβλήματα στα Polo εξαφανίστηκαν θα έλεγα και περιορίστηκαν σε μερικά πταίσματα. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
π.χ. τα προβλήματα των Golf IV δεν οδηγούσαν σχεδόν ποτέ σε ακινητοποίηση.Οι καμένοι εγκέφαλοι και τα κιβώτια (ειδικά το 1.6) που παίρνατε στο χέρι δεν οδηγούσαν σε ακινητοποίηση ;;
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
π.χ. τα προβλήματα των Golf IV δεν οδηγούσαν σχεδόν ποτέ σε ακινητοποίηση.
Οι καμένοι εγκέφαλοι και τα κιβώτια (ειδικά το 1.6) που παίρνατε στο χέρι δεν οδηγούσαν σε ακινητοποίηση ;;
[offtopic]
Έγραψα 'σχεδόν' επειδή ακριβώς δε γίνεται να τα γνωρίζω όλα.
Από εκεί και μετά ΠΡΩΤΗ φορά ακούω τέτοια προβλήματα σε Golf IV. Το μόνο που έκαναν τα κιβώτια ήταν ότι μερικά γρατζουνούσαν στις γρήγορες αλλαγές από 1η σε 2α αλλά αυτό δε δημιουργούσε κανένα περαιτέρω πρόβλημα. Και το δικό μου το έκανε (φαντάζομαι ότι το κάνει ακόμα) αλλά τώρα στα χέρια του αδελφού μου το αυτοκίνητο έχει πλέον 150'000χλμ (ίσως και περισσότερα) και είναι μια χαρά.
Δεν θέλω να το ματιάσω (το Golf) αλλά χωρίς ΙΧΝΟΣ υπερβολής αποδείχτηκε ίσα με 1000φορές περισσότερο αξιόπιστο από το sunny N13 1.6sgx που είχαμε και που μετά από τα 100'000χλμ μας διέλυσε στα προβλήματα.
1.6 κιβώτιο επίσης πρώτη φορά ακούω...
[/offtopic] -
Ξέρουμε τι ροπή βγάζει το 1.2 τούρμπο; Ή ακόμη καλύτερα διάγραμμα!
Έψαξα λίγο και δε βρήκα.
-
Διαβασα καπου οτι θα εχει 170 Nm περιπου.
-
εαν εχει 16-17 κιλα ροπη και το dsg...θα αρχισουν να κλαινε μανουλες και στις μικρες κατηγοριες..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εαν εχει 16-17 κιλα ροπη και το dsg...θα αρχισουν να κλαινε μανουλες και στις μικρες κατηγοριες..Αν εχει και 5-6 λιτρα καταναλωση και κοστιζει κανα 13000 να δεις...
-
1.2 , 105 αλογα , περιπου 170 Nm ροπη.
Ελαφρυτερο κατα 50-80kg
Στανταρ ESP
5,5-6l/100Km καταναλωση
Μηκος 3952mm - πλατος 1682mm - υψος 1454mm (εχει ελαττωθει το υψος)Στην αγορα τον Ιουνιο (?)
Μου φαινεται** πολυ** καλο...
-
αν δεν εχει καμια φρικαριστικη τιμη...
τοτε οντως θα κλαψουν μανουλες...
-
Το καλύτερο στην κατηγορία του...για άλλη μια φορά η VW αποδεικνύει πόσο πιο μπροστά είναι από όλους τους άλλους.
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
Το καλύτερο στην κατηγορία του...για άλλη μια φορά η VW αποδεικνύει πόσο πιο μπροστά είναι από όλους τους άλλους.E, καλα... Κοψε κατι...
-
φημες αναφερουν τιμη για το 1,2 105hp στα επιπεδα του fiesta 100
-
Δηλαδη?
-
περιπου 14000 γιατι θα εχει και στανταρ ESP
-
Δεν ξέρω τι παίζει με τις άλλες χώρες, αλλά η VW κάνει ότι συμφέρει και αρέσει στους Έλληνες.
Σε λίγα χρόνια θα έχει εξολοθρεύσει πολλούς.
-
το dsg του ποσο θα κανει?
στα 14 παει πανω στο κλιο αλλα φανταζομαι θαναι καπως καλυτερο σαν καινουριο..
VW Polo 2009