-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ναι, τελευταία σε ένα trackday στις Σέρρες είχε μια Lotus και ένα focus rs.Α οκ, του μένουν λάστιχα προφανώς και τα δίνει σε καλή τιμή.
Sent from my G8141 using Tapatalk
-
Μάλλον έτσι είναι Νίκο. Ξέρες πόσο κάτω τα δίνει περίπου; 10-20-30%; Μιλάμε για κατάσταση αντίστοιχη με αυτά που πήρες.
-
Μάλλον έτσι είναι Νίκο. Ξέρες πόσο κάτω τα δίνει περίπου; 10-20-30%; Μιλάμε για κατάσταση αντίστοιχη με αυτά που πήρες.50%-60% θα έλεγα!
Αυτά που πήρα στην αγορά κάνουν 1000 ευρώ περίπου καινούρια και τα πήρα 300!
Αλλά πρέπει να είσαι τυχερός να βρεις, δοκίμασε όμως δε χάνεις τίποτα.
Και για καινούρια έχει καλές τιμές.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μάλλον έτσι είναι Νίκο. Ξέρες πόσο κάτω τα δίνει περίπου; 10-20-30%; Μιλάμε για κατάσταση αντίστοιχη με αυτά που πήρες.
50%-60% θα έλεγα!
ρε συ νικ διαβαζω και
- σκεφτομαι να κοψω το φροντιστηριο βιολογια στη κορη, να παει να βρει το δικο της βιολογικο προορισμο
- να πω στον γιο αντι για φαρμακευτικη να βρει τη συνθεση του fairy στο βιγιαμπαχο
- να ρωτησω τη μανα μου τι εκανε το με κεινο το εφαπαξ και αν μ'αγαπαει ακομη...
ζημια μου κανεις ρε φιλε...
και συ και ο σπουρουσουκου.... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
50%-60% θα έλεγα!
ρε συ νικ διαβαζω και
- σκεφτομαι να κοψω το φροντιστηριο βιολογια στη κορη, να παει να βρει το δικο της βιολογικο προορισμο
- να πω στον γιο αντι για φαρμακευτικη να βρει τη συνθεση του fairy στο βιγιαμπαχο
- να ρωτησω τη μανα μου τι εκανε το με κεινο το εφαπαξ και αν μ'αγαπαει ακομη...
ζημια μου κανεις ρε φιλε...
και συ και ο σπουρουσουκου....Τη μυστική συνταγή της coca-cola να βρει να πάει κατευθείαν σε Ferrari.
-
About today...
Τελειώσαμε το πρόγραμμα!
Στα 327 άλογα με τη μικρή πίεση και 377 η μεγάλη. Αλλάζω τον χάρτη από το πεντάλ του γκαζιού όταν είναι σβηστό.
Αφού ο προγραμματιστης (GK TRONIC) έφτιαξε τους χάρτες και τις επιμέρους ρυθμίσεις σε μείγμα, αβανς, πιέσεις κλπ σε όλο το φάσμα φορτωσαμε και τους χάρτες διόρθωσης (δηλαδή αν δει κάτι λάθος να κάνει διορθώσεις) και βγήκαμε βόλτα Αττική οδό με το laptop να κάνουμε μερικά ανοίγματα να πάρουμε logs ώστε να δούμε στη πράξη τι συμβαίνει.
Κάτσαμε, ήπιαμε τον καφέ μας, κάναμε τις διορθώσεις μας και είμαστε έτοιμοι!
Έφτιαξα ένα πάρα μα πάρα πολύ ασφαλές πρόγραμμα, χωρίς υπερβολές και χωρίς ακραίες καταστάσεις, ρυθμισαμε και το SST να κάνει blip στα κατεβάσματα. Έπος!
-
παίζεις μαζι μας...παλιοχαρακτηρα...ακου 377...
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
παίζεις μαζι μας...παλιοχαρακτηρα...ακου 377...Λίγα μάστορά μου? [emoji38]
-
anti lag εβαλες ή πρεπει να αλλαξεις εγκεφαλο για να το υποστηριζει?
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
anti lag εβαλες ή πρεπει να αλλαξεις εγκεφαλο για να το υποστηριζει?Όχι δεν έβαλα, που βοηθάει?
Δε ξέρω αν το υποστηρίζει ο μαμά εγκέφαλος γιατί αν χρειαζόταν θα μου το είχε βάλει σίγουρα.
Με τον προγραμματιστή είπαμε να φτιάξουμε ένα ασφαλές πρόγραμμα για μοτέρ και σασμάν, χωρίς extremes.
Έχει φτιάξει κάτι χάρτες μούρλια.
-
Επανέρχομαι με λεπτομέρειες γιατί το συζήτησα με τον προγραμματιστή. Κατάλαβα τι είναι, δεν είχα ασχοληθεί γιατί είναι περιττό σε αυτό που ήθελα να κάνω.
Επί της ουσίας το anti-lag δε χρειάζεται στο 10άρι μου γιατί δουλέψαμε και με το MIVEC. Ανοίξαμε το mivec (μεταβλητό χρονισμό) σε όλο το φάσμα (εργοστασιακά είναι ανοιχτό μόνο στις υψηλές στροφές).
Είναι πολύ aggressive το anti lag (ναι θέλει άλλο εγκέφαλο) και μπορεί να κάνει ζημιά σε επιμέρους τμήματα του αυτοκίνητου, όπως πχ turbo, εξάτμιση κλπ. Μετά αρχίζεις και μπλέκεις, δεν έχει νόημα.
Επίσης η τουρμπίνα στο Ευρωπαϊκό 10άρι είναι twin scroll οπότε έχει εξαλείψει το lag ακόμα και στην εργοστασιακή του μορφή.
-
Sorry, κάτι ακόμα.
Anti lag σε αυτοκίνητο με sst δε μπαίνει.
-
Ωραια Νικο! Χρησιμες οι πληροφοριες.
Anti-lag οντως βαζεις με νεο εγκεφαλο.
Θα ειχε νοημα μονο για χρηση στην πιστα και για λιγο, οπως λες για την αξιοπιστια του συνολου. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Ωραια Νικο! Χρησιμες οι πληροφοριες.
Anti-lag οντως βαζεις με νεο εγκεφαλο.
Θα ειχε νοημα μονο για χρηση στην πιστα και για λιγο, οπως λες για την αξιοπιστια του συνολου.Ο,τι άλλο θες ρώτα να κάνουμε και λίγο συζήτηση.
-
Άγραφος δεν έχει νόημα να μπει; Είναι τόσο παραμετροποιήσιμος ο εργοστασιακός;
-
Άγραφος δεν έχει νόημα να μπει; Είναι τόσο παραμετροποιήσιμος ο εργοστασιακός;Είναι αρκετά παραμετροποιήσιμος εργοστασιακός. Μπορείς να παίξεις με πολλά πράγματα.
Όταν βγήκε το 10άρι το 2008 δεν υπήρχε τρόπος να το βελτιώσεις. Δε γνώριζαν πως. Όταν όμως στην Αγγλία βγήκαν τα εργοστασιακά FQ360 και FQ400 τότε από εκεί ξεκίνησε να ξεκλειδώνονται οι ECU. Ο προγραμματιστής έχει πρόσβαση στη κεντρική ECU που μιλάει με τους επιμέρους εγκεφάλους και φλασάρει αυτά που μπορεί. Παίζει με αρκετά πράγματα, σασμάν, βεντιλατέρ, ρελαντί, κόφτη, μείγμα, αβανς, καμπύλη turbo, πίεση turbo, mivec και άλλα πολλά που δε τα θυμάμαι.
Αν τώρα θέλεις να βγάλεις περισσότερα άλογα (που δε θέλω, απλά το αναφέρω), αρχίζεις να ψάχνεσαι μετά με σασμάν/δισκάκια εγκέφαλο στο σασμάν (ο εργοστασιακός είναι κλειδωμένος), πιστόνια, εκκεντροφόρους, turbo, φρένα, ιντερκούλερ, άγραφο και δε σταματάει.
Για πρώτο στάδιο δε χρειάζεται άγραφο και γενικά το μοτέρ στη στοκ μορφή του φτάνει τα 380-390. Μετά αρχίζεις το ψάξιμο...
-
Φανταστική η βραδινή βόλτα με τον αδερφό μου με το Cupra να ακολουθεί κι εγώ το ρυθμό του Type R. Ωραία περάσαμε!
-
Πριν λίγες εβδομάδες πήρα την απόφαση να αλλάξω το δέρμα στο τιμόνι μου.
Κοίταξα στην Ελλάδα σε Ρελλα και Connolly αλλά ο Ρελλας δε μπορούσε να κάνει το επίπεδο βελτίωσης που είχα δει σε έναν στο εξωτερικό και η Connolly δεν απάντησε ποτέ!
Πήρα τιμή από τον Άγγλο και ήταν κατά περίπου 80 ευρώ ακριβότερη από την 'απλή' δουλειά του Ρελλα.
Έβγαλα το τιμόνι και το έστειλα Αγγλία.
Το αποτέλεσμα? Νομίζω μιλάει από μόνο του!
Το πριν...
Και το μετά...
Το τιμόνι είναι καθ οδόν και ανυπομονώ να το παραλάβω.
Η δουλειά του απλά ΕΠΙΚΉ!
Άκρως εντυπωσιακο το αποτέλεσμα.
-
Πολύ ωραίο Νίκο! Αξίζει!!
-
βλεπω απο το παραθυρο ενα κτιριο του δημου.
σε λιγο θα βλεπω απο το παραθυρο ενα κτιριο του δημου.
μετα θα βλεπω απο το παραθυρο ενα κτιριο του δημου.
αυριο θα βλεπω απο το παραθυρο ενα κτιριο του δημου.
μεθαύριο θα βλεπω απο το παραθυρο ενα κτιριο του δημου.
του χρονου θα βλεπω απο το παραθυρο ενα κτιριο του δημου.
πολλα χρονια θα βλεπω απο το παραθυρο ενα κτιριο του δημου....και εσυ τεντυμπόη μας δειχνεις το δερματινο αγωνιστικο τιμονι του εβο
γαμω το κτιριο του δημου. και τον δημο.
Μitsubishi Lancer Evo X