-
Ο χρήστης Nasos Abt έγραψε:
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΟ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΝΙΖΕΙ
δεν ξερω παντως για αλλους,αλλα αν μου το χαριζαν εγω θα εδινα και σε αυτον που θα μου το χαριζε 1000 εΑυτό που είδες στο Ελληνικό ήταν το πρωτότυπο το οποίο ήταν εντελώς διαφορετικό μέσα έξω. Η Mitsu έκανε την απίστευτη παπαριά να το αλλάξει εντελώς (γιατί;;;; production-ready ήταν) και να αφήσει απλά κάποιες κοινές σχεδιαστικές γραμμές...
@νδρέας
-
Ωραιο ειναι μεσα-εξω
-
Ο χρήστης Nasos Abt έγραψε:
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΟ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΝΙΖΕΙ
δεν ξερω παντως για αλλους,αλλα αν μου το χαριζαν εγω θα εδινα και σε αυτον που θα μου το χαριζε 1000 ε -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
-
ρε τα τζαπόνια, μας έβγαλαν τα μάτια πάλι...
_
-
Είναι τρελό το εργαλείο...
-
Μ@λ@κί@ είναι αγοράστε Μ3 ή RS4.
-
Χαλαρά έπαιρνα Μ3 αντί για αυτό αν μου έβαζες τη διαφορά
-
Ο χρήστης link20 έγραψε:
Χαλαρά έπαιρνα Μ3 αντί για αυτό αν μου έβαζες τη διαφορά+ΡΣ4 ...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
+ΡΣ4 ...
+PS3...
-
Τι σχέση έχει η Μ3 και τα Audi...
_
-
Καμία ήταν απάντηση στον tazio για το σχολιάκι του
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
+ΡΣ4 ...
+PS3...
-
Ο χρήστης link20 έγραψε:
Καμία ήταν απάντηση στον tazio για το σχολιάκι τουΠάντως έναντι των χρημάτων που κοστίζει ένα γρήγορο γερμανικό, προσωπικά θα προτιμούσα μία ειδική έκδοση του X (π.χ. IX MR FQ 360) 'πακέτο' με ένα Panda 100...
_
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
+ΡΣ4 ...
+PS3...
Εγω θα προτιμουσα μια mercedes c class απο αυτες τις γρηγορες με τα 11.000 κυβικα και τους 32 κυλινδρους χαχαχαχα
-
Καλά δν το συζητάμε πως τα Evo αξίζουν οδηγικά τα λεφτά τους μέχρι τελευταίου ευρω.
Αν ήμασταν στις 100,000 οι επιλογές μου θα ήταν m3, νέο skyline, r8 όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά βέβαια..... -
-
-
Πολύ μικρή δεν είναι η ζάντα? Ειδικά στο άσπρο...
-
τιμες ιδιες με το προηγούμενο θα εχει?
θα ειναι ακριβοτερο από το Impreza sti?
Μitsubishi Lancer Evo X