-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Στο τωρινό αν ενδιαφέρεσαι υπάρχει έκδοση με πολύ μικρή αεροτομή.Μπαααααα! Αν ενδιαφερθώ είναι για το Χ σαν...μεταχειρισμένο! Να έχει...αυξηθεί και ο μισθός κομμάτι...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Στο τωρινό αν ενδιαφέρεσαι υπάρχει έκδοση με πολύ μικρή αεροτομή.
Μπαααααα! Αν ενδιαφερθώ είναι για το Χ σαν...μεταχειρισμένο! Να έχει...αυξηθεί και ο μισθός κομμάτι...
καλυτερα να βρεις γκομενα με βενζιναδικο
-
Χάλια, καμία σχέση με το πρωτότυπο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Στο τωρινό αν ενδιαφέρεσαι υπάρχει έκδοση με πολύ μικρή αεροτομή.
Μπαααααα! Αν ενδιαφερθώ είναι για το Χ σαν...μεταχειρισμένο! Να έχει...αυξηθεί και ο μισθός κομμάτι...
καλυτερα να βρεις γκομενα με βενζιναδικο
Άστα, αυτό δεν το σκέφτηκα! Κι όταν όπως βλέπεις το κουβαδάκι μου καίει τόσο πολύ (κάτι τρέχει με την κατανάλωση, ή το πολύ κοντό σασμάν είναι πρόβλημα τελικά....) φαντάσου εκεί!
Μάλλον πάω για την γενιά...ΧΧ του Lancer! Γιατί αλλιώς θα έχουμε ΧΧΧ στα οικονομικά μου! -
ΙΚΕ σε σχέση με την πρώτη σελίδα εξακολουθούν να υπάρχουν διαφορές. Λιγότερο διαφοροποιημένο είναι το εμπρός μέρος.
Το υπόλοιπο σχέδιο όμως είναι πιο...γήινο ας πούμε.
Η πίσω κολώνα για παράδειγμα είναι πιο κάθετη και δε φαρδαίνει στη βάση της, με αποτέλεσμα να δείχνει πιο συμβατική. Το ίδιο και τα πλαϊνά νεύρα στο αμάξωμα, το οποίο πλέον δείχνει πιο στενό και ψηλό. Γενικά δεν περίμενα μια αυτούσια μεταφορά απ το πρωτότυπο, όμως στα δικά μου μάτια τουλάχιστον το πρωτότυπο ήταν πολύ πιο δυναμικό και εντυπωσιακό.
Σε σχέση με τα 7 8 και 9 αυτό είναι σίγουρα καλύτερο...
-
JAPAN RULES.................
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ....... ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ......
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΑ ΕΒΟ9 ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ 10ΑΡΙ..ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΝΤΟ
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν είχε λίιιιιγοτερο κραυγαλέα αισθητική, θα μπορούσε να χτυπήσει πωλήσεις ακόμη κι από Audi quattro!
Σίγουρα, πολύ καλύτερο από το προηγούμενο πάντως!Συμφωνώ
Παρόλα αυτά, αυτό το EVO μ' αρέσει και εμφανισιακά
-
ε...οπως κ να το κανουνε...παραμενει σενταν 4πορτο....κ με αεροτομη..
-
Ο χρήστης vassilis88 έγραψε:
ε...οπως κ να το κανουνε...παραμενει σενταν 4πορτο....κ με αεροτομη..Και;;;;
-
Ο χρήστης vassilis88 έγραψε:
ε...οπως κ να το κανουνε...παραμενει σενταν 4πορτο....κ με αεροτομη..και η Μ5 τετράπορτο σεντάν είναι....so what?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και η Μ5 τετράπορτο σεντάν είναι....so what?
χωρίς απλώστρα
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
χωρίς απλώστρα
βγάλτε την ρε παιδιά εάν σας ενοχλεί...πάντως εβοσκούμπι χωρίς απλώστρα φαγητό χωρίς αλάτι.
ΙΜΟ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
χωρίς απλώστρα
βγάλτε την ρε παιδιά εάν σας ενοχλεί...πάντως εβοσκούμπι χωρίς απλώστρα φαγητό χωρίς αλάτι.
ΙΜΟ
ή σ' αρέσει, ή το παρατάς. Δεν τη βγάζεις!
-
Το να χαλάσεις ένα αυτοκίνητο για λόγους εμφάνισης είναι καγκουριά.
Το να βγάλεις λοιπόν την αεροτομή είναι καγκουριά.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Χάλια, καμία σχέση με το πρωτότυποΤώρα ειδα τις φωτό,αλήθεια υπάρχει κανείς που εξακολουθεί να πιστεύει οτι είναι 'χαλια'?
Προσωπικά,πιστεύω οτι είναι καλύτερο απο το πρωτότυπο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το να χαλάσεις ένα αυτοκίνητο για λόγους εμφάνισης είναι καγκουριά.Το να βγάλεις λοιπόν την αεροτομή είναι καγκουριά.
ε αυτό λέω...φαγητό χωρίς αλάτι.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το να χαλάσεις ένα αυτοκίνητο για λόγους εμφάνισης είναι καγκουριά.Το να βγάλεις λοιπόν την αεροτομή είναι καγκουριά.
Ακριβώς, εγώ δεν θέλω να επέμβω έτσι στο αυτοκίνητο. Η Mitsu όμως θα μπορούσε να βγάλει μια έκδοση Discrete όπως έχει βγάλει και η Subaru στην Βρετανία αν δεν κάνω λάθος... Έτσι πολλοί που βλέπουν απλώστρα και την κάνουν με ελαφρά, μπορεί να γίνονταν πελάτες! Δεν νομίζω πως είναι κακή εμπορική κίνηση κάτι τέτοιο! Εκτός αν βλέπουν οι marketeers τους κάτι που εμένα μου διαφεύγει...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
σωστό
-
Τα εβο - σκουμπυ παντα θα ξεσκιζουν σε επιδοσεις και αγριοτητα, οποιος θελει κυριλλα αγοραζει αλλο αμαξι..
My compliments to nasos-sti που με επανεφερε στο σωστο δρομο επιλογης καροτσας με balls....(evo-scooby)
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Τα εβο - σκουμπυ παντα θα ξεσκιζουν σε επιδοσεις και αγριοτητα, οποιος θελει κυριλλα αγοραζει αλλο αμαξι..My compliments to nasos-sti που με επανεφερε στο σωστο δρομο επιλογης καροτσας με balls....(evo-scooby)
μέχρι αύριο που θα βρεις κάτι άλλο...
Μitsubishi Lancer Evo X