-
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Δηλαδή τι να κάνει ο πολίτης που δεν συμφωνεί με τη πολιτική της χώρας;
Ούτε εγώ συμφωνώ με πολλά. Τι να κάνω για να τα αλλάξω;Με εκτίμηση,
ΔημήτρηςVote for someone else. Αλλα πλακα κανεις με την ερωτηση ετσι?
Φυσικά και το είπα αστειευόμενος.
Φιλικά,
ΔημήτρηςBy the way, I am guessing you voted for Kerry last time. Am I correct?
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Γεια σου ρε Γαβρηλο με το χαμπουργκερ σου!!!!!!
Κατσε γιατι τωρα που μου το θυμησες ειναι ωρα για lunch.
Εγω εχω κανα δυο ωρες ακομα.
Πρεπει να φαω χαμπουρκερ;
Συνηθως τρωω κατι πιο υγιες.Νικος
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Και hopeless και homeless και tubeless ειμαι και οτι θελεις.
Homeless? Ερανο 4Τροχοι αμεσως για τον Κριεζα. Κατσε να παρω τηλ. το State Dept να δωσουν και αυτοι κατι
Ομως τι εννοεις by tubeless? What kind of tube are you talking about?
Και διασκεδαστικος ειμαι και οτι τραβαει η ψυχουλα σου......
Στην ερωτηση μου θα απαντησεις??
Η θα ρωτησεις το φιλο σου και αν σου δωσει την αδεια θα απαντησεις??Ποιον φιλο μου εννοεις?
Για συνελθε λιγο και ασε τους προσωπικους χαρακτηρισμους σε παρακαλω....
Γιατι δεν σ'αρεσε που σε αποκαλεσα διασκεδαστικο?
-
Δηλαδή τι να κάνει ο πολίτης που δεν συμφωνεί με τη πολιτική της χώρας;
Ούτε εγώ συμφωνώ με πολλά. Τι να κάνω για να τα αλλάξω;Με εκτίμηση,
ΔημήτρηςVote for someone else. Αλλα πλακα κανεις με την ερωτηση ετσι?
Φυσικά και το είπα αστειευόμενος.
Φιλικά,
ΔημήτρηςBy the way, I am guessing you voted for Kerry last time. Am I correct?
Aπόλυτα σωστός
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Αν μενουμε στο θεμα τοτε και ο Γαβριηλ θα απαντησει χωρις ειρωνιες. Αν οχι τοτε θα συνεχισουμε τις αψημαχιες. Δικια σας εκλογη.
Νικος
THANK YOU!
Pheww!
Επιτελους καποιος το εγραψε συντομα, καθαρα και ξαστερα!
Γεια σου ρε Νικολα!
-
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Aπόλυτα σωστόςΠως φανταζουν οι Δημοκρατες απο 4 χιλιομετρα μακρια μονο η Χιλαρι ξερει!
Dimitri, do me a favor my friend. Get Fox News and watch some so you get a more balanced view of the world please.
Ωχ! Τωρα θα φαω ξυλο απο αλλους για το παραπανω... Επρεπε να σου εστελνα PM, damn it!
-
Τελικά ποιός ήταν ο σκοπός του topic αυτου.
Η Ελλάδα έκανε καλά που δεν έστειλε οικονομική βοήθεια ή οχι;
-
Aπόλυτα σωστός
Πως φανταζουν οι Δημοκρατες απο 4 χιλιομετρα μακρια μονο η Χιλαρι ξερει!
Dimitri, do me a favor my friend. Get Fox News and watch some so you get a more balanced view of the world please.
Ωχ! Τωρα θα φαω ξυλο απο αλλους για το παραπανω... Επρεπε να σου εστελνα PM, damn it!
-
Εξαρταται. Μερικοι λενε επρεπε να στειλουμε αλλοι οτι να μην στειλουμε και αλλοι καπου στην μεση. Υποθετω ο σκοπος του δημοσευματος ηταν να κανουμε συζητηση/σχολιασμο για το παραπανω.
Οπως ακριβως και το 99% των δημοσιευσεων σε ολα τα φορουμ. Γιατι περιμενουμε κατι το διαφορετικο;
Νικος
-
Στο κατω κατω ομως σας γουσταρω ολους σας (ακομη και σενα Κριεζα ) και ειμαι σιγουρος οτι εαν ειμασταν στο ουζερι στην πλακα θα ειμασταν αγκαλια στις 2 το πρωι
Μην εισαι τοσο σιγουρος.
Ο τελευταιος Αμερικανος που εκανε παρεα μαζι μας περυσι το καλοκαιρι και ελεγε τις ιδιες μ@λ@κιες με σενα περασε μια τζαμαρια στεγνη απο τα νευρα του για το δουλεμα και τη καζουρα που εφαγε υπερασπιζομενος την Αμερικανικη πολιτικη.Ευτυχως την εβγαλε με κανα δυο ραμματα.
Γιαυτο γραψε οτι θες εδω που ειναι και ακινδυνο αλλα μη τολμησεις να πεις τα ιδια οταν ερθεις στην Ελλαδα γιατι βλεπω τα πιτσιρικια να σου κρεμανε τενεκεδες και να σε παιρνουν με τις λεμονοκουπες....
-
..............Πολυ πλακα εχετε ρε σεις. Γιαυτο και ειρθα παλι πισω γιατι ηταν λαθος απο μερος μου να στερηθω αυτη την πλακα (με ολη την καλη εννοια) που εχουν οι φιλοι απο την μητερα πατριδα Ελλαδα ( μονο και μονο για τις μ@λ@κιες του Κουκ )....
Δεν το κατάλαβα αυτό!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
..............
Πολυ πλακα εχετε ρε σεις. Γιαυτο και ειρθα παλι πισω γιατι ηταν λαθος απο μερος μου να στερηθω αυτη την πλακα (με ολη την καλη εννοια) που εχουν οι φιλοι απο την μητερα πατριδα Ελλαδα ( μονο και μονο για τις μ@λ@κιες του Κουκ )....
Δεν το κατάλαβα αυτό!!!!
Πολύ ωραίο το avatar του Γαβρίλου (και οικολογικο!) αλλά θα του πρότεινα το παρακάτω
Επίσης, ωραίο το σήμα του φόρουμ
αλλα πλέον νομίζω οτι περισσότερο ταιριάζει αυτό
Καληνύκτα Ελλάντα
Γκουντάφτερνουν Αμέρικα -
Διχόνοια?!!!!
hrdoukas ελπίζω να αστειεύεσαι!!!...Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά! -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
..............
Πολυ πλακα εχετε ρε σεις. Γιαυτο και ειρθα παλι πισω γιατι ηταν λαθος απο μερος μου να στερηθω αυτη την πλακα (με ολη την καλη εννοια) που εχουν οι φιλοι απο την μητερα πατριδα Ελλαδα ( μονο και μονο για τις μ@λ@κιες του Κουκ )....
Δεν το κατάλαβα αυτό!!!!
Πολύ ωραίο το avatar του Γαβρίλου (και οικολογικο!) αλλά θα του πρότεινα το παρακάτω
Επίσης, ωραίο το σήμα του φόρουμ
αλλα πλέον νομίζω οτι περισσότερο ταιριάζει αυτό
Καληνύκτα Ελλάντα
Γκουντάφτερνουν ΑμέρικαΓια θύμισέ μου τι έπαθε στο τέλος ο 'Μάντης'...
Στα αλήθεια δεν θυμάμαι (δεν έχω το τεύχος,μόνο στην τηλεόραση το έχω δει) ,αλλά έχω μια φρικτή υποψία... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Για θύμισέ μου τι έπαθε στο τέλος ο 'Μάντης'...
Στα αλήθεια δεν θυμάμαι (δεν έχω το τεύχος,μόνο στην τηλεόραση το έχω δει) ,αλλά έχω μια φρικτή υποψία...Ο Μάντης είναι άλλη ιστορία...
-
Για θύμισέ μου τι έπαθε στο τέλος ο 'Μάντης'...
Στα αλήθεια δεν θυμάμαι (δεν έχω το τεύχος,μόνο στην τηλεόραση το έχω δει) ,αλλά έχω μια φρικτή υποψία...Ο Μάντης είναι άλλη ιστορία...
+ το άλλο που κοπανάει το κεφάλι του στον τοίχο!
Επανάληωη και αύριο με τον κηδεμόνα μου!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Διχόνοια?!!!!
hrdoukas ελπίζω να αστειεύεσαι!!!...Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά!Δεν αστειεύομαι και πολύ...
Δεν ξέρω αν το έχεις διαβάσει το συγκεκριμένο τεύχος. Αν όχι ένα ρεζουμε:Κάποια μέρα εμφανίζεται στο γαλατικό χωριό, συστημένος από τον Καίσαρα*, ο Φούλιους Ζιζάνιους οποίος έχει την ικανότητα να κάνει τους πάντες να μαλώνουν μεταξύ τους ενώ ο ίδιος την βγάζει λάδι**. Ο Ζιζάνιους είναι ένας πανέξυπνος τυπακος, χωρίς ηθικές αναστολές και η μόνη του έννοια είναι τι θα πει και τι θα κάνει προκειμένου όλοι γύρω του να γίνουν μαλιά κουβάρια. Από όπου κι αν περάσει λοιπόν ο φιλαράκος μας δε ξαναφυτρώνει χορτάρι και ως διαμαγείας όλοι αρχίζουν να παρεξηγούν αλλήλους και εκεί που η ηρεμία βασίλευε στο γαλατικό χωριό ξαφνικά γίνεται το σώσε.
Αντιληπτόν;*Αυτό δεν έχει εφαρμογή στην ιστορία μας. Ο δικός μας Ζιζάνιους ήρθε απο μόνος του.
**Δεύτερη διαφορά, μια και ο δικός μας Ζιζάνιους προσελκύει ο ίδιος τα πυρά.
Για να σε γλιτώσω από τον κόπο Γαβρίλο...
'Ναι έχω πλάκα...'
'LΜAO'
' '
' 'Ελπίζω να σε κάλυψα
-
Θα προσπαθήσω να στο εξηγήσω με ένα παράδειγμα: Αν είμαι πολύ φραγκάτος επιχειρηματίας (ΗΠΑ) και πάθω έμφραγμα (Κατρίνα), θα κόψουν κάποια λεφτά από την αγορά της Ferrari του γιού μου (εξοπλισμοί) οι συγγενείς μου (κυβέρνηση) και θα με πάνε στο καλύτερο νοσοκομείο του κόσμου, όπου με καλές πιθανότητες θα γίνω καλά.
Εμφραγμα? Το εμφραγμα ειναι life threatening event. Εισαι της εντυπωσης οτι η Κατρινα απειλησε την υπαρχξη των ΗΠΑ ακομη και για ενα δευτερολεπτο? Τι ειδους ασχετου παραδειγματος ειναι αυτο?
Πω πω δεν παίζεσαι ρε Γαβριήλ! Από τη λέξη έμφραγμα πιάστηκες? Τι σκατά, σεναριογράφος δεν είμαι, αλλά θα προσπαθήσω: αν αντικάταστήσω τη λέξη έμφραγμα με... μούμπλε...μούμπλε... πέτρα στο νεφρό ας πούμε, is it OK with you? ------>
Θα προσπαθήσω να στο εξηγήσω με ένα παράδειγμα: Αν είμαι πολύ φραγκάτος επιχειρηματίας (ΗΠΑ) και ξαφνικά αποκτήσω πέτρα στο νεφρό (Κατρίνα), θα κόψουν κάποια λεφτά από την αγορά της Ferrari του γιού μου (εξοπλισμοί) οι συγγενείς μου (κυβέρνηση) και θα με πάνε στο καλύτερο νοσοκομείο του κόσμου, όπου με καλές πιθανότητες θα γίνω καλά.
-
Διχόνοια?!!!!
hrdoukas ελπίζω να αστειεύεσαι!!!...Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά!Δεν αστειεύομαι και πολύ...
Δεν ξέρω αν το έχεις διαβάσει το συγκεκριμένο τεύχος. Αν όχι ένα ρεζουμε:Κάποια μέρα εμφανίζεται στο γαλατικό χωριό, συστημένος από τον Καίσαρα*, ο Φούλιους Ζιζάνιους οποίος έχει την ικανότητα να κάνει τους πάντες να μαλώνουν μεταξύ τους ενώ ο ίδιος την βγάζει λάδι**. Ο Ζιζάνιους είναι ένας πανέξυπνος τυπακος, χωρίς ηθικές αναστολές και η μόνη του έννοια είναι τι θα πει και τι θα κάνει προκειμένου όλοι γύρω του να γίνουν μαλιά κουβάρια. Από όπου κι αν περάσει λοιπόν ο φιλαράκος μας δε ξαναφυτρώνει χορτάρι και ως διαμαγείας όλοι αρχίζουν να παρεξηγούν αλλήλους και εκεί που η ηρεμία βασίλευε στο γαλατικό χωριό ξαφνικά γίνεται το σώσε.
Αντιληπτόν;*Αυτό δεν έχει εφαρμογή στην ιστορία μας. Ο δικός μας Ζιζάνιους ήρθε απο μόνος του.
**Δεύτερη διαφορά, μια και ο δικός μας Ζιζάνιους προσελκύει ο ίδιος τα πυρά.
Για να σε γλιτώσω από τον κόπο Γαβρίλο...
'Ναι έχω πλάκα...'
'LΜAO'
' '
' 'Ελπίζω να σε κάλυψα
Ευχαριστώ πολύ!Με κάλυψες πλήρως!
Συγνώμη που χαλάω το θέμα (το ποιό;; )
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ!Με κάλυψες πλήρως!Συγνώμη που χαλάω το θέμα (το ποιό;; )
ΕΕΕ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ??? ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΑΝΤΑΣ??? ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ charmak66 A-ME-ΣΩΣ!!!
Συνεισφορες χωρων στις ΗΠΑ μετα απο την Κατρινα