-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ηθελα να το πω αλλιως αλλα δεν ηθελα να το παρεις στραβα και ως προσωπικη επιθεση.Mπαααα!!!!Για μενα ξερεις σημασια δεν εχει τι μου λενε αλλα ποιος μου τα λεει......
Οποτε εκφρασου ελευθεραΠαλι δεν θα το πω. Απλως θα σου υπογραμισω την διαφορα εσου και καποιων αλλων μελων εδω που κανουν σοβαρες και παρα πολυ ουσιωδες ερωτησεις για τις ΗΠΑ και τον τροπο σκεψεις των πολιτων και των κυβερνητικων στελεχων και κανουν συζητηση πολιτισμενη αργοτερα.
Η οποια πολιτισμενη συζητηση γινεται φανταζομαι με γελακια με LMAO και φατσουλες.....
Και αυτοι ισως να μην συμφωνουν με αυτα οσο διαφωνεις και εσυ, ομως τουλαχιστον κανουν μια προσπαθεια να μην κρινουν και να μαθουν απο ατομα σαν εμας που ειμαστε με το ενα ποδι εδω και με το αλλο εκει.
Για το που εισαστε θα μου επιτρεψεις να αμφιβαλλω....
Και γιατι να εμπιστευτω εσενα ή τον οποιοδηποτε που το παιζεις βαρυ πεπονι σχολιαζοντας μονο οτι σε συμφερει και να μην εμπιστευτω αλλους που ζουν κι αυτοι στην Αμερικη οπως αυτους που γραφουν στην ιστοσελιδα http://www.prisonplanet.com ας πουμε...
Τι νομιζεις οτι εισαι??Τhe voice of America??Καλως ή κακως ειχαμε την ευκαιρια να ζησουμε και τις 2 πλευρες και οχι να μαθουμε για τις ΗΠΑ απο τα ΜΜΕ (οτι και εαν ειναι αυτα, καλα ή οχι καλα).
Kαι πολυ καλα κανατε.Αυτο ομως δε σας κανει αυθεντιες
Με αλλα λογια τουλαχιστον αυτα τα μελη δειχνουν ταπεινοτητα (με την θετικη εννοια της λεξης) και γινετε καποια συζητηση. Και εγω ειμαστε διαθετημενοι να μιλησουμε για τις διαφορές τροπου σκεψης και ζωης μεταξυ της Ελλαδος και των ΗΠΑ. Οσες και εαν ειναι αυτες, οσο ακραιες και εαν ειναι. Με πολιτισμενο τροπο.
Οπου πολιτισμενος τροπος σημαινει να χρησιμοποιουμε γελακια φατσουλες και λοιπα τετοια γελοια και πολιτισμενος τροπος σημαινει αναφανδον υποστηριξη καθε τι Αμερικανικου και αποφυγη σχολιασμου καθε πηγης που εκφραζει αντιθετη αποψη....
Να τον χερεστε τετοιο πολιτισμο, ευχαριστω δε θα παρω....Για αυτο ακριβως αποφασισα οτι πρεπει οπωσδηποτε να ειμαι μελος αυτου του φορουμ ειδικα αφου ανοιχτηκε ο Αντιλογος για τον οποιο παρακαλουσα την δοιηκηση απο το '1970' οποτε και εγγραφη στο φορουμ να ανοιξουν. Η πολιτισμενη συζητηση που θα μπορουσε να γινει για τις διαφορές των κρατων ειναι ανεκτίμητης αξιας κατα την γνωμη μου και οι 'διαφορες' με τον Κουκ για το πως πρεπει να γινετε το moderation του φορουμ ειναι λιγοτερης σημασιας (αυτην την φορα αντικατεστησα την λεξη μ@λ@κιες Νικο Κ. αφου δεν σου αρεσε το αστειο - το ιδιο νοημα φερω και παλι ομως).
Ωραια αστεια!!!!Να λες στον αλλον οτι γραφει μαλακιες.Αυτο βεβαια ειναι επιπεδο πολιτισμου και αισθησης του χιουμορ....
Αυτοεξευτελιζεσαι αγαπητε μου αν γραφεις ολα τα παραπανω δακρυβρεχτα περι πολιτισμου και στη συνεχεια αναιρεις τα γραφομενα σου με τετοιο επιπεδο χιουμορ και αστειων.....Με αλλα λογια Κριεζα, ολοι εχουμε να κερδισουμε. Ακομη και εσυ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!
Na κερδισω κατι απο τους αλλους ναι....Εχεις δικιο....
Αλλα να κερδισω τι απο σενα ρε Γαβριιλ περα απο φατσουλες και 'αμερικανικα' αστεια (με τη καλη εννοια που θαλεγε και η κομμωτρια του Λαζοπουλου)??Και για να τελειωνουμε.....
Οσο εσυ (και καποιοι αλλοι) προσπαθειτε να επιβαλλετε τις αποψεις σας θα με βρισκετε μπροστα σας.
Θα μαθετε να σχολιαζετε με επιχειρηματα γιατι ο ΚRIEZA ας πουμε λεει ανακριβειες και οχι με υβρεις του τυπου 'Εσεις στην Ελλαδα αυτο ειστε πειξοι ειστε δειξοι' μολις στριμωχνεστε.
Θα μαθετε να ανταλασσετε αποψεις πολιτισμενα οχι καουμποηκα ουτε με φατσουλες......Αλλιως σε οτι με αφορα θα απανταω με τον τροπο που γραφετε
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Διαφωνώ με αυτά που λες αλλά θα αγωνίζομαι για να τα λες!
Σας λέει τίποτα αυτή η πρόταση;Ναι καλά.
Και τι δουλειά έχουν με το Διαφωτισμό οι Αμερικάνοι;;.Μην τους βάζεις δύσκολα αδερφέ.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Διαφωνώ με αυτά που λες αλλά θα αγωνίζομαι για να τα λες!
Σας λέει τίποτα αυτή η πρόταση;Ναι καλά.
Και τι δουλειά έχουν με το Διαφωτισμό οι Αμερικάνοι;;.Μην τους βάζεις δύσκολα αδερφέ.
Αν ζουσε σημερα ο Βολταιρος και ο Μοντεσκιε θα ηταν για καποιους κουμμουνια οπως ο Τσομσκι και ολες οι ανεξαρτητες φωνες που υπαρχουν στη μεγαλυτερη δικτατορια του κοσμου(Δε το λεω εγω αυτο ο Τσομσκι το ειπε...)
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Ηθελα να το πω αλλιως αλλα δεν ηθελα να το παρεις στραβα και ως προσωπικη επιθεση.
Mπαααα!!!!Για μενα ξερεις σημασια δεν εχει τι μου λενε αλλα ποιος μου τα λεει......
Οποτε εκφρασου ελευθεραΠαλι δεν θα το πω. Απλως θα σου υπογραμισω την διαφορα εσου και καποιων αλλων μελων εδω που κανουν σοβαρες και παρα πολυ ουσιωδες ερωτησεις για τις ΗΠΑ και τον τροπο σκεψεις των πολιτων και των κυβερνητικων στελεχων και κανουν συζητηση πολιτισμενη αργοτερα.
Η οποια πολιτισμενη συζητηση γινεται φανταζομαι με γελακια με LMAO και φατσουλες.....
Και αυτοι ισως να μην συμφωνουν με αυτα οσο διαφωνεις και εσυ, ομως τουλαχιστον κανουν μια προσπαθεια να μην κρινουν και να μαθουν απο ατομα σαν εμας που ειμαστε με το ενα ποδι εδω και με το αλλο εκει.
Για το που εισαστε θα μου επιτρεψεις να αμφιβαλλω....
Και γιατι να εμπιστευτω εσενα ή τον οποιοδηποτε που το παιζεις βαρυ πεπονι σχολιαζοντας μονο οτι σε συμφερει και να μην εμπιστευτω αλλους που ζουν κι αυτοι στην Αμερικη οπως αυτους που γραφουν στην ιστοσελιδα http://www.prisonplanet.com ας πουμε...
Τι νομιζεις οτι εισαι??Τhe voice of America??Καλως ή κακως ειχαμε την ευκαιρια να ζησουμε και τις 2 πλευρες και οχι να μαθουμε για τις ΗΠΑ απο τα ΜΜΕ (οτι και εαν ειναι αυτα, καλα ή οχι καλα).
Kαι πολυ καλα κανατε.Αυτο ομως δε σας κανει αυθεντιες
Με αλλα λογια τουλαχιστον αυτα τα μελη δειχνουν ταπεινοτητα (με την θετικη εννοια της λεξης) και γινετε καποια συζητηση. Και εγω ειμαστε διαθετημενοι να μιλησουμε για τις διαφορές τροπου σκεψης και ζωης μεταξυ της Ελλαδος και των ΗΠΑ. Οσες και εαν ειναι αυτες, οσο ακραιες και εαν ειναι. Με πολιτισμενο τροπο.
Οπου πολιτισμενος τροπος σημαινει να χρησιμοποιουμε γελακια φατσουλες και λοιπα τετοια γελοια και πολιτισμενος τροπος σημαινει αναφανδον υποστηριξη καθε τι Αμερικανικου και αποφυγη σχολιασμου καθε πηγης που εκφραζει αντιθετη αποψη....
Να τον χερεστε τετοιο πολιτισμο, ευχαριστω δε θα παρω....Για αυτο ακριβως αποφασισα οτι πρεπει οπωσδηποτε να ειμαι μελος αυτου του φορουμ ειδικα αφου ανοιχτηκε ο Αντιλογος για τον οποιο παρακαλουσα την δοιηκηση απο το '1970' οποτε και εγγραφη στο φορουμ να ανοιξουν. Η πολιτισμενη συζητηση που θα μπορουσε να γινει για τις διαφορές των κρατων ειναι ανεκτίμητης αξιας κατα την γνωμη μου και οι 'διαφορες' με τον Κουκ για το πως πρεπει να γινετε το moderation του φορουμ ειναι λιγοτερης σημασιας (αυτην την φορα αντικατεστησα την λεξη μ@λ@κιες Νικο Κ. αφου δεν σου αρεσε το αστειο - το ιδιο νοημα φερω και παλι ομως).
Ωραια αστεια!!!!Να λες στον αλλον οτι γραφει μαλακιες.Αυτο βεβαια ειναι επιπεδο πολιτισμου και αισθησης του χιουμορ....
Αυτοεξευτελιζεσαι αγαπητε μου αν γραφεις ολα τα παραπανω δακρυβρεχτα περι πολιτισμου και στη συνεχεια αναιρεις τα γραφομενα σου με τετοιο επιπεδο χιουμορ και αστειων.....Με αλλα λογια Κριεζα, ολοι εχουμε να κερδισουμε. Ακομη και εσυ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!
Na κερδισω κατι απο τους αλλους ναι....Εχεις δικιο....
Αλλα να κερδισω τι απο σενα ρε Γαβριιλ περα απο φατσουλες και 'αμερικανικα' αστεια (με τη καλη εννοια που θαλεγε και η κομμωτρια του Λαζοπουλου)??Και για να τελειωνουμε.....
Οσο εσυ (και καποιοι αλλοι) προσπαθειτε να επιβαλλετε τις αποψεις σας θα με βρισκετε μπροστα σας.
Θα μαθετε να σχολιαζετε με επιχειρηματα γιατι ο ΚRIEZA ας πουμε λεει ανακριβειες και οχι με υβρεις του τυπου 'Εσεις στην Ελλαδα αυτο ειστε πειξοι ειστε δειξοι' μολις στριμωχνεστε.
Θα μαθετε να ανταλασσετε αποψεις πολιτισμενα οχι καουμποηκα ουτε με φατσουλες......Αλλιως σε οτι με αφορα θα απανταω με τον τροπο που γραφετε
Τοσο πολυ σε πειραξαν τα γελακια βρε Κριεζα?
Το κανεις και ακουγεται οτι σε πειραξαν παραπανω απο τις πεποιθησεις των ΗΠΑμερικανων. Αδυνατον.
Τελος, το θεμα με τον Κουκο, εσενα δεν σε αφορα πρωτον και δευτερον δεν ειπα οτι ΕΙΠΕ μ@λ@κιες αλλα ΕΚΑΝΕ μ@λ@κιες. Αυτο για τον προαναφερθεν οταν το διαβασει, αν και πολυ μικρης σημασιας.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Συμφωνώ ότι η προσφορά πχ της Βοσνίας των $6414 δεν ανταποκρίνεται στην οικονομική δυνατότητα της χώρας. Μην τρελαθούμε τελείως δηλαδή.
Είναι προφανές ότι πίσω απ' αυτή την κίνηση κρύβονται πολιτικά μηνύματα. Είναι προφανέστατο ότι η βοήθεια της Βοσνίας είναι τόσο χαμηλή ώστε να φανεί αρκετά ειρωνική.
Έτσι νομίζω τουλάχιστον
Διαφωνείτε;Kαταρχην θα παρεις το χαρακτηρισμο του ποιητη απο 'καποιον'
Κατα δευτερον ξεροντας πιστευω την οικονομικη κατασταση της Βοσνιας αποκλειεις εσυ η κινηση αυτη να ειχε ενα συμβολικο χαρακτηρα οτι η χωρα αυτη απλα συμπαρισταται??
Νομίζω κάνεις λάθος. Εγώ θα συμφωνήσω με το syele. Η κίνηση της Βοσνίας ήταν καθαρά ειρωνική.
Ωστόσο, την καταλαβαίνω απόλυτα, ίσως αντιδρούσα ακριβώς έτσι στην θέση τους. Για να έρθω στο παράδειγμά σου, αν ο μεγαλοβιομήχανος σε έχει κοροιδέψει και σου έχει πάρει όλα σου τα λεφτά, όταν του καούν όλα τα υπάρχοντα, υπάρχει πάντα η περίπτωση να του στείλεις δώρο ένα σταχτοδοχείο έτσι?
Το υπογραμμίζω: εγώ, πιθανότατα αυτό θα έκανα, πάντως παραμένει ειρωνική η κίνηση
-
Το κανεις και ακουγεται οτι σε πειραξαν παραπανω απο τις πεποιθησεις των ΗΠΑμερικανων. Αδυνατον.
To oτι αυτο συγκρατησες απο οσα σου εγραψα δε με εκπλησσει....
Μαλλον το gel ειναι ακομα παγωμενο και εν πασει περιπτωσει δειχνει και το επιπεδο της πολιτισμενης συζητησης που επιδιωκεις.....Τελος, το θεμα με τον Κουκο, εσενα δεν σε αφορα πρωτον και δευτερον δεν ειπα οτι ΕΙΠΕ μ@λ@κιες αλλα ΕΚΑΝΕ μ@λ@κιες. Αυτο για τον προαναφερθεν οταν το διαβασει, αν και πολυ μικρης σημασιας.
Oτι γραφεται δημοσια δικαιωμα μου ειναι να το σχολιαζω....
Σε καθε αλλη περιπτωση υπαρχουν και τα pm......
Γκέκε?? -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Για να έρθω στο παράδειγμά σου, αν ο μεγαλοβιομήχανος σε έχει κοροιδέψει και σου έχει πάρει όλα σου τα λεφτά, όταν του καούν όλα τα υπάρχοντα, υπάρχει πάντα η περίπτωση να του στείλεις δώρο ένα σταχτοδοχείο έτσι?
Αντε παλι με παραλληλισμο της Κατρινας με την ολικη καταστροφη των ΗΠΑ και το σβησιμο της απο τον χαρτη.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
To oτι αυτο συγκρατησες απο οσα σου εγραψα δε με εκπλησσει....
Μαλλον το gel ειναι ακομα παγωμενο και εν πασει περιπτωσει δειχνει και το επιπεδο της πολιτισμενης συζητησης που επιδιωκεις.....Τελος, το θεμα με τον Κουκο, εσενα δεν σε αφορα πρωτον και δευτερον δεν ειπα οτι ΕΙΠΕ μ@λ@κιες αλλα ΕΚΑΝΕ μ@λ@κιες. Αυτο για τον προαναφερθεν οταν το διαβασει, αν και πολυ μικρης σημασιας.
Oτι γραφεται δημοσια δικαιωμα μου ειναι να το σχολιαζω....
Σε καθε αλλη περιπτωση υπαρχουν και τα pm......
Γκέκε??Κατι λαθος εχει το ποστ σου παραπανω. Δηχνει οτι αυτα που ειπα εγω τα εγραψες εσυ και αναποδα.
-
Για να έρθω στο παράδειγμά σου, αν ο μεγαλοβιομήχανος σε έχει κοροιδέψει και σου έχει πάρει όλα σου τα λεφτά, όταν του καούν όλα τα υπάρχοντα, υπάρχει πάντα η περίπτωση να του στείλεις δώρο ένα σταχτοδοχείο έτσι?
Αντε παλι με παραλληλισμο της Κατρινας με την ολικη καταστροφη των ΗΠΑ και το σβησιμο της απο τον χαρτη.
Άκου Γαβριήλ, δεν γίνεται δουλειά έτσι. ΜΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙΣ μία πρόταση μόνο ρε άνθρωπε, ένα υπερβολικό παράδειγμα ήταν, που στόχο είχε να δείξει ότι έχεις δίκιο σε κάτι, όπως είπε και ο syele.
Επαναλαμβάνω υπογραμμίζοντας, για πολλοστή φορά (underline is my middle name
Η κίνηση της Βοσνίας να στείλει τόσο λίγα λεφτά, ήταν καθαρά ειρωνική. Προσωπικά, στη θέση τους θα έκανα το ίδιο.- Ελπίζω (ξανά-μανά-για-πολλοστή-φορά) να έγινα σαφής.
-
Άκου Γαβριήλ, δεν γίνεται δουλειά έτσι. ΜΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙΣ μία πρόταση μόνο ρε άνθρωπε, ένα υπερβολικό παράδειγμα ήταν, που στόχο είχε να δείξει ότι έχεις δίκιο σε κάτι, όπως είπε και ο syele.
Η κίνηση της Βοσνίας να στείλει τόσο λίγα λεφτά, ήταν καθαρά ειρωνική. Προσωπικά, στη θέση τους θα έκανα το ίδιο.- Ελπίζω (ξανά-μανά-για-πολλοστή-φορά) να έγινα σαφής.
Εγινες σαφης Krusenstern.
-
Bρε εσυ σαφής εισαι.....
Ελα ομως που το gel ειναι ακομα παγωμενο -
Τελος, το θεμα με τον Κουκο, εσενα δεν σε αφορα πρωτον και δευτερον δεν ειπα οτι ΕΙΠΕ μ@λ@κιες αλλα ΕΚΑΝΕ μ@λ@κιες. Αυτο για τον προαναφερθεν οταν το διαβασει, αν και πολυ μικρης σημασιας.
Κατι λαθος εχει το ποστ σου παραπανω. Δηχνει οτι αυτα που ειπα εγω τα εγραψες εσυ και αναποδα.
Να με συμπαθας ρε γαβριηλ αλλα επειδη δεν εχω την ιδια αισθηση του αμερικανικου χιουμορ οπως το εννοεις εσυ δεν μπορω να εντοπισω πιο ειναι πιο προσβλητικο Ή ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ:
Το οτι ο Kouk ΕΙΠΕ μ@λ@κιες η το οτι ο Κουκ ΕΚΑΝΕ μ@λ@κιες
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Ο λογος που οι ΗΠΑ δεν δεχτηκαν τα κρουαζγεροπλοια. Απλος. Τα Αμερικανικα κρουαζγεροπλοια ειναι 25% γεματα. Κυριως αναπηροι και λοιπα ειναι μεσα. Γιατι? Απλο. Μετα απο τον τυφωνα οι πολιτες της ΝΟης μονο οκεανο δεν ηθελαν να ακουσουν, ποσο μαλλον να μεινουν μεσα σε αυτον.
Αυτό είναι τουλάχιστον παράξενο: Επειδή έβρεξε και πλημμυρίσαμε, δεν θα ξαναμπούμε σε καράβι;
Άσε που τα καράβια μάλλον δεμένα μένουν.
Μα ίσα ίσα που τα καράβια επιπλέουν...ενώ οτιδήποτε άλλο στο έδαφος μπορεί ανα πάσα στιγμή να πλημμυρίσει...
σκεψου το διαφορετικα. Ναι μεν τα καραβια επιπλεουν αλλα και βουλιαζουν. Δεν ξερω για αλλους αλλα εγω προσωπικα αν εγιναν πλημυρες και η θαλασσα ηρθε απο παντου και πλυμηρισε τα παντα και επνιξε πολλους το τελευταιο μερος που θα ηθελα να παω ηταν στην θαλασσα εστω και σε κρουαζιεροπλοιο. Μαλλον θα την εκανα τρεχωντας σε κανα μερος οσο πιο μακρια και **οσο πιο ασφαλες απο πλημυρες και τρικυμιες. **
ΝικοςΑσφαλέστερο μέρος από τα κρουαζιερόπλοια, δύσκολα θα βρεθεί. Για του λόγου το αληθές, πόσα καράβια βύθισε η Κατρίνα;
Σόρυ, ρε παιδιά, για τη χρονική υστέρηση. Ανώτεραι δυνάμεις...
-
Ασφαλέστερο μέρος από τα κρουαζιερόπλοια, δύσκολα θα βρεθεί. Για του λόγου το αληθές, πόσα καράβια βύθισε η Κατρίνα;
Σόρυ, ρε παιδιά, για τη χρονική υστέρηση. Ανώτεραι δυνάμεις...
Κανε υπομονη ililias....Θα ακουσεις κι αλλα τετοια ωραια....
Παρεπιπτωντως Η Κουβα εχει χτυπηθει φετος απο τρεις Κατρινες.
Παρολη την ασχημη οικονομικη της κατασταση και τις υποτυπωδεις υποδομες της συμφωνα με στοιχεια ανθρωπιστικων οργανωσεων και μεγαλων ειδησεογραφικων πρακτορειων οι νεκροι απο τις καταστροφες δεν ξεπερασαν τους 10..... -
..... Για να έρθω στο παράδειγμά σου, αν ο μεγαλοβιομήχανος σε έχει κοροιδέψει και σου έχει πάρει όλα σου τα λεφτά, όταν του καούν όλα τα υπάρχοντα, υπάρχει πάντα η περίπτωση να του στείλεις δώρο ένα σταχτοδοχείο έτσι?Το υπογραμμίζω: εγώ, πιθανότατα αυτό θα έκανα, πάντως παραμένει ειρωνική η κίνηση
Ειρωνικη ξεειρωνικη το ερωτημα παραμενει αναπαντητο .....
ΤΑ 5000 $ ΕΠΙΣΤPΑΦΗΚΑΝ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ??
Η μηπως τα κρατησαν και αυτα οι φραγκοφονιαδες??? -
Τελικα τι εγιναν τα δολλαρια της Βοσνιας ρε παιδια??
-
Να ρωτήσω τι παίζει με την Carnival Cruises ή θα θεωρηθεί προσωπική επίθεση;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Bosnia and Herzegovina Pledged $ 6,414 Ρεστα θελουν?
ΚΑΛΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ;
εχεις δει κανενα --- διαγράφηκε προσβλητική έκφραση --- να ντρεπεται??
Παιδιά, σεμνά παρακαλώ!
(Moderator nass)
Από πότε είναι προσβλητική έκφραση οποιοδήποτε συνώνυμο της λέξης αμερικάνος;
-
[kouk]
-
Παίδες!
Μπορεί η άποψη κάποιου να είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά!
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τον χαρακτηρίσεις προβληματικό και θα του επιτεθείς!!!!
Μπορεί αυτό ακριβώς να είναι αυτό που επιδιώκει!!!!Ναι, επιδιωκω να κανω το φορουμ να με 'χαρακτηρισει προβληματικο' Κουκ. Very nice...
Την παροιμία που λέει 'χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει' την ξέρεις; Αφού όποιος σε βλέπει αρχίζει να βλαστημάει τον κακό άνεμο που σ'εφερε μπροστά του!
Συνεισφορες χωρων στις ΗΠΑ μετα απο την Κατρινα