-
Α συγγνωμη αλλα επιθεση χωρις επειχηρηματα ειναι ΑΝΑΝΔΡΗ. Οποτε οποις χυμηξει να εχει κατι να πει και οχι να κανει επιθεση ετσι για πλακα. Το καλυτερο αμαξι που μπορει να παρει καποιος στα λεφτα αυτα ειναι το ΓΚΟΛΦ.....και δεν εχω γκολφ.
-
Ρε σεις 18500 κανει στην Ιταλια με φουλ εξοπλισμο και ειναι απουλυτο και ο σκερβελες ο δικος μου οπως τον πηρα κανει 22500 και ειναι γεματος ο τοπος .................ρε μαλλον δεν ξερουν οι Ιταλοι.
Τι να σας πω ...στην υγεια του κοροιδου!
Για εμενα και οσους περνουν ευρωπαικα μιλαω παλι την πατησαμε κοροιδα!
-
Ο χρήστης dasim έγραψε:
Ρε παιδια συγγνωμη αλλα πραγματικα εχει χαθει το μετρο σε οσους αγοραζουν αμαξι και δεν εχουν την τυχη να εχουν εταιρικο. Πριν απο 18 μηνες πηρα το Μεγκαν το 1.6 το 3πορτο με μεταλλικο με πανοραμικη ηλιοροφη με εργοστασιακο δερματινο σαλονι με ολο τον εξοπλισμο της εκδοσης dynamique με εργοστασιακο παρκτρονικ και ολα τα κολπα αυτοματα φωτα, υαλοκαθαριστηρες με την καρτα στο χερι 18.600 ευρω. Που απλα σημαινει οτι αν αφαιρεσω μεταλλικο 450 ευρω πανοραμικη περιπου 1000 και δερματινο 1200 ευρω το πηρα το αμαξι με 16.000 ευρω. Συν οτι οι ανθρωποι με το 1/4 μπροστα μου δωσαν και ατοκο διακανονισμο που απλα με βαση το υπολειπομενο κεφαλαιο και τα επιτοκια ισον με 2000 ευρω ....αρα τελικη τιμη για το αμαξι μονο 14.000. Προτου πει κανενας οτιδηποτε οτι δεν συγκρινεται ρενο με τουοτα θα του πω να ηρεμησει γιατι το ρενο στριβει και φρεναρει και τα κορολλα ειναι ΕΠΙΟΙΚΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ κατα την γνωμη μου και απο προσωπικη εμπειρια. Ποιοτικα το αμαξι δεν κανει ουτε τσικ που λεμε και απλα δεν μου εχει βγαλει τιποτα ....χτυπαω ξυλο. Το νεο κορολλα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αισθητικα και το βρισκω πολυ υποδυεστερο απο το δικο μου σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις. Και για να μην πει κανενας οτι ειμαι κολλημενος με το δικο μου πιστευω οτι το ΓΚΟΛΦ ειναι βαρβατη επιλογη στα λεφτα που κανει κλασεις ανωτερο απο τον ανταγωνισμο, το ιδιο ισχυειει κατα την γνωμη μου και για την Αλφα Ρομεο 147 που απλα ειναι ενα υπεροχο αμαξι ακομη και σημερα και θετει τα στανταρτ.
Να ηρεμησουμε λοιπον και να σκεφτουμε λιγο. Το πεζο 307 που αλλαζει μοντελο αυριο που λεει ο λογος ειναι 10 σκαλες ανωτερο σε ασφαλεια και ανεση και με πλεον αποδεδειγμενη αξιοπιστια.
Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να πληρωσω τοσα λεφτα γιατι η τουοτα αποφασισε να φτιαχνει τα αμαξια της στην Αγγλια-ως γνωστον η λιρα ειναι ακριβη-, γιατι πρεπει να συντηρω εγω αυτες τις υπεροχες εκθεσεις και συνεργεια και γιατι στο κατω κατω να πληρωσω τοσα λεφτα για μια ενδεχομμενη αξιοπιστια οταν πλεον κανενας μας δεν κραταει αμαξι πανω απο 5 χρονια. Και μην μου πουλησετε παραμυθια για μεταπωλητικη αξια γιατι το αμαξι πλεον ειναι καταναλωτικο αγαθο και την μερα που το παινεις χανεις επιτοπου 20% αλλα και γιατι με την πληθωρα των εταιρικων που θα χτυπησουν την αγορα σε 3 χρονια οι τιμες θα παρουν οχι την κατηφορα αλλα τον γκρεμο.Αρκετα, αρκετα................
Ως πρώην κάτοχος Renault Megane 1.6 σου παραθέτω τις βλάβες που μου έβγαλε μέσα σε 7 χρονάκια.
- Ο μηχανισμός ανακύκλωσης του αέρα σταμάτησε να λειτουργεί μετά από αστοχία που παρουσίασε πλαστικό ρουλεμάν στο εσωτερικό του κλαπέτου.
- 2 φορές άλλαξα τρόμπα νερού.
- 1 φορά το παράθυρο του οδηγού έπεσε μετά από αστοχία των βάσεων στήριξης του.
- Αλλαγή φλάντζας λαδιών.
- Αλλαγή κρεμαγιέρας.
- Αλλαγή ψυγείου μετά από διαρροή που εμφανίσθηκε.
- 3 – 4 επισκέψεις στην Renault για να κάνουν τα προβολάκια ομίχλης να λειτουργήσουν.
-
Αντικατάσταση προβληματικού πολλαπλασιαστή.
Αυτά μαζί με μερικά άλλα προβλήματα με οδήγησαν στο να μην ξαναγοράσω γαλλικό αυτοκίνητο ΠΟΤΕ.
-
Ενταξει για 7 χρονια δεν εβγαλε και πολλα....δεν αστειευομαι!
Φανταζομαι επισης οτι μιλας για το Μεγκαν Ι καμμια σχεση τα δυο αμαξια αλλα εν παση περιπτωση το θεμα ειναι το ορις(που σημαινει χρυσος) που κοστιζει χρυσαφι για αυτα που προσφερει
-
Ο χρήστης dasim έγραψε:
Α συγγνωμη αλλα επιθεση χωρις επειχηρηματα ειναι ΑΝΑΝΔΡΗ. Οποτε οποις χυμηξει να εχει κατι να πει και οχι να κανει επιθεση ετσι για πλακα. Το καλυτερο αμαξι που μπορει να παρει καποιος στα λεφτα αυτα ειναι το ΓΚΟΛΦ.....και δεν εχω γκολφ.Μη λες χαζομάρες. Το Αρούρις είναι ΣΑΦΩΣ ανώτερο απο το Golf. Μη τρελαθούμε ....
Άντε πάω να παραγγείλω ένα Αρούρις και όταν το παραλάβω θα το εγκαινιάσω όπως τα πλεούμενα ... θα σπάσω μια σαμπάνια επάνω του, θα του βγάλω και όνομα ....
Ήμαρτον με τη λαλακία που την έχουμε θεοποιήσει!
-
μονο φροντισε μη πεσει η σαμπανια στην πορτα, γιατι οπως λενε ειναι αλουμινοχαρτο σκετο!
-
Στη πρύμνη τη ρίχνουν, στην πρύμη ...
-
τετοια λες και θα αρχισουν να λενε πως προκειται για βαρκα!
-
Το Τουοτα?!? Ποτεεεεε
Το στήσιμο του, η οδηγική απόλαυση που προσφέρει, το χαμόγελο που σου χαρίζει ... αχ αχ αλλησμόνητα!!!
-
Ενταξει μην κοροιδευουμε αξιεπαινη προσπαθεια αντιγραφης και οπισθοδρομικης καινοτομιας. Η δικια μου απορια ειναι πως θα καταφερει αυτο το αμαξι να βγαλει 5 χρονια στην αγορα ......οχι πειτε μου πως. Αν ειχα την επιλογη να παρω ενα απο τα 3 γαλλικα η το ορις φανταστειτε θα επαιρνα ενα απο τα γαλλικα γιατι θελω να βλεπω κατι ρε γμτ. Εστω το κακοσχεδιασμενο Μεγκαν η το κλασσικο 307 η το ομορφο C3. Απο το Ορις τι να δω ρε γαμωτο!
-
Θα επιβιώσει, μην αγχώνεσαι. Ως εταιρικό, ως πρώτο αμάξι της μαμάς που πήρε δίπλωμα στα 55 και 'αυτό ξέρει, αυτό εμπιστεύεται', ως αγορά με το εφάπαξ γιατι 'ε για να είναι τόσο ακριβό, δεν μπορεί καλό θα είναι', ώς εργαλείο στα χέρια κάποιου που απλά θέλει να κάνει τη δουλειά του και δεν τον νοίαζει το στροφιλίκι (άσχετα με το αν με τα ίδια λεφτά μπορεί να έχει πολύ περισσότερο .... αυτοκίνητο)
-
giati eimai katoxos enos auris 1.6 den nomizo na exei oute xalia sidero pano toy oute xalia odiki simperifora !!!!!! kai den yparxei oute ena peridioko poy na exei grayei oti exei xalia odiki simperifora!!!!!!!kati alllo apo to 2005 eos kai prin ena mina eixa to golf kai to poylisa gia na paro to auris o logos einai giati eixa minei 2 fores sto dromo !!!!ayta einai ta kala germanika ??? ma kai bebaia exei foverei odiki simperifora otan den mporeis na to kiniseis giati soy exei minei!!!!!!!!!!!!
-
ενταξει τωρα, το οτι εμεινες δε λεει τιποτα.. μπορεις να μεινεις και απο βενζινη που λεει ο λογος... το οτι πουλησες γκολφ να παρεις auris δε σημαινει και κατι στην τελικη..
τελος τα ψεμματα.. σημερα θα το οδηγησω και .... θα σας πω! -
Δεν το κόβετε λέω γω?
Όποιος έχει πρόβλημα με το Auris, ας μην το πάρει. Όποιος μπορεί να κατανοήσει γιατί τα Toyota πουλάνε εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως (τυχαίο άραγε;), θα το πάρει. Είναι τόσο απλό. -
Σωστος ο Moderator! Δεν εχει αυτον τον σκοπο η συζητηση , η συζητηση εχει και καποιο ακαδημαικο χαρακτηρα και αφορα την γενικοτερη πολιτικη μιας εταιριας σε μια αγορα. Για παραδειγμα το Γιαρις το καινουργιο περαν του οτι ειναι ενα χαρμα οφθαλμων ειναι και ενα υπεροχο πραγματικα μικρο αμαξι πολης που δεν εχει καμμια σχεση με τα τετραμετρα κουτια που πουλανε οι Ευρωπαιοι κατασκευαστες με αλλα λογια ειναι μονοδρομος. Αλλα το Ορις ειναι ρε παιδι μου το κατι αλλο και καλα μεσα απο αποωη σχεδιασμου τρωγεται αλλα η πολυδιαφημισμενη ποιοτητα ειναι παντου απουσα σε οτι αφορα τον εξωτερικο σχεδιασμο δεν εχει να προσφερει απολυτως τιποτα νεο και αυτο ειναι σημαντικο γιατι οταν ενα μεγαλο ονομα οπως η Τουοτα αν δεν καταφερει να παρουσιασει κατι το καινοτομικο δεν κανει κατι ο ανταγωνισμος να γινει καλυτερος ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑς ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥς σαν καταναλωτες, νομιζω εγω τωρα.
Θα θυμισω οι οταν η τουοτα εβγαλε το Υαρις ολοι τρεχανε να αντικαταστισουν τα κουτια τυπου κορσα, φιεστα, πολο με κατι που προσεφερε αξια στον καταναλωτη και τωρα η κατηγορια πηρε φωτια. η Ρενω εβαλε το συστημα εκκινησης με κουμπι και σιγα σιγα υιοθετειτε απο ολη την αγορα το ιδιο και το σχεδιο που μπορει να μην ειναι αρεστο σε ολους αλλα εδειξε την σημασια του εμπνευσμενου σχεδιασμου στην κατηγορια, η VW εβαλε το τουρμπο και ολοι τρεχουν τωρα, η Φορντ εβαλε αναρτησεις και εθεσε νεα στανταρτς. Τι εκανε η Τουοτα για να ανεβασει τον πηχη .....οχι ρε γμτ πειτε μου τι εκανε και αυτο επαναλαμβανω ειναι σημαντικο για ολους τους καταναλωτες. Δεν μιλαμε εδω για την Ferrari για την τουοτα μιλαμε τον νουμερο 1 κατασκευαστη στον κοσμο οπως λες. -
Εγώ ένα θα πω(παρ
ότι έχω κάνει γύρω στα 700000km με corolla
72,93 και
02) εκτός του ότι δεν ξαναπαίρνω toyota(σκέτη απογοήτευση το τελευταίο), ήταν τα μοναδικά αυτοκίνητα που ΔΕΝ έβλεπα πάνω σε οδικές βοήθειες... -
Αυτο ειναι σιγουρο και δεκτο αλλα δεν μπορει να ειναι το μοναδικο επιχειρημα αγορας ενος αυτοκινητου, γιατι εγω θα σου αντιπαραθεσω οτι ειναι τα μοναδικα αμαξια που βλεπω συνεχως να εμπλεκονται σε ασχημα τρακαρισματα, η οδικη τους συμπεριφορα ΗΤΑΝ επικυνδυνη δεν ισχυει τοσο πολυ τωρα αλλα ακομη απεχουν απο τον ανταγωνισμο και δεν καταλαβαινω γιατι επειδικτικα η Τουοτα δεν θελει να βελτιωση αυτον τον τομεα δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο.
-
Και αντιστοιχα μπορω να πω και σαν προσφατος ιδιοκτητης οτι τα Σιτροεν δεν χαλανε τοσο συχνα οσο μερικα χρονια πριν. Το Σαξο για παραδειγμα δεν εχει αλλαξει μπαταρια για 5 χρονια μετα την αγορα του.
-
Δηλαδη ειναι λογικο η προηγουμενη κορολλα να ειναι το πιο ακριβο αμαξι στην κατηγορια και να δινετε με τα χειροτερα λαστιχα που κυκλοφορουν στον κοσμο! Ε οχι αυτο δεν το δεχομαι.
-
μου αρεσε το 'μοναδικα'
ναι και μια στατιστικη ειχε δειξει πως το πιο συνηθες χρωμα που εμπλεκεται σε τρακαρισμα ηταν το ασημι..
τρια πουλακια καθονταν..
ειχα την εντυπωση πως τα μοναδικα αυτοκινητα που εμπλεκονταν σε ασχημα τρακαρισματα ηταν τα σαξοραλα
Toyota Corolla (4d) & Auris (5d) 2007