-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
κατά 99% δεν θα έρθει Ελλάδα!Πολυ κριμα, και θα ξεπουλουσε...
Ειδικα αυτο που η κατανομη βαρους θα πρεπει να φτανει το ιδανικο 89/11 -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
κατά 99% δεν θα έρθει Ελλάδα!
Πολυ κριμα, και θα ξεπουλουσε...
Ειδικα αυτο που η κατανομη βαρους θα πρεπει να φτανει το ιδανικο 89/11Λες το Bravo να καταφέρει καλύτερη κατανομή??
Πλακίτσα κάνω corsair.Μπροστινή κίνηση θα έχει με τον V6??
Στην Ευρώπη για την πιο δυνατή έκδοση του μιλούσανε για turbo μοτέρ.Ξέρει κανείς τπτα παραπάνω?? -
Παντως μπραβο στην TOYOTA.
-
-
Ο χρήστης GrMikeD έγραψε:
Εώς τώρα έχω κάνει 300,000 Km και είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος!
Καλορίζικη Mike!!!
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο με πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
-
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=291&page_id=5929
όταν μιλούσα για το 2,2 D4D κάποιοι με δούλευαν...
-
Πετρέλαιο και σπορ οδήγηση δεν είναι και οτι καλύτερο. Δυναμη υπάρχει, σπόρ δεν είναι
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πετρέλαιο και σπορ οδήγηση δεν είναι και οτι καλύτερο. Δυναμη υπάρχει, σπόρ δεν είναιΤα καθίσματα πάντως είναι
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=291&page_id=5929όταν μιλούσα για το 2,2 D4D κάποιοι με δούλευαν...
και συνεχιζουμε να σε δουλευουμε...
-
Επειδή ψάχνει φίλος γι αυτή την αηδία (auris), το 1400 μπορεί να πάρει τα πόδια του;
Προσπαθώ να τον μεταπείσω, αλλά δεν ακούει. Έτσι κι αλλιώς, ένα μεταφορικό κουτί θέλει, δεν έχει καμία σχέση με την οδήγηση. -
Ακόμα και με 5 άτομα μέσα εγώ ως επιβάτης δεν ένοιωσα ότι σέρνεται. Έδειχνε να μην πιέζεται, τράβαγε από χαμηλά και γενικά δε σου έδινε την εντύπωση ότι είναι 1400άρι.
-
Εμένα πάντως για 1400αρι μου φάνηκε Αφού το θέλει για να μεταφέρεται μια χαρά θα κάνει την δουλεία του, πάντως υπάρχουν και καλύτερα μεταφορικά κουτιά στην κατηγορία
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εμένα πάντως για 1400αρι μου φάνηκε Αφού το θέλει για να μεταφέρεται μια χαρά θα κάνει την δουλεία του, πάντως υπάρχουν και καλύτερα μεταφορικά κουτιά στην κατηγορίαΠαίζει οικονομικός περιορισμός. Το φόκους που χει και προσφορές δεν του αρέσει. Ούτε λεόν, c4. Για Γκράντε Τούρμπο, 207 1600 κλπ ούτε λόγος.
Πώς γίνεται να χεις λίγα χρήματα και να θες αουρις.
-
Ceed ρε Χάρη;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πώς γίνεται να χεις λίγα χρήματα και να θες αουρις.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ceed ρε Χάρη;Θα του πω ρε συ, αλλά είναι άσχετος/προκατειλλημένος και όλα τα σχετικά.
-
Πες του τπτ για 7 χρόνια εγγύηση κτλ...
Εδώ βέβαια θα έρθει ο κακεντρεχής γαλλόφιλος και θα σου πει ότι το γεγονός ότι δίνουν 7 χρόνια έναντι 2 π.χ. είναι γιατί τα χρειάζονται.
-
δε μπορω να φανταστω πλην ceed τι μπορει να δει καποιος που θελει auris...
καλοριζικο πεστου!
-
Ξεθάψιμο του θέματος....
Η Toyota ανακοινώνει την πλαισίωση του Auris με τους νέους κινητήρες. Ο 1.6 είναι ο γνωστός κινητήρας που θα εμφανιστεί και στο Avensis με τα 132 άλογα.
Το μεγάλο (και φορολογικά νέο) είναι ο νέος 1.33 (δηλαδή 9 φορολογήσιμοι ίπποι και μείον 100 ευρώ στα τέλη κυκλοφορίας) με 101 άλογα από 97 και σε συνδυασμό με 6άρι κιβώτιο όπως αναφέρεται και στο τεύχος του Autobild. Πλέον αυτού ο νέος κινητήρας ζυγίζει και 14 κιλά λιγότερο. Στις μετρήσεις πέφτει στα 135 gr CO2.
Άφιξη εντός των δύο πρώτων μηνών του 2009. Αυτό που απομένει να δούμε τον συγκεκριμένο κινητήρα και στο Yaris (όπως και στο Iq).
Toyota Corolla (4d) & Auris (5d) 2007