-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε, άρα τι να πειράξει τον κορσαιρ;Αυτον ποτε θα τον κανει καποιος ban ρε πουστη μου...
Κουκ, κρουση... δωστε μια τιμη για ban να το τακτοποιησουμε το ζητημα....
-
Μα δεν είπα κάτι κακό.
-
Αν βρώ χρόνο σήμερα θα περάσω απο την Τογιότα της Πάτρας να δώ απο κοντά το Auris...
Παίζει να το έχουν test drive???
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Αν βρώ χρόνο σήμερα θα περάσω απο την Τογιότα της Πάτρας να δώ απο κοντά το Auris...Παίζει να το έχουν test drive???
εσύ θα μας πεις!
-
Αν καποιος εχει μεινει ευχαριστημενος απο μια αντιπροσωποια δεν ειναι κακο να το λεει νομιζω.
Τωρα αν ειναι καποιος μεσα απο την αντιπροσωποια αυτη δεν νομιζω τουλαχιστον το ονομα του δεν μου λεει κατι( μιλησα μαζι του με pm).
Και πιστευω οτι την ξερω αρκετα καλα την αντιπροσωποια αυτη οπως και αυτη εμενα.
-
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
Αν καποιος εχει μεινει ευχαριστημενος απο μια αντιπροσωποια δεν ειναι κακο να το λεει νομιζω.Τωρα αν ειναι καποιος μεσα απο την αντιπροσωποια αυτη δεν νομιζω τουλαχιστον το ονομα του δεν μου λεει κατι( μιλησα μαζι του με pm).
Και πιστευω οτι την ξερω αρκετα καλα την αντιπροσωποια αυτη οπως και αυτη εμενα.
δεν λέμε να μην την αναφέρει....αλλά ΟΧΙ συνέχεια!
-
συμφωνω
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Αν βρώ χρόνο σήμερα θα περάσω απο την Τογιότα της Πάτρας να δώ απο κοντά το Auris...Παίζει να το έχουν test drive???
Η Λειβαδιά σου πέφτει μακριά; έχει κι ωραία διαδρομή από κει
-
Μόλις ρώτησα έναν αντιπρόσωπο για το ESP για το νέο corolla. Τιμή 1000 euro και αναμονή... μπορεί και 5μηνο!
-
Ο χρήστης GrMikeD έγραψε:
Μόλις ρώτησα έναν αντιπρόσωπο για το ESP για το νέο corolla. Τιμή 1000 euro και αναμονή... μπορεί και 5μηνο!Το θέμα είναι ότι δεν το βάζει κανείς μικρομεσαίος στάνταρ γι αυτό και συμβαίνει αυτό(ως προς την αναμονή).Αντίθετα στους μεσαίους απ' τη στιγμή που το έβαλε το Passat όλο και περισσότεροι το συμπεριλαμβάνουν στον στάνταρ εξοπλισμό.
-
Ο χρήστης GrMikeD έγραψε:
Μόλις ρώτησα έναν αντιπρόσωπο για το ESP για το νέο corolla. Τιμή 1000 euro και αναμονή... μπορεί και 5μηνο!η τιμη ειναι μαζι με φωτα xenon.
αν σου πει το αντιθετο ειναι ψευτης.
-
τις τελευταιες μερες εχουν κυκλοφορησει πολλα test drive παντως εχω δει αρκετα.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Μόλις ρώτησα έναν αντιπρόσωπο για το ESP για το νέο corolla. Τιμή 1000 euro και αναμονή... μπορεί και 5μηνο!
η τιμη ειναι μαζι με φωτα xenon.
αν σου πει το αντιθετο ειναι ψευτης.
Συγκεκριμένα, πήρα τηλέφωνο και μίλησα με μια κοπέλα που για την τιμή του ESP δεν ήξερε και ρώτησε άλλον. Οπότε, πιθανώς να ισχύει αυτό που λές γιατί δεν φάνηκε να ξέρει πολλές λεπτομέρειες...
Btw, δεν με χαλάει το 5μηνο, γιατί θα μπώ τον Μάιο στρατό και απλά θα το παραγείλω 5-6 μήνες πριν βγώ
-
το θεμα ειναι οτι οι παραγγελειες που γινονται τωρα, ερχονται ολες απο ιαπωνια...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το θεμα ειναι οτι οι παραγγελειες που γινονται τωρα, ερχονται ολες απο ιαπωνια...ωχ φαντάζομαι τι αναμονή θα έχουν...
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Ξέρει κανείς αν τα ηλεκτρονικά βοηθήματα (ESP..ή μάλλον VSC όπως το λένε οι Ιάπωνες, και το TCS) της Corolla είναι απενεργοποιήσιμα;Απο ότι ξέρω είναι επιπλέον τιμή, αλλά πρέπει να γίνει ειδική παραγγελία και αργεί πολύ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν βρώ χρόνο σήμερα θα περάσω απο την Τογιότα της Πάτρας να δώ απο κοντά το Auris...
Παίζει να το έχουν test drive???
εσύ θα μας πεις!
Είμαι και ειδικός επι του ημιάκαμπτου...
-
Οι custom παραγγελειες ειναι maximum 3 μηνες... πολυ καλα θα ελεγα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Οι custom παραγγελειες ειναι maximum 3 μηνες... πολυ καλα θα ελεγα.Μόνο καλά; Εξαιρετικά θα έλεγα!
Για ρώτα και μένα που παρήγγειλα civic
-
Ο χρήστης nikox έγραψε:
Οι custom παραγγελειες ειναι maximum 3 μηνες... πολυ καλα θα ελεγα.
Μόνο καλά; Εξαιρετικά θα έλεγα!
Για ρώτα και μένα που παρήγγειλα civic
καλά, σε σχέση με το σιβίκ, όλα εξαιρετικά φαίνονται (πλήν Ferrari)
Toyota Corolla (4d) & Auris (5d) 2007