-
Παρά τα εκτεταμένα επεισόδια οι κάποιοι... τολμηροί παίκτες -και από τις δύο ομάδες- βγήκαν στο παρκέ για μερικά σουτάκια. Αυτός, όμως, που μάλλον το μετάνιωσε ήταν ο Μανώλης Παπαμακάριος, ο οποίος δέχθηκε μια φωτοβολίδα, χωρίς, ωστόσο, ευτυχώς να τραυματιστεί.
*** Νέα επεισόδια σημειώθηκαν και μετά το τέλος του ντέρμπι. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποχωρούσαν με τους συρμούς του ΗΣΑΠ και οπαδοί του Ολυμπιακού που ήταν κρυμμένοι, πετούσαν πέτρες στα τζάμια των συρμών.*** Στις 6.15μ.μ., όταν και η κατάσταση χαρακτηρίστηκε σχετικά ήρεμη, οι δύο ομάδες πάτησαν παρκέ και ξεκίνησαν να προθερμένονται.
*** Στις εξέδρες βρίσκονται για να παρακολουθήσουν το ματς αρκετά μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, ανάμεσά τους οι Γεωργάτος, Κυριάκος, Γιάννου και Μαυρογενίδης.
*** Επίσης, στο κλειστό βρέθηκαν και δύο παλιές δόξες του μπασκετικού Ολυμπιακού, οι Παναγιώτης Φασούλας και Αργύρης Καμπούρης.
*** Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έφτασαν με καθυστέρηση στο ΣΕΦ, λόγω της επίθεσης που έγινε σε συρμό του ΗΣΑΠ, αλλά και του τηλεφωνήματος περί βόμβας σε ένα από τα βαγόνια. Η αποστολή των «πρασίνων», πάντως, έφτασε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας χωρίς καθυστέρηση, αλλά και... παρατράγουδα. Δεν μπορεί, άλλωστε, κανείς να ξεχάσει τα όσα είχαν γίνει την σεζόν 2001-2002, όταν το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδος είχε δεχθεί επίθεση με πέτρες στην Συγγρού και πολλοί παίκτες είχαν τραυματιστεί από τα θραύσματα των σπασμένων τζαμιών. Την ώρα που αφίχθησαν (στις 5.15μ.μ.) δεν υπήρχε πολύς κόσμος στο κλειστό. Ωστόσο, οι λίγοι οπαδοί του Ολυμπιακού που ήταν εκεί από νωρίς, τους... υποδέχθηκαν με ανάρμοστες χειρονομίες και συνθήματα, χωρίς, πάντως, η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου.
*** Ένταση δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια του ημιχρόνου στον χώρο των επισήμων και στο φουαγιέ του ΣΕΦ, ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και δυνάμεις της αστυνομίας.
*** Ο δημοσιογράφος του «πρωταθλητή», Νίκος Βαρλάς, τραυματίστηκε στο φρύδι, όταν οι οπαδοί εκσφενδόνισαν αντικείμενα στα δημοσιογραφικά θεωρία, τα οποία εκκενώθηκαν!
*** Στο 26ο λεπτό οι οπαδοί των ομάδων αντάλλαξαν φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα και προκάλεσαν την επέμβαση των ΜΑΤ. Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική, αλλά το ματς συνεχίζεται.
*** Αντικείμενα πέφτουν και στον αγωνιστικό χώρο. 'Διέκοψέ το, να πάμε να φύγουμε...', προέτρεψε τον Λάζαρο Βορεάδη ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Αλβέρτης.
*** 'Μπείτε μέσα', φώναξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στους αντίστοιχους του Ολυμπιακού και δύο τους πήραν στα σοβαρά! Δύο -τρόπος του λέγειν- φίλοι των ερυθρολεύκων εισέβαλαν στο παρκέ, αλλά απομακρύνθηκαν άμεσα από την ομάδα περιφρούρησης του γηπέδου.
*** Με κράνη παρακολούθησαν αρκετοί δημοσιογράφοι την αναμέτρηση! Όχι δεν είχαν πάει στο ΣΕΦ με τον πολεμικό τους εξοπλισμό, απλά κάποιοι ήταν τυχεροί γιατί οδηγούσαν μηχανάκια!
*** Στο διάδρομο ανάμεσα στα δημοσιογραφικά θεωρεία και το φουαγέ του ΣΕΦ, υπάρχουν παντού σταγόνες αίμα, δείγμα των όσων έλαβαβ χώρα πριν και κατά τη διάρκεια του ματς.
*** Εξω από το γήπεδο επικρατεί μια... πολεμική εικόνα, με πολλά σπασμένα και πεταμένα αντικείμενα.
*** Πολλά είναι τα σπαμένα καθίσματα στο ΣΕΦ, όπως φάνηκε μετά την αποχώρηση των οπαδών των δύο ομάδων.
*** Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην γ' περίοδο του ντέρμπι, οι δημοσιογράφοι αποχώρησαν από τις θέσεις τους. Οι μόνοι που παρέμειναν, ήταν οι δύο για την τηλεοτπική μετάδοση (που είχαν μια καρέκλα μπροστά τους για να προστατεύονται) κι ένας για το ραδιόφωνο, που έκανε περιγραφή φορώντας κράνος!
*** Από τον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν πως οι οπαδοί του προχώρησαν σε επεισόδια επειδή προκλήθηκαν από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που κατέβασαν ένα πανό των 'πράσινων' πριν αρχίσει ο αγώνας.
*** Στον Ολυμπιακό διαμαρτύρονται για το ότι το φύλλο αγώνα 'καίει' αυτούς, αν κι όπως υποστηρίζουν οι ερυθρόλευκοι, τα περισσότερα επεισόδια προήλθαν από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.
Αναλογο ειναι και το ρεπορταζ του sportfm.gr
Στα του παιχνιδιου τωρα ο Παναθηναϊκος σαρωσε τον Ολυμπιακο δειχνοντας το αυτονοητο οτι δηλαδη εχει μεγαλη αποσταση απο ολες τις αλλες ομαδες....
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ....ΕΛΕΟΣ......
Αλλα με δηλωσεις του στυλ 'Αυτους τους οπαδους εχουμε αυτους θελουμε' δεν παει κανενας μπροστα.....
Αντι να κανουμε ενα βημα μπροστα,κανουμε πολλα βηματα πισω....
Ας προσεχαμε.......
-
Πολύ όμορφα......
Σιγά μην μας έκαναν ανθρώπους οι νίκες και τα τρόπαια.....Για μένα ΔΕΝ θέλουν να βάλουν τάξη σε όλο αυτό το χάος......πως να πας στο γήπεδο.
Σε κάποιο παιγνίδι με το ΑΕΚάκι θα παω,στο όμορφο στάδιο του Γαλατσίου και με μικρή ομάδα......
-
Μολις τωρα διαβασα σε μια εφημεριδα οτι βρεθηκε(απο την αστυνομια??) βομβα πανω σε ανηλικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΥΣΤ ΡΕ.
-
Nα απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών μια για πάντα
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Πολύ όμορφα......
Σιγά μην μας έκαναν ανθρώπους οι νίκες και τα τρόπαια.....Για μένα ΔΕΝ θέλουν να βάλουν τάξη σε όλο αυτό το χάος......πως να πας στο γήπεδο.
Σε κάποιο παιγνίδι με το ΑΕΚάκι θα παω,στο όμορφο στάδιο του Γαλατσίου και με μικρή ομάδα......
Και μετά λέμε να ασχοληθούμε με το μπάσκετ................... άντε να σαι αθλητής και να θες να παίξεις για το θέαμα και για τον χαβαλέ και να σου βρίζουν την μάνα, να σε λένε ντι ντι και άλλα ωραία να σου πετάνε ότι βρούν κλπ....
γουστάρω τον Καντονά που έχει ανέβει στην κερκίδα η δικαίωση του αθλητή!!!!!
Όπως και στο ματς με την Γεωργία που η κερκίδα γιούχαρε το 10 συνέχεια ο οποίος τι έκανε ο κακαμοίρης????? ζήτησε την μπάλα για να παίξει το παιχνίδι του και την κράταγε το κωλόπαιδο για τις μπάλες και του έλεγε πάρε την άλλη!!!!!! -
Για μισο λεπτο γιατι βλέποντας ολους αυτους τους καφρους που αλωνιζουν χανουμε κ μια ακομη πολλη σημαντικη παραμετρο της κοινωνιας μας. Την ασχετοσυνη και πολλες φορες την επικινδυνοτητα των σωματων 'ασφαλειας'.
Εχοντας παει σε πολλα γηπεδα σε ολη την Ελλαδα και εχοντας την ατυχια να ειμαι στο Καραϊσκακη χτες με παρεα μου ωστε να δουμε το ματς στην καφετερια του γηπεδου, εχω να τονισω ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που εγιναν και απο τους αστυνομικους. Ειμαι ο πρωτος που θελω οι αστυνομικοι να ειναι σφιχτοι και να μην αφηνουν κανεναν καφρο σε χλωρο κλαρι αλλα πολλες φορες ειναι πιο καφροι απο τους καφρους...Αυτα τα ομαδικα ντου των ΜΑΤ που τρεχουν και χτυπανε οποιον δουν μπροστα τους ριχνοντας κατω καρεκλες και τραπεζια και βγαζοντας κραυγες 'πισω ρε πουσ...ες μη σας γαμ..ω' ειναι τουλαχιστον πρωτογονα και απορω που αυτοι οι ανθρωποι υποτιθεται οτι εχουν τελειωσει και καποια σχολη.
Και εστω οτι εισαι ενστολος και εχεις μπροστα σου τον σουπερ αληταρα... Αν του ριξεις μια δυο στο σωμα με το γκλοπ τι παραπανω μπορει να κανει ο αλλος? Δεν θα σταματησει απο τον πονο?
Γιατι λοιπον καλεσαμε τουλαχιστον 10 ασθενοφορα για ανθρωπους (αληταραδες ή οχι δεν με ενδιαφερει αυτη τη στιγμη) που ειχαν ανοιξει τα κεφαλια τους και ηταν ημιλυποθημοι με τοσο αιμα που χανανε??? Για να συνετιστει πρεπει να τον σκοτωσεις?
Το ανθρωποειδες που χτυπουσε ανελεητα εναν πεσμενο και οταν τον βριζανε μεσα απο την τζαμαρια της καφετεριας για να σταματησει αρχισε να κλωτσαει με μανια την τζαμαρια πληρωνεται απο εμας για την προστασια μας?
Εγω που ειχα παει για να δω απλως το ματς και οταν εγιναν τα επεισοδια εμεινα κλεισμενος στην καφετερια γιατι ημουν υποχρεωμενος να δεχτω το δακρυγονο που εριξε καποιος ηλιθιος στο μυαλο αστυνομικος στην εισοδο κλειστου χωρου και κοντεψαμε να τυφλωθουμε ολοι εκει μεσα?Αντιθετα, σε αλλες περιπτωσεις οπως περσινου αγωνα πολο που δεν ηταν ΜΑΤ αλλα απλοι αστυνομικοι, καφροι σπαγαν το κολυμβητηριο και χτυπαγαν οποιον εβρισκαν μπροστα τους για να μπουν ενω η απαθεια ξεχυλιζε απο τα 'οργανα' που μας ελεγαν 'σιγα μη κατσουμε να σκοτωθουμε εδω'. Δηλαδη πρεπει να ειναι ή του υψους ή του βαθους. Μια νορμαλ φυσιολογικη κατασταση (που εχω συναντησει πολλες φορες απο επαρχιωτικες αστυνομικες δυναμεις αλλα ποτε στην Αθηνα) δεν μπορει να υπαρξει?
Δυστυχως μαζι με τους αλητες των γηπεδων κατατασσονται και μερικοι αλλοι που ειναι ενστολοι, μονο που οι δευτεροι ειναι πολυ πιο επικινδυνοι γιατι εχουν και δυναμη στα χερια τους.
Ντροπη σε αυτους που αφηνουν να εισαγονται σε σχολες τοσο μεγαλης σημασιας μισανθρωποι που βγαζουν τα απωθημενα τους για τη δασκαλα που τους χτυπαγε μικρους ή για τη γειτονισσα που τους εριξε χυλοπιτα και απαθή ανθρωπακια που το μονο που ζητουν ειναι τον τιτλο του δημοσιου υπαλληλου μα τα ευεργετηματα του και μετα υπνον βαθη.Θελουμε σωματα ασφαλειας και οχι ανασφαλειας, ειναι τοσο δυσκολο???
Συγγνωμη για την τυχον επιθετικοτητα και το μεγαλο μεγεθος του post, αλλα ειναι μερικα πραγματα που συσσωρευονται και με καποια αφορμη ερχεται η εκρηξη, πιστευω σε ολους θα εχει συμβει.
-
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
Nα απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών μια για πάνταΜέγα λάθος!!!
Να απαγορευτεί η μετακίνηση των ΚΑΦΡΩΝ οπαδών να λες! Επαναλαμβάνω: οι ομάδες και η αστυνομία (η ποιά??? τέλοσπάντων...) ΞΕΡΟΥΝ ποιοι είναι, και αν δεν ξέρουν, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μέγα λάθος!!!
Να απαγορευτεί η μετακίνηση των ΚΑΦΡΩΝ οπαδών να λες! Επαναλαμβάνω: οι ομάδες και η αστυνομία (η ποιά??? τέλοσπάντων...) ΞΕΡΟΥΝ ποιοι είναι, και αν δεν ξέρουν, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ!Πάντα θα βγαίνουν καινούργιοι κάφροι . Επιμένω το σωστό είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ.
-
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
Μέγα λάθος!!!
Να απαγορευτεί η μετακίνηση των ΚΑΦΡΩΝ οπαδών να λες! Επαναλαμβάνω: οι ομάδες και η αστυνομία (η ποιά??? τέλοσπάντων...) ΞΕΡΟΥΝ ποιοι είναι, και αν δεν ξέρουν, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ!Πάντα θα βγαίνουν καινούργιοι κάφροι . Επιμένω το σωστό είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ.
Θα ειναι καταστροφικο για οποιοδηποτε αθλημα να συμβει κατι τετοιο......
Καλυτερα να σταματησει καθε μορφη αθλητισμου παρα να μην μπορεις να πας σε ενα γηπεδο για να δεις και να φωναξεις για την ομαδα σου....
-
Το ξαναλέω... και δε λέω και τίποτα καινούργιο...
Οταν αυτοί που συμμετέχουν στα επεισόδια αρχίσουν να τρώνε ΑΥΣΤΗΡΕΣ ποινες μή εξαγοράσιμες και χωρίς αναστολή να δεις για πότε σφίγγουν οι απαυτοί.
Αλλα και για να μην χρειαστεί να κατασκευαστούν νόμοι τερατα που ενδεχομένως να είναι αντισυνταγματικοί ή δεν ξέρω και γω τι άλλο, μπορούν οι ΠΑΕ/ΚΑΕ να βάλουν οι ίδιες σε μαύρη λίστα τους σεσημμασμένους 'οπαδούς'. Κάποια στιγμή κι αυτοί θα πρέπει να επιλέξουν την πελατεία τουςΛύσεις υπάρχουν και μάλιστα έτοιμες από το εξωτερικό
Αλήθεια ο Ντέμης πως τα πάει τελευταία με την Ορίτζιναλ; Συνθηκολόγησε;
-
Αρχιζω απο το τελος:
Αν συνθηκολογησε λεει; Οταν λεγαν μερικοι-μερικοι μη τρωτε παπα, επικοινωνιακο τρυκ ειναι, πεσατε να μας φατε.Απο τις φωτογραφιες εγω παντως δε βλεπω επισοδεια. Μαλλον ειχε αναψει καπου μια φωτια και καποιοι προσπαθουν να τη σβησουν απο μακριά, ενω μετα πεταν τον πυροσβεστηρα σε καποιους να τη σβησουν μονοι τους Γιατι γελαω; Γιατι για γελια ειναι η κατασταση.
Φιλοι μου καλοι, τι ειχα πει μολις πηραμε το Ευρωπαϊκο;Ο χρήστης greo έγραψε:
Eχω την ελπιδα οτι αυτη τη φορα δε θα μαζευτουν οι οπαδοι των ομαδων που θα θελουν τιτλο ΚΑΙ στο μπασκετ, αλλα το μπασκετ θα μαζεψει δικο του κοσμο, ο οποιος θα ειναι πρωτα μπασκετοφιλος και μετα καποιας ομαδας. Αν δε γινει αυτο, γεια σας και θα ειναι οριστικο.Ενταξει, καληνυχτα! Το ειχα ψυλιαστει, απο την Κυριακη που ηρθαν καμια 600 βαζελοι μονο και μονο για μανουρα (γιατι το παιχνιδι ηταν τελειωμενο πριν αρχισει). Τωρα ηρθε και το κερασακι.
Αγωνιστικα τωρα, αναθαρησα πολυ με την εικονα του παιχνιδιου. Λετε να μην ειμαστε τοσο χαλια; Λετε ο Σφέικος και ο Σκορδιλης να ειναι οι νεοι Χατζηβρεττας και Λαζος; Αντε να δουμε!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μέγα λάθος!!!
Θα ειναι καταστροφικο για οποιοδηποτε αθλημα να συμβει κατι τετοιο......
Καλυτερα να σταματησει καθε μορφη αθλητισμου παρα να μην μπορεις να πας σε ενα γηπεδο για να δεις και να φωναξεις για την ομαδα σου....
Έτσι και αλλοιώς και τώρα με αυτά που γίνονται δεν πρόκειται να πας . Τις ζημιές όμως στα γήπεδα τις πληρώνεις και εσύ όπως και εγώ κάτι το οποίο προσωπικά δεν μου αρέσει
-
Eιναι για γελια η αθλητικη δικαιοσυνη και γενικα ολο το συστημα!!!!!!!!!!
Ποινη 2 αγωνιστικων κεκλεισμενων και προστιμο 5500€!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ.......
-
Για απαντηστε μου παναθηναικαρες ποσοι πηγατε στο γηπεδο σημερα με την Αεκ? Γιατι ρε παληκαρια πηγατε μονο 2.000? Εσεις στο σεφ ησασταν 3.500 και μας ριξατε και 30 ποντους. Γιατι ρε παληκαρια δεν πατε να δειτε την ομαδαρα σας στο γηπεδο σας? Δεν θελετε να τους αποθεωσετε?
Θα σας πω εγω γιατι δεν πηγατε. Γιατι ειστε λιγοι.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Για απαντηστε μου παναθηναικαρες ποσοι πηγατε στο γηπεδο σημερα με την Αεκ? Γιατι ρε παληκαρια πηγατε μονο 2.000? Εσεις στο σεφ ησασταν 3.500 και μας ριξατε και 30 ποντους. Γιατι ρε παληκαρια δεν πατε να δειτε την ομαδαρα σας στο γηπεδο σας? Δεν θελετε να τους αποθεωσετε?
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.Έλα να το συζητήσουμε μετά τον πρώτο αγώνα της ομάδας σου (με φιλάθλους)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.Έλα να το συζητήσουμε μετά τον πρώτο αγώνα της ομάδας σου (με φιλάθλους)
Με συγχωρεις που στο λεω αλλα στο φιλικο με τον Πανελληνιο ημασταν 5.000. Ακομα και μετα την 30αρα και την 2η συνεχομενη ξεφτιλα απο τον Παο θα παμε στο γηπεδο ,γιατι φιλε μου εμεις αγαπαμε τον Ολυμπιακο. Δεν ειμαστε αντιπαναθηναικοι αντιαεκτζηδες. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. Εχουμε παρει c.l σε πολο ,στο basket ευρολιγκα,στο βολευ 2 φορες κυπελουχων και συμμετοχες σε τελικους c.l κ.τ.λ. Στο στιβο τα ιδια,στην κολυμβηση τα ιδια,ακομα και στα ιστιοφορα εχουμε παρει χρυσα μεταλια. ΜΟΝΟ το ποδοσφαιρο εμεινε αλλα δεν αργει η ωρα της διακρισης και εκει.
Γι'αυτο ειμαστε ο μεγαλυτερος συλλογος στον κοσμο. -
Με συγχωρεις που στο λεω αλλα στο φιλικο με τον Πανελληνιο ημασταν 5.000. Ακομα και μετα την 30αρα και την 2η συνεχομενη ξεφτιλα απο τον Παο θα παμε στο γηπεδο ,γιατι φιλε μου εμεις αγαπαμε τον Ολυμπιακο. Δεν ειμαστε αντιπαναθηναικοι αντιαεκτζηδες. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. Εχουμε παρει c.l σε πολο ,στο basket ευρολιγκα,στο βολευ 2 φορες κυπελουχων και συμμετοχες σε τελικους c.l κ.τ.λ. Στο στιβο τα ιδια,στην κολυμβηση τα ιδια,ακομα και στα ιστιοφορα εχουμε παρει χρυσα μεταλια. ΜΟΝΟ το ποδοσφαιρο εμεινε αλλα δεν αργει η ωρα της διακρισης και εκει.
Γι'αυτο ειμαστε ο μεγαλυτερος συλλογος στον κοσμο.Δεν στα χουνε πει καλά, ο μεγαλύτερος σύλλογος στον γαλαξία είστε..
Κια ξαναλέω, έλα να το συζητήσουμε μετά το πρώτο εντός έδρας ματς της ομάδας (?) σου.. Προς το παρόν βολέψου με την 30άρα..
-
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.το ΣΕΞ ήταν σίγουρο και θα χε ενδιαφέρον
-
Η μαύρη (για τους βάζελους κυρίως) αλήθεια είναι ότι όποιος κερδίζει τον γαύρο στην Ελλάδα αισθάνεται κυρίαρχος του σύμπαντος, ενώ όποιος κερδίζει τους άλλους απλώς βαράει παλαμάκια και κοιτάει αν κάποιος αλλόθρησκος κέρδισε τον γαύρο για να χαρεί τριπλά.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η μαύρη (για τους βάζελους κυρίως) αλήθεια είναι ότι όποιος κερδίζει τον γαύρο στην Ελλάδα αισθάνεται κυρίαρχος του σύμπαντος, ενώ όποιος κερδίζει τους άλλους απλώς βαράει παλαμάκια και κοιτάει αν κάποιος αλλόθρησκος κέρδισε τον γαύρο για να χαρεί τριπλά.στο μπάσκετ δεν είναι ανάγκη... το θέμα είναι ποιος ΔΕΝ νικάει το γαύρο
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........