-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σορρυ Krusenstern δεν εννοω να φανω αγενης, αλλα τετοια πραγματα μου ακουγοντε τουλαχιστον...αστεια for lack of a better word.
Σας φαίνονται αστεία (ok, for lack of a more appropriate word) αυτά που γράφω? Διαφωνείτε? Συμφωνείτε? Τι? Φοβάμαι πως δεν κατάλαβα.
Για το δευτερο διαφωνω τοσο πολυ που δεν μπορω να το παρω καν ως σοβαρο.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Σορρυ Krusenstern δεν εννοω να φανω αγενης, αλλα τετοια πραγματα μου ακουγοντε τουλαχιστον...αστεια for lack of a better word.
Σας φαίνονται αστεία (ok, for lack of a more appropriate word) αυτά που γράφω? Διαφωνείτε? Συμφωνείτε? Τι? Φοβάμαι πως δεν κατάλαβα.
Δηλαδή διαφωνείτε ότι οι συνέπειες από τη ζημιά που έχουμε κάνει στο περιβάλλον είναι κάτι το μακροπρόθεσμο?
-
Μού έρχονται καί κάτι flash-back αυτή τη στιγμή ρε παιδιά,άλλο πράμα.
ΑΑΑΑΑΑχχχχχχ!!!!
Οι παλιές καλές εποχές!!!! -
Δηλαδή διαφωνείτε ότι οι συνέπειες από τη ζημιά που έχουμε κάνει στο περιβάλλον είναι κάτι το μακροπρόθεσμο?Eδω διαφωνουσαν οι Αμερικανοι μεχρι πριν λιγα χρονια για τις βλαβερες συνεπειες του καπνισματος (Philip Morris) του DDT του μολυβδου στη βενζινη(Dupont) και τωρα διαφωνουν στα μεταλλαγμενα (Μonsanto)....
Δε θα διαφωνησουν για τις κλιματικες αλλαγες αφου το ιδιο κανουν και οι 7 Αδελφες??
Οσο για το μακροπροθεσμο αν αναλογιστει κανεις οτι τα τελευταια 150 χρονια που αναπτυσσεται η βιομηχανια ρυπαινοντας νομιζω οτι οι συνεπειες εχουν ηδη αρχισει να φαινονται και οτι μαλλον δεν εχουμε δει τιποτα ακομα....
-
Παίδες,τά έχουμε ξαναπεί παλιώτερα αλλά θα τα ξαναπούμε άλλη μία φορά.
Τό κλίμα τού πλανήτη αλλάζει στά σίγουρα.
Τό κλίμα τού πλανήτη έχει αλλάξει εκατοντάδες φορές από τή στιγμή πού πάνω του εμφανίστηκε η ατμόσφαιρα μέχρι σήμερα.
Περιόδοι ξηρασίας (διάρκειας χιλιάδων ετών) διαδέχονται περιόδους βροχοπτώσεων (χιονοπτώσεων-παγετώνων) εδώ καί πάρα-πάρα πολλά χρόνια.
Τό κλίμα τού πλανήτη,ούτως ή άλλως θα άλλαζε σέ θερμότερο/υγρότερο,μέ ή χωρίς τήν ανθρώπινη παρέμβαση.
Απλά μέ τούς ρύπους πού εκλύονται στήν ατμόσφαιρα τό φαινόμενο επισπεύδεται κατα κάποια χρόνια.
Ο πλανήτης μας είναι ζωντανός.Κινείται καί αναπνέει.Αλλάζει περιοδικά τούς μαγνητικούς τού πόλους,ακόμα καί τή γωνία τού άξονα περιστροφής του.
Εμείς είμαστε μικρά παράσιτα,πού απλά τού δημιουργούν φαγούρα.(γιά τήν ώρα τουλάχιστον)
-
Αλλο ειναι οι αλλαγες απο φυσιολογικα αιτια και αλλο το φαινομενο του θερμοκηπιου και η τρυπα του οζοντος.....
Αν ειναι τοσο απλα οσο τα περιγραφεις γιατι καταργηθηκαν τα CFC(χλωροφθορανθρακες) απο τα σπρε'υ' τα ψυγεια και τα Airconditions αφου μονο απλη φαγουρα προκαλουν στο πλανητη?? -
Δηλαδή διαφωνείτε ότι οι συνέπειες από τη ζημιά που έχουμε κάνει στο περιβάλλον είναι κάτι το μακροπρόθεσμο?
Οχι βεβαια. Διαφωνω για το extend των 'ζημιων' ομως. Οπως ειπες και εσυ πιο πανω, κανεις δεν μπορει να αποδηξει καμια μεγαλη ζημια στο περιβαλλον με 'λογικη σιγουρια'. Και κανεις δεν προκειτε να επενδυσει εκατονταδες δισεκκατομυρια δολλαρια σε καποιες καποιων υποθεσεων της Green Peace και αλλων σουπερ-ακρων αριστερων...'οργανωσεων'.
Τελος, please μην μου μιλας στον πληθυντικο, με κανεις και νιωθω 100 ετων.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μού έρχονται καί κάτι flash-back αυτή τη στιγμή ρε παιδιά,άλλο πράμα.
ΑΑΑΑΑΑχχχχχχ!!!!
Οι παλιές καλές εποχές!!!! -
Σιγα ρε συ μου εγινες και μυγιαγγιχτος οτι σε προσβαλα.
Συμβουλες απο εσενα δεν θα παρω αν μου επιτρεπεις.
Πρεπει να καταλαβετε οτι η συμφωνια του κυοτο δεν ειναι πανακεια. ακουγεται πολυ συγκινητικη και καρδιοβασταχτη αλλα καλυτερα να κοιταξετε τι κανουν αυτοι που την υπεγραψαν. Ποσο βελτιωνουν τις βιομηχανιες τους. Και αν νομιζεις η διευχολογια και η υπογραφη για πολιτικο οφελος θα κανουν τιποτα στο περιβαλον δεν ειναι θεμα συζητησης.
Εστω και να οι υπογραψαντες αμεσως ξοδεψουν τα δισ για να φτειαξουν/μειωσουν τα καυσαερια ξερεις τι σημαινει; Οτι οι εταιριειες αυτες θα ειναι χρεωμενες για το αιωνα τον απαντα και το μονο που θα πετυχουν να απολυσουν υπαλληλους για κατι που ευχομαστε να γινει αλλα δεν προκειται να γινει.
Υπαρχουν πολυ περοσσοτερο απο το να μαζευτουν 50 πολιτικαντηδες με μουσικες και φανφαρες και να αυτοδιαφημιστουν σαν περιβαντολογοι επειδη στην τηλεοραση υπεγραψαν μια συμφωναι καλης θελησης.
Αστεια πραγματα. Ειναι φυσικο να μην το παιρνει κανενας σοβαρα.
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Ναι γιατι βλεπεις η Κατρινα και η Ριτα δεν θα 'γινοντουσαν' εαν οι ΗΠΑ υπεργραφαν το Κυοτο.
Κουνια...
Σιγουρα θα γινοντουσαν
Οπως ειναι σχεδον βεβαιο πως αν συνεχιστει η τακτικη 'Τα αισχρα κερδη πανω απ'ολα' οι Κατρινες και οι Ριτες θα σας επισκεπτονται συχνοτερα και με μεγαλυτερη ενταση....Καλα τι σχεση εχει το ενα με το αλλο. Αισχρα κερδη πανω απο ολα;
τι δηλαση επειδη οι ΗΠΑ δεν υπαεγραψαν την συμφωνια του Κυοτο θα τους στειλουν εξτρα καταιγιδες για να μαθουν.
Μιλαμε για ιστοριες επιστημονιΚης φαντασιας.
Επειδη εμενα δε μου αρεσει ουτε να ειρωνευομαι ουτε να προσβαλλω το 'συνομιλητη' μου να στο κανω λιιιγο πιο λιανα.
Αν οι ΗΠΑ (ως η πρωτη χωρα σε εκπομπες αεριων του θερμοκηπιου)υπογραψουν το προτοκολλο του Κυοτο θα υποχρεωθουν οι εταιριες τους ειτε να επενδυσουν τεραστια ποσα σε αντιρρυπαντικη τεχνολογια ειτε να κλεισουν καποια ρυπογονα εργοστασια που σημαινει και στη μια και στην αλλη περιπτωση μειωση κερδων.
Μη υπογραφοντας ομως το πρωτοκολλο του Κυοτο κερδιζουν μεν οι εταιριες αλλα επιδεινωνεται το φαινομενο του θερμοκηπιου με αποτελεσμα κλιματικες αλλαγες και εμφανιση περισσοτερων ακραιων καιρικων φαινομενων (αλλου καταιγιδες και τυφωνες αλλου ερημοποιηση και ανομβρια).
Πιστευω τωρα να εγινα κατανοητος.
Και αν επιτρεπεις και μια συμβουλη.
Καλο ειναι να τιμαμε το ψωμακι που τρωμε σε οποιαδηδηποτε χωρα του κοσμου.
Δεν ειναι καλο ομως να γινομαστε βασιλικωτεροι του βασιλεως εκθειαζοντας τη χωρα αυτη ακομα και στα τυχον εγκληματα της.Στο χωριο μου λενε ενα μυθο για ενα γυφτο που ενω τον πηγαινανε για βασιλια αυτος ζηταγε ρεικια για καρβουνο θελοντας να δειξουν οτι ο ανθρωπος γινεται γραφικος οταν προσπαθει να αλλαξει αυτο που ειναι και οτι τελικα εισαι αυτο που γεννιεσαι....
Νομιζω ομως οτι η παραγραφος αυτη ειναι off topic και δε συνεχιζω.Φιλικα
Γιωργος -
Αυτο που δεν καταλαβαινουν αυτοι που υποστιριζουν αυτην την θεωρια του 'ω καταστρεψαμε το περιβαλλον και θα πληρωσουμε τις συνεπειες και οι ΗΠΑ πρωτες...', κτλ, κτλ ειναι οτι, επηδει υπαρχουν κλιματολογικες αλλαγες, οπως επισης η αλλαγη της θερμοκρασιες του αερα ή του νερου ή και των δυο, κτλ, δεν σημενει οτι οι αλλαγες αυτες εγιναν, ή θα γινουν, λογω του οτι κατι καναμε εμεις ως ανθρωποι.
Το περιβαλλον αλλαζε και θα αλλαζει σε αυτον τον πλανητη συνεχεια. Οπως και τα παντα αλλαζουν στο διαστημα συνεχως.
Το τρικ ειναι, μπορει κανεις να αποδηξει οτι κατι που κανουν οι ΗΠΑ, ή οι G7 ειναι 100% συνδεδεμενο με καποια συγκεκριμενη αλλαγη του περιβαλοντως? Μην τολμησει καν να φερεις κανεις ερευνα. Για καθε μια ερευνα που συμφωνει με το παραπανω, υπαρχει μια που διαφωνει.
So. Bottom line. We dont know shit. Απλως υποστιριζουν ολοι την πλευρα που ειναι κοντυτερα των πολιτικων των πεπηθησεων (σορρυ για την ορθογραφεια). Και περναει ο καιρος ετσι και μονο οι διαμαχες μενουν, τιποτε δεν αλλαζει.
-
Οχι βεβαια. Διαφωνω για το extend των 'ζημιων' ομως. Οπως ειπες και εσυ πιο πανω, κανεις δεν μπορει να αποδηξει καμια μεγαλη ζημια στο περιβαλλον με 'λογικη σιγουρια'. Και κανεις δεν προκειτε να επενδυσει εκατονταδες δισεκκατομυρια δολλαρια σε καποιες καποιων υποθεσεων της Green Peace και αλλων σουπερ-ακρων αριστερων...'οργανωσεων'.
Επί της ουσίας λοιπόν, τι είναι αυτό που βρίσκετε ως 'μη-σοβαρό' στο ποστ μου? Δεν βλέπω να διαφωνουμε κάπου.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Εστω και να οι υπογραψαντες αμεσως ξοδεψουν τα δισ για να φτειαξουν/μειωσουν τα καυσαερια ξερεις τι σημαινει; Οτι οι εταιριειες αυτες θα ειναι χρεωμενες για το αιωνα τον απαντα και το μονο που θα πετυχουν να απολυσουν υπαλληλους για κατι που ευχομαστε να γινει αλλα δεν προκειται να γινει.Υπαρχουν πολυ περοσσοτερο απο το να μαζευτουν 50 πολιτικαντηδες με μουσικες και φανφαρες και να αυτοδιαφημιστουν σαν περιβαντολογοι επειδη στην τηλεοραση υπεγραψαν μια συμφωναι καλης θελησης.
/bill o'reilly mode ON
Πως μπορουμε να δειξουμε τι καθηκια ειναι οι ΗΠΑμερικανοι? Τι εχουν περιοσσοτερου απο ολους? Βιομηχανια. Πως μπορουμε να τους στριμωξουμε? Βγαλε ενα κωδικο οτι λεει οτι μολυνουν το περιβαλλον και κανε τον κωδικο χρηματοοικονομικα αδυνατο να συμμoρφωθουν. Σιγουρα δεν θα τον υπογραψουν. Ειδικα ο Μπους και οι του Λευκου. Και τι? Τωρα φενονται ως διαολοι στα ματια των 'περιβαντολο-αγαπητων'. Δηλ. του 85% του πλανητη.
Καθηκια ΗΠΑμερικανοι.
Βρε αιντε κατεβα απο την κουνια τουλαχιστον για ενα λεπτο. 24Χ7 δεν βαριεσαι πια?
-
Επί της ουσίας λοιπόν, τι είναι αυτό που βρίσκετε ως 'μη-σοβαρό' στο ποστ μου? Δεν βλέπω να διαφωνουμε κάπου.
Βρε θα σταματησεις με τον πληθυντικο?
Εαν συμφωνουμε τοτε τοσο καλυτερα.
-
Καλα πρεπει να αστειευσαι. Καθε φορα που ερχομαι στην Ελλαδα. Βρομαω τσιγαριλα. Ολοι ντουμανιαζουν σαν τρελλοι παντου και αν τολμησει κανει να πει κατι κοντευουν να μας φανε.
Ελα στον κατ' εσε 'δαιμονα' την Αμερικη που δεν κανει ποτε τιποτα καλο να δεις που και ποιος καπνιζει. Πιο αλλο κρατος εχει τοσο προστατευτικο νομο για τα που καπνιζει κανεις.
Μας μπαφιασατε με τις σαχλαμαρες οτι ταχατε εσεις ανακαλυψατε το ποσο κακο ειναι το τσιγαρο και εσεις οι ιδιοι εισαστε που οχι μονο δεν προστατευετε τους μη καπνιστες αλλα ουτε καν πολυ πιστευετε στο καπνισμα απο δευτερο χερι κτλ κτλ. Σαν να μην ειχα διαβασει τα αλλα ποστ.
Και μετα μου βγαινετε προστατες του περιβαλοντος και ολα αυτα τα ασχετα. Που το καθε δευτερο αυτοκινητο στην Ελλαδα παραγει οσο μια ντουζινα μοντερνα αυτοκινητα.
Νικος
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Eδω διαφωνουσαν οι Αμερικανοι μεχρι πριν λιγα χρονια για τις βλαβερες συνεπειες του καπνισματος (Philip Morris) του DDT του μολυβδου στη βενζινη(Dupont) και τωρα διαφωνουν στα μεταλλαγμενα (Μonsanto)....
Δε θα διαφωνησουν για τις κλιματικες αλλαγες αφου το ιδιο κανουν και οι 7 Αδελφες??
Οσο για το μακροπροθεσμο αν αναλογιστει κανεις οτι τα τελευταια 150 χρονια που αναπτυσσεται η βιομηχανια ρυπαινοντας νομιζω οτι οι συνεπειες εχουν ηδη αρχισει να φαινονται και οτι μαλλον δεν εχουμε δει τιποτα ακομα....
-
Καλα πρεπει να αστειευσαι. Καθε φορα που ερχομαι στην Ελλαδα. Βρομαω τσιγαριλα. Ολοι ντουμανιαζουν σαν τρελλοι παντου και αν τολμησει κανει να πει κατι κοντευουν να μας φανε.Ελα στον κατ' εσε 'δαιμονα' την Αμερικη που δεν κανει ποτε τιποτα καλο να δεις που και ποιος καπνιζει. Πιο αλλο κρατος εχει τοσο προστατευτικο νομο για τα που καπνιζει κανεις.
Νίκο, δεν υπάρχει λόγος να πάει το θέμα στο κάπνισμα, υπάρχει ήδη ολόκληρο τόπικ με ΠΟΛΛΕΣ σελίδες και άκρη δεν βγάλαμε, το θυμάσαι. Ας μείνουμε στους τυφώνες εδώ.
-
OHHHHHHHHH GOOOODDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοιτάξτε ποιος ήρθε!
Ελπίζω να ήρθες για να μείνεις.Σιγα ρε...σαν να ειδες το φαντασμα της Οπερας ζωντανο κανεις
Ειμαι εδω, εδω και μερικες μερες, που σερφαρεις?
Ναι ηρθα για να μεινω.
Αφού είσαι η συμπάθεια μου..
Δεν πιστεύω να ξέχασες τις ατέλειωτες συζητήσεις που γίνονταν την εποχή του Αφγανιστάν και του Ιράκ.. -
Καλα πρεπει να αστειευσαι. Καθε φορα που ερχομαι στην Ελλαδα. Βρομαω τσιγαριλα. Ολοι ντουμανιαζουν σαν τρελλοι παντου και αν τολμησει κανει να πει κατι κοντευουν να μας φανε.Ελα στον κατ' εσε 'δαιμονα' την Αμερικη που δεν κανει ποτε τιποτα καλο να δεις που και ποιος καπνιζει. Πιο αλλο κρατος εχει τοσο προστατευτικο νομο για τα που καπνιζει κανεις.
Μας μπαφιασατε με τις σαχλαμαρες οτι ταχατε εσεις ανακαλυψατε το ποσο κακο ειναι το τσιγαρο και εσεις οι ιδιοι εισαστε που οχι μονο δεν προστατευετε τους μη καπνιστες αλλα ουτε καν πολυ πιστευετε στο καπνισμα απο δευτερο χερι κτλ κτλ. Σαν να μην ειχα διαβασει τα αλλα ποστ.
Και μετα μου βγαινετε προστατες του περιβαλοντος και ολα αυτα τα ασχετα. Που το καθε δευτερο αυτοκινητο στην Ελλαδα παραγει οσο μια ντουζινα μοντερνα αυτοκινητα.
Καλα οταν καταπιεις το χαμπουργκερ σου ελα να συζητησουμε....
Δες και κανα δυο ντοκυμαντερ του Μα'ι'κλ Μουρ δες το 'Ινσα'ι'ντερ' και το 'σουπερσα'ι'ζ μι' μπας και καταλαβεις σε ποια χωρα ζεις.
Αν δε καταλαβεις πηγαινε και μια βολτα απο τη Ν.Ορλεανη φαε και κανα δυο μεταλλαγμενα μπας και συνελθεις....
Και οταν σου πει η Μονσαντο η Ντυπον η Εξον και η Φιλιπ Μορις τι σε βλαφτει ελα να μας τα πεις και μας.
Και να σου πω και κατι αλλο για να κλεισω τη συζητηση.??
Μπορεις να βριζεις οσο θελεις και την Ελλαδα και τους Ελληνες....
Απο γενιτσαρους γερμανοτσολιαδες και αμερικανοτσολιαδες ξερουμε....
Εσυ δε ξερεις οτι οσο και να μας βριζεις θα εισαι παντα ο Dirty Greek o WOG και o Geek για τους πατρωνες σου...... -
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ παιδιά! Δεν είναι αμερική vs. all το τόπικ, για τυφώνες και λαίλαπες ξεκίνησε, ας μείνει σε αυτά, PLEASE!
-
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ παιδιά! Δεν είναι αμερική vs. all το τόπικ, για τυφώνες και λαίλαπες ξεκίνησε, ας μείνει σε αυτά, PLEASE!Oσο με αφορα ειμαι απολυτα ψυχραιμος.
Μολις ομως καποιοι στριμωχτουν και η αληθεια τους πονεσει φτυνουν το χαμπουργκερ και πιπιλανε την ιδια παντα καραμελα:
Εσεις στην Ελλαδα και τουτο οι Ελληνες και το αλλο οι απολιτιστοι.
Οσο το βιολι αυτο δε σταματαει τοσο εγω θα τους μπαινω στη μυτη λεγοντας τους αληθειες ...... -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
OHHHHHHHHH GOOOODDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοιτάξτε ποιος ήρθε!
Ελπίζω να ήρθες για να μείνεις.Σιγα ρε...σαν να ειδες το φαντασμα της Οπερας ζωντανο κανεις
Ειμαι εδω, εδω και μερικες μερες, που σερφαρεις?
Ναι ηρθα για να μεινω.
Αφού είσαι η συμπάθεια μου..
Δεν πιστεύω να ξέχασες τις ατέλειωτες συζητήσεις που γίνονταν την εποχή του Αφγανιστάν και του Ιράκ..Ειμαι η συμπάθεια σου? Wow! Thanks. Θα το παρω ως κομπλιμαν αυτο
Ποιες αυτες που μου...εσβησαν?
Περί ΗΠΑ (πάλι) πρώην ΡΙΤΑ [διάσπαση]