-
Δυο πολυ απλες ερωτησεις και οποιος γνωριζει τις απαντησεις ας τις γραψει:
1.Ο Τιμοθυ Μακ Βη τι εθνικοτητας ηταν και ποσο λιγωτερο επικινδυνος αποδειχτηκε για τις ΗΠΑ απο τον Αλ-Ζαρκαου'ι'??
-Ποια τα μετρα που παρθηκαν ωστε να αποτραπει και στο μελλον τετοια παρομοια πραξη οπως η ανατιναξη του ομοσπονδιακου κτιριου στην Οκλαχομα??
2.Ο Μοχαμεντ Ατα και η παρεα του για ποσο καιρο κατοικουσαν στις ΗΠΑ ποιες οι δραστηριοτητες τους πριν πεσουν πανω στους twins??
-Εγιναν οι καταλληλες ενεργειες ωστε να αποτραπει η πραξη του αυτη τη στιγμη που οι μυστικες υπηρεσιες συμμαχικου προς τις ΗΠΑ κρατους (Γερμανιας) ειχαν ενημερωσει για τις εξτρεμιστικες πολιτικες πεποιθησεις του???Αν τα συνδυασει κανεις ολα αυτα ισως βγαλει το συμπερασμα οτι αντι να μιλαμε για τρομοκρατια και τρομοκρατες θα επρεπε να μιλαμε για προβοκατσια και προβοκατορες....
-
ρε παιδια τι προσπαθειτε? ο ανθρωπος εχει σαρδελα παστη αντι για εγκεφαλο..
κλειδωστε το το τιμημενο ή τελος παντων παρατηστε το.. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Φίλε Γαβριήλ, ποια είναι η γνώμη σου για τον George W. Bush?
Θα σου πω την δικη μου αφου μου πεις την δικη σου πρωτα
Τον πάω πολύ! Φαίνεται ωραίος και καλλιεργημένος άνθρωπος, ειλικρινά θα ήθελα μια συζήτηση έστω και 10 λεπτών μαζί του.
Η δική σου γνώμη?
Nice try Krusenstern
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ρε παιδια τι προσπαθειτε? ο ανθρωπος εχει σαρδελα παστη αντι για εγκεφαλο..
κλειδωστε το το τιμημενο ή τελος παντων παρατηστε το..Κι ομως....Δεν πρέπει....Ακουγονται πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις, όλοι μας μαθαίνουμε (κι απο τις δυο 'πλευρές') και νομίζω είναι ιδιαίτερα απολαυστικό το θέμα για οσους το παρακολουθούν.Εχω την αίσθηση μάλιστα οτι είναι παααρα πολλοι αυτοί κι ας μη γράφουν.Μέσα σ' ολα αυτα εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός οτι απ' τους Ελληνοαμερικανούς που συμμετείχανε, μόνο ενας εχει απομείνει προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα....Εχει κι αυτό την αξία του.Γι΄αυτό προτείνω να μη κλειδωθεί το θέμα και να συνεχίσει να υπάρχει μέχρι να ξεθυμάνει μόνο του....
Και κάτι προς τον Γαβριήλ....Ειλικρινά, πρέπει να προσπάθησες παρα πολύ να πείσεις τον εαυτό σου για την ορθότητα των επιχειρημάτων σου (τους).Καλα έκανες βέβαια, δε λέω. 'Αλλωστε απ' οτι εχω αντιληφθεί τα συμφέροντα τα δικά σου απο αυτή τη χώρα είναι πάρα πολλά.Παρόλα αυτά ομως, πίστεψέ με, δεν είναι ικανά να πείσουν κανέναν αλλο.Και με το τελευταίο δεν εννοώ Ελληνα.....Εννοώ κανέναν άνθρωπο εκτος Η.Π.Α._
Υ.Γ. Και κάτι τελευταίο....Είναι πολλές οι σελίδες του θέματος και δε ξέρω αν έχει ερωτηθεί, να με συγχωρείτε....
Ποιά είναι η γνώμη σου για τον σημερινό Πρόεδρο των Η.Π.Α. ?
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απαντηση....
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Μέσα σ' ολα αυτα εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός οτι απ' τους Ελληνοαμερικανούς που συμμετείχανε, μόνο ενας εχει απομείνει προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα....
Κατ'εσέ αδικαιολογητα, ή οτι καν χρειαζοντε δικαιολογηση.
Και κάτι προς τον Γαβριήλ....Ειλικρινά, πρέπει να προσπάθησες παρα πολύ να πείσεις τον εαυτό σου για την ορθότητα των επιχειρημάτων σου (τους).
Δεν προσπαθησα καθολου. Η αληθεια ειναι μια. Οι αντιληψεις της αληθειας ειναι πολλες.
Καλα έκανες βέβαια, δε λέω. 'Αλλωστε απ' οτι εχω αντιληφθεί τα συμφέροντα τα δικά σου απο αυτή τη χώρα είναι πάρα πολλά.
Δεν ειναι μονο θεμα συμφεροντων. Ειναι και θεμα αρχων, κτλ.
Παρόλα αυτά ομως, πίστεψέ με, δεν είναι ικανά να πείσουν κανέναν αλλο.Και με το τελευταίο δεν εννοώ Ελληνα.....Εννοώ κανέναν άνθρωπο εκτος Η.Π.Α._
Δεν μιλαω για αυτα για να πεισω κανενα. Τι θα κερδιζα εαν επειθα ακομη και εναν απο εσας?
Ειμαι εδω για:
- Να διαβαζω τις αντιληψεις των Ελληνοπουλων (διοτι οι περισσοτεροι ειναι μικρης ηλικιας) και
- Να απαντω σε αυτους που εχουν διαθεση να μαθουν απο 'πρωτο χερι' στις περιπτωσεις που εχω απαντησεις και ξερω για κατι.
-
μη κανετε καμια πλακα και κλειδωσετε το θεμα!!!
λυπηθειτε μας, αφηστε να διασκεδασουμε και λιγο!
Συνεχισε Γαβριηλ μη μασας, παλιοκουμμουνια ειναι ολοι αυτοι που σου τη 'λενε'...
Πες μας και αλλα για τον πολεμο κατα της τρομοκρατιας... Ποιος αλλος εχει σειρα, ποσο θα φθασει το πετρελαιο, ποσα ληγμενα πυρηνικα θα ριξετε ακομη???
Πες μας, μη μας αφηνεις σε αγωνια!
-
οκ spartan, spiro κλπ. ας δουμε και'μεις την αληθεια απο αλλη οπτικη γωνια
dear gaby, μιας και εισαι εδω για να παρατηρεις τι λενε οι μικροι ελληνες, δε μας λες κι εσυ ποσων χρονων εισαι?
α, και κατι αλλο..Ποιά είναι η γνώμη σου για τον σημερινό Πρόεδρο των Η.Π.Α. ?
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Τον πάω πολύ! Φαίνεται ωραίος και καλλιεργημένος άνθρωπος, ειλικρινά θα ήθελα μια συζήτηση έστω και 10 λεπτών μαζί του.
Η δική σου γνώμη?
Nice try Krusenstern
Ενα σφηνάκι στον κύριο από μένα...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
dear gaby -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ποιά είναι η γνώμη σου για τον σημερινό Πρόεδρο των Η.Π.Α. ?benjamin franklin (also cited to thomas jefferson)
'people willing to trade their freedom for temporary security deserve neither and will lose both' -
Το πιο αστείο στη μακρά στιχομυθία είναι ότι ο κύριος Γαβριήλ απαντά μόνο σε όσα νομίζει ότι τον συμφέρουν. Μετά από τις ανταπαντήσεις, απαντά σε ακόμα λιγότερα. Σε λίγο δεν θ'απαντάει ούτε όταν τον ρωτάνε σε ποια χώρα μένει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το πιο αστείο στη μακρά στιχομυθία είναι ότι ο κύριος Γαβριήλ απαντά μόνο σε όσα νομίζει ότι τον συμφέρουν. Μετά από τις ανταπαντήσεις, απαντά σε ακόμα λιγότερα. Σε λίγο δεν θ'απαντάει ούτε όταν τον ρωτάνε σε ποια χώρα μένει.παντα ετσι εκανε!
-
αααα leonp.. θα σε μαλωσω!!! η αντιληψη σου της αληθειας δεν ειναι σωστη!!:D
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
benjamin franklin (also cited to thomas jefferson)
'people willing to trade their freedom for temporary security deserve neither and will lose both'Οχι οτι εμείς είμαστε πιο μάγκες όμως...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
'people willing to trade their freedom for temporary security deserve neither and will lose both'Καλός τρομοκράτης και του λόγου του.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
'people willing to trade their freedom for temporary security deserve neither and will lose both'Καλός τρομοκράτης και του λόγου του.
μιασμα σου λεω!!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
'people willing to trade their freedom for temporary security deserve neither and will lose both'Καλά ρε leonp....
Aυτο το quote το παραλάτρεψες.... Σ' ολα τα θέματα το έχεις παραθέσει....Μόνο στα 'Διαζύγια' δε το εχεις βάλει....ή μήπως θα ' πρεπε???
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Η δική σου γνώμη?
Nice try Krusenstern
Ενα σφηνάκι στον κύριο από μένα...
By the way, μολις προσεξα οτι οι φατσουλες ηταν εντελως λαθος στο παραπανω μυνημα μου. Το εφτιαξα αλλα δεν καταλαβαινω πως εγινε. Στραβοπληκτρολογησα φυσικα.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Δεν προσπαθησα καθολου. Η αληθεια ειναι μια. Οι αντιληψεις της αληθειας ειναι πολλες.
Γαβριηλ αφου δε μας λες την γνωμη σου για τον Μπους μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση
Ποιος ειναι πιο επικινδυνος για τις ΗΠΑ;
Ο Αλ-Ζαρκαου'ι' η οι ομο'ι'δεατες (υπεπατριωτες και Νεοχριστιανοι) του Τιμοθυ ΜακΒη?? -
Έχει πλάκα που την 'πληρώνει' ο Krusenstern και δεν παίρνει καμία απάντηση,ενώ υπήρξε 'κύριος' σε όλη τη συζήτηση...
Επίσης,έχω καταλάβει ο Γαβριήλ ΔΕΝ κάνει πλάκα,στ' αλήθεια πιστεύει αυτά που γράφει.Τα ίδια πιστεύουν και πολλοί συμπολίτες του,ιδιαίτερα αυτοί που ψήφισαν τον G.W.Bush.
Η διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ των δύο πλευρών του ατλαντικού είναι τόσο χαώδης,που δεν υπάρχει πιθανότητα προσέγγισης.Το ανησυχητικό,για μένα,είναι ότι παρόμοιες τάσεις υπάρχουν και στην Ευρώπη (βλέπε Μπλέρ,Μπερλουσκόνι και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις)
Με το συνδυασμό ύφους (αυτό μπορεί να οφείλεται ΚΑΙ στο 'πέσιμο' που του έχουμε κάνει) και απόψεων (λόγω χαοτικών διαφορών) ο τρόπος που ο Γαβριήλ καταφέρνει να ανεβάζει την πίεση των αναγνωστών του (αυτών που τα παίρνουν στα σοβαρά) στα ύψη με τρόπο αξιομνημόνευτο και θα ήταν κρίμα να μην αξιοποιηθεί και επιστημονικά...
Περί ΗΠΑ (πάλι) πρώην ΡΙΤΑ [διάσπαση]