-
Τι εχετε να προτεινετε για αυτοκινητο μεχρι 15000 euro κατα κυριο λογο καινουριο και κατα δευτερο μεταχειρισμενο μεχρι πεντε ετων
-
Τι εχετε να προτεινετε για αυτοκινητο μεχρι 15000 euro κατα κυριο λογο καινουριο και κατα δευτερο μεταχειρισμενο μεχρι πεντε ετων
-
-
Για να σε βοηθήσουμε πρέπει να μας πείς τι το θέλεις το αυτοκίνητο: Άνεση, ταχύτητα, στρίψιμο, οικογένεια, χώματα?
-
στριψιμο πρωτα και μετα ταχυτητα
-
Για καινούργιο περίμενε να δεις τί ψάρια πιάνει το επερχόμενο Swift Sport!
Για μεταχειρισμένο,οι επιλογές πολλές,σε διαφόρους τύπους αμαξωμάτων και κυβικών...
Τί περίπου έχεις στο νου σου?
-
Αν δεν παινέσεις το σπίτι σου...
Το Corsa σπορτ το σκέφτεσαι? Μπορείς να δοκιμάσεις τα 1600. -
Για καινούργιο μπορείς να κοιτάξεις και το Clio..είτε 1,4 είτε 1,6...κορυφαίο στρίψιμο και πολύ καλές επιδόσεις.Κοίτα μήπως κάνουν καμια προσφορά τώρα που αλλάζει μοντέλο
-
εχω το astra του 95' επομενως το corsa δεν νομιζω να με συγκινισει ιδιαιτερα οσο για το clio ειναι καλη ιδεα και το swift sport ελπιζω να μην περασει τα 15 χιλιαρικα γιατι ειναι αρκετα προκλητικο απ΄οτι εχω δει κι εχω διαβασει...
-
τα παραπανω προτεινω κι εγω + κανω 206 ή κανα ibiza αλλα πρωτα απολα clio τωρα που πεφτει και η τιμη!
Αυτοκινητο μεχρι 15 χιλιαρικα