-
Χμμμ...Αυτοκίνηση σκέτη όχι!...Αυτοκίνηση με το αυτοκίνητό μου!
Οχι με αεροπλάνα, παραπέντε, αλεξίπτωτα, ελικόπτερα κλπ κλπ!
[το λέω γιατι αυτοκίνηση δεν σημαίνει οπωσδήποτε αυτοκίνητο]
Η αίσθηση (ή ψευδαίσθηση) του ελέγχου μιας μηχανής και η ικανοποίηση που νοιώθω όταν το φτιάχνω ή/και το περιποιούμαι!Η προσοχή που απαιτείται για την σωστή λειτουργία της, η συνεχής αναζήτηση άλλων μεθόδων οδήγησης και των ορίων μου!
Κυρίως όμως τα μηχανολογικά!
Σε δεύτερο πλάνο τα μέρη στα οποία μπορώ να πάω όταν εγω θέλω!
-
ετσι ετσι και εγω νοιωθω μεγαλη ευχαριστιση οταν δουλευει σωστα, οταν το φτοιαχνω, το περιποιουμε και δουλευει καλυτερα απο πριν ή η βλαβη εχει διορθωθει. ακομα και οταν του βαζω λαδακι φρεσκο και το βλεπω ετσι καθαρο και διαυγες να χυνετε απο το δοχειο μεσα στην οπη πληρωσης και επανω στον εκεντροφορο πολυ μου αρεσει.
-
Συμπληρώνω προλαλήσαντα συνφορουμίστα με ολόκληρο το ποίημα του Ελύτη (Τα Ρω του Έρωτα>Οι Ανορθογραφίες>Η Alfa Romeo)
***Θαύμασα τον Παρθενώνα
και στην κάθε του κολώνα
βρήκα τον χρυσό κανόναΌμως σήμερα το λέω
βρίσκω το καλό κι ωραίο
σε μια σπορ Άλφα ΡομέοΚαλοκαίρια και χειμώνες
να 'ναι γύρω μου ελαιώνες
πίσω μου ολ' οι αιώνεςΚι όπου μπρος μου ο δρόμος βγάζει
και σε πειρασμό με βάζει
δωσ' του να πατάω το γκάζιΜε τη δύναμη του λιόντα
και με του πουλιού τα φόντα
πιάνω τα εκατόν ογδόνταΓεια σας θάλασσες και όρη!
Γεια σας κι έχω βάλει πλώρη
για της Αστραπής την Κόρη***Σημειωτέον ότι ο Ελύτης, σε συνέντευξή του σε λογοτεχνικό (νομίζω) περιοδικό επί Κατοχής, ερωτηθείς για το ποιο από τα αγαθά της ελεύθερης και ειρηνικής ζωής του είχε λείψει περισσότερο, απήντησε 'το αυτοκίνητο!'. Διευκρίνησε μάλιστα ότι μέγα μέρος της έμπνευσής του προερχόταν από αυτοκινητιστικές (και μη) εκδρομές στην ελληνική ύπαιθρο.
-
αυτοκινηση ειναι:
να ψαχνεις παρκινγκ πανω απο μια ωρα
να περιμενεις κολλημενος πολλα λεπτα επειδη καποιος παρκαρε σε γωνια που περναει λεωφοριο
να χρειαζεται να δουλευεις δυο μερες για να φουλαρεις το αμαξι
το μποτιλιαρισμα -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αυτοκινηση ειναι:να ψαχνεις παρκινγκ πανω απο μια ωρα
να περιμενεις κολλημενος πολλα λεπτα επειδη καποιος παρκαρε σε γωνια που περναει λεωφοριο
να χρειαζεται να δουλευεις δυο μερες για να φουλαρεις το αμαξι
το μποτιλιαρισμαΩραίο χόμπι
Σε συνδυασμό με την υπογραφή σου, σε βρίσκω λίγο απαισιόδοξο
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ωραίο χόμπι
το χομπι πιο ειναι?????
-
Όταν οδηγώ νιώθω πλήρης...
Εκείνη η αίσθηση ότι δεν σου λείπει τίποτα; Αυτή! -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Η ένταση στο στερεοφωνικό του αυτοκινήτου να είναι πάντα στο 27 επειδή αυτό το νούμερο 'φόραγε' η Ferrari του Gilles.
Έχεις χτυπήσει χαφτόσφαιρα...Εύγε!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Έχω λιώσει λέμε! -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Να απολαμβάνω τη διαδρομή περισσότερο από τον προορισμό...Σαν πας στον πηγεμό για την Ιθάκη να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος σου!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Να απολαμβάνω τη διαδρομή περισσότερο από τον προορισμό...
Σαν πας στον πηγεμό για την Ιθάκη να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος σου!
Αυτη την ατακα την λεω απο μεσα μου οταν φτανει η ωρα να παω σπιτι μου.... συνηθος κανω κοντα στα 80-90 χιλιομετρα παραπανω απ οσο θα επαιρνε η νορμαλ διαδρομη
Take the longest way home που λενε και εις την Βαρβαρικη...
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Εκείνη η αίσθηση ότι δεν σου λείπει τίποτα; Αυτή!Αυτό θα το παραθέτω σε όσους αποκαλούν το αυτοκίνητο 'φαλλικό υποκατάστατο'.
-
Αυτοκίνηση είναι να κολλάς τη μούρη του νοικιάρικου Atos στον προφυλακτήρα ορισμένων wannabe γρήγορων στις στροφές.
Αυτοκίνηση είναι να οδηγάς τέζα-τάπα-τσίτα-όσοδενπάειάλλο με οποιοδήποτε αυτοκίνητο σε οποιονδήποτε άδειο δρόμο, χωρίς προφανή λόγο, απλά γιατί έτσι...
Αυτοκίνηση είναι να τσιγκλάς τον οδηγό της 911 στο φανάρι, παρόλο που ξέρεις ότι θα πιείς ένα λίτρο τσάι, μόνο και μόνο για να ακούσεις τη μελωδία.
Αυτοκίνηση είναι να πηγαίνεις εκδρομές με ομοιοπαθούντες συνδιάζοντας στρίψιμο, φαϊ και χαβαλέ.
Αυτοκίνηση είναι να χαίρεσαι σαν μικρό παιδί όταν καταφέρεις να κάνεις σωστά 'μύτη-τακούνι' πριν τη στροφή, όταν φρενάρεις σωστά με το αριστερό πόδι ή όταν κουμπώνεις τις ταχύτητες χωρίς συμπλέκτη και χωρίς ανατριχιαστικούς ήχους από το σασμάν.
Αυτοκίνηση είναι να σφίγγεις το χειρόφρενο πιο συχνά απ' ότι αλλάζεις λάδια.
Αυτοκίνηση είναι να στρίψεις σε μια γνωστή στροφή με 10km/h περισσότερο απ' όσο πίστευες ότι μπορεί να στρίψεις, διαπιστώνοντας ότι 'έχει κι άλλο'.
Αυτοκίνηση είναι να πας τέζα με το Rallye σε μια διαδρομή και μόλις τελειώσεις να έχεις ένα βλέμμα, σαν να γ...ες ένα πράμα... -
ρε Vatanen ποιο είναι το πρόβλημα σου ρε παιδί μου!
Εγώ σου μίλησα?Στο θέμα: Δεν ξέρω πως να ορίσω την αυτοκίνηση και γιαυτό θα την ορίσω εκ του αποτελέσματος.
Είναι το μοναδικό πράγμα που κάνω και είμαι πάντα 100% σε αυτό.
Τυχαίο?!!! -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ρε Vatanen ποιο είναι το πρόβλημα σου ρε παιδί μου!
Εγώ σου μίλησα? -
Αυτοκίνηση...τι να πώ που δεν τα αναφέρατε ήδη:
εκτόνωση, εξάρτηση, διαφυγή, ηρεμία, αγαλίαση, ένταση, πάθος, κ@@λα,ανάμεικτά τα συναισθήματα που μου προσφέρει η 'αυτοκίνηση' όλα όμως ευπρόσδεκτα τα αποζητώ κάθε φορά που βάζω το κλειδί στην μίζα, το γυρνάω και ακούω τη μηχανή του αυτοκινήτου μου να 'ξυπνά' μαζί τους... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Αυτοκίνηση...τι να πώ που δεν τα αναφέρατε ήδη:
εκτόνωση, εξάρτηση, διαφυγή, ηρεμία, αγαλίαση, ένταση, πάθος, κ@@λα,ανάμεικτά τα συναισθήματα που μου προσφέρει η 'αυτοκίνηση' όλα όμως ευπρόσδεκτα τα αποζητώ κάθε φορά που βάζω το κλειδί στην μίζα, το γυρνάω και ακούω τη μηχανή του αυτοκινήτου μου να 'ξυπνά' μαζί τους...Μετα από όλα αυτά που είπες θες να παρεις Golf??
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εκείνη η αίσθηση ότι δεν σου λείπει τίποτα; Αυτή!Αυτό θα το παραθέτω σε όσους αποκαλούν το αυτοκίνητο 'φαλλικό υποκατάστατο'.
εμενα παλι γιατι αυτο που περιγραφει η ελσα μου κανει κατι σε υποκαταστατο???
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Θα μπορούσε να ήταν, αλλά δεν είναι!
Μήπως όλα τα άλλα είναι υποκατάστατα της οδήγησης? -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Θα μπορούσε να ήταν, αλλά δεν είναι!
**Μήπως όλα τα άλλα είναι υποκατάστατα της οδήγησης? **Τι είπες τώρα;
Πρωτοσέλιδο στο βιβλίο της αυτοκίνησης και γρήγορα. -
Αυτοκίνηση = Αυτό+Κίνηση ή σωστότερα Εαυτόν+Κίνηση
Είτε με αυτοκίνητο είτε χωρίς εγώ αυτοκινούμαι... Κι εσείς απ'ότι βλέπω!
Η Έλσα το πέτυχε διάνα! Ναί Έλσα μου! Κι εγώ αυτό έχω καταλάβει. Γιατί άλλωστε όταν θέλω να οδηγήσω να προτιμώ μόνος μου, και όταν δεν μπορώ να οδηγήσω να θέλω να είμαι με τη γυναίκα μου;
Τι σημαίνει για σένα ο όρος ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ?