-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Οι Αμερικάνοι λένε speed is money, how fast do you want to go?Αρα απο την στιγμή που τα Μέγαρα φαίνονται ακριβά (40ε+30ε βενζινη compared με στούκα σε δήμοσιο δρόμο, είναι τσαμπα) γιατι δεν παίρνετε ενα καρτάκι να δείτε εκεί ταχύτητα. Και εγώ οταν ήμουν φοιτητής, πήρα ενα παλιο Uno για να πηγαινοέρχομαι (μέσω μεταφοράς) και με ότι έξτρα δουλίτσες έκανα πήρα ενα kart 2ο χέρι και πήγαινα έτρεχα με την ομάδα του Αντωνίου..
Πολυ πιο κ@βλ@ απο οποιοδήποτε αυτοκίνητο σε δημόσιο δρόμο.. συν οτι είναι μεγάλο σχολείο για να γίνεις ολοκληρωμένος οδηγός..Στουκα σε δημοσιο δρομο....
300€ συν το μπονους μαλους....Το θεμα με το καρτ, το ξεκινησα, μεχρι που με κοπανησε ταριφας που ειχε αντιθετη αποψη για το θεμα της εκ των δεξιων προτεραιοτητας και μου σακατεψε γονατα και μεση.... οποτε χτυπησα στα 19μου τα 120 κιλα γιατι διατροφη παρεμεινε και αθληματα γιοκ... οποτε το καρτακι επρεπε να φοραει 2λιτρο μοτερ για να ξεκινησει.....
Ασε τα 3.000.000 δραχμες ζημια που εκανε στο τοτε αμαξι μου
ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ -
Πίστα; Ποιά πίστα; Κατεχάκη Ring!!!
Πίστα δεν είναι και η παραλία?
Πίστα; Ποιά πίστα; Παραλία!
Προφανώς, διαβάζοντας αυτές τις υπογραφές, συμπαιρένει κανείς ότι η νοοτροπία ημών, των 'δήθεν καθώς πρέπει' που κάνουμε τις καγκουριές μας στο δρόμο πού και πού (γιατί φυσικά, από πού μάθαμε να οδηγούμε εμείς, αν όχι από το δημόσιο δρόμο; ), αλλά δεν είμαστε αρκετά άντρες να το πούμε και αρεσκόμαστε στο να χαρακτηρίζουμε 'αλήτες' και 'παλιοκοντράκηδες' εσάς, ταυτίζεται με τη δική σας, οπότε και αδίκως διαφοροποιούμαστε και αδίκως σας τη λέμε και αδίκως σας στήσαμε στον τοίχο και είμαστε προκατειλλημένοι κατά σας.
Εσείς αν πατήσετε τη ρόδα σας στην πίστα, μάλλον θα πάθετε αλλεργικό σοκ.
-
ο πατέρας μου πάντα λέει 'απλώνεις τα πόδια σου μέχρι εκεί που φτάνουν'..
Μια φορά το μήνα η πίστα ειναι υπεραρκετή για να ηρεμήσεις..
Και εγω θέλω να τρέξω ράλλυ αλλά δεν μπορω γιατι δεν μου περισσεύουν αυτήν την στιγμή.. θέλω να πάρω κότερο αλλα τι θα κάνω? θα κλέψω? Οχι, θα νοικιάσω ενα για μερικές μέρες να ικανοποιήσω την δίψα μου για κάτι που μου αρέσει..Οσο για το πόσες Σουηδέζες έρχονται Ελλάδα, δεν έρχονται για τις κόντρες ουτε για την Ανατολίτική μας συμπεριφορα.. αυτά για να μην λέμε μπαρούφες.. ουτε 1% δεν φευγει απο εκεί (πολλοί ξαναγυρνάνε τελικά), ενώ Ελλήνες που ζούνε στο εξωτερικο αυτη την στιγμή υπολογίζονται σε οσο είναι ο πλυθησμός της χώρας μας !!!!!
Όσο για τα κόστη τα βρίσκω υπερβολικά αυτά που έβαλες, εγω που πήγαινω αραια και πού, γιατί δεν έχω δώσει πάνω απο 60ε για μια μέρα απολυτης ταχύτητας και ευχαρίστησης?
Μερικές φορές για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιόγητα, διαστρευλωνουμε την πραγματικότητα..
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εσείς αν πατήσετε τη ρόδα σας στην πίστα, μάλλον θα πάθετε αλλεργικό σοκ.Αν μαζεψω τα κυπελα που εχω απο αγωνες, ανοιγω καφετερια και δεν χρειαζεται να αγορασω ποτηρια!
κανε μας την χαρη!
-
Ξέχασες το 'Street racing is not a crime', που έχουν κολλήσει πολλοί στα αμάξια τους.
-
Ο χρήστης FiestaMAN έγραψε:
Αν μαζεψω τα κυπελα που εχω απο αγωνες, ανοιγω καφετερια και δεν χρειαζεται να αγορασω ποτηρια!
κανε μας την χαρη!
Σου χω κ ονομα ετοιμο.....
Εισαι να τ ανοιξουμε συναιτερικα;;;;
Κ απο γκαρσονες.....
Οτι θες!!!!
Γαλλιδουλες, Σουιδεζες, Γερμανιδουλες... Ρωσσιδουλες.... -
Eχεις δικιο....
Την πρωτη φορα που πηγα δεν ειχα κρανος μαζι μου....
Κ εβγαλα εξανθηματα σ ολο μου το κεφαλι, επιδη εβαλα αυτο που εδιναν στη πιστα των Μεγαρων....
Απο τοτε ...ΜΠΑΛΑΚΛΑΒΑ!!!! -
Αν μαζεψω τα κυπελα που εχω απο αγωνες, ανοιγω καφετερια και δεν χρειαζεται να αγορασω ποτηρια!κανε μας την χαρη!
Εγώ μίλησα για τη νοοτροπία, όχι για τις οδηγικές σου ικανότητες.
-
-
μονοι σας μιλατε μονοι σας τα λετε...
και μην μου πει κανεις οτι δεν ειναι ετσι γιατι εαν του ειχε αποτυπωθει το 10% αυτων που εμεις εχουμε γραψει δεν θα λεγατε £$%$%
αν δεν σνομπαρατε τα καλεσματα μας δεν θα ειχατε τετοια απεχ8εια και προκαταλειψης...το ασπρο θα το βλεπατε ασπρο...και οχι μαυρο...δεν 8α μιλησω με λεπτομεριες γιατι και οταν το εκανα χαμενα πηγαιναν τα λογια μου...
εχει πλακα να κυνηγας την σκια σου...
σαν τα σκυλια που κυνηγαν την ουρα τους...δεν ειμαστε στον μεσαιωνα....
οσο περι ορεινες χωρις κινηση στροφοδιαδρομες....οταν τοσα χρονια βγαζαμε εκει κυριως το αχτι μας σε 8εμα οδηγησης, μας κραζατε και λεγατε για κοριτσακια και γλυφυντζουρια....και ποσο επικινδυνοι ειμαστε
τωρα τι αλλαξε και νομιμοποιησετε να λετε οτι εσεις οτι κανετε το κανετε με ασφαλεια σε ερημικους ορεινους δρομουσ...και οχι μονο...καποιος μιλησε για λαγονησι ...σουνιο...εδω διαφωνειται μεταξυ σας....αλλα παρολαυτα στοχος σας δεν ειναι ο διαλογος με επιχειρηματα και κατανοηση του συνομιλητη σας αλλα το πως να βαλετε κατα της παρεας μας και να σπιλωσετε το ονομα....TFRC
ξυπνηστε δεν υπαρχουν φαντασματα...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ξέχασες το 'Street racing is not a crime', που έχουν κολλήσει πολλοί στα αμάξια τους.
To πρόβλημα είναι ότι γεμίσαμε 'χεράδες'. Και καλά, στο κουβεντολόι είναι ακίνδυνοι (θα ξέρετε το ανέκδοτο με τα προσκοπάκια...), αλλά στο δρόμο καταντούν εγκληματίες.
Δεν είμαι κανένας ηθικολόγος γεροξεκούτης, αλλά Παραλιακή, Λιμανάκια και Κατεχάκη, από δίποδα ζώα είναι υπερπλήρης (το ίδιο και τα νεκροταφεία).
-
Αν μαζεψω τα κυπελα που εχω απο αγωνες, ανοιγω καφετερια και δεν χρειαζεται να αγορασω ποτηρια!
κανε μας την χαρη!
Μμρρρ... ανατρίχιασα
-
-
Ειλικρινά χαίρομαι, που κανένας από εσάς δεν τρέχει.
Περίεργο, όμως...
Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι όλο και περισσότερα αυτοκίνητα πάνε πολύ πιο επικίνδυνα από ότι πρέπει (χωρίς να είναι ανάγκη να τρέχουν, αλλά αυτό το ξέρετε ήδη...)
Τώρα, επίσης, πως μας βγάζετε 'δολοφόνους' χωρίς να μας έχετε δει ποτέ μπροστά σας (επειδή πίσω σας είναι πολύ δύσκολο!), είναι ένα θέμα... Αλλά, μάλλον, άπτεται στις μαντικές ικανότητές σας, στις οποίες έχω αναφερθεί σε post σε κλειδωμένο tοpic και τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτείτε!
Τώρα το ότι ποτέ δεν έχουμε προκαλέσει πρόβλημα σε τρίτους, αλλά πάντα βοηθάμε σε περίπτωση, που κάποιος 'νομοταγής και ψύχραιμος οδηγός' (καθρέφτη έχετε??) αποφασίζει να αγοράσει νέο σπίτι του μηχανικού του, μάλλον δε σας απασχολεί......
Υ.Γ. 1: Opterie... Αχ... Έχουμε μπει αρκετές φορές στην πίστα και σε διαβεβαιώ: Το ιατρικό ιστορικό τόσο του FiestaMAN όσο κι εμού του ιδίου δεν έχει πουθενά αναφορά σε αλλεργίες! (για να δεις τα ιατρικά ιστορικά μας κάνε κλικ εδώ: http://www.allergia-stous-ypan8ropous.edu.com). Η μόνη αλλεργία που έχουμε, έχει, όμως, να κάνει με πίστα: Όταν είμαστε στην πίστα στο Vinillio, μας πιάνει κάτι και δε μπορούμε να σταματήσουμε να χορεύουμε... Άντε γειάαααααααααααααα
Υ.Γ. 2: Κάποιος ειρωνικά αναφέρθηκε στις φιλανθρωπικές μας εκδηλώσεις. Ντροπή σε όποιον το έκανε. Δεν αξίζει καν να πω κάτι άλλο, επειδή σε υπανθρώπους δεν έχω συνηθίσει να μιλάω
Υ.Γ. 3: Α, ρε Αϊνστάιν..... Καλά το είπες: 'Το σύμπαν κι η βλακεία είναι άπειρα. Αν και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος'. Μάθημα σας κάνω.. Δε σας κρίνω
Φιλικά, ο τερματίζων του προγούμενου Topic....
Ακόμα φιλικότερα από ότι ο τερματίζων του T.F.R.C. χαχαχαχααχαχαχαχα -
Ο χρήστης Apicos_TopFuelRacingClub έγραψε:
Υ.Γ. 1: Opterie... Αχ... Έχουμε μπει αρκετές φορές στην πίστα και σε διαβεβαιώ: Το ιατρικό ιστορικό τόσο του FiestaMAN όσο κι εμού του ιδίου δεν έχει πουθενά αναφορά σε αλλεργίες!Προφανώς με τα λεγόμενά σας, για αυτούς που δε σας ξέρουν το συμπέρασμα είναι αυτό που έγραψα. Όπως είπα και στον FiestaMan, δεν κρίνω τις οδηγικές σας ικανότητες, κρίνω τη νοοτροπία.
Μάθημα σας κάνω.. Δε σας κρίνω
Ευχαριστούμε για τη δυνατότητα αυτή.
-
Ρέ παίδες,αντί να κοιτάξουμε όλοι μας να βρούμε κοινές συνισταμένες γιά συζήτηση,κοιτάμε να χωριστούμε σέ αντίπαλα στρατόπεδα;
Τί μανία καταδίωξης είναι αυτή βρε γμτ. -
Στενοχωριέμαι λίγο για κάτι που διαβάζω. Ότι τόσα χρόνια με πρόστιμα, αφαιρέσεις άδειας, δικαστήρια η τροχαία δεν κατάφερε να πετύχει τίποτα.
Σωστά, πολύ σωστά. Όταν λοιπόν κάποια μέτρα καταστολής δεν αρκούν για να φερθεί κάποιος όπως πρέπει και εξακολουθεί να κάνει του κεφαλιού του, απαιτείται η εφαρμογή πιο ισχυρών μέτρων καταστολής [και μην αρχίσει κανείς για την παιδεία και άλλα ρομαντικά, η παιδεία είναι για τα πιτσιρίκια, όχι γι'αυτούς που έχουν ήδη διαμορφώσει άποψη και τρόπο ζωής, τους οποίους προτιμώ να μην περιμένω να αποσυρθούν σε 30 χρόνια από τους δρόμους περιμένοντας την επόμενη καλύτερη γενιά].
Ώστε το πρόστιμο 400 ευρώ από δικαστήριο είναι λίγο για να σας βάλει μυαλό και να μην παίζετε με το κεφάλι του κοσμάκη; 4.000 ευρώ πως σας φαίνεται; 24.000 ευρώ ή κατάσχεση του αυτοκινήτου; Εκεί να σας δω, όχι στο 'μου πλήρωσε ο μπαμπάς [ή μου περισσεύουν τα φράγκα και πλήρωσα εγώ] τα κερατιάτικα κι αύριο πάλι έξωωωω'.
Πάγια εγκληματολογική πρακτική: όταν ένα μέτρο δεν φέρνει αποτέλεσμα, αναθεωρείται ως προς την έντασή του.
-
Αυτή η νοοτροπία, που φαίνεται έντονα στις τελευταίες δημοσιεύσεις, 'όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας' , διαφορετικά 'εμείς και εσείς' (= συλλήβδην τσουβαλοποίηση όλων όσων διαφωνούν μαζί μας), ήταν χαρακτηριστικό του TFRC ? Βλέποντας τις αντιδράσεις των μελών του, δυσκολεύομαι να πιστέψω πως δεν ήταν...
Σε λίγο θα μας πουν πως το TFRC ανακάλυψε και διατήρησε κατ΄ αποκλειστικότητα την ευχαρίστηση μιας ήσυχης στριφτερής διαδρομής
EDIT: με πρόλαβε ο HUNTER
-
Ο χρήστης Apicos_TopFuelRacingClub έγραψε:
Ειλικρινά χαίρομαι, που κανένας από εσάς δεν τρέχει.Περίεργο, όμως...
Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι όλο και περισσότερα αυτοκίνητα πάνε πολύ πιο επικίνδυνα από ότι πρέπει (χωρίς να είναι ανάγκη να τρέχουν, αλλά αυτό το ξέρετε ήδη...)
Τώρα, επίσης, πως μας βγάζετε 'δολοφόνους' χωρίς να μας έχετε δει ποτέ μπροστά σας (επειδή πίσω σας είναι πολύ δύσκολο!), είναι ένα θέμα... Αλλά, μάλλον, άπτεται στις μαντικές ικανότητές σας, στις οποίες έχω αναφερθεί σε post σε κλειδωμένο tοpic και τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτείτε!
Τώρα το ότι ποτέ δεν έχουμε προκαλέσει πρόβλημα σε τρίτους, αλλά πάντα βοηθάμε σε περίπτωση, που κάποιος 'νομοταγής και ψύχραιμος οδηγός' (καθρέφτη έχετε??) αποφασίζει να αγοράσει νέο σπίτι του μηχανικού του, μάλλον δε σας απασχολεί......
Υ.Γ. 1: Opterie... Αχ... Έχουμε μπει αρκετές φορές στην πίστα και σε διαβεβαιώ: Το ιατρικό ιστορικό τόσο του FiestaMAN όσο κι εμού του ιδίου δεν έχει πουθενά αναφορά σε αλλεργίες! (για να δεις τα ιατρικά ιστορικά μας κάνε κλικ εδώ: http://www.allergia-stous-ypan8ropous.edu.com). Η μόνη αλλεργία που έχουμε, έχει, όμως, να κάνει με πίστα: Όταν είμαστε στην πίστα στο Vinillio, μας πιάνει κάτι και δε μπορούμε να σταματήσουμε να χορεύουμε... Άντε γειάαααααααααααααα
Υ.Γ. 2: Κάποιος ειρωνικά αναφέρθηκε στις φιλανθρωπικές μας εκδηλώσεις. Ντροπή σε όποιον το έκανε. Δεν αξίζει καν να πω κάτι άλλο, επειδή σε υπανθρώπους δεν έχω συνηθίσει να μιλάω
Υ.Γ. 3: Α, ρε Αϊνστάιν..... Καλά το είπες: 'Το σύμπαν κι η βλακεία είναι άπειρα. Αν και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος'. Μάθημα σας κάνω.. Δε σας κρίνω
Το συγκεκριμένο το κάνω bold για να το επισημάνω...
Από την μια σας λέμε (λες) δολοφόνους... και χωρίς να σας έχουμε δει μπροστά μας... απεναντίας στα καπάκια λες, ότι πίσω μας είναι δύσκολο να σας δούμε.
Με αυτό το μικρό μυαλό συμπεραίνει ότι θα μας έχετε προσπεράσει...
Δηλαδή το παίζετε πιο γρήγοροι, ωραία... μου φτάνει αυτό.Επίσης πως μπορείς να κρίνεις την νοητική μας κατάσταση... το έχω περιέργεια... και μην πεις ότι δεν το έκανες. Γιατί η θεωρία του Αϊνστάιν που έβαλες τα λέει όλα...
Για αυτό πρόσεχε τι λες, που το λες και πως το λες.Άντε μπράβο έκλεισε το φόρουμ σας και πλακώσατε εδώ να τα κάνετε μαντάρα... πολύ τράβηξε το αστείο σας.
Άντε γεια -
Νομίζω πως η σαχλή αντιπαράθεση που λαμβάνει χώρα στο forum δεν πρόκειται να σταματήσει.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το υφάκι των αυτοαποκαλούμενων 'πρώην μελών TFRC' που εισέβαλλαν στο forum και προσπαθούν να αποδείξουν ότι αυτό που πρεσβεύουν (ό,τι και να ΄ναι αυτό) είναι ο ορισμός της σωστής αυτοκίνησης.
Προφανώς δεν αντιλαμβάνονται την υπόσταση του χώρου που τους φιλοξενεί, όπου η αγάπη για την αυτοκίνηση συνδέεται άρρηκτα με έννοιες άγνωστες γι' αυτούς όπως η οδική ασφάλεια, η σωστή οδηγική συμπεριφορά και ο σεβασμός στον συνάνθρωπο.
Δεν είμαι αυτός που θα κρίνω και θα κατακρίνω ανθρώπους και συμπεριφορές, εξάλλου πιστεύω ότι η αποστολή μου στη Γη δεν είναι να ανοίγω κεφάλια και να τους βάζω μυαλά (σικ). Αρνούμαι να αποδεχτώ όμως το ετσιθελικό στυλάκι πως ο καθένας μπορεί να κάνει ότι του γουστάρει, όπως του γουστάρει και όταν του γουστάρει.
Βεβαίως 'τα παίρνω' όταν μου κάνουν σφήνες δίχως λόγο, οδηγάρες με πορδοβουλώματα ή μαλακιστίρια που δεν αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο στον οποίο εκθέτουν τον κάθε φουκαρά ανυποψίαστο που θα βρεθεί στο διάβα τους.
Θεωρώ πως δεν έχουν θέση στο forum άνθρωποι που πιστεύουν ότι προκειμένου να κάνουν αυτό που τους αρέσει, έχουν δικαίωμα να μην λογαριάζουν τίποτα και κανέναν.Εν κατακλείδι:
- Όπως υπάρχουν τα μπουρδέλα για να πηγαίνουμε να μαμάμε όλοι - γιατί είναι μα@ακία να βιάζουμε όποια βρούμε μπροστά μας -....
- Όπως υπάρχουν οι λέσχες σκοποβολής - γιατί είναι μα@ακία να βγούμε στο δρόμο με το φλόμπερ επειδή δεν έχουμε λεφτά για να γραφτούμε -...
- Όπως .......
....ΈΤΣΙ υπάρχουν και οι πίστες για να πηγαίνουμε όλοι και να απολαμβάνουμε οδήγηση με άλλους όρους που σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται σε δημόσιους δρόμους!!!!
Αυτά
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...TFRC