-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Προ αμνημονεύτων ετών, είχαν γραφτεί κάποιοι κανόνες λειτουργείας οι οποίοι υπήρχαν μέχρι και που έκλεισε το site. Εδώ είναι ένα κομμάτι:
'Κανείς δεν έχει ανάγκη να αποδείξει στον άλλον πόσο γρήγορος είναι. Τρέχουμε για την κ@ύλα μας, είτε είμαστε μόνοι μας, είτε με παρέα. Είμαστε αρκετά ώριμοι για να διαχωρίζουμε την κ@ύλα μας με την μ@λ@κία της στιγμής (τις περισσότερες φορές) και αυτό μας κάνει να ξεχωρίζουμε από το τσούρμο.'
Αυτό εννοούσαν τα παιδιά του TFRC από την αρχή...
Αν κάποιοι αυτό το κρίνετε αρνητικά, τότε τι να πω...Ζείτε σε λάθος κόσμο...
Αυτό είναι η ιδέα του TFRC για μένα!!!
-
Τοση ωρα λεγατε περι ανουσιας συζητησης, και οταν το γυρισα στο ουσιαστικο και σοβαρο, μονο ενας εδεησε να απαντησει επισης σοβαρα και να κανει την συζητηση ουσιαστικη. οι υπολοιποι το ριξατε στην πλακιτσα και την ειρωνεια. συγχαρητηρια, μετα εχετε και την απαιτηση να κανετε κυρηγμα περι σωστου και λαθους...
ΥΓ οταν τα 'καφριλικια' που κατακρινατε, τα κανουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, σε ΑΔΕΙΟΥΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ποσο επικινδυνα ειναι? Καθολου? ετσι λεω εγω...Αλλα οταν κοιτας το δεντρο...
-
κούραση....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τοση ωρα λεγατε περι ανουσιας συζητησης, και οταν το γυρισα στο ουσιαστικο και σοβαρο, μονο ενας εδεησε να απαντησει επισης σοβαρα και να κανει την συζητηση ουσιαστικη. οι υπολοιποι το ριξατε στην πλακιτσα και την ειρωνεια. συγχαρητηρια, μετα εχετε και την απαιτηση να κανετε κυρηγμα περι σωστου και λαθους...ΥΓ οταν τα 'καφριλικια' που κατακρινατε, τα κανουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, σε ΑΔΕΙΟΥΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ποσο επικινδυνα ειναι? Καθολου? ετσι λεω εγω...Αλλα οταν κοιτας το δεντρο...
Άντε,για να μη παραπονιέσαι... (αν και φαντάζομαι ότι θες απαντήσεις από συγκεκριμένους)
Ναι,σίγουρα,όλοι οι πρωταθληταράδες,αγωνιζόμενοι κλπ τρέχουν και στους δημόσιους δρόμους.Λογικό!Κάποιοι φαντάζομαι ότι θα συμμετέχουν και σε κόντρες.Αυτό όμως δεν αγιοποιεί τις κόντρες,έτσι δεν είναι;
Για να μη τρέχει κάποιος σε δημόσιους δρόμους,πρέπει να συμβαίνουν ένα ή παραπάνω από τα παρακάτω:
-Να είναι μόνιμος κάτοικος Μεγάρω/Σερρών και περιχώρων και με οικονομική άνεση,ώστε να πηγαίνει στην πίστα όποτε έχει οδηγικές ανησυχίες.
-Να έχει αυτοσυγκράτηση άξια να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες.
-Να γράφει κατά λάθος σε αυτό το forum.Το θέμα είναι που και πότε τρέχει ο καθένας.Νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στο θέμα 'ασφάλεια' μεταξύ του να τρέχει κανείς στη Βούτα και στα Λιμανάκια,και του να κάνει το ίδιο στο δρόμο για το Μέσα-Έξω Κατοχώρι των 30 κατοίκων,προσέχοντας πάντα την κυκλοφορία.
Προσωπικά τουλάχιστον,φαντάζομαι 'τον εαυτό μου να έρχεται από απέναντι'.Αν αυτό είναι εξίσου επικίνδυνο με το να κάνω ανοίγματα σε δρόμους με κίνηση,τότε πάω πάσο.
Επίσης μάλλον δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε τη σύγκρουση με ένα δέντρο και αυτή με τον απέναντι,έτσι δεν είναι;
Γιατί στις εξορμήσεις του TRFC δεν συμβαίνουν ατυχήματα;Δύο τινά συμβαίνουν:
α)Είστε τυχεροί
β)Είστε πολύ πιο υπεύθυνοι και συγκρατημένοι απ' όσο φάνηκε στα,αρχικά κυρίως,post σας και ίσως απ' όσο θέλετε να δείχνετε.Το εύχομαι,το ελπίζω και μάλλον αυτή είναι η αλήθεια...Αυτά από μένα και τέλος με το θέμα (ελπίζω) !
-
επιτελους ενας ανθρωπος το πηρε σοβαρα το θεμα, και ειπε ακριβως αυτα που προσπαθω να δωσω να καταλαβουν μερικοι...
οι κοντρες ειναι παρανομες. Κανενας δεν διαφωνησε, ουτε ηθελα να τις αγιοποιησω η να περασω ενα 'ελα μωρε σιγα το πραγμα' με το επιχειρημα οτι ΟΟΟΟΛΟΙ αυτοι που λενε για πιστες, πρωτοι ειναι που θα κανουν μια ωραια διαδρομη τουλαχιστον σβελτα.
Αυτο που προσπαθω 2.5 χρονια τωρα να πω ειναι οτι μια κοντρα μπορει ομως να γινει ΜΕ ασφαλεια, σε ΔΗΜΟΣΙΟ δρομο. Ειναι εφικτο, το κανω σχεδον καθε βραδυ χωρις να ενοχλω κανεναν (οπως πριν 2 ωρες). Οταν απλα ο δρομος αυτος ειναι αδειος. Και πιστεψε με, υπαρχουν αρκετες φορες που και η Βουτα και τα Λιμανακια ειναι ερημα, αρκει να κυκλοφορεις ξημερωματα (ειδικα τον χειμωνα, καθημερινες).
Και καλο θα ηταν, εσεις λοιπον που δεν κανετε κοντρες, να σταματησετε να εκφερετε αποψη γιατι δεν ξερετε τι λετε, επειδη κρινετε μονο με βαση το τι βλεπετε ωντας στην απ΄εξω και βλεπωντας την καγκουραρια που (συμφωνουμε) κανει επιδειξη σκοτονωντας κοσμο παρασκευη βραδυ στα λιμανακια
ΥΓ οχι, δεν ειμαστε απλα τυχεροι...Δεν θα μπορουσαμε να ειμαστε μονο τυχεροι τοοοοοοσα χρονια. Οποιος ερθει μια βολτα μαζι μας ενα βραδακι, θα το καταλαβει.
ΥΓ2 Οποιος κουραζεται απο το τοπικ, μπορει απλα να μην το παρακολουθει. Δεν εχει κανενα δικαιωμα να το χαλαει με το να κοροιδευει και να ειρωνευεται τους λιγους που προσπαθουν να μιλησουν σοβαρα, καταλαβατε Skye, adis4gr, PG220 και λοιποι που κοροιδευετε...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΥΓ οχι, δεν ειμαστε απλα τυχεροι...Δεν θα μπορουσαμε να ειμαστε μονο τυχεροι τοοοοοοσα χρονια. Οποιος ερθει μια βολτα μαζι μας ενα βραδακι, θα το καταλαβει.
ΥΓ2 Οποιος κουραζεται απο το τοπικ, μπορει απλα να μην το παρακολουθει. Δεν εχει κανενα δικαιωμα να το χαλαει με το να κοροιδευει και να ειρωνευεται τους λιγους που προσπαθουν να μιλησουν σοβαρα, καταλαβατε Skye, adis4gr, PG220 και λοιποι που κοροιδευετε...
Ε;
Δε νομίζω να κορόιδεψα. Τώρα εσύ τρώγεσαι με τα ρούχα σου και ψάχνεις να τσακωθείς.. και αφού έβγαλες όλα αυτά τα συμπεράσματα απο τη λέξη κούραση τι να πω.. αδικείσαι..ΥΓ. Συγνώμη που έχω άποψη.
-
οκ δεν κοροιδευεις, κεκτημενη ταχυτητα και ζηταω συγνωμη, αλλα παραμενει το οτι ποστς τυπου 'το κουραζετε', δεν προσφερουν τιποτα. αν δεν θελεις, μπορεις να μην συμμετεχεις.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
επιτελους ενας ανθρωπος το πηρε σοβαρα το θεμα, και ειπε ακριβως αυτα που προσπαθω να δωσω να καταλαβουν μερικοι...οι κοντρες ειναι παρανομες. Κανενας δεν διαφωνησε, ουτε ηθελα να τις αγιοποιησω η να περασω ενα 'ελα μωρε σιγα το πραγμα' με το επιχειρημα οτι ΟΟΟΟΛΟΙ αυτοι που λενε για πιστες, πρωτοι ειναι που θα κανουν μια ωραια διαδρομη τουλαχιστον σβελτα.
Αυτο που προσπαθω 2.5 χρονια τωρα να πω ειναι οτι μια κοντρα μπορει ομως να γινει ΜΕ ασφαλεια, σε ΔΗΜΟΣΙΟ δρομο. Ειναι εφικτο, το κανω σχεδον καθε βραδυ χωρις να ενοχλω κανεναν (οπως πριν 2 ωρες). Οταν απλα ο δρομος αυτος ειναι αδειος. Και πιστεψε με, υπαρχουν αρκετες φορες που και η Βουτα και τα Λιμανακια ειναι ερημα, αρκει να κυκλοφορεις ξημερωματα (ειδικα τον χειμωνα, καθημερινες).
Και καλο θα ηταν, εσεις λοιπον που δεν κανετε κοντρες, να σταματησετε να εκφερετε αποψη γιατι δεν ξερετε τι λετε, επειδη κρινετε μονο με βαση το τι βλεπετε ωντας στην απ΄εξω και βλεπωντας την καγκουραρια που (συμφωνουμε) κανει επιδειξη σκοτονωντας κοσμο παρασκευη βραδυ στα λιμανακια
Kacey,πίστεψέ με,αν κάποιος τα έγραφε απ' την αρχή,τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά,τουλάχιστον απ' την πλευρά μου (πιστεύω και από άλλους)
Ξεκίνησαν όμως με σειρά posts στο ύφος 'εμείς γ@μάμε και δέρνουμε' (τουλάχιστον έτσι τις εξέλαβα) και 'εσείς είστε μυξοπαρθένες και κάνετε πως τα ξέρετε όλα' συνοδευόμενα από ατυχείς δηλώσεις 'σκοτώνω και πληρώνω' και γενικά ένα ύφος ξένο προς το μέχρι στιγμή σύνηθες στο 4TF...
Έπειτα,όπως συμβαίνει από αρχαιοτάτων χρόνων,η ριζοσπαστικοποίηση της μιας πλευράς επέφερε την συντηρητικοποίηση της άλλης:
-Κόντρες εσείς!
-Καθ' όλα νομιμόφρονες εσείς!
και πάει λέγοντας...Οπότε όπως καταλαβαίνεις,με τις προκλήσεις αμφότερων πλευρών το θέμα 'κουράστηκε' γιατί τίποτα ουσιαστικό δεν λέγεται...
Μακάρι να η κουβέντα (όχι μόνο σε αυτό το topic) να συνεχιστεί με ουσιότερο τρόπο! -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
***PLEASE ***
-
τελικα κύριοι τι μας ενοχλεί η σοβαροφανεια ή η αλήθεια που την ψαχνουμε εδω και 40σελίδες.....??....
this is the end 4 me...ουτε θα κατσω να ανοίξω νεα διαμάχη για την αναδημοσίευση κειμένου ...
be well..
-
Ο χρήστης FiestaMAN έγραψε:
έκλεψα απο άλλο forum τα παρακάτω αλλα ακόμα δεν ξέρω ποιο είναι το 10% και ποιο είναι το 90%
Κανενας δεν καβαλησε κανενα καλαμι
απλα οι ειχαμε 2 διαφορετικες προσεγγησεις στο ιδιο θεμα
Το θεμα της αυτοκινησης
Ο Μεν Fiestaman ηθελε την παρεα με τις βολτες και τα καφρηληκια
Ο μεν Jimmy ενα σωβαρο TFRC που θα εκανε τα track day και τις φιλλανθρωπικες...Απλα οι δυο πλευρες/προσωπα δεν τα καταφεραν.
Με αποτελεσμα να χουμε το TFRC του FiestaMan που αποδυναμομενο
μεν, συνεχηζει την υπαρξη του.
Και την Λεσχη Φιλων Αυτοκινητου Υψιλων Επιδοσεων του Jimmy που κανει τα πρωτα του βηματα, αλλα με εμπειρια απο τις διοργανωσεις
που ειχαν γινει τα τελευταια 4 χρονια....go on jimmy...
kai ta 2 anoikoyn sto 10%...
par' auta to post den einai diko mou kai den me ekfrazei...
Kafrilikia..! huh..!
Euxomai ston Jimmy to kalitero. Kai tha tou parexo kathe dinati bohthia!
apla..
Den anteksa tin anousia maxi me to kratos.. kai apoxorisa...That's all Folks
Παλι καλα ρε συ Νικο. Μετα απο τοσα χρονια προσπαθειων θα ηταν αδικο να ανηκαμε (οι αποχωρουντες) στο 90%...Να σαι καλα και καλη συνεχεια
Kαι κατι ακομα...
Μπηκα στο TFRC επειδη ακριβως πηγαινε σε ορεινες διαδρομες νυχτα με τον ελαχιστο (εως μηδενικο λογω απολυτης ερημιας) δυνατο κινδυνο για τους αλλους οδηγους (κατι που δοξα τω θεω εκφραζει και αρκετα μελη του 4TF αλλα -ευτυχως- ειναι και νοοτροπια του περιοδικου). Αυτο με τραβηξε οπως και αλλα παιδια σε αυτη την ομαδα. Γρηγορα ο πρασανατολισμος εγινε πιο επισημος λογω Παππου. Ηταν ενα ονειρο. Ενα υπεροχο υποκαταστατο για τους αγωνες που δεν μπορουσα λογω κοστους να ξεκινησω. Αρκετοι (πραγματικα αξιολογοι ανθρωποι και οδηγοι) ξεκινησαν την εμπλοκη τους γι'αυτο το λογο και αποχωρησαν επειδη στο site δεν μπορεσαν οι 2 πλευρες 'να τα βρουν ποτε'. Η επιθυμητη 'συνυπαρξη' των 2 πλευρων τελικα δεν τελεσφορησε ποτε παρα μονο κατα την διαρκεια του οποιου Track Day ή αλλου event...
Αυτα. Χαιρομαι που καταλαγιασε η ολη αντιπαραθεση εντος φορουμ και οι 'συγκαμμενοι' αλλα και οι 'κοντρακηδες' (τουλαχιστον στα δικα μου ματια) ειναι περα για περα απαραδεκτοι. Ασε που ειναι και γκαντεμηδες συν τοις αλλοις και υφιστανται χειροτερα τον 'ζηλο της τροχαιας'. (Ο 55χρονος πατερας μου πχ εχει φαει 3 κλησεις για ταχυτητα και εγω καμμια )
Να ειστε ολοι καλα και να αγαπατε την αυτοκινηση Τα λεμε...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τοση ωρα λεγατε περι ανουσιας συζητησης, και οταν το γυρισα στο ουσιαστικο και σοβαρο, μονο ενας εδεησε να απαντησει επισης σοβαρα και να κανει την συζητηση ουσιαστικη. οι υπολοιποι το ριξατε στην πλακιτσα και την ειρωνεια. συγχαρητηρια, μετα εχετε και την απαιτηση να κανετε κυρηγμα περι σωστου και λαθους...ΥΓ οταν τα 'καφριλικια' που κατακρινατε, τα κανουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, σε ΑΔΕΙΟΥΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ποσο επικινδυνα ειναι? Καθολου? ετσι λεω εγω...Αλλα οταν κοιτας το δεντρο...
Δεν αναφεραμε πουθενα τα περι ασφαλειας στις αξορμησεις μας....
Ειτε τουρινγκ ητνα, ειτε μινι τουρινγκ, ειτε Τρακ ΝτεΪ κ φιλλανθρωπικα.
Ηταν παντα διοργανωμενα με κριτηριο την μεγιστη ασφαλεια των παρευρισκομενων.....Συνηθως τα μισα αυτοκινητα εχουν PMR
Πρωτος και τελευταιος εχουν παντα....
Και ενημερωνουν τους υπολοιπους για τα δρομενα.
Απο κει και περα, σημα με τα φλας για να προσπερασουμε
Αλαρμ αν υπαρχει κινδυνος.Οταν αραζουμε σε στροφουλα και κανουμε παντες, εχουμε 2 παιδια με ΠΜΡ να ενημερωνουν αν ερχεται αλλο αυτοκινητο.
Και παει λεγοντας....Στις ΤΟΣΕΣ εξορμησεις που καναμε, ειχαμε μονο υλικες ζημιες....
Λινα, καμια ζαντα, τιποτα γρατζουνιες και τετοια....
Ουτε καν να ανοιξει μια μυτη ρε παιδια....
Δεν ειναι τυχαιο.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δεν ειναι τυχαιο....εχουν ανοιξει ενα ζευγαρι χειλια στο μελετάκη. καποτε αρκετα παλια!
Θυμαστε? -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΥΓ2 Οποιος κουραζεται απο το τοπικ, μπορει απλα να μην το παρακολουθει. Δεν εχει κανενα δικαιωμα να το χαλαει με το να κοροιδευει και να ειρωνευεται τους λιγους που προσπαθουν να μιλησουν σοβαρα, καταλαβατε Skye, adis4gr, PG220 και λοιποι που κοροιδευετε...Επειδή μπορεί να είμαι κι εγώ από αυτούς που κοροϊδεύουν, έχω να δηλώσω τα εξής:
-
Εχω κι εγώ δικαίωμα να κάνω προσπάθειες για χιούμορ, έστω και αποτυχημένες. Αν κάποιος πιστεύει ότι ενοχλώ αυτούς που προσπαθούν να μιλήσουν σοβαρά, τότε μπορεί να προσπερνάει τα posts μου. Ορίστε και ένα Greasemonkey / userjs script (download) για να σάς βοηθήσω να με αγνοείτε.
-
Το thread έχει πλέον ούτως ή άλλως χαμηλό SNR, δε χάνουμε και πολλά γράφοντας κάτι τις παραπάνω... Ωστόσο, εγώ προσωπικά θα στενοχωρηθώ αν κλειδωθεί (τι τεράστιο λουκέτο!!), γιατί έχει μερικές πολύ αστείες εκλάμψεις κάθε τόσο.
-
Επί της ουσίας, το θέμα έχει συζητηθεί μέχρι εκεί που δεν πάει, στα θέματα:
Αυτοσχέδιοι αγώνες (κοινώς ΚΟΝΤΡΕΣ) και συνέπειες
ΟΙ ΚΟΝΤΡΑΚΗΔΕΣκι επίσης:
Πρόταση Α.Σταθάκη για τις 'κόντρες'
ΚΟΝΤΡΙΤΣΕΣ , ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ , ΤΡΕΛΛΙΤΣΕΣ Κ' ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ..........- Επίσης επί της ουσίας, το ότι:
Τρέχουμε για την κ@ύλα μας, είτε είμαστε μόνοι μας, είτε με παρέα. Είμαστε αρκετά ώριμοι για να διαχωρίζουμε την κ@ύλα μας με την μ@λ@κία της στιγμής (τις περισσότερες φορές) και αυτό μας κάνει να ξεχωρίζουμε από το τσούρμο
ειλικρινά, μου μοιάζει τόσο κλισέ, και ταυτόχρονα τόσο αυτονόητο, που δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάποιος σε αυτό το forum που βάζει ποτέ την ασφάλεια τη δικιά του και των γύρω του σε κίνδυνο.
Επαναλαμβάνω, σε αυτό το forum. Γιατί ίσως άλλα forums να έχουν και άλλα standards.
Και ίσως γι'αυτό να μάς φάνηκε περίεργο σε εμάς, που δεν είχαμε ιδέα για την ύπαρξη του TFRC και τέλος πάντων το τι εκπροσωπεί, όταν διαβάζαμε για την ξεχωριστή, πρωτοποριακή 'ιδέα' του!
(Παρ'όλα αυτά, υπάρχουν καμμιά φορά εξαιρέσεις και σε αυτό το forum: κάποια καινούρια μέλη έρχονται και υπερηφανεύονται για τις 'μ@λ@κίες' που κάνουν, και την ακούνε από όλους!)
-
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΠΕΤΡΨΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ.Λυπάμαι αλλά ό,τι γράφεις σε ένα δημόσιο φόρουμ μπορεί να το διαβάσει και να το παραθέσει οποιοσδήποτε. Θα μπορούσε π.χ. να δώσει ένα link και τότε δεν θα μπορούσες να πεις απολύτως τίποτα.
Δεν αναφεραμε πουθενα τα περι ασφαλειας στις αξορμησεις μας....
Ειτε τουρινγκ ητνα, ειτε μινι τουρινγκ, ειτε Τρακ ΝτεΪ κ φιλλανθρωπικα.
Ηταν παντα διοργανωμενα με κριτηριο την μεγιστη ασφαλεια των παρευρισκομενων.....Συνηθως τα μισα αυτοκινητα εχουν PMR
Πρωτος και τελευταιος εχουν παντα....
Και ενημερωνουν τους υπολοιπους για τα δρομενα.
Απο κει και περα, σημα με τα φλας για να προσπερασουμε
Αλαρμ αν υπαρχει κινδυνος.Οταν αραζουμε σε στροφουλα και κανουμε παντες, εχουμε 2 παιδια με ΠΜΡ να ενημερωνουν αν ερχεται αλλο αυτοκινητο.
Και παει λεγοντας....Στις ΤΟΣΕΣ εξορμησεις που καναμε, ειχαμε μονο υλικες ζημιες....
Λινα, καμια ζαντα, τιποτα γρατζουνιες και τετοια....
Δεν ειναι τυχαιο....Αυτά γιατί δεν τα λέγατε από την πρώτη στιγμή; θα είχαμε εξοικονομήσει πολύ χρόνο και ηλεκτρόνια που καταναλώθηκαν άσκοπα τόσες σελίδες.
-
...τοσο network traffic τσαμπα και βερεσε!!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τοση ωρα λεγατε περι ανουσιας συζητησης, και οταν το γυρισα στο ουσιαστικο και σοβαρο, μονο ενας εδεησε να απαντησει επισης σοβαρα και να κανει την συζητηση ουσιαστικη. οι υπολοιποι το ριξατε στην πλακιτσα και την ειρωνεια. συγχαρητηρια, μετα εχετε και την απαιτηση να κανετε κυρηγμα περι σωστου και λαθους...
ΥΓ οταν τα 'καφριλικια' που κατακρινατε, τα κανουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, σε ΑΔΕΙΟΥΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ποσο επικινδυνα ειναι? Καθολου? ετσι λεω εγω...Αλλα οταν κοιτας το δεντρο...
Άντε,για να μη παραπονιέσαι... (αν και φαντάζομαι ότι θες απαντήσεις από συγκεκριμένους)
Ναι,σίγουρα,όλοι οι πρωταθληταράδες,αγωνιζόμενοι κλπ τρέχουν και στους δημόσιους δρόμους.Λογικό!Κάποιοι φαντάζομαι ότι θα συμμετέχουν και σε κόντρες.Αυτό όμως δεν αγιοποιεί τις κόντρες,έτσι δεν είναι;
Για να μη τρέχει κάποιος σε δημόσιους δρόμους,πρέπει να συμβαίνουν ένα ή παραπάνω από τα παρακάτω:
-Να είναι μόνιμος κάτοικος Μεγάρω/Σερρών και περιχώρων και με οικονομική άνεση,ώστε να πηγαίνει στην πίστα όποτε έχει οδηγικές ανησυχίες.
-Να έχει αυτοσυγκράτηση άξια να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες.
-Να γράφει κατά λάθος σε αυτό το forum.Το θέμα είναι που και πότε τρέχει ο καθένας.Νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στο θέμα 'ασφάλεια' μεταξύ του να τρέχει κανείς στη Βούτα και στα Λιμανάκια,και του να κάνει το ίδιο στο δρόμο για το Μέσα-Έξω Κατοχώρι των 30 κατοίκων,προσέχοντας πάντα την κυκλοφορία.
Προσωπικά τουλάχιστον,φαντάζομαι 'τον εαυτό μου να έρχεται από απέναντι'.Αν αυτό είναι εξίσου επικίνδυνο με το να κάνω ανοίγματα σε δρόμους με κίνηση,τότε πάω πάσο.
Επίσης μάλλον δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε τη σύγκρουση με ένα δέντρο και αυτή με τον απέναντι,έτσι δεν είναι;
Γιατί στις εξορμήσεις του TRFC δεν συμβαίνουν ατυχήματα;Δύο τινά συμβαίνουν:
α)Είστε τυχεροί
β)Είστε πολύ πιο υπεύθυνοι και συγκρατημένοι απ' όσο φάνηκε στα,αρχικά κυρίως,post σας και ίσως απ' όσο θέλετε να δείχνετε.Το εύχομαι,το ελπίζω και μάλλον αυτή είναι η αλήθεια...Αυτά από μένα και τέλος με το θέμα (ελπίζω) !
σαφως και δεν συγκρινεται το δεντρο με τον απεναντι...η συγκρουση με το δεντρο ειναι χειροτερη...γιατι ολες οι δυναμεις που θα αναπτυχθουν θα αποροφηθουν μονο στο δικο σου αυτοκινητο με συνεπεια βεβαιο θανατο...
-
το δεντρο ομως δεν τρεχει προς το μερος σου...
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
το δεντρο ομως δεν τρεχει προς το μερος σου...Ούτε θα σου κάνουν μήνυση οι συγγενείς του, εκτός βέβαια κι αν είσαι τόσο γκαντέμης που πέσεις πάνω στον Δενδρογένη.
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
σαφως και δεν συγκρινεται το δεντρο με τον απεναντι...η συγκρουση με το δεντρο ειναι χειροτερη...γιατι ολες οι δυναμεις που θα αναπτυχθουν θα αποροφηθουν μονο στο δικο σου αυτοκινητο με συνεπεια βεβαιο θανατο...[/quote]
Μη το λες....
Ζωνη κ αεροσακος σωζουν ζωες.Στην Αγ.Κυριακη οπου ειχαμε αραξει ενα βραδακι
-ΤΗΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ-
ενα φιλαρακι, καρφωθηκε πανω σε δεντρο και την εβγαλε με σπασμενο ψηγειο....
και οτι ηταν μπροστα απο αυτο....-Καποιος ερχεται με πολλα...
-Χμ... με παρα πολλα....
-Το παττε του ΧΧΧΧ;;;
-Ωχ!!!! Ο ΧΧΧΧ ειναι!!!!Μπαμ....
Αλλα δεν ανοιξε οχι μονο μυτι....
Ουτε καν αεροσακος....
---------------------------
Και για τους οικολογους της παρεας, να πω οτι το δενδρο
δεν επαθε απολυτος τιποτα και ειναι ακομα εκει......
---------------------------Φιεστα.... Για θυμησε μου λιγο αυτο το
εχουν ανοιξει ενα ζευγαρι χειλια στο μελετάκη. καποτε αρκετα παλια!
Θυμαστε?Ως νεος στην παρεα δεν τα ξερω ολα....
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...TFRC