-
Ο τελικός θα είναι δυσκολότερο παιχνίδι. Οι Ισπανοί (τα λεφτά μου σ' αυτούς για τον άλλο ημιτελικό) μασάνε σίδερα.
-
Το γεγονός οτι από το 2004 όμως βλέπουμε ολο και συχνότερα τέτοιες πρακτικές πρέπει να μας κάνει αισιοδοξους!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Η ομάδα αυτή δεν εκπροσωπεί στον τρόπο σκέψης και στο πως αντμετωπίζει τη δουλειά της ούτε το 5% των ελλήνων.Οι πανυγιριστές είναι το υπόλοιπο 95% βέβαια.
Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ
(με τη διαφορά οτι δεν ξέρω αν υπάρχει κανεις που να μην πανηγυρίζει σήμερα, κι αν υπαρχει θα είναι είτε λόγω αδιαφορίας ή λόγω κανενός περίεργου κόμπλεξ. υπήρχαν και πρόπερσι τέτοιοι)
-
Ρε ψυχραιμια. Νικησαμε (φυσικα) αλλα εμενα δεν μου αρκει αυτη τη νικη (ηταν η πρωτη μας νικη εναντιον των αμερικανων αν δεν κανω λαθος?). Θελω το κυπελλο επειδη το αξιζουμε.
Οσο για τα σχολια του Γαβριηλ αυτες τις μερες οτι και καλα δεν τους νοιαζει η διοργανωση εγω σημερα (και γενικως μεχρι τωρα) δεν ειδα κατι τετοιο. Ασε που ειχανε (παρελθοντικος χρονος) κατεβει με ΠΟΛΥ καλη ομαδα. Ο MVP tou NBA φετος μεσα επαιζε...Επισης το γεγονος οτι εκει περα το δειχνετε σε συνδρομητικο καναλι παλι δεν λεει κατι. Οταν δλδ εδω περα δειχνουμε εμεις τα πιο δημοφιλες ματς στη μπαλα της χρονιας (Ολυμπιακος - ΠΑΟ πχ) σε συνδρομητικο καναλι παει να πει οτι δεν ενδιαφερει κανενα? Μαλλον σαν δικαιολογια το βλεπω εγω...
Συνγχαρητηρια για τι νικη στα παιδια του Γιαννακη και ειδικοτερα στον Σοφοκλη ο οποιος επαιξε φοβερο μπασκετ σημερα (ολοι παιξανε βασικα σημερα). Νικησαμε, τελος παμε για νικη στον τελικο.
-
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ!!!!!!
-
Πριν το 80 οι Έλληνες έτσι λειτουργούσαν. Συλλογικά, προγραμματισμένα, εργατικά και με φιλότιμο. Για να επανέλθουμε σ' αυτή την κατάσταση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια και αρκετές φάπες. Οι φάπες έπεσαν, προσπάθεια καταβάλλεται γιατί χτυπήσαμε πάτο, άντε να δούμε.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Η ομάδα αυτή δεν εκπροσωπεί στον τρόπο σκέψης και στο πως αντμετωπίζει τη δουλειά της ούτε το 5% των ελλήνων.
Οι πανυγιριστές είναι το υπόλοιπο 95% βέβαια.
Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ
Στο λοιπο 95% ειστε κι εσεις. Γκρινιαρηδες και Μιζεροι!!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Η ομάδα αυτή δεν εκπροσωπεί στον τρόπο σκέψης και στο πως αντμετωπίζει τη δουλειά της ούτε το 5% των ελλήνων.
Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ
'Αυτο ακριβως, τιποτα αλλο' ειναι το σωστο
(Ματσιος speaking)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ!!!!!!Νά'σαι καλά ρε συ κογιότε,μού θύμησες και τα γενέθλιά μου ρε.
-
Μην ξεχνάτε οτί αυτοί οι παίχτες είναι μαζί απο το παγκόσμιο των εφήβων...
Δεν υπάρχει αλλή ομάδα με αυτήν τη συνοχή.
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΤΡΕΑΑΑΑΑ!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Νά'σαι καλά ρε συ κογιότε,μού θύμησες και τα γελέθλιά μου ρε.
Στο'κανε το δώρο γενεθλίων η Εθνική μας! Άντε και χρόνια σου πολλά, με ό,τι τραβά η καρδιά σου!
-
-ΟFF TOPIC-
Χρονια πολλα Hunter οτι επιθυμεις στο αμαξακι σου να το βρεις
Καλο μηνα σε ολους μπηκε με τον καλυτερο τροπο πιστευω
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ
Στο λοιπο 95% ειστε κι εσεις. Γκρινιαρηδες και Μιζεροι!!
Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε... γκούτου γκούτου...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Νά'σαι καλά ρε συ κογιότε,μού θύμησες και τα γενέθλιά μου ρε.
-
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Νά'σαι καλά ρε συ κογιότε,μού θύμησες και τα γενέθλιά μου ρε.
Ποιός έχει γενέθλια την ΚΥΡΙΑΚΗ?
-
Ο Μητσοτάκης που είναι να κάνει καμιά ευχή και για τον τελικό;
-
Δεν μπορεί ολοκληρο φόρουμ...
Χρόνια πολλά και στους δύο πάντως
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Μην ξεχνάτε οτί αυτοί οι παίχτες είναι μαζί απο το παγκόσμιο των εφήβων...Δεν υπάρχει αλλή ομάδα με αυτήν τη συνοχή.
Ελεγχεται αυτό
ΕΥΓΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βasket:Εθνική Ελλάδος-Mundobasket 2006 Ιαπωνια...